FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.205.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Eto u 81+ upgradeu padne Griezman , TOP!!

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 20
cicek kaže...
SimeKZ kaže...

https://twitter.com/EAFIFADirect

Ovakav oblik nakupine govana vec dugo, dugo nije bio na gaming sceni. Mozda su u rangu sa Star citizenom kao money grab hrpa dreka. 

kaj pak je bilo?

Svi iznad G2 koji imaju garantirani TOTS LaLiga red pick, nemaju garantirani. Neki su dobili u Elite nagradam po 5 komada SuperLiga igraca. Pa su sad ugasili svima red pickove i cekam oda vrate. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...
SimeKZ kaže...

Ovakav oblik nakupine govana vec dugo, dugo nije bio na gaming sceni. Mozda su u rangu sa Star citizenom kao money grab hrpa dreka. 

kaj pak je bilo?

Svi iznad G2 koji imaju garantirani TOTS LaLiga red pick, nemaju garantirani. Neki su dobili u Elite nagradam po 5 komada SuperLiga igraca. Pa su sad ugasili svima red pickove i cekam oda vrate. 

Znaci da meni nije smjelo ni nudit turcine? 

13 godina
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
cicek kaže...
SimeKZ kaže...

kaj pak je bilo?

Znaci da meni nije smjelo ni nudit turcine? 

Je, al si morao dobit jednot LaLiga kak god. 

Fora mi je vidjet kak su vecinom G3 ekipa otvorili nagrade a unutra Messi, Kroos, Suarezi i tako... Sve se bojim svojih Elite nagrada.

5 godina
neaktivan
FIFA 20

Potrošio skoro sve higher rated kartice iz kluba + 140k coinsa, nadam se da će se isplatit! 😁

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

ovome kretenu zelim sve najgore u zivotu. nek ga sve nedace snađu pa nek onda pali sifre mater mu vidim. 1/1 depth i ne taknuti branice uopce jedino kad sam usao u 16 i tu me izmlati tad, naravno bez faula. Fuj.

dva za redom... na pocetku stiscu start i obrana se ne dira... ovog sam razigrao samo tako jer je bio red na meni da pobjedim pa su mi smanjili delay comp... napravio je penal dobio crveni i kad sam zapucao penal je pritisnuo alt -tab. I zbog tog alt tab sam se potrudio da ga fino reportam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2020 17:41 (cicek).

0 0 hvala 0
16 godina
cicek kaže...

ovome kretenu zelim sve najgore u zivotu. nek ga sve nedace snađu pa nek onda pali sifre mater mu vidim. 1/1 depth i ne taknuti branice uopce jedino kad sam usao u 16 i tu me izmlati tad, naravno bez faula. Fuj.

dva za redom... na pocetku stiscu start i obrana se ne dira... ovog sam razigrao samo tako jer je bio red na meni da pobjedim pa su mi smanjili delay comp... napravio je penal dobio crveni i kad sam zapucao penal je pritisnuo alt -tab. I zbog tog alt tab sam se potrudio da ga fino reportam.

E ja sam sinoć od 10ak tekmi, u 7 imao čitere. Znači ne svaki drugi, nego skoro svaki je igrao da uopće ne switcha na obranu, obrana mu igra sama sve dok on trčkara sa camom ili st-om, prekršaja nema ni za najgrublja uklizavanja, a daje golove iz onoliko šansi koliko stvori, šut 100%.

Žalosno....

11 godina
FIFA 20

Dns sam cak i ja primjetio cheatera zabijem u prvih 20min za 2-0. On do tada nije imao niti jedan udarac na gol. Stisce dva puta start i onda je krenulo moji igraci su bili sporiji za 50%, nisam mogao dodati svom igracu ja okrenem gljivicu ljevo a moj igrac doda desno njemu i svakki put kad sam mu uzeo loptu lopta mu se odbila nazad. Potom je zapucao 4 puta do poluvremena sa 30m svaki put sa zelenim TF i zabio je dva gola. Znaci frajer ne zna stvoriti sansu ali zato se istrenirao da moze svaki put opaliti savrseno zeleno. Da da vjerujem u to. Kad je zavrsilo prvo poluvrijeme ja sam stisnuo alt+tab jer mi se neda igrati sa takvim igracima ili uvjetima

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Wtf, sta ovi rade pa imaju toliko coinsa?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
picija21 kaže...

Ne znam na kojoj si platformi. Al najvjerovatnije trejdaju puno. 

14 godina
neaktivan
FIFA 20

i još u marquee tradeable parejo ,pa ja ne znam što se ovo dešava ,padaju ko kruške 

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 20

Ovi kanadani kada znaju da sam reka da necu vise igrat pa mi salju ove kartice. Jos ce mi poslat crvenog Messija i Varana nebi li me nagovorili da nastavim 😉 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

falila mi je već dugo mallorca za složit i sad kad imam coinsa sam je riješio ali stvarno ti silver cb i cdm su im preskupi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
IDMM kaže...

Ovi kanadani kada znaju da sam reka da necu vise igrat pa mi salju ove kartice. Jos ce mi poslat crvenog Messija i Varana nebi li me nagovorili da nastavim 😉 

Otvorio si pakete bez red pickova? 

8 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
IDMM kaže...

Otvorio si pakete bez red pickova? 

Nisam ih dobio. Neko je vec napisa da su imali problem ili meni oce namistit Messija.

13 godina
FIFA 20

Spasio Carlos paket. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Ja ne kužim kak vi dobijate ali ja sam sad riješio marquee i nisam dobio karticu ratinga 80. U rivalsima sam dobio hummelsa koji vrijedi 25k coinsa i to je to. Stvarno frustrirajuće.
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
picija21 kaže...

Ne znam na kojoj si platformi. Al najvjerovatnije trejdaju puno. 

I ja sam u ovom picku dobio tots-a, Oblaka. 

Otvorim poslije toga par la liga upgarde packova, opet untradeable Oblak. 

Razmišljam kak da recover odradim, koji sbc riješit. A ajde mogo bi još jedan mid icon iako je prošli bio debakl. 

Znači prošli mid icon je bio englez, 88 rated, cca 100k, Owen. 
Sad mi dođe englez, 88 rated, cca 100k, Lampard, sa 66 pace.

Stvarno smiješno.. Odradit dva sbc-a u vrijednosti skoro 1M coinsa, a nazad dobit dvije untradable ikone koje i da su tradeable bi zajedno vrijedile 200k.........

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2020 20:49 (Knappa89).
16 godina
FIFA 20

Sutra je bundesliga 101%, danas u 7 packova, ČETIRI Boatenga.

Btw, neloš ovaj laliga pick, 93 Parejo.

U superlig tots guaranteed, 92 Sosa, s tim da sam u isti dao 89 Guancu koji mi se pokazao kao vrlo dobar, al je 3wf/3sm, pa jbg.

Složio sve što se nudilo danas od sbc-ova, ali osim tih pustih Boatenga, ništa bitno nije uletilo.

Još moram skupit lovu za rw ss mouru (ili možda čak guilhermea, vidjet ću još) pa si slažem brazilsku vezu+napad jer sve ostalo imam, samo ću obranu ostavit za sad kak je, no možda me pukne da i njih smijenim sa militaom i carlosom pa bude carioca party.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Evo, i kod mene se konačno zaplavio pick
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Ja ne kužim kak vi dobijate ali ja sam sad riješio marquee i nisam dobio karticu ratinga 80. U rivalsima sam dobio hummelsa koji vrijedi 25k coinsa i to je to. Stvarno frustrirajuće.

Nisam ni ja dobio kurca, osim u ovom 81+ paketu Odegaarda. 

13 godina
neaktivan
FIFA 20

evo neki moji top golovi iz zadnjih mjesec dana
igram na full manual sve (dodavanje,udarci itd...)

2 0 hvala 0
11 godina
movie kaže...

Ja sve sbce nove napravio nisam vidio igraca veceg od 83 rating. 

17 godina
neaktivan
Mortiis kaže...

Kak mislis manual? Kam nanisanis tam ide? Ja bi valjda ocelavil da si tak stavim. 

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Spasio Carlos paket. 

A paketlini nista?

6 godina
neaktivan
@movie, pozdrav

2 0 hvala 0
17 godina
Gerro kaže...
@movie, pozdrav

To je čisti pederluk. Netko u picku dobije 3x 85+ kartice a mi ne možemo dobiti jednu 84. Toliko su me večeras packovi iživcirali da mi je bilo slabo. Onda sjednem da odigram koju pa da me igra zakuca do kraja. Neke stvari u ovoj igri neću nikada skužiti.

13 godina
neaktivan
cicek kaže...
Mortiis kaže...

Kak mislis manual? Kam nanisanis tam ide? Ja bi valjda ocelavil da si tak stavim. 

upravo to...probaj naredit sve na manual i odigrat tako jednu utamicu :D

pa probaj gurnit loptu u for ili one dugacke visoke lopte u for pa da vidimo di ce zavrsit :D

11 godina
neaktivan

Kolega hvala, vidjeh tvoj post i napravim SBC... messi TOTS izađe :)

svakako svima preporuka da se odrade svi SBC-ovi koliko god izgledali slabi (81+, liga upgrade itd.)

17 godina
neaktivan
Mortiis kaže...
cicek kaže...
Mortiis kaže...

upravo to...probaj naredit sve na manual i odigrat tako jednu utamicu :D

pa probaj gurnit loptu u for ili one dugacke visoke lopte u for pa da vidimo di ce zavrsit :D

Igrao sam na fifi 18 ako se ne varam, kad su jos ocjene igraca znacile nesto. Pa je 90 long shots bilo 90, a ne nekad 90 a vecinom 60 xD znam da sam dobio tots suareza tamo i igrao sam na manual shooting i lob pas. Shooting je jos imao onaj milina double tap po podu kojeg je begovic skidao nogom ko nista. :D

Na ovoj fifi nema sanse da to nit probam jer mi je vecinom i s svim mogucim asistima i timed finishingom tesko pogodit gol. :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice