Uh kakve mi je protivnike dao na 17-4 (sva četiri poraza diskonekt pri mom vodstvu od dva ili tri razlike). Prvo Pro igrač Eintracta (poraz 1-3, poveo sam, zabio je tri gola iz tri šuta), a onda Elite 1 igrač iz Italije (padnem golom u 88. minuti nakon što sam prekratko vratio povratnu loptu golmanu). Velike moje predstave, oduševljen sam igrom.
Mene zanima od kud ti volja poslije svake utakmice gubiti vrijeme i traziti informacije o svom protivniku?
Nije poslije nego prije. Svi bolji igrači imaju taj običaj. I deugačije se postaviš u utakmici, budeš više skoncentriran, znaš da možeš očekivati finte koje rade pro igrači.
S druge strane, kad nađem podatak da igram protiv levata, pripremim se psihički da mogu preokrenuti i 0-3. U glqvi sam sebi favorit i laganini mi je igrati.
A da počneš malo oko žene radit?
Vidim u tvom obrascu pisanja očiti višak vremena i povećavanje e-penisa objavom rezultata na jednom inače vrlo fifa pro nastrojenom bug forumu...
Samo nam, molim te, još pojasni na koji način u onih 5 i pol sekundi učitavanja prije utakmice ti nalaziš informacije o svom protivniku i vršiš psihofizičku pripremu za utakmicu?
Oprosti flash gordon, nisam te prepoznao....
Zamisli stignem raditi, igrati nogomet, jesti, guziti i biti jedan od najboljih u fifi na balkanu. I imati društveni život. Robot, a ne čovjek.
Prije utakmice ispod sastava ti se pojavi ime protivnika. Utipkaš ime u google i dodaš pokraj imena fifa. Odmah će ti izbaciti je li Elite1 igrač, ima li yt kanal, kakav je na turnirima ili ga možda i nema na netu pa znaš da je neki levat. Nije teško. Vjerujem da si čak i ti u stanju istražiti čovjeka u 30 sekundi. Ako nisi, stisni pauzu prije početka pa ćeš dobiti još 40 sekundi. E ako ni tad ne stigneš, onda nemoj ni tražiti. Ne ide ti.