Znavi da nisi sposoban dobit ekipu koja je p otvom sudu 2 divizije ispod tvoje. Vrlo jednostavno.
Sjećam se tebe i tvojeg tupljenja još iz FIFE 18 kad si jedini na forumu govori jedno, a svi ostali su ti objašnjavali i uvjeravali te u drugo.
Pred kraj te iste FIFE si pojeo govno i napokon skužio što smo ti svo vrijeme tupili.
Stoga, više nego očito je da tebi treba više vremena pa ću zato strpljivo čekati u nekom zapućku foruma da dođe taj dan.
BTW
Još mi nisi odgovorio zašto mi igra nije svirala penal iz onog vieda?!
Vidiš, mogao bih svaki put kad ovdje napišeš neku glupost citirati istu i umjesto odgovora stavljati onaj video pa možda ubrzamo tvoj proces shvaćanja.
I dalje sam uvjeren da svaka FIFA zahtjeva da ju trebas igrat. Ne razumijem kako onda top igraci postignu 30-0. Eto, nije mi jasno... njih skripta ne zajebava, ili? Objasni mi to, eto. Dakle, samo nas nizerazredne igrace zajebava skripta... nikog drugog koji su blize vrhu. Ima smisla? Nema.
Nemam ti kaj odgovorit, kaj hoces? Penale je... al to nije do ''skripte'' to je do koda u igri, igra je kod odredenih faulova zbugana. Od toga da za svaki prekrsaj dobijes zuti karton do toga da se fuckaju pizdarije gdje niti ne stisnes nista.