FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.208.764
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 20
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Znavi da nisi sposoban dobit ekipu koja je p otvom sudu 2 divizije ispod tvoje. Vrlo jednostavno.

Sjećam se tebe i tvojeg tupljenja još iz FIFE 18 kad si jedini na forumu govori jedno, a svi ostali su ti objašnjavali i uvjeravali te u drugo.

Pred kraj te iste FIFE si pojeo govno i napokon skužio što smo ti svo vrijeme tupili.

Stoga, više nego očito je da tebi treba više vremena pa ću zato strpljivo čekati u nekom zapućku foruma da dođe taj dan.

BTW

Još mi nisi odgovorio zašto mi igra nije svirala penal iz onog vieda?!

Vidiš, mogao bih svaki put kad ovdje napišeš neku glupost citirati istu i umjesto odgovora stavljati onaj video pa možda ubrzamo tvoj proces shvaćanja.

I dalje sam uvjeren da svaka FIFA zahtjeva da ju trebas igrat. Ne razumijem kako onda top igraci postignu 30-0. Eto, nije mi jasno... njih skripta ne zajebava, ili? Objasni mi to, eto. Dakle, samo nas nizerazredne igrace zajebava skripta... nikog drugog koji su blize vrhu. Ima smisla? Nema. 

Nemam ti kaj odgovorit, kaj hoces? Penale je... al to nije do ''skripte'' to je do koda u igri, igra je kod odredenih faulova zbugana. Od toga da za svaki prekrsaj dobijes zuti karton do toga da se fuckaju pizdarije gdje niti ne stisnes nista. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
FIFA 20

Lew je imao izvrsnu prošlu sezonu. Zabio je preko 40 golova i imao 12 asistencija. U fifi 19 dobio je 8 kartica. Sve to nije mu pomoglo da bar zadrži istu ocjenu u igri kao godinu ranije već su mu nerazumno srozali ocjenu i statse. Da to nije imalo smisla pokazao je na otvaranju nove sezone u kojoj je u 6 kola njemačkog prvenstva zabio 10 golova što nije uspjelo nikome u ligama petice ove sezone. Neki dan je dobio POTM karticu opet sramotnih statsa. Za 4 mjeseca dobit će nadogradnju. Kada se sve sagleda neki put je neshvatljiva ta kanadska arogancija pri davanju ratinga nekim vrhunskim nogometašima. Lew mi je zapeo za oko jer definitivno je zaslužio više u ovoj igri.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

I dalje sam uvjeren da svaka FIFA zahtjeva da ju trebas igrat. Ne razumijem kako onda top igraci postignu 30-0. Eto, nije mi jasno... njih skripta ne zajebava, ili? Objasni mi to, eto. Dakle, samo nas nizerazredne igrace zajebava skripta... nikog drugog koji su blize vrhu. Ima smisla? Nema. 

Nemam ti kaj odgovorit, kaj hoces? Penale je... al to nije do ''skripte'' to je do koda u igri, igra je kod odredenih faulova zbugana. Od toga da za svaki prekrsaj dobijes zuti karton do toga da se fuckaju pizdarije gdje niti ne stisnes nista. 

Možda zato jer su dogovorno igrali kao domaćini tako da se međusobno izbjegnu i zbog toga dobivali igrače koje mogu pobijediti lijevom rukom dok s desnom jednu sendvič.

Dokaz da i njih jebe skripta ti je reakcija Kurta kad je quitao na turniru.

Ostali nemaju muda da takvo što naprave nego ližu EA-u šupak pošto ih vrlo vjerojatno dobro podmazuju za to.

Oni se prave da je sve super, prave videa gdje otvaraju Elite nagrade i pale jadnike poput mene i tebe da otvaraju pakete sve u cilju da EA zgrabi čim više para.

Zato su i implementirali u igru taj famozni adjustment jer im cilj loše igrače povremeno razveseliti i na taj način motivirati da igraju dalje.

Pa zaboga, popodne igram protiv jednog takvog lika... znači nema pojma, ima account od 2. mjeseca ove godine što znači da je počeo sa FIFOM 19.

Prodaje mi sve glupe fore iz FIFE 19 (pasovi iz prve, pucanje iz prve s 20m, epilepsija i ostale fore), a ustvari ne zna igrat.

Ja ga demoliram praktički prvo poluvijeme, ali je rezultat samo 1-0 za mene jer nakon tog gola gađam samo stative i golman brani.

Početkom drugog poluvremena on zabije gol iz 3 odbijanca - lopta bi se vjerojatno odbijala još toliko dok on ne bi zabio.

I takav lik mi slavi gol s proslavom cool down (maše mi rukom da se smirim i pokazuje da je on faca) - znači lik kojeg rastavljam na proste faktore zabije gol uz pomoć igre, što on vjerojatno nije ni svjestan, i onda je sretan.

Ponekad takve partije jednostavno quitam jer nemam živaca, a ponekad me razljute i onda im jebem majke.

Ovom popodne sam jebo majku 4 puta sa glupim slavljima jer nakon što zabijem 5 gol više ne igram pošto mi to ne donosi nikakve bodove.

Možda je to i moja greška?

Kad pobjeđujem panjeve u 6. diviziji onda iz zgazim maksimalno pa mi možda zato pridodaje jebene negativne bodove na adjustment?

Mogao bih baš mali eksperiment napravit i probat pobjeđivat samo s 1 ili 2 razlike pa da vidim hoće li me manje jebat u zdrav mozak?

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Možda zato jer su dogovorno igrali kao domaćini tako da se međusobno izbjegnu i zbog toga dobivali igrače koje mogu pobijediti lijevom rukom dok s desnom jednu sendvič.

Dokaz da i njih jebe skripta ti je reakcija Kurta kad je quitao na turniru.

Ostali nemaju muda da takvo što naprave nego ližu EA-u šupak pošto ih vrlo vjerojatno dobro podmazuju za to.

Oni se prave da je sve super, prave videa gdje otvaraju Elite nagrade i pale jadnike poput mene i tebe da otvaraju pakete sve u cilju da EA zgrabi čim više para.

Zato su i implementirali u igru taj famozni adjustment jer im cilj loše igrače povremeno razveseliti i na taj način motivirati da igraju dalje.

Pa zaboga, popodne igram protiv jednog takvog lika... znači nema pojma, ima account od 2. mjeseca ove godine što znači da je počeo sa FIFOM 19.

Prodaje mi sve glupe fore iz FIFE 19 (pasovi iz prve, pucanje iz prve s 20m, epilepsija i ostale fore), a ustvari ne zna igrat.

Ja ga demoliram praktički prvo poluvijeme, ali je rezultat samo 1-0 za mene jer nakon tog gola gađam samo stative i golman brani.

Početkom drugog poluvremena on zabije gol iz 3 odbijanca - lopta bi se vjerojatno odbijala još toliko dok on ne bi zabio.

I takav lik mi slavi gol s proslavom cool down (maše mi rukom da se smirim i pokazuje da je on faca) - znači lik kojeg rastavljam na proste faktore zabije gol uz pomoć igre, što on vjerojatno nije ni svjestan, i onda je sretan.

Ponekad takve partije jednostavno quitam jer nemam živaca, a ponekad me razljute i onda im jebem majke.

Ovom popodne sam jebo majku 4 puta sa glupim slavljima jer nakon što zabijem 5 gol više ne igram pošto mi to ne donosi nikakve bodove.

Možda je to i moja greška?

Kad pobjeđujem panjeve u 6. diviziji onda iz zgazim maksimalno pa mi možda zato pridodaje jebene negativne bodove na adjustment?

Mogao bih baš mali eksperiment napravit i probat pobjeđivat samo s 1 ili 2 razlike pa da vidim hoće li me manje jebat u zdrav mozak?

Evo ja sam sad odigrao jednu gdje je dda bio uocljiviji od baleove frizure. Popusio sam 3:0 a lik nije znao opce koju igru igra. Lloris se razbranio ko nitko, dok sam do 30 min vec imao 4 precke i 3 zicera promasena. Do kraja tekme su jos 3 precke bile i neznam koliko sto postotnih sansi koje su ili zavrsile u rukama vratara ili pokraj gola neobjasnjivo. 

Zanimljiva situacija se desavala kod svakog izvodenja centra nakon gola. Moja krila su stajala kod mojih korner zastavica tako dugo dok lopta nije otisla van igralista pa da se formacija restarta. Neznam koji kurac je to bio al to me kostalo dva gola kad zalede prakticki nije ni postojalo na mojoj polovici jer je igra odlucila da se bale i onaj mali brazilac iz reala zajebu oko strane na koju moraju napadati. Evo i slike na kraju.(u 85' kad sam promasio opet zicer sam povezao gljivice gumicom i otiso jednu zapalit pa je ovaj zabio i 4 do kraja, al uglavnom do 85' je bilo 3:0)

Prije te tekme sam imao 6 ili 7 pobjeda za redom. I moram priznati vec fine timove imaju karticari.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2019 23:45 (cicek).
15 godina
SimeKZ kaže...
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Znavi da nisi sposoban dobit ekipu koja je p otvom sudu 2 divizije ispod tvoje. Vrlo jednostavno.

Sjećam se tebe i tvojeg tupljenja još iz FIFE 18 kad si jedini na forumu govori jedno, a svi ostali su ti objašnjavali i uvjeravali te u drugo.

Pred kraj te iste FIFE si pojeo govno i napokon skužio što smo ti svo vrijeme tupili.

Stoga, više nego očito je da tebi treba više vremena pa ću zato strpljivo čekati u nekom zapućku foruma da dođe taj dan.

BTW

Još mi nisi odgovorio zašto mi igra nije svirala penal iz onog vieda?!

Vidiš, mogao bih svaki put kad ovdje napišeš neku glupost citirati istu i umjesto odgovora stavljati onaj video pa možda ubrzamo tvoj proces shvaćanja.

Imam odgovor na ovo.. znaci fifu 15 sam najvise igrao od svih fifa i bio sam jako dobar i da bilo je momentuma i svega ali nakon jako puno utakmica i vjezbanja jednostavno naucis kad te tocno igra j*** i kako na koji nacin se obranit od toga.. ee sad ako igras protiv jako dobrog igraca i jos te igrica j*** onda je tesko dobit al i dalje se moze.. ugl da skratim pricu, ako geekas i ucis na greskama da se  sj**** sistem ali defnitivno onda to vise nema veze sa igranjem iz zabave nego se bas prilagodit igri kako trazi da se igra.. I kao sto rekoh mislim da dok su igraci do 75 rating jacine negdje dok jos nisu svi naboostani da se da igrat dobar nogomet, ali jednostavno cim igras sa jacim igracima igrica poludi i onda se desava masu bugova i cega sve ne.. 

Fifa 15 Fifa 15
PSN: Chov1ch
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2019 0:04 (Encyanix).
11 godina
neaktivan
FIFA 20

Koliko bi od prilike bilo potrebno poena SB za elite 1? I jos jedno pitanje, da li vam je u postavkama ukljuceno pass block assistance?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2019 1:04 (miikaa77).

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 20

Ne znam jeli itko od vas bio dns u Zug baru u Zagrebu na turniru jer bi se htio pohvaliti da sam pobjedio i osvojio gajbu koju cu sa radoscu ispiti. Nakon finala osjecao sam se tako potroseno psihicki koliko se tu sranja izdesavalo. Prvo bi htio komentirati jednu situaciju iz skupine pobjedio sam jednog lika 7:1 lagano i taj lik je pobjedio drugog lika i onda kad sam igrao protiv drugog lika ja sam izgubio 3-2 ta utakmica je bila cista skripta promasio sam 5,6 sansi jedan na jedan. E finale to je bilo tolika strgana tekma.Ja sam igrao sa Cityem on sa Arsenolom prva moja akcija bila jedan na jedan sa Aguerom i njegov Leno brani i dere se jedan e sad ces izgubiti jer si promasio zicera. Izbijem ja loptu sa golmanom lopta dodje do mog fernandinha on sa glavom doda njegovom Aubameyangu i skoro mi zabije gol, ja opet izbijem loptu dolazi lopta do fernandinha i pokusavam stopati loptu sa njime ali od njega se lopta odbija i kupi loptu Aubameyang i on zabije gol. Nekih 20min poslije toga ja opet izbijam loptu sa golmanom ide lopta prema Walkeru i od njega se isto odbija lopta i pokupi je Aubameyang i tako se ja hrvam sa njime do sesnaesterca uspijem uzeti nekako loptu dodajem Edersonu i onda se Ederson baca na pod i odbija se lopta od njega i on kupi loptu sa nekim igracem dodaje na prazan dio gola i zabija gol. Ja sam nakon drugog gola bio lud jer nisam mogao niti jednom izbiti loptu sa golmanom svaka izbijena lopta je bila njegova sansa za gol. Treci gol sam primio tako sto sam pored korner zastavice izvodio slobodan udarac i normalno oni su maknuli da ja stisnem R3 i promjenim kameru vec moram dodavati iz pticje perspektive i okrenem ja gljivicu prema desno a moj igrac doda lijevo gdje stoji Lacazette i frajer samo projuri prema golu i zabije lako. Ja sam se u tom trenutku predao bila je neka 50 min mozda i ja u 70min prodajem par laznjaka izbacim mu dva igraca i dodam na sredinu i zabijam gol i mislim si moram sad okrenuti ako zabijem drugi to je to momentum ce me sigurno pomaziti. Na istu foru sam mu zabio i drugi gol valjda ga je uhvatila panika jer je krenio previse izlaziti a ja sam ga samo prelazio i dodavanjem mu izbacivao igrace. Treci gol sam zabio iz penala jer se on krivo uklizao najvjerojatnije ne bi zabio gol da njega nije bilo jer nisam bio u nekoj poziciji. E da penal je bio u 89min. Krenu produzeci ja sam imao odmah priliku 1na1 i opet brani leno i nedugo poslije toga on ima priliku 1na1 i zabija. Dodju drugi produzeci i ja uspijem njega nekako izvozati izvukao sam mu sve obranbene i dao gol bas se vidi da ga je uhvatila nervoza jer je mogao to bolje odigrati nije trebao toliko nasrtati. I mislim si samo se moram obraniti od ovoga i krenuti lagano u kontru sa dodavanje izbacivati jednog po jednog igraca uzmem loptu u 119min i krenem lagano sa Saneom i Jesusom jer su mi bili svjezi i uspijem ga izvuci i dati gol u 121 min i pobjediti na turniru. Svaka cast protivniku bila je to teska utakmica, ja sam popizdio na igru jer 80% njegovih prila je bilo tako sto sam ja isao izbijati sa golmanom loptu lopta se nekako uvijek odbila do njegovog igraca, mrzim tu kameru iz pticje perspektive jer se ne moze dodati tocno dodavanje lopta nikad ne ide tamo gdje ja hocu moram se naviknuti samo izbijati tako da lopta nije kod mog gola ogromna glupost sto su maknuli mogucnost tocnog dodavanja vec i to mora biti random

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Ja sam krenuo uzasno u novu Fifu... da velim kolko poraza vec imam rekli bi totalni amaterizam :)

Doduse nije daleko od istine.

Jucer sam imao vise pobjeda nego poraza i uspio sam to kolko tolko pribliziti.

Igram manualno obranu bez containa itd.. ide to na bolje...

No samo sam mozda 2-3 tekme izgubio di sam bas bio nadigran i to skroz.

Ostali porazi su vecinom moje glupe greske ili npr jucer imam 20 udaraca, 15 u gol.. lik ima 4 po golu 3 u okvir i dobije me 0-3.. hti osam se ranit al jbga...

Isto tak dosta tekmi sam vodio 1-0 ili 2-1 to zadnjih par minuta i onda spusim. ne razumijem...

Dosta puta mi se igrac ne zeli switchat to ispadne ko da mu se moja obrana manke umjesto da pritisne.. Ovo ne rauzmijem sto se dogada.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2019 8:02 (toxic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
FIFA 20

Htio bih podjeliti mrvicu mudrosti koju sam kroz zadnjih godinu dana Overwatcha naucio od jednog lika i pretvorio u mini-mantru.

1/3 tekmi ne mozes pobjediti, 1/3 tekmi ne mozes izgubiti, 1/3 tekmi je na tebi da odlucis igrom. Ovisno kako ces odigrati tu 1/3 koja je pod tvojom kontrolom tako ces i napredovati.

U Overwatchu se to koristi jer se radi o timovima od po 6 igraca, razni heroji koji kontriraju jedni druge itd.
U FIFA naslovima to se jednako moze priloziti kvaliteti timovima, realnoj hrpi bugova i problema koje igre sa godisnjim izlazima imaju i onda i igracima koji su dosta bolji od tebe i koji su dosta losiji od tebe i na kraju krajeva, kako koga okrene sreca.

Nacin na koji FIFA funkcionira se ne moze staviti u isti nacin gledanja kao prosjecna liga u stvarnom svijetu, osim po temi nogometa i pravilima u tekmi nema tu puno slicnosti.

Tako da ekipa, necete dobiti svaku tekmu da ga jebes ali dok god pobjedujete 55% tekmi u Rivalsima, napredovati ce te, samo polagano, bez tilta i uzmite u obzir da ce i drugu stranu posrat sreca jednako koliko i vas kroz 100 odigranih tekmi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2019 9:06 (sexytoiletpaper).

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...

Htio bih podjeliti mrvicu mudrosti koju sam kroz zadnjih godinu dana Overwatcha naucio od jednog lika i pretvorio u mini-mantru.

1/3 tekmi ne mozes pobjediti, 1/3 tekmi ne mozes izgubiti, 1/3 tekmi je na tebi da odlucis igrom. Ovisno kako ces odigrati tu 1/3 koja je pod tvojom kontrolom tako ces i napredovati.

U Overwtachu se to koristi jer se radi o timovima od po 6 igraca, razni heroji koji kontriraju jedni druge itd.
U FIFA naslovima to se jednako moze priloziti kvaliteti timovima, realnoj hrpi bugova i problema koje igre sa godisnjim izlazima imaju i onda i igracima koji su dosta bolji od tebe i koji su dosta losiji od tebe i na kraju krajeva, kako koga okrene sreca.

Nacin na koji FIFA funkcionira se ne moze staviti u isti nacin gledanja kao prosjecna liga u stvarnom svijetu, osim po temi nogometa i pravilima u tekmi nema tu puno slicnosti.

Tako da ekipa, necete dobiti svaku tekmu da ga jebes ali dok god pobjedujete 55% tekmi u Rivalsima, napredovati ce te, samo polagano, bez tilta i uzmite u obzir da ce i drugu stranu posrat sreca jednako koliko i vas kroz 100 odigranih tekmi.

Da to je to. I u stvarnom nogometu ne pobijedi uvijek bolji. Ima napadaca koje prati skripta u stvarnom zivotu pa imaju peh i precke. 

Jedino sto je razlika u fifi i to baca iz takta, a to je i ujedno najveci problem kod skripte. Znaci ti problemi kad imas peh ili je peh stavljen na tebe u vidu skripte, redovito su se pojavljivali u "kljucnim" utakmicama. Npr. Granicna pobjeda u wl za gold ili pa kod rjesavanja objektiva di treba zabit 3 gola glavom, 3. Je bilo najteze zabiti. I to je glavni izvor nezadovoljstva. Uvijek isti uzorak sranja u istim situacijama. Ajde ove fife je vrlo lako zajebat u obrani pa se to nece tolko primjetiti i dosta ce cinit razliku pribranost igraca(stvarne osobe) u kljucnim trenucima, da ne izletava iz obrane ili pak ne zezne kod realizacije. Bit ce zanimljivije, barem na pocetku.

13 godina
jopis kaže...
Cofinho kaže...
Encyanix kaže...
Cofinho kaže...

Igra je top, bas mi se svidja. Konacno veci skill gap, noobare koje ne znaju igrat obranu rjesavam ko iz picke, a ne ona 19-tica gdje im je sve bilo assisted. Bas se da lijepo igrat possession, samo se treba jos naviknut na ovaj finishing.

Mislim da je ovo svatko napisao kad je tek poceo igrat fifu 20 :D 

Da se razumijemo ima stvari koje mi se ne svidjaju, ali vidi se da je ovo puno drugacija igra od fife 19 koja mi je bila uvjerljivo najlosija fifa otkad je igram, a igram aktivno online od fife 11. Iako budimo realni tesko je napravit losiju igru od onog finesse shot simulatora aka fifa 19. Gameplay je sporiji, bas mi pase. 

Ja igram od Fife 94 AKTIVNO, ne od fife 11, panjino, to je SEDAMNAEST GODINA DUŽE. Da je fifa 19 finess+onoretardirano vrtenje krug 99% vremena, je, ali dizat 20ku u nebo a igra je još više skriptirana, je debilizam.

Cofinho kaže...
jopis kaže...
SimeKZ kaže...
Encyanix kaže...
Cofinho kaže...

Igra je top, bas mi se svidja. Konacno veci skill gap, noobare koje ne znaju igrat obranu rjesavam ko iz picke, a ne ona 19-tica gdje im je sve bilo assisted. Bas se da lijepo igrat possession, samo se treba jos naviknut na ovaj finishing.

Mislim da je ovo svatko napisao kad je tek poceo igrat fifu 20 :D 

U pravu je 100%. Za razliku od 19 ovo je igrivo i skill gap je odlicno napravljen.

Druga je stvar ova grupa gdje je 70% cmuganje o paketima i 30% kako si bio bolji al eto igra me pobjedila. 

Ne seri. I ti i on.

Kakav skill gap kakvi bakrači, sve neki pro skilleri, di ste na world leaderboardima kad ste takvi strašni skilleri...

Igra je SMEĆE I GOVNO SKRIPTIRANO. Točka. AMEN.

Znači igram maloprije, protivnik MORA pobijedit jer je igra tako odlučila. Situacija 1 te utakmice - korner, najobičniji nabac, moj obrambeni skače s protivničkim, lopta pogodi mog između glave i vrata, odozgo s nabaca, PENAL!?!?!?. Ajd obranim. Situacija 2, utakmica ista - lopta s krila u 16erac, ja stojim iza protivnika, kasnim pola metra, lopta pogađa njega u ruku, ja sam i dalje pola metra iza, PENAL!?!?!? Taj je lik prepucao preko gola. Situacija 3, opet ista utakmica - btw, switchanje igrača mi je na manual - uporno sili lopte kroz sredinu, ja skupim obranu, i čekam s cdm-om za presijecanja, lik dodaje duboku u for, ja sam i sa cdm-om i sa cb-om u putanji lopte, upravljam cdmom, on klasika nekim fantomskim čudom propusti loptu, ajd ja nabrzinu switcham na cb-a, meni igra bez obzira što je trokutić nad glavom cba kojem lopta ide, prebacuje na cba 15 metara lijevo, koji nema veze s igrom, normalno popušim taj for i dobijem gol. Situacija 4 - točka na I - nabac u 16erac, ja izbijem loptu 3x, ona se 3x odbija protivniku na noge, ja 3x blokiram, lopta znači 4.i put odbijena u 16ercu jer nekom fantomskom odlukom igre moja kocka ne odbija loptu van nego svaki put po zemlji protivniku u noge, moja DVA igrača stoje UZ loptu, protivnički Pogba stoji PET metara dalje, radi FLASH move i škaricama leteći zrakom 3-4 METRA skokom iz mjesta nabija loptu od stativu u gol, dok moja 2 obrambena i dalje NEPOMIČNO stoje. Btw, eder militao i lenglet, da ne bi mislili da su neki 79 rated cb-i.

Tako je TRI četvrtine utakmica.

Nema šta, to je pravi skill gap, samo za skillere igra, nema skripte, nema ništa, čisti skill i znanje. Debilizam a ne skill i ko kaže drukčije il ga opasno sere DDA ili je jednostavno debil koji ne vidi očita sranja ovog skriptaškog govneta od igre.

Kme kme kme, ne znam igrat, kme kme pa serem po forumu kme kme

Panj je panj. A ti kmečaj i dalje klinjo, samo nemoj doć tu kenjat na forum kad te skripta i dda krenu jebavat u mozak. Jer prvi ću te podsjeti na hvlospjeve ove debilane od skriptašenja u fajfi.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
8 godina
cicek kaže...
sexytoiletpaper kaže...

U Overwtachu se to koristi jer se radi o timovima od po 6 igraca, razni heroji koji kontriraju jedni druge itd.

Da to je to. I u stvarnom nogometu ne pobijedi uvijek bolji. Ima napadaca koje prati skripta u stvarnom zivotu pa imaju peh i precke. 

Jedino sto je razlika u fifi i to baca iz takta, a to je i ujedno najveci problem kod skripte. Znaci ti problemi kad imas peh ili je peh stavljen na tebe u vidu skripte, redovito su se pojavljivali u "kljucnim" utakmicama. Npr. Granicna pobjeda u wl za gold ili pa kod rjesavanja objektiva di treba zabit 3 gola glavom, 3. Je bilo najteze zabiti. I to je glavni izvor nezadovoljstva. Uvijek isti uzorak sranja u istim situacijama. Ajde ove fife je vrlo lako zajebat u obrani pa se to nece tolko primjetiti i dosta ce cinit razliku pribranost igraca(stvarne osobe) u kljucnim trenucima, da ne izletava iz obrane ili pak ne zezne kod realizacije. Bit ce zanimljivije, barem na pocetku.

A WL je pak potpuno drugi par rukava na majci koja je napraljena da te frustrira i stvori cim veci pritisak :/ Mislim da nema smisla vise imati WL samo kao vikend natjecanje jer te tjera na suludi broj meceva u kratkom roku. Da produze na cijeli tjedan kao dodatan Mode igre, tipa 5 dana za do 20 pobjeda i dodatna dva za ostalih 10 da se igraci jednake snage mogu skupiti i igrati za tih zadnjih 10, bilo bi zdravije za igrace i dok bi mozda bilo malo duze cekanje na tekmu, svi bi mogli igrati na 100% i onda bi se to moglo nazvati kvalifikacijama za turnire. Ovako kako je trenutno je samo vjezba frustracije i pritiska :/

17 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...
cicek kaže...
sexytoiletpaper kaže...

A WL je pak potpuno drugi par rukava na majci koja je napraljena da te frustrira i stvori cim veci pritisak :/ Mislim da nema smisla vise imati WL samo kao vikend natjecanje jer te tjera na suludi broj meceva u kratkom roku. Da produze na cijeli tjedan kao dodatan Mode igre, tipa 5 dana za do 20 pobjeda i dodatna dva za ostalih 10 da se igraci jednake snage mogu skupiti i igrati za tih zadnjih 10, bilo bi zdravije za igrace i dok bi mozda bilo malo duze cekanje na tekmu, svi bi mogli igrati na 100% i onda bi se to moglo nazvati kvalifikacijama za turnire. Ovako kako je trenutno je samo vjezba frustracije i pritiska :/

WL je jedab od glavnih razloga zasto uopce fut jos postoji i zasto izdrzi koliko toliko 8mj na godinu. Da nema wl, prvi ulazak u div1 bi znacio i prestanak igranja FUT-a, barem za mene. U WL modu svaka pobjeda i poraz se osjete vise nego kod rivalsi, koji ispadaju ko svojevrsni trening za wl. 

30 utakmica odigrati u 3 dana je definitivno previse. Morao bi si vrijeme rasporediti oko fife a ne fifu u slobodno vrijeme. Mozda da wl traje isto ko i sb tjedan dana pa ako odigras dobijes nagrade... u svakom slucaju minimalno 1 dan da produze vec bi bio korak naprijed.

13 godina
FIFA 20

Uh kako je dobra igra. Sto vise igram to mi se vise svidja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 20

Nikad do sad nisam imao gori start, imam prvi put više poraza nego pobjeda. Pripisujem to konekciji jer od kako sam se preselio, moram koristit pokućni koji je jednostavno prenestabilan za ovakvu brzu igru.

No, unatoč tome, igra mi je odlična, uživam u njoj dok još mogu jer će uskoro krenuti nizbrdo kao i svaka. 

P.S. Lewandowski je životinja, bez obzira na downgrade. Danas negdje bi trebao skupit za Reusa i onda ću imati Havertza, Brandta i Reusa iza njega, mislim da najbolje što se trenutno može od Bundeslige 

0 0 hvala 0
17 godina
blowfish_cro kaže...

Nikad do sad nisam imao gori start, imam prvi put više poraza nego pobjeda. Pripisujem to konekciji jer od kako sam se preselio, moram koristit pokućni koji je jednostavno prenestabilan za ovakvu brzu igru.

No, unatoč tome, igra mi je odlična, uživam u njoj dok još mogu jer će uskoro krenuti nizbrdo kao i svaka. 

P.S. Lewandowski je životinja, bez obzira na downgrade. Danas negdje bi trebao skupit za Reusa i onda ću imati Havertza, Brandta i Reusa iza njega, mislim da najbolje što se trenutno može od Bundeslige 

ja koristim vipom a1 homebox i radi mi savrseno.

Mozda sam u jednoj od 30 tekmi imao neki mini lag... doduse ja zivim u ne napucenom mjestu a repetitor blizu mene.. kojih 500 m zracne linije.

8 godina
FIFA 20

Ja sam do sada imao 3 DCa, a na optici sam, 1 u Rivalsima, 2 u SBu. Standardna stvar sto se tice fife. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2019 13:56 (sexytoiletpaper).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 20

Ma ja sam u mjestu gdje pokrivenost i nije najbolja. Kad mreža nije opterećena bude 60-70 Mbita, ali u popodnevnim satima užasno padne brzina. Čak i ispod 10 Mbita sa ogromnim pingom. Od 23h počne biti više manje OK, al teško je čekat takve sate kad se treba budit na posao 

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Priznajte, igramo Fifu samo zato sto smo u dusi kockari :) ima izuzetaka ali...

ako ovo nije kocka ne znam sta je... potrosio sam vec dosta love.. tocno koliko sam platio i igru, samo zato da ubrzam stjecanje boljih igraca...

a otvranje packove i vristanje ili razocaranje ne mogu opisati...

e necu vise :)

edit: cisto da znate Perisic je zvijer ovdje, kao spica je takoder vrh...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2019 15:01 (toxic).
Moj PC  
1 1 hvala 0
8 godina
toxic kaže...

ako ovo nije kocka ne znam sta je... potrosio sam vec dosta love.. tocno koliko sam platio i igru, samo zato da ubrzam stjecanje boljih igraca...

I tu si se prijatelju, zajebo. :D

11 godina
FIFA 20

Nisam pratio temu do sada jer iskreno pizdio sam previse u 19ki i rekao sam necu je ne kupovat kasnije ali eto...

Zanima me dali je ovo sada opet 19ka samo se zove 20 ili je igra dobra,s manje sranja kao prije itd??

Igram na ps4.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
toxic kaže...

Dakle... Ljut si jer si svjesno potrosil lovu i ocekival da ces nesto dobit samo zato jer si potrosil lovu.

Udes u casino svjesno ubacis 600kn i ne dobijes nista. Na koga si tu ljut? Sebe ili aparat? 

Apsurdno je dolazit ovdje i plakat kako nisi nista dobio a platio si. Jer si zaoravo dobio. Dobio si igrace koje mozes prodat, te bitnu prednosti nas koji smo otvorili koji SBC i ono kaj smo dobili igranjem WL ili SBa. 

Igram fifu jer volim nogomet, isto kao sto bi igrao PES ili neki drugi nogomet da postoji bolji od ovog trenutnog kojeg imamo, sa istim imerzivnim modom koji mi igrajuci omogućuje osjecaj napretka. 

15 godina
FIFA 20

Nije loše za par dana igranja

Who bolan cares
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2019 15:30 (dejan1471).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
toxic kaže...

Nisam nikad uzimo pointse hvala Bogu. Svake godine kroz igru i malo trejdanja dodjem do full tots squada i nema potrebe uzimat pointse. Naravno ako ces hvatat top 100 za ove turnire moras davat prave pare da ti ulete kakve ikone, ali nije mi do toga.

17 godina
SimeKZ kaže...
toxic kaže...

Dakle... Ljut si jer si svjesno potrosil lovu i ocekival da ces nesto dobit samo zato jer si potrosil lovu.

Udes u casino svjesno ubacis 600kn i ne dobijes nista. Na koga si tu ljut? Sebe ili aparat? 

Apsurdno je dolazit ovdje i plakat kako nisi nista dobio a platio si. Jer si zaoravo dobio. Dobio si igrace koje mozes prodat, te bitnu prednosti nas koji smo otvorili koji SBC i ono kaj smo dobili igranjem WL ili SBa. 

Igram fifu jer volim nogomet, isto kao sto bi igrao PES ili neki drugi nogomet da postoji bolji od ovog trenutnog kojeg imamo, sa istim imerzivnim modom koji mi igrajuci omogućuje osjecaj napretka. 

Mislim da si krivo protumacio moj post.. trebao je bacati vise manje na komicnu stranu i sprdavanje samog sebe.

Niti mi je igra kriva niti itko drugi... 

Sama ovisnost se stvara tzv kockanjem to je bio point.. a ovo je jedna vrsta kockanja koju volim... bilo da placam svojim pravim novcem ili zaradenim paketicima u igri..

kad pogleda streamove vecina se bazira na otvaranjima paketica i sastavljanjem nove\drugacije ekipe...

Dakle ja plakao sigurno nisam :)

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo ja od jucer nisam spojio dva normalna pasa, dok mi nekvi ndijangi ili koji vrag vec zabivaju trce ko gazelice kroz obranu. Dobro je 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ja sam vec 5. dan bez igre. 

Poslana 26.09 do danas 30.09 ( dobio ujutro poruku kako paket stize tokom dana ) nije stigla. Danasnji problem je taj da postar nije stigao, jer eto... paket mora proc kroz moj grad kako bi dosao do sortirnog centra pa se vracao nazad. 5 jebenih dana da jedna kutija prode 60km. Ja sam fasciniran kako su ljudi sposobni covjeku potratit dan u nista. 

Nikad vise eKupi koji nije bio sposoban odradit posiljku na vrijeme a dobiju kopiju igre sigurno dva do tri dana prije izlaska i HP koji je katastrofalan. Odvratni su oboje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2019 18:01 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Sada sam napravio upgrejd jedno 6 packova golda

dobio sam Allia, Felipe Andersona i Mendya svi eng 1 liga..

bude mi bolje nego packovi od 24 igraca itd...

tak sam u fifi 19 dobio sergio ramosa i jos pard dobrih

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2019 18:39 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Čisto da vezano uz scripting. To je čista navlakuša. Vjerovatno analiziraju gomile podataka o igračima. EA želi da smo čitavo vrijeme u transu. Znači pusti da te ponese i onda šus s kojim te spušta. Vjerovatno dobro znaju koje su granice svakog na osnovu profiliranja. U svakom slučaju sve se bazira na ovisnosti i potrebi za dokazivanjem. Ali teško je odoljeti.
https://productpsychology.com/understanding-the-psychology-behind-game-design/

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Evo moje ekipe nakon 3 dana igranja...

Za sada sam odigrao dvije tekme s tom ekipom i dvije pobjede. Svida mi se poletnost. Obrana je vrhunska, Wijnaldum zvijer..

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice