- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko je defending teze igrat, toliko su i zadrzali taktike iz FIFA 19. Samo kaj za razliku od FIFAe 19 ovdje pace ima utjecaja. Danas odem malo igrat da se popnem barem do DIV4. Pa to je takav pace whoring festival da mi je srce stalo. Dakle, meta ove godine je da siljis loptu na krilo i samo penetriras sa 90+ pejsanom ekipom. Branis se, branis se... ali u jednom trenu on zbrise, da povratnu i zabije. Tako je u DIV 5, 70 bodova od DIV4. Mogu si mislit kakav je show u diviziji iznad. Ne znam uopce kako bi obranu poslozio da se to pozatvara.
Ako ne izadem na igraca nije dobro, ako opet izadem na igraca ostavim rupu.
Koliko je defending teze igrat, toliko su i zadrzali taktike iz FIFA 19. Samo kaj za razliku od FIFAe 19 ovdje pace ima utjecaja. Danas odem malo igrat da se popnem barem do DIV4. Pa to je takav pace whoring festival da mi je srce stalo. Dakle, meta ove godine je da siljis loptu na krilo i samo penetriras sa 90+ pejsanom ekipom. Branis se, branis se... ali u jednom trenu on zbrise, da povratnu i zabije. Tako je u DIV 5, 70 bodova od DIV4. Mogu si mislit kakav je show u diviziji iznad. Ne znam uopce kako bi obranu poslozio da se to pozatvara.
Ja sam za ovu fifu gotov.. nevjerojatno koliko se cijela igra promjenila kako ides prema boljim squadovima i "igracima".. Sve ono sto sam napisao za prvih 40 tekmi pol toga vise netvrdim.. prije sam napisao kako nema odbijanaca kako kad pucas lopta se uvijek od golmana odbije negdje dalje od svih igraca ali bome sad skoro svaki gol je odbijanac.. onda napravis perfect tackle ali normalno da se sve zbuga i njegov igrac samo prodje kroz tebe i neznam sta sve ne.. sto vise igras igra je sve gora i gora..
Ja sam za ovu fifu gotov.. nevjerojatno koliko se cijela igra promjenila kako ides prema boljim squadovima i "igracima".. Sve ono sto sam napisao za prvih 40 tekmi pol toga vise netvrdim.. prije sam napisao kako nema odbijanaca kako kad pucas lopta se uvijek od golmana odbije negdje dalje od svih igraca ali bome sad skoro svaki gol je odbijanac.. onda napravis perfect tackle ali normalno da se sve zbuga i njegov igrac samo prodje kroz tebe i neznam sta sve ne.. sto vise igras igra je sve gora i gora..
Ne mogu ti opisati kako mi protivnik konstantno blokira udarac jer mu je kompletna ekipa iza lopte ( dakle fifa 19 opet ). Imam remia kolko hoces. Mislim da mi je score 11-8-7 ili tako nesto. Strasno koliko sam bolji, napadam... kontra i gol. Ljudi ubijaju sa pejsanim krilima. Ja imam cuadrada i costu... pa opet ne vidim toliko otvaaranja, sa druge strane opet jako puno ekipe igra ultra def taktiku. Najgore je od svega kaj su napokon u nekim segmentima pogodili i da se lijepo igrat... a opet su usrali motku na toliko banalnim stvarima da je to strasno.
Ne mogu ti opisati kako mi protivnik konstantno blokira udarac jer mu je kompletna ekipa iza lopte ( dakle fifa 19 opet ). Imam remia kolko hoces. Mislim da mi je score 11-8-7 ili tako nesto. Strasno koliko sam bolji, napadam... kontra i gol. Ljudi ubijaju sa pejsanim krilima. Ja imam cuadrada i costu... pa opet ne vidim toliko otvaaranja, sa druge strane opet jako puno ekipe igra ultra def taktiku. Najgore je od svega kaj su napokon u nekim segmentima pogodili i da se lijepo igrat... a opet su usrali motku na toliko banalnim stvarima da je to strasno.
Znaci u ovoj fifi imas mogucnost igranja nogometa. Takve pacjente ja rjesavam promjenom strane. I tu se raspadne obrana jer ai vise ne prati ko u rukometu akciju.
ja ne znam sta je ovo, vodim 2-0 dodje poluvrijeme, pocetak drugog on vec do 55 minute dao 4 gola, samo opuca i to je gol, jednostavno nemoguce igrati u pojedinim mecevima...
Da vas cujem tko je sta napakirao s otw paketa.
Ja sam ben yedera. Je to dobro, prosjek ili lose? Nisam pratio ove meta team videe po yt pa ga neznam.
Ja i još 15 ljudi Joelintona.
U f19 sam još koliko toliko imao sreće u packovima, u ovoj, od 30-40 packova, kita labudova. Plus ddu koji je sveprisutan, čini mi se da ću se jaaako brzo ohladit od igranja fut-a ove godine.
Znaci u ovoj fifi imas mogucnost igranja nogometa. Takve pacjente ja rjesavam promjenom strane. I tu se raspadne obrana jer ai vise ne prati ko u rukometu akciju.
Ma jasno, tako i koristim krila sa brhom transformacijom. Al ponekad taj pas ode u pizdu materinu.

pass assistance (x) semi-dakle normalno dodavanje..jacina dodavanja je asistirana..smjer dodavanja nije
through ball assistance (∆) manual
dodavanje u prostor..jacina dodavanja i smjer totalno ovisi o vama..dakle koliko drzite tipku i smjer..tamo ide lopta
lob pass assistance [] manual
dakle isto ko through ball assistance..kombinacija ovog sa tipkama R1 (ostra jaka lopta) i L1 (visoka spora lopta) .L2 ( lobana lopta al malo brza nego u kombinaciji sa L1 cine dodavanja u prostor kudikamo atraktivnija..AI vise ne upravlja vasim dodavanjima..to vama prepusta masti na volju..
Istina na pocetku je teze ovako igrat..dok ne skuzite feeling jacine dodavanja..i smjer (meni je ukljucena ona strelica kod igraca) pa mi to malo pomaze..al ova stvar totalno mjenja koncepciju igre..i dopusta da vi odredujete gdje ce pas zavrsit a ne da AI odraduje ovu ulogu za vas
Dobio sam jučer OTW nakon ponoći, ipak su me se sjetili - Pablo Sarabia.
Što se gameplaya tiče, Fraser je meta kartica trenutno HAHAHAHAAH
A taktika koju ljudi koriste je full presing, raspolove ekipu na dva dijela - prva polovica stoji isključivo u obrani, a druga polovica u napadu - ja protiv takvih pajsera ne mogu igrat da ga jebeš.
Taj presing mene toliko jebe da to nije normalno.
Jučer mi je jedan panj prodavao one fore iz FIFE 19 - onaj udarac kad si digne loptu pa ili puca ili tako nabacuje, a igrat nema blage veze.
Ali čim dođe na krilo sa nekim brzancem on roka taj nabačaj i onda iz prve.
Naravno, ništa mu od toga nije pomoglo jer očito u ovoj FIFI taj kurac nije tako efikasan - hvala kurcu.
Trenutno sam divizija 6. - bio sam u diviziji 8. sa 400 bodova u jednom trenutku HAHAHAHAH
Na početku sam imao 2-1-2 i smjestilo me u diviziju 6., pa sam dvaput uspio doći do 5. divizije i svaki put odmah nazad u 6.
Onda sam jedan dan puko ko kokica i kvitao sam valjda 15 partija zaredom.
Trebao mi je chem na nekim karticama da završim zadnji SBC, a i htio sam vidjeti kako igraju igrači u 8. diviziji - baš me zanimalo jer sam uvjeren da matchmaking nije pošten i da nas jebu s tim.
Prva utakmica koju sam ozbiljno igrao u 8. diviziji - poraz 0-2 HAHAHAHAHAHA
Poslije toga sam relativno brzo dospio do 6. divizije, ali svejedno je bilo par poraza i tvrdih oraha, ali ne zato jer protivnici igraju dobro nego zato jer me većinu vremena jebe igra.
Moj gameplay ako nekog zanima... igram istu formaciju od lani 4-2-2-2 - taktika sve balanced.
Bekovima sam stavio da ne idu u napad i jednom CDM-u također da ostaje u obrani, a napadačima da trče iza obrane.
U napadu nastojim imati jednog panja koji je brz i jednog koji je jak i precizan na šutu - Morata mi se pokazao kao solidan napadač, a s druge strane Gray također.
Jučer sam odlučio pojačati Talijane jer mi je glupo držat coinse i igrat s pajserima pa sam uzeo Chielinija, Naingolana i Matuidija.
Chielini je prilično jeftin, čak i na PC-u - 26,000 coinsa sam ga platio, a u dvije tekme što sam igrao s njim je bio jako dobar.
Naingolan mi je nekako nedorečen, ali to je još uvijek kartica koja je na tragu prošlih Naingolana - vidi se da se dečko trudi :)
Kartica koja me oduševila i slobodno je mogu preporučiti je Matuidi - brz je k'o zmija, žilav, svugdje na terenu gdje treba.
Uglavnom, priličan upgrade sam napravio s te tri kartice i nadam se da će ta sredina jebat majku ovima što mi presing igraju i pimplaju u napadu.
BTW
Zbog tjednih zadataka sam jučer odigrao par utakmica sa Saint-Maximinom (dobio sam ga untradable i nikad probao)... opalio sam mu sniper chem i stavio mu RF - igra na 7 chem i nije normalan.
Pogađa više od ijedne kartice koju sam probao, a sve su bile puno jače od nje po statsima - osim po brzini naravno jer ova ima 93 pace.
Doduše, pasing mu je zakurac, kao i njegovom partneru u napadu, a inače se volim dodavati s napadačima i to me jebe, ali zato kad dobije loptu u prostor i okrene braniča, zabija k'o da je Ronaldo :)
Prvi walkout ove god
AUUUUUU majko mila - ima da paraš obrane s njim bez problema.
Barem sad ispočetka dok svi igraju s panjevima otraga.
Svaka čast
Svaka cast na Eusebiu... Puno srece sa golovima.
@skiledzija
To sam i ja primjetio da ekipa raspolovi ekipu. Doslovno je sve od mojih 16m do nekuh 25m od njegovog prostora prazno. Katastrofa kakve stvari su dopustili da se dogadaju. Jednsotavno ne vjerujem da takve stvari prolaze. Najgore je kaj onda ja pocnem zurit i userem pasing bzvz.

pass assistance (x) semi-dakle normalno dodavanje..jacina dodavanja je asistirana..smjer dodavanja nije
dodavanje u prostor..jacina dodavanja i smjer totalno ovisi o vama..dakle koliko drzite tipku i smjer..tamo ide lopta
dakle isto ko through ball assistance..kombinacija ovog sa tipkama R1 (ostra jaka lopta) i L1 (visoka spora lopta) .L2 ( lobana lopta al malo brza nego u kombinaciji sa L1 cine dodavanja u prostor kudikamo atraktivnija..AI vise ne upravlja vasim dodavanjima..to vama prepusta masti na volju..
Istina na pocetku je teze ovako igrat..dok ne skuzite feeling jacine dodavanja..i smjer (meni je ukljucena ona strelica kod igraca) pa mi to malo pomaze..al ova stvar totalno mjenja koncepciju igre..i dopusta da vi odredujete gdje ce pas zavrsit a ne da AI odraduje ovu ulogu za vas
ovako bi to inace svi trebali igrati....ja isto ovako igram, a ne da mi sve CPU odradjuje, a da ja samo stiscem dodavanje
ovako bi to inace svi trebali igrati....ja isto ovako igram, a ne da mi sve CPU odradjuje, a da ja samo stiscem dodavanje
Ovo bi bili super kad nebi igral FUT. U FUTu osakatit sam sebe nema smisla...

Sad ce te cijelu fifu srat dobre kartice meni u Fifi 19 niti jedna ikona nije dosla u paketu sve sam slozio iz sbc a. Zena mi kupila igru ja rekao da necu kupiti iz inata dodem jucer sa posla ona meni kupi fifu jebem te zivote sad cu morat dalje igrat....

Imam preko 60 utakmica vec i najbolje mi se pokazala 4-4-2 sa CDM. Drop back, 4 crtice sve sa CDM stay back, a LM/RM get in box i tako rijesavam sve ove sa presingom.Samo mu maznem kontru preko krila i centarsut na drugu stranu gdje vecinom utrci ili spica ili krilo i lagani gol. Imam 30% posjed lopte, al puno vise suteva i golova nego kad igram normalno sa oko 60% posjedom.
Uzmem frajeru loptu odbije mu se nazad on puca zabije gol, presjecem loptu lopta se odbija moj igrac padne preko svog igraca protivnik pokupi loptu zabije gol, protivnik radi skilleve zabije se u mog igraca padne ja nisam pritisnuo nista sudac svira penal on zabija penal i ja izlazim iz igre. Neka si mater kanadsku tako zajebavaju ni kriv ni duzan primim tri gola.
Sta se sve meni izdesavalo u samo 5 tekmi u futu...
Prva super prosla uz par faula i zutih kartona koji nisu trebali ni bit ali ajde, dobio sam 2:0 a igram sa uzasno losom ekipom... u drugoj dobio 2 crvena i svirana 3 penala protiv mene ( lik fulao 2 od 3) tu sam izgubio 4:2, kasnije sve gore pocelo bit, svaki drugi start zuti a pokoji i crveni, unutar 16 nesmijes niti stajat blizu protivniku kad puca da se nebi slucajno sudarili i eto opet penal ahaha
Odigrao sam nakon toga jos koju ali uzas sa ovim kartonima i faulovima, da njih samo rijese vec bi puno bolje bilo...
Btw fut nisam igrao skoro 2 god jer u prosloj fifi imam odigranu jednu tekmu futa i nakon toga sam prodao acc...
Ima li netko ideju za squad?
imam 210k coinsa.. nemam tima :)
nemam ideje...
Idem upaliti igru opet jer nemam sto raditi odmah prva akcija uzmem mu loptu njemu se odbije nazad uzmem mu sa drugim igracem lopta se odbije njegovom drugom igracu koji je skroz slobodan jer sam izvukao obranbenog koji ga je cuvao da uzmem loptu i frajer zabije gol odmah sam izasao iz igrice. Ostalo mi je jos pola sata probe cisto sumnjam da cu kupiti igricu jer vec sada su mi ubili volju za igranjem
Igram SB da u ponedjeljak poberem neke packove ali ovo nema smisla. Ili sam ja mutav pa ne vidim ili su oni maknuli koliko je potrebno bodova za pojedini rating? U meniju se to više ne vidi već samo koji si rating tipa elite 1 ili 2. Kako da se sada pošteliš koliko ti treba bodova da ostaneš u pojedinom ratingu ili koliko ti fali za sljedeći? Ako nedostaje puno da bezveze ne igraš. Koja im je to fora? Inače, ovaj SB je gore sranje nego prošle godine. Toliko karanja u mozak da je to strašno. To što golman AI-a brani to nema veze s vezom. OK, nova je igra pa je u startu nešto teže dok se ne privikneš ali ovo nema smisla. Od deset puta koliko sam sam ispred golmana zabijem tri puta. Sve ovo drugo lik čudesno brani.
Da ne bi bilo da plačem, skupio sam 55k bodova što bi trebalo biti dosta za elite 1, u najgorem slučaju za elite 2 ali meni se ovo više ne igra. Nije fer i nije pošteno. AI zabija gol iz prvog udarca a meni neki put treba 20 udaraca da bih zabio gol. Da sada ne pričam kako gledam suigrača u oči i hoću mu neometan dodati a igra doda sasvim nekom drugom itd, itd.... Pa nije fora da od mene igra radi budalu jer se ne mogu točno dodati na par metara. Kužim da svaki duži pas kroz nekoliko igrača može biti neprecizan ili presječen ali ako dva moja igrača stoje neometana a igra doda trećem meni je to karanje u mozak.

Pa nije fora da od mene igra radi budalu jer se ne mogu točno dodati na par metara. Kužim da svaki duži pas kroz nekoliko igrača može biti neprecizan ili presječen ali ako dva moja igrača stoje neometana a igra doda trećem meni je to karanje u mozak.
I meni se čini da su maknuli bodove, barem ih još nisam pronašao ako su negdje skriveni.
Isto tako i bodovi za Rivals se više ne vide, a to je šupački jer ponekad čovjek može naštelat bodove unaprijed ako mu se ne da non-stop igrat ili nema vremena.
Sad jedino vidiš koliko imaš bodova i koliko treba za idući rank kad završiš utakmicu.
Što se dodavanja tiče... igrao sam jučer nekoliko partija SB-a (prije toga samo jednu da probam igru jer mi se SB ne igra uopće) i čini mi se da su dodavanja u SB-u lošija nego u Rivalsima.
Ovo što pišeš da igra dodaje krivom igraču se i meni uredno događa... situacija recimo jedan mi je lijevo, a jedan desno, lijevi je ili pokriven ili u ofsajdu, ja dodajem desnom, a igra lijevom - recimo takve pizdarije.
A 80% krivih dodavanja je kad to dodavanje treba biti vrlo opasno i prilika za gol - obrati i na to pažnju.
Čak imam osjećaj da su pogrešna dodavanja češća nego u FIFI 19.
Prečesto mi se događa otkad igram 20 tako da sam u par navrata počeo sumnjati u kontroler.
Napravio sam league and nations hybrid sbc i dobio sam jos jednom ben yedera otw. Trenutno sam si priustio balea. :D
Kako se pravi opcija da svih 10 igraca u odbrani stavi u 16 metara a moji igraci se rastrkaju po terenu nemam kome da dodam cim predjem sredinu terena nema sanse da nikome dodam loptu o kakvoj je taktici rijec?
Kako se pravi opcija da svih 10 igraca u odbrani stavi u 16 metara a moji igraci se rastrkaju po terenu nemam kome da dodam cim predjem sredinu terena nema sanse da nikome dodam loptu o kakvoj je taktici rijec?
Drop back i wide 1 crtica i svi instrukcije na come back in defence.
I meni se čini da su maknuli bodove, barem ih još nisam pronašao ako su negdje skriveni.
Isto tako i bodovi za Rivals se više ne vide, a to je šupački jer ponekad čovjek može naštelat bodove unaprijed ako mu se ne da non-stop igrat ili nema vremena.
Sad jedino vidiš koliko imaš bodova i koliko treba za idući rank kad završiš utakmicu.
Što se dodavanja tiče... igrao sam jučer nekoliko partija SB-a (prije toga samo jednu da probam igru jer mi se SB ne igra uopće) i čini mi se da su dodavanja u SB-u lošija nego u Rivalsima.
Ovo što pišeš da igra dodaje krivom igraču se i meni uredno događa... situacija recimo jedan mi je lijevo, a jedan desno, lijevi je ili pokriven ili u ofsajdu, ja dodajem desnom, a igra lijevom - recimo takve pizdarije.
A 80% krivih dodavanja je kad to dodavanje treba biti vrlo opasno i prilika za gol - obrati i na to pažnju.
Čak imam osjećaj da su pogrešna dodavanja češća nego u FIFI 19.
Prečesto mi se događa otkad igram 20 tako da sam u par navrata počeo sumnjati u kontroler.
Igram bez panike i u svojih 16m hoću dodati svom slobodnom igraču loptu a ne je nabijati bezveze i igra doda onom koji je pokriven. AI uzme loptu i zabije mi gol. Čista frustracija. Ista stvar je kod izvođenja auta, dodam ravno ispred sebe a igra lijevo ili desno a kada hoću dodati lijevo ili desno igra doda ravno. Ja kad izvodim aut od deset puta sedam puta se dodam krivo i mimo svoje volje. Ono, igra sve radi ta te sjebe a to nije pošteno.
Inače, cijelu večer šamaram po neueru. Samo njega kupujem. Kada krene otvaranje packova na bidanju ga uzimam od 31k do 36k coinsa a dva sata kasnije ide bez beda za 58k coinsa. Cavania uhvatio za 3k coins. Jedan mi zbrisao za 2300 coinsa jer je netko bio brži. Robertsona isto uzeo na snipanju za 45k coinsa. I kruna dana mi je IF de bruyne kojeg sam na snipanju dobio za 470k coinsa. Već sada ide za 540k coinsa a do sljedećeg vikenda će sigurno porasti cijenom kada izađe iz packova i krene WL. Danas sam lijepo potegnio na marketu.