FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.001.305
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: FIFA 19
The_K kaže...

Znaci na prvom videu halilovic sa 24 heading nadskoci Gayu koji ima 55 heading koji zbog nekog razloga nije htio skociti i udariti loptu premda sam stisnuo kocku da izbijem on je odlucio premda je bio blizi lopti ne poslusat me i pustiti da loptu pokupi halilovic koji izbija loptu ispred sebe i onda moj drugi obranbeni mrtav hladan prodje pored lopte. U drugom videu stiscem kocku kao budala ali moj mrtvi igrac ne zeli izbiti loptu i pritom mu sturidge uzima tako lagano i tako savrseno loptu sa svojih 24 standing tackle dok ja sa svojim obranbenima koji imaju standing tackle preko 80 ne mogu uzeti tako loptu jer se odbija kao luda.

U prvom videu je Gaya trcao unatrag i fizicki vise to nije mogao stici, reakcija golmana pak, je katastrofa i to trebaju rijesiti iz EA.

Drugi video, takvo nesto se izbija odmah, iako da budemo iskreni je mogao komotno biti suden penal.

16 godina
FIFA 19

hrka11  točno to što je Skilledžija  napisao. Prvo coin boosteri od 1000 pa oni od 200,tu naberes 75k bez problema sa igrama i boosterima. Squad battles lako odigras dnevno 4 tekme,cak i na profesional dobis dobre bodove za ulazak u neki elite 3,gold 1 rang i dobis par paketa i 11,12k coinsa,pa imas online rankings (ovo novo,sad se nemrem tocnog imena sjetit) di ako imalo znas igrati mozes doci do nekog 3. ranga i birat izmedju 30k coinsa ili paketa. Ja idem na pakete jer YOLO. Tu nakupis raznih igraca i s njima rjesavas SBC,vidis na netu kak slazu i ti odi tim pricipom sa igracima koje imas,ostale kupi. i ako imas malo srece ko ja naberes love samo tako,nek ti uleti igrac od 20k,SB 11k, online 25k,plus boosteri i igre,100k samo tako,samo treba igrati...Po meni cijene igraca su nikad manje,prije thiaga nisam prije bozica imao,sad ga vec imam jer ide po 16k,ludost.

I da,ja nisam trejdao uopce ove godine,samo prodavao ono sto sam dobio,ne visi mi se na marketu,kupim odma sto zelim,tako da navecer mogu halat po fifi.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
The_K kaže...

Znaci na prvom videu halilovic sa 24 heading nadskoci Gayu koji ima 55 heading koji zbog nekog razloga nije htio skociti i udariti loptu premda sam stisnuo kocku da izbijem on je odlucio premda je bio blizi lopti ne poslusat me i pustiti da loptu pokupi halilovic koji izbija loptu ispred sebe i onda moj drugi obranbeni mrtav hladan prodje pored lopte. U drugom videu stiscem kocku kao budala ali moj mrtvi igrac ne zeli izbiti loptu i pritom mu sturidge uzima tako lagano i tako savrseno loptu sa svojih 24 standing tackle dok ja sa svojim obranbenima koji imaju standing tackle preko 80 ne mogu uzeti tako loptu jer se odbija kao luda.

Ja po starom. Opet izbijanje i opet lopta na nogu jedinom napadaču u mojih 16m. Pazi samo kako se napadač izvlači i točno zna gdje ću ja izbiti loptu i gdje će ona pasti? Savršena asistencija. Naravno, ja gamepadom pokušavam loptu izbaciti van 16 a ne je vraćati u srce svog šesnajsterca. Igram nogomet 40 godina i nisam nikada vidio ovakvu reakciju obrambenog igrača. Obrambeni će uvijek pokušati izbiti loptu van 16 ili u korner. Ako nije u idealnoj situaciji, kada radi koji korak unazad loptu će zahvatiti tjemenom i prebaciti je u korner. Ako ju je kao moj pogodio čelom onda ona ide van 16m. Ovo je smiješno i pravljenje budale od mene. Svaki jebeni dan padaju isti golovi.

9 godina
neaktivan
FIFA 19

Od danas sam i ja u busu zvanom FIFA 19, ali ljudi moji tko god i malo kuzi nogomet zna da je ovo smijurija od nogometa.

Ovo sto je kolega Cofinho napisao apsolutno drzi vodu, pogotovo kada znam o kakvom se igracu (vrhunskom) radi.

The Commissioner of Football

0 0 hvala 0
11 godina
izvone kaže...

hrka11  točno to što je Skilledžija  napisao. Prvo coin boosteri od 1000 pa oni od 200,tu naberes 75k bez problema sa igrama i boosterima. Squad battles lako odigras dnevno 4 tekme,cak i na profesional dobis dobre bodove za ulazak u neki elite 3,gold 1 rang i dobis par paketa i 11,12k coinsa,pa imas online rankings (ovo novo,sad se nemrem tocnog imena sjetit) di ako imalo znas igrati mozes doci do nekog 3. ranga i birat izmedju 30k coinsa ili paketa. Ja idem na pakete jer YOLO. Tu nakupis raznih igraca i s njima rjesavas SBC,vidis na netu kak slazu i ti odi tim pricipom sa igracima koje imas,ostale kupi. i ako imas malo srece ko ja naberes love samo tako,nek ti uleti igrac od 20k,SB 11k, online 25k,plus boosteri i igre,100k samo tako,samo treba igrati...Po meni cijene igraca su nikad manje,prije thiaga nisam prije bozica imao,sad ga vec imam jer ide po 16k,ludost.

I da,ja nisam trejdao uopce ove godine,samo prodavao ono sto sam dobio,ne visi mi se na marketu,kupim odma sto zelim,tako da navecer mogu halat po fifi.

A iskreno nisam proveo puno vremena u futu jer nisam ni stigao tako da ni ne mogu imat neku ekipu za sad...taru me i online i ovaj sq battles,evo bas sam malo detaljnije supao sad i vidim za taj aq bat.dobre nagrade su a bodovi idju svakako...stavim ja i na jace nema veze sto popusim lakse ucim protvi tezih,a i testiram sebe.Ma prci ga igrat i gotovo sta bude.Puno mi nkvi stvari ne mogu se snac odma ;)

Origin_Steam: hrka11
17 godina
FIFA 19

Evo plavih kartica u packovima. Ne kužim jer su u packovima dok samo tekma traje ili cijeli dan? Vidim da su samo u packovima igrači koji večeras igraju ili sam to slučajno povezao. Tražim ali nisam nigdje našao objašnjenje. Uglavnom, oped pad cijena. Otkuda sam znao da će danas izaći u packovima pa sam kupio par igrača kojima je večeras cijena pala za desetak tisuća coinsa... svakome, naravno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 19

Maloprije udario 1800SR, ekipe na koje naletavam su nestvarne :D Mbappe, Aguero, Sane, De Gea, Lloris, Varane, Ramos, Messi itd. dva puta sam mozda vidio Ronalda i Neymara.

Ovo su moje dvije postave

https://www.futbin.com/19/squad/373576
https://www.futbin.com/19/squad/373582

Uz malo srece, biti ce vremena sutra i preksutra doci i do 1900 i D3!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...

Maloprije udario 1800SR, ekipe na koje naletavam su nestvarne :D Mbappe, Aguero, Sane, De Gea, Lloris, Varane, Ramos, Messi itd. dva puta sam mozda vidio Ronalda i Neymara.

Ovo su moje dvije postave

https://www.futbin.com/19/squad/373576
https://www.futbin.com/19/squad/373582

Uz malo srece, biti ce vremena sutra i preksutra doci i do 1900 i D3!

Pa to je meni normalno na 1500 sr

12 godina
FIFA 19

Evo ja u utorak popodne poceo, ne stignem zbog posla sve igrati, sad mi je bilo bitno squad battles odigrati prva 4 komada i s njima sam 1 world class pobjedio i 3 proffesional i gold 2 rank imam za sad.

Odigrao sam 5 rivals utakmica, meni steka internet nesto, u kriticnim momentima mi zna zastekati i onda se igra sve ubrza i ovaj mi je vec pred golom. U div 6 sam i imam nesto sitno ispod 1000 rating. Nesto SBC-a sam rijesio, al u packovima nikad nista pametno, sve ove igrace sam kupiti morao. Danas ove nove na squad battles rijesim, poslije cemo vidjet sta cemo sa rivals.

ako me netko zeli dodati na PSN, nick je: Krutkobain

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 19

Predivna je stvar primit 4 kick off gola u jednoj utakmici

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
deathlegend kaže...

nauci se braniti 

8 godina
FIFA 19

Ispravite me ako sam u krivu ali OTW mogu dobivati TOTW dok su jos u packovima kao OTW jelda?

U 17ici je Jesus dobio TOTW i OTW prvi tjedan kada je presao u City jelda?

0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...
deathlegend kaže...

nauci se braniti 

Napokon si naucio odgovorit. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...
deathlegend kaže...

nauci se braniti 

Jesi siguran da se zelis prepirati samnom, opet?

13 godina
C3c1l kaže...
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...
deathlegend kaže...

nauci se braniti 

Jesi siguran da se zelis prepirati samnom, opet?

Evo ja u 50 tekmi nisam dobio niti jedan kick off gol... on dobij 4 u istoj tekmi. Moze bit da nije kriv. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Evo ja u 50 tekmi nisam dobio niti jedan kick off gol... on dobij 4 u istoj tekmi. Moze bit da nije kriv. 

Jucer sam dobio 3 puta za redom u 3 tekme gol u 94toj minuti na spiku koja je aktivna vec godinama u Fifi.

Nije mi dao da izbacim loptu dok je lik napucavao po mom golu dok nije usla.

I sta cemo sad?? 

Za taj kick off glich ima rjesenja dok za ove situacije nema, jer moras imati srece da je nekako opizdis van iz 16 metara.

A da ne pricam na odbijanje kad golman obrani i od mojih 4 iza lopta se odbije ama svaki put jedinom njegovom koji stoji izmedu mojih 4vero.

Dodaj me na ps da vidim koliko sam los kad si ti tako dobar ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2018 9:52 (C3c1l).
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Ispravite me ako sam u krivu ali OTW mogu dobivati TOTW dok su jos u packovima kao OTW jelda?

Da, ali totw kartica onda ne izađe već se nadogradi otw kartica koja je u packu.

8 godina
C3c1l kaže...
SimeKZ kaže...

Jucer sam dobio 3 puta za redom u 3 tekme gol u 94toj minuti na spiku koja je aktivna vec godinama u Fifi.

Nije mi dao da izbacim loptu dok je lik napucavao po mom golu dok nije usla.

I sta cemo sad?? 

Za taj kick off glich ima rjesenja dok za ove situacije nema, jer moras imati srece da je nekako opizdis van iz 16 metara.

A da ne pricam na odbijanje kad golman obrani i od mojih 4 iza lopta se odbije ama svaki put jedinom njegovom koji stoji izmedu mojih 4vero.

Dodaj me na ps da vidim koliko sam los kad si ti tako dobar ;)

Dodaj i mene kad smo kod toga :) AmaziToiletPaper

Ali mjerenje kurceva vrijedi ostaviti za kasnije, nakon analogije za pubertet u ovoj igrici - WL.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2018 10:04 (sexytoiletpaper).
8 godina
movie kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Da, ali totw kartica onda ne izađe već se nadogradi otw kartica koja je u packu.

Odlicno, drzim fige da ce Debmeleu gol i asistencija u dvije tekme biti dovoljne za nadogradnju!

11 godina
protjeran
FIFA 19

Ljudi koji se sbc najvise isplati napraviti?Napravio sam hybrid master ima li jos koji da se isplati?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ljudi koji se sbc najvise isplati napraviti?Napravio sam hybrid master ima li jos koji da se isplati?

Odi na FUTBIN i pogledaj rijesenja SBCeva i nagrade za iste pa sam odluci. Samo si daj malo truda i nemoj koristiti identicne igrace koji su koristeni u SBCu jer je takvima cijena vec skocila barem 20% i mozes naci iste konekcije sa nekim drugim igracima jeftinije.

13 godina
FIFA 19

NuclearDisaster5 - dodaj kad god zelis. 

Mi nismo komentirali odbijance, nego smo komentirali kick off glitch za kojeg ima lijeka. Za odbijance nema. Danas sam skoro izgubio tekmu jer je frajer 2 puta nabio u stativu i nabio svojem na nogu. Protiv toga nema nista. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

S kojim klubom najčešće igrate(bez FUT) ?

https://www.facebook.com/sprdacine/

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Evo, mislim da jače od ovoga ne mogu više. Jako sam zadovoljan jer nisam ni kune dao na pointe i ne namjeravam.

Sad samo ostaje igrati Weekend ligu i otvarati untradable packove.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Pocet cu na us acc sve ispocetka sad mi je puno stvari jasnije (kako do para,sta je sta,sta je najbolje pocet igrat itd.)vecinu stvari sam klika na pamet,potrosio neke stvari bezveze tako da sam skonta na us prec i ponovo,a nisam ni odigrao svega 20ak utakmica na ovom tako da nije neka steta.

Sta mislite za pocetak ovaku ekipu?Znaci sto manje para,a sto bolje,za svaku poziciju sam birao igraca koji ima dobre statse sta ta pozicija trazi,a da je jeftiniji.

A formaciju sam ovu stavio jer po nekim forumim je predlazu da je dobra protiv 433,a i sam sam oprobao igrat i pase mi.

Kad se skupi love onda pojacavat.Ovo je bas za sicu neku,ako neko ima prijedlog nek kaze.

Squad

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2018 13:02 (hrka11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
hrka11 kaže...

Pocet cu na us acc sve ispocetka sad mi je puno stvari jasnije (kako do para,sta je sta,sta je najbolje pocet igrat itd.)vecinu stvari sam klika na pamet,potrosio neke stvari bezveze tako da sam skonta na us prec i ponovo,a nisam ni odigrao svega 20ak utakmica na ovom tako da nije neka steta.

Sta mislite za pocetak ovaku ekipu?Znaci sto manje para,a sto bolje,za svaku poziciju sam birao igraca koji ima dobre statse sta ta pozicija trazi,a da je jeftiniji.

A formaciju sam ovu stavio jer po nekim forumim je predlazu da je dobra protiv 433,a i sam sam oprobao igrat i pase mi.

Kad se skupi love onda pojacavat.Ovo je bas za sicu neku,ako neko ima prijedlog nek kaze.

Squad

Kako jeftino kad imas Vardya, Lacazetta i Lingarda?

16 godina
neaktivan
FIFA 19

Stigla mi je fifa sad i prvi dojam je da je fantasticna atmosfera stadiona,gameplay cemo vidjeti...

Zadnje sam.igrao 17 i cini mi se tamo da je bila.opcija odabrati duljinu trave i koliko ce biti zategnuta mreza...ovdje to ne vidim.

Isto tako pri ispucavanju gol auta sa golmanom nemogu ga pomaknuti nikuda,ni ljevo ni desno nego mogu samo ispucati ravno kako je vec namjesten golman...to je neki bug ili?ps4 je platforma..

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
hrka11 kaže...

Squad

Vardy, Kazeta i Lingard su ti preko 50k... Ja sam snajpo jednog Kazetu za 19,500 coinsa... i to sam pola sata gađo :D 

11 godina
sexytoiletpaper kaže...
hrka11 kaže...

Squad

Kako jeftino kad imas Vardya, Lacazetta i Lingarda?

A dobro nisam bas mislio skroz jeftino,a to su 3 igraca od 11.Upravu si mogao sam jos jeftinije stavit,ali mislim da je ovo ok.

Cini mi se da je ukupna cijena ove ekipe cca 60k.Toliko se moze bez problema skupit kako je kolega iznad naveo kad mi je objasnjavao.

ps.daj zamjenu odma za njih 3 da su ok.To planiram sastavit pa me zanima,a i nije to bilo bitno.Vise me zanimalo kakva je ekipa po vama i formacija.

Nemam toliko iskustva i vremena da bi sve pohvatao i citao svaku novost,imao upaljem transfer market stalno itd...

17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Odlicno, drzim fige da ce Debmeleu gol i asistencija u dvije tekme biti dovoljne za nadogradnju!

Neće jer se jučerašnja tekma ne zbraja. Dakle ima samo asistenciju u domaćem remiju. Nedovoljno za bilo kakvu nadogradnju osim ako ne odustanu od dosadašnje prakse..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice