FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.028.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
Da, niti se ne možeš logirati u origin.
17 godina
FIFA 18

Možda ih je sjeverna koreja hakirala... Možda i kima jebe momentum pa naredio službama da to odrade..

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.12.2017 23:00 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

Koja debilana, slozim si ekipu i krenem je kupovat na market i zblokira mi se cijela fifa, ne mogu vise pristupiti niti preko moba niti preko weba.

Sta ima se srusio opet neki kurac?? Jel vama radi?

ne radi ni meni

8 godina
neaktivan
movie kaže...
goran973 kaže...

Ne, kad pocne utakmica zamenim vokera i zanetija, tako da mi zaneti i kolasinac igraju cb :) probaj, kolasinac jak kao zemlja, fizio 91, nosi sve, a jeste da nije pace sve, ali jeste dosta.

I dalje ne kužim? Evo da si si složio obranu kao moja plus tvoj golman kladim se da teško možeš nešto bolje složiti u BPL. Svi su igrači na svojim pozicijama, jaki ko bikovi, sve bez greške. Tako kako ti igraš ja ne bih daleko dogurao...

vidi doskora sam imao cela dva tima i menjao ih da ne bih trosio na fitnes i mustafi spec 87 i van dajk obican su mi bili jedan cb par, a drugi azpi obican ili ovaj specijalan 86 (znam da ni azpi tebi nije pravi stoper jer je nizak, ali jednostavno naviknes se na neke igrace, kao ja na azara i jednostavno iako imam para za neku jacu karticu volim da igram sa njim) u zavisnosti kog sam prodao u tom momentu i erik baji, inace i dalje planiram da posle maradone sredim cb-ove, da mi igraju rajkard 88 kartica i ferdinand ili umesto ferdinanda azpi 86, jednostavno ja ne doguram daleko kad igram sa sporim stoperima, ispadam cesto i onda izlaze sami na de heu, a ne moze ni on sve da odbrani :) 

17 godina
FIFA 18
Ispadaš zato što izlaziš iz formacije a ne zato što su ti stoperi spori. Brani se s veznim igračima a obrana samo pobire ono što njima prođe. Nikada ne izlazi na napadača sa stoperom. Ako je netko bolji, bolji je. No sa sebi ravnima na taj način ćeš imati šansu dobiti utakmicu. Dosta bitne su i postavke te instrukcije igračima. Kada sve posložiš kako treba bit će ti lakše igrati. Ja osobno nikada ne bih za bočnog igrača dao toliko coinsa. Naravno ako imam za bacati, zašto ne. Prvo bih si posložio sredinu terena jer je ona najbitnija. Potom napadača i na kraju obranu. Mislim da u ovoj igri nema smisla dati milju coinsa za golmana. Imao sam ih dosta . Od nif kartica pa do if i icone. Svi brane isto. Stvarno nisam vidio razliku između golmana od 500k coinsa i onog od 5k coinsa. Jedina je razlika u guštu. Ako možeš platiš si taj gušt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Koga da uzmem za golmana:

4 Courtois
1 LLoris
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
movie kaže...
Ispadaš zato što izlaziš iz formacije a ne zato što su ti stoperi spori. Brani se s veznim igračima a obrana samo pobire ono što njima prođe. Nikada ne izlazi na napadača sa stoperom. Ako je netko bolji, bolji je. No sa sebi ravnima na taj način ćeš imati šansu dobiti utakmicu. Dosta bitne su i postavke te instrukcije igračima. Kada sve posložiš kako treba bit će ti lakše igrati. Ja osobno nikada ne bih za bočnog igrača dao toliko coinsa. Naravno ako imam za bacati, zašto ne. Prvo bih si posložio sredinu terena jer je ona najbitnija. Potom napadača i na kraju obranu. Mislim da u ovoj igri nema smisla dati milju coinsa za golmana. Imao sam ih dosta . Od nif kartica pa do if i icone. Svi brane isto. Stvarno nisam vidio razliku između golmana od 500k coinsa i onog od 5k coinsa. Jedina je razlika u guštu. Ako možeš platiš si taj gušt.

znam za to tvoje misljenje o golmanima, volis da su visoki i svi brane isto, moguce da si u pravu, celu fifu 17 sto igrah, branio mi je kurtoa i sad isto kad mi zatrebaju coinsi za nekog prodajem de heu i uzimam kurtou, ali lepo je kod de hee kako nikad ali nikad ne pravi kiks, kako koriguje ponekad moje dodavanje kad golman baca rukom prvi pas i stvarno cesto brani zicere... opet sto se tice sredine, reci mi koga bih umesto kantea, pogbe, ovog najjaceg moja i na amc de brujne 90 ili firminjo 85 mogao da stavim? fernandinja specijalnog 84 imao, igrao pedesetak meceva sa njim i nije nista bolji od kantea, a sporiji je, a znamo koliko je meni bitna brzina :) vidi jedine icon koje sam imao to je jasin 91 koji je uzas branio dakle totalno razocarenje i lb zaneti, i zaneti mi razocarenje, voker i valensija na beku kidaju i meni bar leze bolje, a igrah i sa orijeom i rouzom i belerinom jedno vreme. u svakom slucaju videcemo kad uspem da skupim za maradonu 91 2.5m, ako mi ne bude legao dva st ce mi igrati aguero ovaj najjaci i sancez 90, na amc 91 ili 92 azar i to je to... nisam slagao sbc bozicni tek sad videh da je bio van dajk, herera na cm... retko kad slazem i ne bacam coinse na pekove, samo u igrace, jednostavno moze dosta lagano da se zaradi kad dodjes do ovakvih igraca kakve trenutno imam i to sad vise ne moram da visim 16 sati dnevno na tl, sad ih sve stavljam nocu kad legnem oko tri, po jacim cenama, pa ako neki ode, otisao je, znam da istog dana najverovatnije mogu da ga nadjem puno jeftinije.

8 godina
neaktivan
The_K kaže...

Koga da uzmem za golmana:

moj savet kurtoa, ljoris cesto ima ludacke ispade

8 godina
neaktivan
FIFA 18

da l ce uskoro proraditi origin, ne secam se da se ikad desilo da ovoliko dugo ne mogu da se ulogujem na njega? nekom proradio?

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Ovo sta movie kaze je kompletna istina. Posloziti opaki zid od vezne linije i napadaca. Tek onda ide obrana. 

Sa CBom nemas sta izlazit na napadaca jer takticki gubis kompaktnost i tu nastane takva rupa da to nije normalno. Sama rupa nastane jer drugi stoper ne radi sta bi trebao, a to je pokrivat leda svom igracu vec trci bog zna kuda. Meni je veliki problem kaj imam Wijnaldum - Bakayoko kao CDM i Firmino kao CM/CAM ( Firmino 85 je bogovska kartica. Frajer je doslovno po cijelom terenu i odlicno se nadopunjuje sa Jesusom ). Wijnalduma bi rado zamjenio za jednog Kantea ali coinsa nazalost nemam. Dok opet sa druge strane mi je Wijnaldum konstantno MOTM na tekmama.

Prvi puta ulazim u WL pa cu vidit kako dise ova ekipa u 4-3-3. Nadam se nekom postenom plasmanu pa da sljedeci cetvrtak budu i fine nagrade da se popravi ekipica. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
9 godina
neaktivan
movie kaže...
Ispadaš zato što izlaziš iz formacije a ne zato što su ti stoperi spori.Brani se s veznim igračima a obrana samo pobire ono što njima prođe. Nikada ne izlazi na napadača sa stoperom. Ako je netko bolji, bolji je. No sa sebi ravnima na taj način ćeš imati šansu

Kako da ne ispadam iz formacije ?Saltam sa l1 i skoro uvjek mi prebaci na stopera i onda jasno izlecem sa CB napred jbg .Sa RS ne znam da prebacujem ...

A i u ovoj fifi nema da se automatski brani vec moras rucno da kontrolise stopera i onda jos gore izlecem .

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
9 godina
neaktivan
Sta da stavim umjesto cana i strootmana da nije pre skupo

0 0 hvala 0
17 godina
goran973 kaže...

znam za to tvoje misljenje o golmanima, volis da su visoki i svi brane isto, moguce da si u pravu, celu fifu 17 sto igrah, branio mi je kurtoa i sad isto kad mi zatrebaju coinsi za nekog prodajem de heu i uzimam kurtou, ali lepo je kod de hee kako nikad ali nikad ne pravi kiks, kako koriguje ponekad moje dodavanje kad golman baca rukom prvi pas i stvarno cesto brani zicere... opet sto se tice sredine, reci mi koga bih umesto kantea, pogbe, ovog najjaceg moja i na amc de brujne 90 ili firminjo 85 mogao da stavim? fernandinja specijalnog 84 imao, igrao pedesetak meceva sa njim i nije nista bolji od kantea, a sporiji je, a znamo koliko je meni bitna brzina :) vidi jedine icon koje sam imao to je jasin 91 koji je uzas branio dakle totalno razocarenje i lb zaneti, i zaneti mi razocarenje,

Uvijek je nezahvalno nekome nešto sugerirati a da ne ispadne soljenje pameti. Pogotovo ako nisi odličan igrač a ja to nisam stoga moja zapažanja uzmi s rezervom. Meni je suludo da za prvu iconu uzimaš golmana. Time nisi ništa dobio baš kao niti zanettiem. Na tvome mjestu ja bih uzeo jednog igrača sredine terena ili napadača. Primjerice, prodaš de geu i zanettia i imaš za gulitta koji je po meni najbolji igrač sredine terena. Lijevo staviš pogbu a desno gulitta. De bruyne neka ostane naprijed. Za zadnjeg veznog ja bih stavio IF fernandinha. Meni je to odlična kartica. Bez njega ne mogu zamisliti svoju BPL momčad. Kante nije niti sjena prošlogodišenjeg a koštao je duplo više od fernandinha. Imao sam ga tjedan dana i prodao čim se pojavio IF fernandinho.

Ova četiri igrača drže ti sredinu terena bez ikakvih problema i tu više nemaš što kemijati. Što se pacea tiče mislim da ove godine on ne igra preveliku ulogu. Ako ja s walkerom ne mogu pobjeći jednom mati koji ima gotovo 50% slabiji pace onda o čemu pričamo? U ovoj igri ja nisam nikome pobjegao niti je itko pobjegao meni makar imao ronalda. Ljudi me pobijede kroz kombinatoriku i zato što znaju igrati a ne zato što imaju bržeg igrača. Po meni potpuno je promašeno slaganje momčadi kroz prizmu pacea. Ima smisla slagati čvrstu momčad jer ove godine igra je brutalnija i nasilnija nego ikada prije. Pogotovo ako nisi majstor u građenju a ja to nisam.

Od početka imam sigurdssona koji ima pace 68 i nisam primjetio da mu nešto nedostaje. Rijetko igračima sredine terena stavljam che kartice. Nekako su mi najbolji na basic. Jedino sam na brozoviću osjetio da je s backbone che karticom bolji. Pazi, pace mu je 73 a nitko mu ne pobjegne? Nedavno sam sigurdssonu stavio hunter karticu i ne osjetim da je on sada brži nego prije. I onda i sada to je kartica koja je meni sasvim ok. Lik ima jeben udarac i proigravanja a nije niti svilen i to je ono što mi treba. Evo ti moja momčad. Po cijeni smo tu negdje, možda je tvoja skuplja no ja bih uvijek rađe igrao sa svojom. Ovo su momčadi s kojima najčešće igram.

Naravno, ovo je samo moje mišljenje s kojim se ne moraš složiti. Možda će neki iskusan igrač pronaći dosta mana u mojim momčadima ali meni je ovo sasvim ok. Kombinirao sam meni drage kartice s karticama koje mogu pomoći mojoj razini igre. S marketom sam prestao početkom ovog mjeseca. Tu i tamo sam nešto piknuo ako sam naletio a jučer sam potrošio zadnje coinse i nemam više ambicija trgovati niti gubiti vrijeme na market. Prošlih godina sam bio rob marketa. Više sam na njemu visio nego igrao. Budio se po noći. Žena mislila da sam skrenio. Pod jastukom mi obavezno bio tablet tako da sam u svakom trenutku bio spreman. Na kraju izađe nova fifa, ostavim staru i na njoj dvadesetak milijuna što igrača što coinsa. Mislim da to nema smisla.

13 godina
goust78 kaže...
movie kaže...
Ispadaš zato što izlaziš iz formacije a ne zato što su ti stoperi spori.Brani se s veznim igračima a obrana samo pobire ono što njima prođe. Nikada ne izlazi na napadača sa stoperom. Ako je netko bolji, bolji je. No sa sebi ravnima na taj način ćeš imati šansu

Kako da ne ispadam iz formacije ?Saltam sa l1 i skoro uvjek mi prebaci na stopera i onda jasno izlecem sa CB napred jbg .Sa RS ne znam da prebacujem ...

A i u ovoj fifi nema da se automatski brani vec moras rucno da kontrolise stopera i onda jos gore izlecem .

Desna gljivica.

11 godina
FIFA 18

3 utakmice 3 puta primim gol u prvoj minutu jer su mi fahrman i courtouis probuseni ko svicarski sir. Samo su pogledom ispratilu loptu koja je letila 25m. Mrs gamad ona jedna. Courtoisa sam odmah prodao u dvije tekme je pokazao da je niskorist i da sam ja Courtois tuzio bi EA zbog vrijedjanja mog imena,za obmanu i klevetu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Prve 4 tekme WL. 2 pobjede 2 poraza. Jedan poraz zasluzen nakon mojih promasenih prilika, ovaj drugi nikako. Vodim 1-0 do 85min, 1-2 u 90+ Dybala dva komada neobranjivo. 

Da se osvrnem na igrace u WL. Igraci u WL nista posebno, sablonski OP taktika se konstantno. Nitko nema svoju igru. Protiv svakog imam po 60% posjed i igram, ajmo rec', nogomet. Svi su na Ultra defensive + counter attack. Nitko me niti jednom nije nadigrao a sve bjesne ekipe sa IFovima i ponekom legendom. U ovom prvom porazu se ocito legende odnjele prevagu jer Rui Costa nije sposoban krivo dodat ili promasit okvir gola. 

Tocno se vidi ako ste podjenaki ili je on mrvicu losiji da ce bolji igraci na terenu odnjet pobjedu ili produzit mu zivot u tekmi. 

Dvije pobjede koje sam skupio su bile rage quit odmah na 30min. Sta cini nekakvo zadovoljstvo :D al' opet. Mozda jos nisam naletio na kvalitetnog igraca, ali je brdo kvalitetnih ekipa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Vikend liga, 

11 utakmica odigrao, prve 3 za redom dobio, ovo ostalo u prosjeku izgubio po 5-1, 7-3 i takve nebuloze.

Moji vise ne mogu spojiti dodavanje a on meni radi 3 dupla pasa iz prve u 11 metara i to kad god hoce!! Ima 7 udaraca u gol i 7 golova da.

Ovo je jedna velika sramota sto oni rade i nista vise. Stavio sam sve na market, rasprodat cu sve, otvoriti coinse i uninstal.

Cisto gubljenje vremena, zivaca, zdravlja opcenito, ne treba to meni u zivotu.

Volio bi jednom u zivotu sresti programere EA, mislim da bi se iživljavao na njemu kao sto se ova igra iživljava na nama.

Nikad se ne zna, mozda se pojave preko ljeta na ovim festivalima, kako cu mu jebat majku to ce biti milina, cijelu noc cu ga udarati cim god stignem :) 

To mi je jedna od stavki na Bucket Listu.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

Vikend liga, 

11 utakmica odigrao, prve 3 za redom dobio, ovo ostalo u prosjeku izgubio po 5-1, 7-3 i takve nebuloze.

Moji vise ne mogu spojiti dodavanje a on meni radi 3 dupla pasa iz prve u 11 metara i to kad god hoce!! Ima 7 udaraca u gol i 7 golova da.

Ovo je jedna velika sramota sto oni rade i nista vise. Stavio sam sve na market, rasprodat cu sve, otvoriti coinse i uninstal.

Volio bi jednom u zivotu sresti programere EA, mislim da bi se iživljavao na njemu kao sto se ova igra iživljava na nama.

Nikad se ne zna, mozda se pojave preko ljeta na ovim festivalima, kako cu mu jebat majku to ce biti milina, cijelu noc cu ga udarati cim god stignem :) 

Testirao sam iz prve ruke. Danas još nisam igrao fifu i tlak mi 122/77. One dane kada igram tlak mi je 150/100. Danas će mi opet na toliko skočiti kada pokrenem igru. Flegma sam i sve to ali u meni kipi, pogotovo nakon pizdarija. Jednostavno me to spali do temelja. Nevjerojatno je što ova igra može čovjeku napraviti.

13 godina
C3c1l kaže...

Vikend liga, 

Kako moze igra bit kriva ak ti gutnes 5 komada ? Primit 7 komada i vikat kak je igra kriva je smijesno.

Ja sad ubijem lika 8-1 a sljedecu izgubim 5-3... i ne mislim igru krivit jer sam bio los.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
C3c1l kaže...

Vikend liga, 

Testirao sam iz prve ruke. Danas još nisam igrao fifu i tlak mi 122/77. One dane kada igram tlak mi je 150/100. Danas će mi opet na toliko skočiti kada pokrenem igru. Flegma sam i sve to ali u meni kipi, pogotovo nakon pizdarija. Jednostavno me to spali do temelja. Nevjerojatno je što ova igra može čovjeku napraviti.

Ne znam zasto igras kad ti tako skodi, to nije zajebancija to ti je nadam se jasno.

Igranje tlaka gore dole, nervoza.. 

13 godina
FIFA 18

-

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.12.2017 15:57 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

Ne znam zasto igras kad ti tako skodi, to nije zajebancija to ti je nadam se jasno.

A jebi ga, gledam tekmu na tv pa mi skoči tlak. Kaj da radim. Smanjio sam maksimalno igranje. Odigram dnevno maksimalno 8 tekmi. Obično 4/5. Od toga ne budem valjda riknuo.

Je li netko probao ovog pirla 91? Sramota koliko su mu staminu stavili. Pa nije invalid. Složio oko njega neku momčad ali nisam je još isprobao. Nije mi nešto pa nemam volje niti probati..

9 godina
neaktivan
FIFA 18

ima li neko neku dobru custom taktiku za fifu 18 mucim se u diviziji 2 

0 0 hvala 0
17 godina
festina kaže...

ima li neko neku dobru custom taktiku za fifu 18 mucim se u diviziji 2 

Kaže Boras da je dobra za sve formacije. Tko sam onda ja da sumnjam u to?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
C3c1l kaže...

A jebi ga, gledam tekmu na tv pa mi skoči tlak. Kaj da radim. Smanjio sam maksimalno igranje. Odigram dnevno maksimalno 8 tekmi. Obično 4/5. Od toga ne budem valjda riknuo.

Je li netko probao ovog pirla 91? Sramota koliko su mu staminu stavili. Pa nije invalid. Složio oko njega neku momčad ali nisam je još isprobao. Nije mi nešto pa nemam volje niti probati..

katastrofa je, makar kad ga netko ima u ekipi protiv koje igram uvijek mi uvali gol sa 30 metara ili l1+trokut u prostor preko pola igraliste.

15 godina
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...

Vikend liga, 

Kako moze igra bit kriva ak ti gutnes 5 komada ? Primit 7 komada i vikat kak je igra kriva je smijesno.

Ja sad ubijem lika 8-1 a sljedecu izgubim 5-3... i ne mislim igru krivit jer sam bio los.

Gledaj ga kako brani EA! 

13 godina
Idealist kaže...
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...

Vikend liga, 

Gledaj ga kako brani EA! 

WoW :D :D Branima EA, hahahahah. 

Sad odigram 3 tekme WL. pobjeda i 2 poraza. Oba poraza na penale. Oba puta vodio po 3 razlike, pad koncentracije i puff tri komada. Trebam ispucat loptu ja dodajem po 16m svojih. Fascinantno kolko je napetije igrat tu WL nego bilo sta drugo. 9 tekmi 4 pobjede 5 poraza omjer. Od toga su 3 tekme bile sigurna pobjeda. Jako zanimljivo, steta da nemam neki smartwatch da mi prati otkucaje i tlak :D 

17 godina
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...

Vikend liga, 

Gle šime, dođe tekma kada možeš dubiti na glavi ali svejedno ćeš izgubiti. Negdje je tako zapisano i tako mora biti. A onda dođe tekma kada sve što pukneš uđe. Evo ti primjer gdje sam liku od 6 udaraca zabio 6 golova. Jednostavno ova igra je sranje i ona manipulira igračima da je to strašno. Jednu tekmu sve ti ide i misliš da je svijet tvoj a već drugu tekmu ne možeš se točno dodati. Jučer igram s likom i ne može mi cijelo poluvrijeme centar priječi. Sve mu siječem i vršim strahovit pritisak. Drugo poluvrijeme ne mogu se točno dodati i sada on cijelo vrijeme je ispred mojih 16m. Na koju foru svatko dominira po jedno poluvrijeme? Na foru skriptirane igre. Druge nema..

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...

Vikend liga, 

Gle šime, dođe tekma kada možeš dubiti na glavi ali svejedno ćeš izgubiti. Negdje je tako zapisano i tako mora biti. A onda dođe tekma kada sve što pukneš uđe. Evo ti primjer gdje sam liku od 6 udaraca zabio 6 golova. Jednostavno ova igra je sranje i ona manipulira igračima da je to strašno. Jednu tekmu sve ti ide i misliš da je svijet tvoj a već drugu tekmu ne možeš se točno dodati. Jučer igram s likom i ne može mi cijelo poluvrijeme centar priječi. Sve mu siječem i vršim strahovit pritisak. Drugo poluvrijeme ne mogu se točno dodati i sada on cijelo vrijeme je ispred mojih 16m. Na koju foru svatko dominira po jedno poluvrijeme? Na foru skriptirane igre. Druge nema..

Ne znam, ja nemam tekme kakve ti opisujes. U niti jednom trenu nitko ne dominira 20min, pa neko drugih 20. Ako sam bolji od njega dominiram 90min, ne pukne mi 2 puta po golu. Najvise se borim kad mi igraju ultra def. Tu gubim tekme. Jer nemam se s kim progurat izmedu tolko igraca. od tih 5 poraza koje imam 4 su se dogodila na nacin da ja jednostavno svaki svoj gol moram zabit van 16m jer unutra ne mogu. 3 tekme koje su mi otisle na penale su iz tog razloga. Jednostavno Martial - Jesus - Mkhtaryan nisu dovoljni da bi ja napravio visak igraca. Tu se prikljuci Firmino ali opet je to doslono 4 vs 6 ili ponekad 7. Razmisljam prec' na 2 spice bez krila, pa da vidim kak bi to funkcioniralo. 

13 godina
SimeKZ kaže...

Ne znam, ja nemam tekme kakve ti opisujes.  

Kako nemaš kad si dva retka iznad napisao da si izgubio dvije utakmice koje si vodio 3-0?!

Ja sam jučer igrao istu partiju kakvu movie spominje, a ti ne negiraš.

U prvih 30 minuta zabijem 3 gola.

Lik se ne može sastavit s loptom.

Centar mi nije prešao.

Kad sam zabio 3 gol - kraj.

Ja više ne znam igrat.

On isto ne zna, ali mu prolaze pasovi kakvi nikad ne prolaze.

I što je najsmješnije, lik mi je 3 gola dao finessom sa 20m.

Tri puta je pucao i tri puta zabio.

Kad je izjednačio pokušao je još dvaput isto finess kao prošla 3 puta, ali nije niti blizu gola bio.

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice