FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.073.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 18
SimeKZ kaže...
izvone kaže...

Razmatraju da fifa dobiva samo patcheve,a ne da bude ful igra kao do sada. Samo kaj ce to bit puno skuplje,jer kakti igrat ces tako sve pod jednom subskripcijom,a sta ak ja hocu samo fifu? eh...

http://www.futhead.com/news/fifa-18/1114/ea-sports-fifa-madden-not-released-physical-copies-digital-downloads/

30$ mjesecno, dakle kod nas 30e + godisnji psn+. To ako prode, to je kraj svega.

Ako ce bit tako necu onda vise ni igrat fifu 30 dolara mjesecno je preskupo to na kraju me izadje godisnje 2400kn sto mi je previse dat za igru

13 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...
izvone kaže...

Razmatraju da fifa dobiva samo patcheve,a ne da bude ful igra kao do sada. Samo kaj ce to bit puno skuplje,jer kakti igrat ces tako sve pod jednom subskripcijom,a sta ak ja hocu samo fifu? eh...

http://www.futhead.com/news/fifa-18/1114/ea-sports-fifa-madden-not-released-physical-copies-digital-downloads/

30$ mjesecno, dakle kod nas 30e + godisnji psn+. To ako prode, to je kraj svega.

Ako ce bit tako necu onda vise ni igrat fifu 30 dolara mjesecno je preskupo to na kraju me izadje godisnje 2400kn sto mi je previse dat za igru

Ma jasno da im to nece proc. Sve je to super da imas sve njihove igre na raspolaganju. Al' ko bi to sve stigo igrat ? FIFA, BF, SW:BF je mozda jedino kaj bi mene zanimalo. I to da mi je BF long shot zanimanje :D 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
17 godina
izvone kaže...

Super vijest! Konačno jedan dobar razlog da prestanem igrati ovo sranje od igre...

17 godina
SimeKZ kaže...

Ma jasno da im to nece proc. Sve je to super da imas sve njihove igre na raspolaganju. Al' ko bi to sve stigo igrat ? FIFA, BF, SW:BF je mozda jedino kaj bi mene zanimalo. I to da mi je BF long shot zanimanje :D 

Dobro, mene ne interesira ništa osim fife niti imam ambicije išta drugo igrati igrati, ponajmanje američko sranje od ragbija. Dakle, spreman sam platiti 6 eura mjesečno za fifu, onoliko koliko sada dajem za godišnje izdanje. Što s ljudima koji igraju samo jednu igru? Ne možeš ih siliti da plate nešto što ih ne interesira. Za mnoge stvari se mislilo da nikada neće proći, pa su na kraju prošle.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Dobro, mene ne interesira ništa osim fife niti imam ambicije išta drugo igrati igrati, ponajmanje američko sranje od ragbija. Dakle, spreman sam platiti 6 eura mjesečno za fifu, onoliko koliko sada dajem za godišnje izdanje. Što s ljudima koji igraju samo jednu igru? Ne možeš ih siliti da plate nešto što ih ne interesira. Za mnoge stvari se mislilo da nikada neće proći, pa su na kraju prošle.

Potpuno si u pravu i moj post nije bio tu da opravdava to njihovo lihvarstvo, niti blizu tome. Nego teoriziram i da provuku to, i da platis cak. Kako odigrat sve ? Jednostavno ne moguce, a njima cista kes lova. 

Mene cisto zanima kako bi onda zavukli pricu o DLCovima. Ajde zamisli da traze od tebe 30e mjesecno i ako zelis DLCove po 10e kao premium/deluxe paket. To bi bila spika za nuklearno unistenje zemaljske kugle, jer smisla postojat u takvom svijetu nema.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
17 godina
SimeKZ kaže...

Potpuno si u pravu i moj post nije bio tu da opravdava to njihovo lihvarstvo, niti blizu tome. Nego teoriziram i da provuku to, i da platis cak. Kako odigrat sve ? Jednostavno ne moguce, a njima cista kes lova. 

Mene cisto zanima kako bi onda zavukli pricu o DLCovima. Ajde zamisli da traze od tebe 30e mjesecno i ako zelis DLCove po 10e kao premium/deluxe paket. To bi bila spika za nuklearno unistenje zemaljske kugle, jer smisla postojat u takvom svijetu nema.

Nisam niti mislio da ih opravdavaš, i ja samo glasno razmišljam. Nemoguće je nekoga natjerati da plaća mjesečnu pretplatu za nešto što ne igra. Imam već dosta godina i izgubio sam interes za igrama. Još me drži ta fifa, a i ona sve slabije. Kako me mogu onda natjerati da plaćam 6 puta više za tu istu igru nego do sada? Ne znam je li i s pravne strane sve u redu takvo silovanje potrošaća. I udruge za zaštitu potrošaća imat će što reći po tom pitanju.

Evo, usput, odigrao upravo još dva sbc i najbolji igrač jebeni sule koji ide za 2k coinsa. I sada da im ja platim 30 eura mjesečno. Rađe odem na masažu za te novce sa sretnim završetkom. Bar ću imati osmjeh na licu, sada imam očaj...

13 godina

Koliko sam shvatio tu pise Ea Sports titlove sto su samo Madden, FIFA i NBA Live koju vise nitko ziv ne igra. To bi svakako bilo uzasno. Mozda da bude nekih 70 kn mjesecno, s popustom ako uzmes pretplatu na godinu dana recimo 600 kn ali da dobijes neki shitload paketica. Iako je i to puno novaca s obzirom da sam ja kupio kod za pc i ps4 za manje od 600kn skupa.

12 godina
FIFA 18

Igraci su mi igrali normalno do 89 min i onda od jednom moji igraci trce koda imaju onu zatvorsku kuglu oko noge pustaju sve i vrhunac je Filipe Luis koji bjezi od Ibrahimovica kako bi ovaj neometeno zapucao po golu za 4-3. Da je to prava utakmica svi bi mislili da su moji igraci prodali utakmicu ali ovo je samo igrica pa se pitam cemu nagla promijena raspolozenja mojih igraca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jpantalon kaže...

Koliko sam shvatio tu pise Ea Sports titlove sto su samo Madden, FIFA i NBA Live koju vise nitko ziv ne igra. To bi svakako bilo uzasno. Mozda da bude nekih 70 kn mjesecno, s popustom ako uzmes pretplatu na godinu dana recimo 600 kn ali da dobijes neki shitload paketica. Iako je i to puno novaca s obzirom da sam ja kupio kod za pc i ps4 za manje od 600kn skupa.

Nisu samo Fifa, NBA i Madden, zaboravio si na NHL, UFC i PGA Tour.

Inače, sve u svijetu polako ide prema sistemu nekog mjesečnog plaćanja za uslugu, od televizije, glazbe, filma, pa tako i do softvera. Npr. Adobeove alate više ne možeš kupiti pojedinačno ili kao paket već moraš plaćati mjesečnu pretplatu, a za igre već imaš i Origin Access, Humble Monthly... Potpuno je jasno da ćemo sve više za igre plaćati po sličnom sistemu i da će to biti neki sljedeći bubble dok ne pukne i zamijeni ga neki drugi. Ne bih se čudio i da Steam uskoro izađe s nekom monthly pričom.

13 godina
FIFA 18

Jel ima tko problem da mu freeza tijekom pokusaja igranja squad battlesa ovaj tjedan. Igrao sam i prije taj mod, ali sad kad je ovaj featured team od Chelsea iz nekog razloga mi freeza igru kad odaberem ono challenge featured team. Na ps4 sam.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Igraci su mi igrali normalno do 89 min i onda od jednom moji igraci trce koda imaju onu zatvorsku kuglu oko noge pustaju sve i vrhunac je Filipe Luis koji bjezi od Ibrahimovica kako bi ovaj neometeno zapucao po golu za 4-3. Da je to prava utakmica svi bi mislili da su moji igraci prodali utakmicu ali ovo je samo igrica pa se pitam cemu nagla promijena raspolozenja mojih igraca.

Vidio si na prošloj stranici kako je moj bailly isto u 90 minuti loptu koja ide u golaut samoinicijativno vratio u svijeći na moj peterac ? Zašto? Da dobijem gol. Ali zašto? Pa to je samo igra koja treba uveseljavati ljude a ne dovoditi ih do, ludila. Najgore kaj je lošiji pobijedio i smijao se kako je dobio duplo jaču momčad a moja obrana cijelo drugo poluvrijeme se izmiče. Ono, danas sam infarkt dobio. poslije igram s onim talijanom s kojim inače igram i lik me dobije dvije tekme. Golovi jedan smiješniji od drugog. Svaki put puca, lopta pogodi mog igrača, promijeni smjer i ode u gol. Ajde jednom ali tri puta u dvije tekme? Klasika, ja par stativa svaku tekmu ali neće u gol.

10 godina
FIFA 18

Nagrade od vikend lige 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
ruya kaže...

Nagrade od vikend lige 

ja sam ovaj put bio sretan i dobio sam Eriksena koji je otisao za 110k. To mi je najvrijedniji igrac kojeg sam dobio u ovoj fifi za sada

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.11.2017 0:01 (The_K).
10 godina
The_K kaže...
ruya kaže...

Nagrade od vikend lige 

ja sam ovaj put bio sretan i dobio sam Eriksena koji je otisao za 110k. To mi je najvrijedniji igrac kojeg sam dobio u ovoj fifi za sada

Bas njega nesto planiram da uzmem ali za cm poziciju. Ja sma i sa ovim zadovoljan gledajuci da u fifi 17 najvredniji mi je bio di maria za celu godinu. 

16 godina
FIFA 18

Odigram si nakon dugo vremena (skoro 2 tjedna) 4 tekme online,ide mi jako dobro,pobjeđujem. Ali popizdim kada mi iznenada prebaci u windowed i mene izbaci van a vodim komotno. Jel se to jos nekom događa? Nema notifikacije ni ničega,samo ode u windowed mod i izbaci me iz gamea...PC

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Sinoc sam poceo igrati sezonu ,usao u 8 div.

Cim  je skiler rage quit,

puno bolji rage quit,

pederske proslave gola rage quit ....

laganoo....

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ruya kaže...

Nagrade od vikend lige 

koja sramota majko mila

17 godina
FIFA 18

Ajd da i ja dočekam dvocifrenog golmana. Lik je ziher popizdio. Osjetno bolji ali može se jebat kada moj golman sve brani. Lako je tako igrati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Sinoc sam poceo igrati sezonu ,usao u 8 div.

Cim  je skiler rage quit,

puno bolji rage quit,

pederske proslave gola rage quit ....

laganoo....

Napravi rage quit cijele igre i miran si. Nitko te neće zajebavati... Zamisli sada da onaj s druge strane razmišlja isto kao i ti i kada vidi da si ti bolje on napravi rage quit. Ispada da onda nećeš odigrati niti jednu utakmicu. Stoga mislim da je jedino logično rješenje napraviti rage quit cijele igre i gotovo. Nego, ne kužim kakvi ste to vi igrači kada je netko bolji onda bježiš iz igre a kada si ti bolji onda uživaš u igri i mrcvarenju slabijeg?

13 godina
FIFA 18

Igra mi je sasvim ok nakon svih ovih patcheva. Ima zivciranja, ali bilo je toga svake godine tako da ono. Sveukupno gledajuci manje glupih golova primam nego prosle godine.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Trebaju popravit taj sistem odbijanja lopte. Meni nema logike da kad napucas igraca od njega se lopta odbije pola metra metar, lopta tada leti na sasvim neko 10 mjesto. I ide mi na zivce sto su maknuli mogucnost da se uklizem u zadnji trenutak i izbijem loptu. Stalno mi se desava u ovoj fifi da protivnik ide pucat ja stisnem krug i moj igrac nista ne napravi a u bilo kojoj drugoj situaciji se moze uklizat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.11.2017 10:38 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

Igra mi je sasvim ok nakon svih ovih patcheva. Ima zivciranja, ali bilo je toga svake godine tako da ono. Sveukupno gledajuci manje glupih golova primam nego prosle godine.

O, ja nisam te sreće. Od deset prečki što pogodim 9 lopti ode u 3PM a protivnik od 10 prečki što pogodi 9 lopti mu se odbije da mi zabije na prazan gol? Danas dvije tekme vodim u 88 minuti a u 90 gubim? Ne mogu si pomoći. Hoću dodati prvom do sebe a igra odigra petu liku u noge za gol? Potom lik se zabije u mene i dobije penal? Fakat ću jedan dan poludjeti. Ajde da je bolji pa me razbije ali gubiti u nizu od lošijih suparnika je frustrirajuće. Danas me jedan lik rastavio 6-3 i sve ok, fakat je bolji bez obzira kaj je zabijao neke čudne golove ali lik je bolji pa mi nije žao. Ovo sve ostalo, tuga i jad...

15 godina
FIFA 18

Koliko ste puta u ovoj fifi odigrali 0-0? 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

0 puta... ako misliš na online. Offline, možda i jesam koji put ali se ne mogu sjetiti..

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.11.2017 17:36 (movie).
12 godina
maxy0 kaže...

Mozda nekih 2-3 puta sam imao rez u regularnih 90min. Kazem do 90min jer igram slabo sezonu pa ni nemogu imat 0-0

9 godina

Pozdrav imao sam plan kupiti PS4 + Fifu 18 ili PC ali sve više vidim negativne komentare o Fifi pa mijenjam mišljenje o kupnji PC-a sve više i više...

Već duže vrijeme ne mogu se odlučiti...Help pls 

10 godina
maxy0 kaže...

Ja jedno 6-7 puta otprilike

10 godina
Nikolacurak kaže...

Pozdrav imao sam plan kupiti PS4 + Fifu 18 ili PC ali sve više vidim negativne komentare o Fifi pa mijenjam mišljenje o kupnji PC-a sve više i više...

Već duže vrijeme ne mogu se odlučiti...Help pls 

Ps4 definitivno sa moje tacke gledista em zbog fife em zbog gomile eskluziva. Fifa je ok igra samo je treba nauciti igrati, ok ima frustirajucih momenata, ja sam recimo bio odlican u fifi 17,18 ka mi nije nikako isla, usao u prvu diviziju i ispao cak u 6,frustriran sve losije sam igrao, snimio svoj gameplay i video gde su greske, gledajte najbolje kako igraju i ucite to je najbolje za napredak u igri. Opet jurisam ka prvoj diviziji. Igraci od 3 do 1 divizije su odlicni, vecina, ja im se suprostavljam sa dosta slabijim timom, jer vecina imaju ronalda, bejla, mesija i ikone sa 90+ rejtingom. Sreca u fifi je jako bitan faktor, gubio sam od likova sa po 3-4 gola razlike jer ja imam 100%sansu i promasim, on ima i postigne gol i tako u krug, ne verujem da je skripting nego jednostavno se tako  desi. Tako da ako zelite da napredujete i budete dobri u ovoj igri, treba puno vezbe i ucenja, menjajte sta ne radite dobro i bice bolje. 

17 godina
FIFA 18

Ljudi su nevjerojatni. Evo i zelenih kartica nazvanih Path to Glory. Uzeo Sanea za 199k i welbecka za 20k coinsa. Pojest ću se ako ode cijenom dolje jer sam počeo skupljati coinse za pogbu a ne visim više na marketu tako da teško skupljam. Kartice će se nadograđivati ako igrač dobije totw, motm, hero, tott ili record breaker.

edit: fino, ode sane na 270k... sad sam u dilemi, prodati ili ne prodati?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.11.2017 19:53 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Ja sam napravio sbc Vieru prosle sezone je bio tots pa bi valjda ove godine mogao past bar jedan in form+ igram sa spanjolcima pa mi se jedini isplati od ponudjenih igraca. Mogao bi uzet Saula sada on ce sigurno dobit neku specijalnu karticu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice