FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.073.805
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 18
MBuda kaže...

Meni danas iz MM paketića i još mega packa za onaj jedan hybrid sbc i bešiktaš sbca uletilo redom Lacazzete, Godin i IF Farfan. Malo reć da sam super zadovoljan. Samo je pitanje dal da prodat il ne. Lacazete na PC vidim ide za 170k trenutno, a Godin za 50k (max) iako ga ima samo 6 kartica na marketu. Lacazettea sam koristio na pocetku onu loan verziju i bio mi je odličan, trenutni BPL st mi je Gray koji je sasvim ok za SB.

Jučer su cijene strelovito padale. Ako se trend nastavi bolje je prodati pa kupiti ga ponovno za trajanje crnog petka. Jučer ujutro sam prodao balea i suareza a već navečer su zajedno vrijedili gotovo 100k coinsa manje. Kupio dvije icone na kojima sam opet ušparao 100 k coinsa jer su ujutro išle za toliko više. Tko zna kako će se market ponašati danas i u narednim danima.

13 godina
jpantalon kaže...

Sto mislite o ovome? 433(3) za chemistry, a u igri ili 41212 i 4231 po potrebi. Imat cu oko 650k kad se svi prodaju pa ce nesto sitno i ostati nakon sto kupim ove. 

Ja imam Matuidija već dugo i moram priznati da nisam baš zadovoljan.

Obrambeno je odličan, tu mu ne mogu prigovoriti, ali sve prema naprijed je katastrofa.

Ono što mi se kod te kartice ne sviđa:

- uopće se ne nudi za napad mada mu je work rate HH.

- pas ima katastrofalan, na par metara on krivo doda loptu.

- ako se i nađe u šansi za gol, ni za živu glavu pucati s desnom nogom - s lijevom ponekad zabije, ali desna kao da mu je drvena - nema šanse.

Ja isto igram 433 i imam ga na lijevom CM-u, ali mislim da bi njemu jedino odgovarala pozicija CDM-a u sredini i da mu se stavi da ne ide u napad i samo da se koristi za obranu.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
The_K kaže...
C3c1l kaže...
Sad napravim ovaj novi marquee i od 5 paketa najjači igrač Colleman :D
Vise mi se isplatilo da sam prodao sve te igrače koje sam bacio u marquee nego što sam dobio u svim paketima.

Ja sam dobio nekog 75 rating in form igraca ovo ostalo nije vrijedno spomena

U svakom slucaju si dobio bar 10k zbog IF-a, brijem da ja nisam izvukao niti 5k coinsa na kraju, sramota.

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Kad izlazi Potm, danas?

Imam neki osjecaj da bi mogao biti Sane pa da se oparim :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

A nema ko drugi dobit nego on. Hype je preveliki oko njega da bi netko drugi uzeo to.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Evo odigrao i ja neke sbc i dobio 6 lijepih packova. Sada me strah otvarati da ne dobijem infarkt. Potrošio na sbc 50k coinsa i valjda ću vratiti uloženo. O nekoj zaradi mogu samo sanjati s obzirom kako sam do sada dobijao karine iz tih sbc packova. Samo da ne budem u minusu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Pa te pakove sam ja otvorio jučer, napisao sam što sam dobio.

Nemoj puno ocekivati, makar ja kad otvaram uvijek tražim Allia ili Grizmanna :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Mi sad svi nestrpljivo čekamo što je movie izvuk'o, a on ne jebe.

Da ga nije infarkt streso kad je izvuk'o neku sivu karticu :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Meni Matuidi vise steka u obrani nego u napadu. Stavio sam mu anchor jer mu je strength 78. Ali sam trci svugdje gdje ne treba biti i samo smeta. U napadu Fernandinho dode na 20m i udari lijevicom ili desnicom i najcesce padne gol, ima ih vec 5. Matuidi ni lijevicom ni desnicom, ni guzicom ni glavom ne zabija. Bar mi se tako cini dosad.

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Nakupovao sam Citiy-evih igraca da je to ruzno :D

Brijem da kupujem Neymara kad sve to prodam 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Tko ima 20k viska nek napravi allsvenskan sbc. Za 20k Christiansen je odlican. Slican je herreri po stilu igre (ima puno bolji sut) i roden za uci kad se gubi utakmica.

0 0 hvala 1
13 godina
jpantalon kaže...

Meni Matuidi vise steka u obrani nego u napadu. Stavio sam mu anchor jer mu je strength 78. Ali sam trci svugdje gdje ne treba biti i samo smeta. U napadu Fernandinho dode na 20m i udari lijevicom ili desnicom i najcesce padne gol, ima ih vec 5. Matuidi ni lijevicom ni desnicom, ni guzicom ni glavom ne zabija. Bar mi se tako cini dosad.

Meni je dobar što se obrane tiče jer ga napad ne zanima - barem se kod mene tako ponaša.

Recimo, idem organizirati napad i krenem s njim, dodam loptu na CAM-a, a Matuidi se vraća nazad.

S obzirom na HH work rate, čovjek bi očekivao da će krenuti naprijed, nedajbože da dupli pas odigra ili nešto - ništa, nula bodova - isključivo da zanima obrana.

Kad ga navučem na silu u napad onda me strah pucat, pogotovo desnom nogom - ni za živu glavu desnom ne pucaj.

Sa lijevom je zabio par golova.

Igram s dvije ekipe, Calcio i BPL - isti sustav i sve iste postavke.

Ander Herrera koji igra na istoj poziciji kao i Matuidi, ima isto HH, je zabio 11 golova u 32 utakmice.

Matuidi u 184 utakmice 17 golova.

Recimo, partner Matuidiju kod Talijana je Bonaventura koji je u 155 utakmica zabio 34 gola.

Što se obrane tiče, zadovoljan sam jer je brz i lako oduzimam loptu s njim.

Stavio sam mu powerhouse da mu pojačam pas, ali nisam primjetio poboljšanje po tom pitanju.

Sad kad sam mu gledao statse sam primjetio da mi je ta kartica još uvijek CDM, a igra na CM poziciji.

Možda ga to jebe?

Baš ću mu promijeniti i to pa ako ni to ne pomogne, bacam ga na bubanj jer mi je polako živce počeo dizat :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Evo odigrao i ja neke sbc i dobio 6 lijepih packova. Sada me strah otvarati da ne dobijem infarkt. Potrošio na sbc 50k coinsa i valjda ću vratiti uloženo. O nekoj zaradi mogu samo sanjati s obzirom kako sam do sada dobijao karine iz tih sbc packova. Samo da ne budem u minusu..

Dobro Movie sta si dobio??

13 godina

Mislim da POTM izlazi u petak posto su Kane i Mane objavljeni u petak.

17 godina
C3c1l kaže...

Pa te pakove sam ja otvorio jučer, napisao sam što sam dobio.

Nemoj puno ocekivati, makar ja kad otvaram uvijek tražim Allia ili Grizmanna :)

Pa očekujem da vratim bar 50k kaj sam uložionu te sbc. Skroman sam.

17 godina
C3c1l kaže...

Dobro Movie sta si dobio??

Otvarat ću u 19h. Kada se promijeni TOTW. 

Edit: gledam sada, bezveze totw. Jedino je dobro kaj je nutra salah pa će mi dobiti nadogradnju. Inače totw kartica mu je ST. a mbapeu RW. Zamijenili mjesta. Sada ne znam da li da čekam 19 h ili  sada izudaram packove?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.11.2017 16:06 (movie).
13 godina
FIFA 18

Pa nebi reko bzvz. Salah, Robben, Mbappe, de bruyne...

Dobro da mi jos stoje paketi od SBa. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Kakva sprdnja, jedva sam vratio uloženih 50k coinsa. Najbolji igrač u svim onim packovima nani i horn. Ostalo nešto contractsa i fitnessa koji ionako ništa ne vrijede i imam ih hrpu. Eto to mi je zarada. Pa kome sam se ja gore zamjerio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Pomalo movie... vjerovatnost je na tvojoj strani. Sad kad uleti Pele ili Ronaldo pa citamo u novinama da je lik castio birtiju 3 dana. 

Mada sam ja u 1. Gold paketu dobio Oblaka i poslije toga nista. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Pozz dečki, možete mi reći kako da ugasim automatsko namještanje mentalitya tokom utakmice (igram career mode)? Non stop mi je na all out attack. Nisam igrao fifu neko vrijeme a znam da u ovim prije toga nije bilo. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Krivo si vidio. Nema de bruyna i robbena. Jedina interesantna kartica je mbabe. Salah i nije neka sreća na ST. Staklen plus lošija noga je stvarno lošija. Ostale kartice nisu vrijedne spomena.. meni je ovotjedni totw jako loš..

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Krivo si vidio. Nema de bruyna i robbena. Jedina interesantna kartica je mbabe. Salah i nije neka sreća na ST. Staklen plus lošija noga je stvarno lošija. Ostale kartice nisu vrijedne spomena.. meni je ovotjedni totw jako loš..

Vidio na instagramu TOTW... ocito su krivo naljepili.

17 godina
SimeKZ kaže...

Pomalo movie... vjerovatnost je na tvojoj strani. Sad kad uleti Pele ili Ronaldo pa citamo u novinama da je lik castio birtiju 3 dana. 

U pravu si... samo treba biti strpljiv...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

U pravu si... samo treba biti strpljiv...

Eto docekao si, sad nemas pravo plakati za pakete do sljedece fife.

17 godina
C3c1l kaže...

Eto docekao si, sad nemas pravo plakati za pakete do sljedece fife.

Ma zajebavam se. Skinuo sam fotke s neta. Pa ja toliko nisam dobio u zadnje tri fife da bih dobio u samo jednom danu. Prije bu netko ovdje dobio sedmicu na lutriji nego ja igrača vrijednog 100k coinsa.

12 godina
FIFA 18

Koliko sam samo draftova osvojio i na kraju jedva uspijem vratit tih 15k. Taj draft je cista prevara ove godine

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Trebali bi davati jumbo rare players pack minimum da uspijes napraviti neki profit kad ga osvojis. Najgore je kad dobijes 2xgold i 2xpremium gold players pa najbolji igrac bude golman iz meksicke lige kojeg ne mozes prodati ni za minimum bid.

16 godina
FIFA 18

Razmatraju da fifa dobiva samo patcheve,a ne da bude ful igra kao do sada. Samo kaj ce to bit puno skuplje,jer kakti igrat ces tako sve pod jednom subskripcijom,a sta ak ja hocu samo fifu? eh...

http://www.futhead.com/news/fifa-18/1114/ea-sports-fifa-madden-not-released-physical-copies-digital-downloads/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Koliko sam samo draftova osvojio i na kraju jedva uspijem vratit tih 15k. Taj draft je cista prevara ove godine

Kada sam ja to rekao prošle godine neki su me uvjeravali u suprotno. Ja sam rijetko kada vratio uloženo. Uopće više ne igram taj mod.

Nego, kako mene ova igra jebe to nije normalno. Lopta iz kornera sve preleti i ja ništa ne diram te puštam loptu da ode u gol aut ali moj igrač osjeti potrtebu da loptu vrati pred moj gol i naravno dobijem gol u 90 minuti i izgubim 3-2. I sada ti ostani normalan nakon ovakvog gola? Inače vodio sam 2-0 i cijelo vrijeme moji igrači se izmiču nakon što sam zabio drugi gol kao da su prodali tekmu.

13 godina
izvone kaže...

Razmatraju da fifa dobiva samo patcheve,a ne da bude ful igra kao do sada. Samo kaj ce to bit puno skuplje,jer kakti igrat ces tako sve pod jednom subskripcijom,a sta ak ja hocu samo fifu? eh...

http://www.futhead.com/news/fifa-18/1114/ea-sports-fifa-madden-not-released-physical-copies-digital-downloads/

30$ mjesecno, dakle kod nas 30e + godisnji psn+. To ako prode, to je kraj svega.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice