FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.028.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
FIFA 18

Bas sam mislio napisati nesto slicno ovom sto je movie napisao, ovaj sb igram cisto jer su nagrade ok, a nije tesko doci do elite 2-3, ali i meni nije jasno kako jednu tekmu na ultimate tezinu protivnici igraju kao begineri te im utrpam 5 komada a drugu tekmu na legendary/world class ja dobijem 5 u svoju mrezu i to od "najslabijih" ponuđenih protivnika, a ove najjace naguzim najvise. A inace offline igram drugaciji stil(legendary/ultimate) igre koji mi se ne svida tj meni dosadan(spor) ali moram tako da bi pobjedio. Tako da sam odlucio igrati sb ali tako da sve tekme dobivam laganini na professional vecinom(ponekad wc). btw. 16-4 wl u weekend league dosad, nez nesto me krenulo s ovom fifom 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 18

jel izišao na ijednoj platformi fife 18 drugi update?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 18
pleyr kaže...

Bas sam mislio napisati nesto slicno ovom sto je movie napisao, ovaj sb igram cisto jer su nagrade ok, a nije tesko doci do elite 2-3, ali i meni nije jasno kako jednu tekmu na ultimate tezinu protivnici igraju kao begineri te im utrpam 5 komada a drugu tekmu na legendary/world class ja dobijem 5 u svoju mrezu i to od "najslabijih" ponuđenih protivnika, a ove najjace naguzim najvise. A inace offline igram drugaciji stil(legendary/ultimate) igre koji mi se ne svida tj meni dosadan(spor) ali moram tako da bi pobjedio. Tako da sam odlucio igrati sb ali tako da sve tekme dobivam laganini na professional vecinom(ponekad wc). btw. 16-4 wl u weekend league dosad, nez nesto me krenulo s ovom fifom 

Noćas igram i trebam ući u elite 2 i ne da igra. Pogle na uvodnoj špici koliko ederson ima obrana. Ono kaj ne obrani ide u stativu. Jednom su mi prešli centar i zabili gol i izgubim 1-0. Ispucaju dugu loptu koja pada na godina. Nikoga oko njega desetak metara. Lik samo stoji, ne mogu prebaciti na njega, ne mogu ga pomaknuti. Lopta padne, preskoči ga i ode mislim ronaldo sam i zabije mi. Htio sam plakati. Preko 20 udaraca po golu od toga bar 7/8 čistih mrtvaca. Lik brani udarce s dva metra. Fakat te raspizdi.

Evo iz te tekme dvije stative koje je nauka pogoditi a takvih situacija imao sam još nekoliko. Inače kada se AI-u tako odbije lopta uvijek natrči njegov i pospremi na prazan gol, meni se nikada tako ne odbije. Kada igra ne da, onda ne da. Igrano na WC težini. Ostao elite 3, još 6 tekmi do kraja a elite 2 mi bježi za parsto bodova no teško ću ovaj vikend upasti u njega ovakvom igrom i realizacijom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.10.2017 10:52 (movie).
13 godina
FIFA 18

I kod mene se slično događa u squad battles.

Baš jučer sam popizdio.

Imam 4 tima rejtinga/chemistry: 73/63, 81/100, 80/100 i 83/100.

Naravno, uzmem prvo ovu 73 rejting ekipu tako da odmah krenem s pobjedom - igram na legendary.

Dakle, 4 srebrna, 2 brončana, jedino što vrijedi u ekipi je icon Ferdinand u obrani i u napadu je imao onog Meksikanca iz LA Galaxya.

Jedine povezane igrače je imao oko Ferdinanda pošto icon igrači idu sa svima.

Sve ostalo su mu bile crvene linije.

Ubio me kompjuter 2-0.

Nisam mogao prdnut.

Ništa im ne mogu, ovi srebrni i brončani su jači i brži od mojih, a uzeti im loptu je znanstvena fantastika.

Nadrkan nakon te utakmice uzmem odmah ovu najjaču 83 rejtinga i 100 chem i razbijem ih 3-1.

Tko tu koga jebe?!?!?!

Čemu uopće prikazuju te podatke ako ništa ne znače u igri?

Inače, igrajući protiv kompa, najviše problema imam s ekipama koje imaju Ronalda, Messija ili Icon igrača.

Oni me izvrte k'o budalu.

Komp samo na njih šiba lopte, a ja im ne mogu uzeti.

Točno me ponekad provocira da mu ukližem sa stajanjem ili građenjem.

I da, jebeni kompjuter također uklizava sa napadačima u mojoj polovici terena.

Tako da je doživaljaj igranja protiv kompjutera ili pravog igrača identičan.

Oboje su panjevi.

Više imam ozljeda kad igram protiv kompjutera nego online.

Jako čudno?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 18

Imao sam priliku igrati protiv druga i eto po prvi put da fino probam FIFU , nakon 17ke.  Jao, pa šta uradiše od igre??!?
Prvu utakmicu mu je Ronaldo fulio četiri 1 na 1 prilike, a drugu je zabio 6 golova iz 6 šuteva. Na golu sam imao Szczesnya, a golove su zabijali u prosjeku 70rating igrači iz Cameroona. Najviše me nerviralo što se golman ponašao kao retardiran. Nije to samo bilo u toj utakmici nego i u narednim. Golmani su u potpunosti bili retardirani. Ne samo to i šutevi su često bili retardirani. Nekoliko izuzetno dobrih štueva sa 16ca su bez ikakvh razloga išli daleko od gola i imao sam osjećaj ko da baš ja nemam nikakvog uticaja na takav šut, nego kao da je riječ o nekom randomu. Ma sve je izgledalo loše. Nadam se da će se dosta toga popraviti u updateima.

Tek jučer vidim Krasia kako komentariše novi update u kojem su kao popravljeni golmani, a šutevi su kao postali manje precizni i dok to komentariše igra utakmicu u kojoj vodi 7-6. HAHA!

Nakon FIFE 11 po prvi put da PES ima bolji gameplay. Ko kaže da nije tako, ili laže sam sebe, ili veze nema o fudbalu. Mislio sam da je ovo nemoguće jer je FIFA bila odmakla bila podosta od PESa i mislio sam da je nemoguće da će ih ikad sustići, jer oni nisu imali ni one "duele"(kako se već to stručno naziva) urađene, ali evo prevario sam se. Jedino mi je logično objašnjenje da je dug vijek naše planete i da svake godine moraju izbacivati nešto bolje i bolje, a da im ponestaje dodataka za gameplay i da su blizu vrhunca. Onda idu na to da jednu godinu zajebu baš, pa onda 2 godine ga poboljšavaju i se tako. Nije loša taktika. Još jedan od razloga zašto ću nadam se preskočiti ovu fifu.
Normalno PES ne može sa fifom zbog FUT-a, a nadam se da će oni od narednih godina i to krenuti poboljšavati, pa da imaju pravu konkurenciju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.10.2017 11:06 (AdisTM87).
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

Nešto za ozbiljne igrače. željne izazova i dobra FIFE!

ESL turnir samo za Balkance! VEĆERAS U 19:00h!

PC : https://play.eslgaming.com/fifa/pc/fifa18-pc/open/1on1-community-cup-1-adria/

PS4 : https://play.eslgaming.com/fifa/playstation/fifa18-ps4/open/1on1-community-cup-1-adria/

KoRaa

1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

A i ovaj sb nabijem na k... Cijeli tjedan igram ove 4 tekme i sad za vikend kad nisam slobodan cijeli dan po 12 tekmi se igra.. dobar je mod, al ne svida mi se bas jer ti daju obavezu da svaki dan moras upaliti fifu i igrati, cijeli dan raznisljas kako moras upalit ili ces izgubiti poene

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Imam 4 tima rejtinga/chemistry: 73/63, 81/100, 80/100 i 83/100.

Ja uvijek dobijem dvije momčadi ratinga 85, jednu 82 i jednu 80. Rijetko ispod 80 a sada sam u predzadnjem krugu dobio momčad ratinga 88, 86, 82 i 80. Sve dobio i sada sam prije zadnjeg kruga upao u elite 2 i ako dobijem zadnje 4 tekme tu ću i ostati. No u ovom modu nikada ne znaš na čemu si.

15 godina
FIFA 18

Ja sad to ne kuzim (mozda je negdje netko vec objasnio)

Koliko tekmi je moguce odigrat i kad se mjenjaju protivnici. Vidim sad pise za 3 sata. A inace svaki dan u 2 u noci?

BTW nekad dobijem cca 70/75 squad samo prvi ostalo sve 180+. Dns su sve 180+

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

Ja sad to ne kuzim (mozda je negdje netko vec objasnio)

Koliko tekmi je moguce odigrat i kad se mjenjaju protivnici. Vidim sad pise za 3 sata. A inace svaki dan u 2 u noci?

BTW nekad dobijem cca 70/75 squad samo prvi ostalo sve 180+. Dns su sve 180+

Odgovorio sam par redova iznad. Znači preko tjedna imaš 4 momčadi svaki dan a subotom i nedjeljom 12 i mijenjaju ti se svakih 8 sati. Sve zajedno 44 utakmice za odigrati.

15 godina

Hvala.

Od ovih vikendom 24 ja sam odigrao 6 tek (1 diskonekt) i još imam 4 ove koje dolaze... 

10 godina
neaktivan
FIFA 18

Igram Alex Huntera, odlican mod, ali bugovito da boli glava. Volim izvadat kratke kornere i trcim sa Alexom prema korner zastavici, stisnem X da doda i kreten doda u gol aut, tak tri puta zaredom. Nakon toga imam neku priliku, nabacim loptu i hop crveno gore da moram pazit na offside, a niti jedan igrac u offsideu??? Da ne spominjem kad komp krene igrat da mu je gotovo nemoguce oduzet loptu, a protivnicki igraci su zaljepljeni na meni (Alexu) ko muhe na govnu, tak se ne cuva valjda niti jedan igrac ko on. Onda kada sprintam da sprijecim napad ili kad idem u kontru, od nikud se pojavi protivnicki igrac i rusi me bez lopte, ali naravno nema faula ni za lijeka... Ne znam jel to do toga sto sam odabrao sugavi West Ham u nadi da cu vidjet Bilica ili koj k???

I da pitam dok nisam jos dalje dosao u tom modu, da li ce se pojavit Bilic ako sam u West Hamu ili samo onaj defaultni trener? 

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Sta mislite o otw daglasu costi ? 80k mi se cini kao dobra cena.

0 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...

Haha, ja sam ga kupio za 15k obicnog kad je igra izasla. Odlican igrac, brz ali fizicki slab. Cijene su otisle u nebo...

Nego, mene zanima dal je bolje kupiti Handanovica ili Buffona?

15 godina
Sova kaže...
vaskeas kaže...

Haha, ja sam ga kupio za 15k obicnog kad je igra izasla. Odlican igrac, brz ali fizicki slab. Cijene su otisle u nebo...

Nego, mene zanima dal je bolje kupiti Handanovica ili Buffona?

Mislio je hoce li dobiti koji inform pretpostavljam?!

10 godina
FIFA 18

Jel se ikome od vas događa da igrači odjednom tijekom utakmice se počnu gradit od protivničkih igrača(bile su situacije kad sam namjerno vratio do golmana da provjerim jel se i tad grade, no i tad su se gradili) i da se počnu vuć po terenu, ne svi, ali 1-2 igrača i dalje mogu normalno trčat i čak šprintat, ovi što se grade to ne mogu... ?????????

Radi se o FIFI 18 na PC-u, standard verzija

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Shivi kaže...

Igram Alex Huntera, odlican mod, ali bugovito da boli glava. Volim izvadat kratke kornere i trcim sa Alexom prema korner zastavici, stisnem X da doda i kreten doda u gol aut, tak tri puta zaredom. Nakon toga imam neku priliku, nabacim loptu i hop crveno gore da moram pazit na offside, a niti jedan igrac u offsideu??? Da ne spominjem kad komp krene igrat da mu je gotovo nemoguce oduzet loptu, a protivnicki igraci su zaljepljeni na meni (Alexu) ko muhe na govnu, tak se ne cuva valjda niti jedan igrac ko on. Onda kada sprintam da sprijecim napad ili kad idem u kontru, od nikud se pojavi protivnicki igrac i rusi me bez lopte, ali naravno nema faula ni za lijeka... Ne znam jel to do toga sto sam odabrao sugavi West Ham u nadi da cu vidjet Bilica ili koj k???

I da pitam dok nisam jos dalje dosao u tom modu, da li ce se pojavit Bilic ako sam u West Hamu ili samo onaj defaultni trener? 

Pa ja sam vidio bilica ono za vrijeme utakmice kad bude 60 ili 70min kad lopte ode van onda hunter dodje do aut linije i tamo mu kao Bilic daje savjete i tebi se prikaze na ekranu koje objective jesi i nisi napravio.Ali ovako za vrijeme onih cut scena nisam,najvjerojatnije ga necemo ni vidjet jer bi bilo pretesko trazit svakog trenera od 20 klubova da bude u igrici.Laksa im je ova varijanta da svi klubovi imaju tog zamjenskog trenera ili sto vec je.

8 godina
FIFA 18

Krenulo dobro, medu prvim packovima koje sam dobio me posralo za TOTW Brozovica, Gintera i Hernandeza :)

Takoder, kome se igra sa jednako mutavim ljudima ESL Adria ce sad imati turnire svaki vikend na PC i Ps4 :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 18

Evo sta je mene upravo posralo u Jumbo Premium Gold Packu :D

Molim Movie-a i ostale market tradere za misljene. Da ga prodam odmah ili ne? Trenutno na PC-u ide za 270k

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
vaskeas kaže...

Navodno će OTW kartice dobivati upgrade neovisno o TOTW karticama.

Kao, gledat će se njihov učinak općenito.

Ako je to istina onda treba uzeti karticu od igrača za kojeg znaš da će igrati.

I naravno da očekuješ nešto od njega.

Ja sam uzeo Kessiea iz Milana i Thea iz Reala - bili su jeftini, a moguće da dobiju nekakav upgrade.

Pogotovo mislim na Kessiea jer je već dao neke golove za Milan.

Thea sam uzeo jer je bio baš jeftin, a Marcelo se ozlijedio pa se nadam da će zbog toga više igrati.

A ako igra, moguće da nešto i napravi.

Ako bude radio pola kao Marcelo, možda bude nešto od njega :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
ReventoN kaže...

Molim Movie-a i ostale market tradere za misljene. Da ga prodam odmah ili ne? Trenutno na PC-u ide za 270k

Ja sam ga pikirao kad je išao po 150k, ali nisam imao coinsa.

Kad sam došao do coinsa, cijena mu je skočila na 180k tako da sam opet bio kratak :)

Iz onoga što sam gledao Liverpool, odnosno njega, on će ove sezone ubost par TOTW kartica.

Zato čekaj i prati kad zabije gol-dva pa da vidiš kad cijena podivlja.

Jedino što ga može spriječiti da ne dobije TOTW karticu je ozljeda ili Mane :)

[19xx] 4ntraks
7 godina
neaktivan
FIFA 18

WL, znaci imao sam 16-4 w/l, i od zadnjih 5 tekmi samo sam jednu dobio, od tih jednu na penale spuho(dobro da nije zadnja vjerovatno bi sada imao strgani joystick). Tako da 17w 8l, gold 1, ajde za prvu wl nije lose mada je moglo elite 3 lako biti da dobijem totw pack a iz njega de bruyena ili kanea 

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Salah je danas doneo egiptu plasman na svetsko sa 2 gola(jedan u 95) moguce da ce u sredu da dobije informa.

1 0 hvala 0
17 godina
ReventoN kaže...

Ja ga ne bih prodavao ako mi nije sila. Ja sam ga kupio i stoji mi u klubu. Nisam s njim još odigrao niti jednu tekmu, baš kao niti s Walkerom. Willian mi je jeben na RF poziciji baš kao i Aurier na RB tako da ova dvojca čekaju neki upgrade. Walkera ću ziher frknuti.

vaskeas kaže...
Salah je danas doneo egiptu plasman na svetsko sa 2 gola(jedan u 95) moguce da ce u sredu da dobije informa.

Daj Bože, to bi mi bila prva nadograđena OTW kartica. S obzirom na dva gola, ako dobije upgrade to bi mogla biti lijepa nadogradnja.. Sigurdsson dva asista protiv turaka možda i njemu donesu nadogradnju. To bi za mene bio lijep TOTW ovaj tjedan...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.10.2017 23:53 (movie).
13 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.10.2017 3:29 (barcafan12).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

jučer otvorim dva obična gol packa i u jednom Gabriel Jesus, a u drugom Emre Can hihi

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Igram prvu tekmu protiv alli teama i vodim 3-0 u 80 minuti i rikne mi PSN? Ostadoh u startu bez preko 2000 bodova. Pas mater i sreći...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pozz ekipa, dobio sam boatenga dal da ga prodam ili ce mu cijena rasti? Inace na ovim sbc me bas ide, odmah prvi dan dobio garetha balea, na drugom profilu dobio legendu larssona, pa jos hrpa ovih slabijih igraca izmedju 20k i 100k, tipa crna kartica edersona, sancheza iz totenhama, kessie iz milana crna kartica..plus obicni kane,dembele. Sad neznam za boatenga da ga prodam ili ne, nekako mi 130k malo za njega, ja mislim da je na fifi17 puno vise vrijedio

0 0 hvala 0
17 godina
ddjuro92 kaže...
Pozz ekipa, dobio sam boatenga dal da ga prodam ili ce mu cijena rasti? Inace na ovim sbc me bas ide, odmah prvi dan dobio garetha balea, na drugom profilu dobio legendu larssona, pa jos hrpa ovih slabijih igraca izmedju 20k i 100k, tipa crna kartica edersona, sancheza iz totenhama, kessie iz milana crna kartica..plus obicni kane,dembele. Sad neznam za boatenga da ga prodam ili ne, nekako mi 130k malo za njega, ja mislim da je na fifi17 puno vise vrijedio

Je, ali je imao i puno veću ocjenu. Ne zaboravi to. Ja danas opet standardan. Pet packova i pet kara, onako poštenih...

8 godina
neaktivan
Movie dal bi ga ti prodao da ga imas?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice