FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 659.185
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FIFA 17

Movie kako se zove onaj frajer od kojega smo kopirali formaciju,zaboravio sam a neda mi se sada listat po forumu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 17
movie kaže...
Interesantno. Nekada su novu fifu najavljivali već u 3/4 mjesecu a zadnje dvije godine niti glasa do 6 mjeseca. Valjda nam žele sačuvati živce nepotrebnim uznemiravanjem.

FIFA 18 leaked... http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/leaked-fifa-18-footage-shows-10392480

[19xx] 4ntraks
12 godina
Skilledžija kaže...
movie kaže...
Interesantno. Nekada su novu fifu najavljivali već u 3/4 mjesecu a zadnje dvije godine niti glasa do 6 mjeseca. Valjda nam žele sačuvati živce nepotrebnim uznemiravanjem.

FIFA 18 leaked... http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/leaked-fifa-18-footage-shows-10392480

http://www.hcl.hr/vijest/fifa-18-navodno-ima-pogbu-na-naslovnici-a-i-ulicni-nogomet-106383/

17 godina
david25 kaže...
Pozdrav. Uspjelo mi je proraditi, spojio sam se sa EA serverom.

Aj objasni kako kada smo se već dopisivali par dana u svezi tog problema?

12 godina
FIFA 17

Evo jedne skarice od Diege Coste 86ovr.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Movie kako se zove onaj frajer od kojega smo kopirali formaciju,zaboravio sam a neda mi se sada listat po forumu.

https://twitter.com/wickybg?lang=hr

The_K kaže...
Skilledžija kaže...
movie kaže...

http://www.hcl.hr/vijest/fifa-18-navodno-ima-pogbu-na-naslovnici-a-i-ulicni-nogomet-106383/

Da, sve su to informacije od danas. Da sam prije postao možda bi prije bilo iako još nema službene najave igre od ea sportsa. Prijašnjih godina igru su najavljivali već u 4 mjesecu a neki put i ranije..no krenulo je a to je najbitnije..

"Spin the Wheel mod u Ultimate Teamu"  - kaj bi to bilo?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.5.2017 20:28 (movie).
9 godina
neaktivan
Aaaa... Lijepio, bez pretplate mi se spojilo, i sada bez problema mogu igrati. Hvala i pozdrav
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Prodam jucer SIF Martiala zbog 8 promasenih zicera nad zicerima u 3 tekme i kupim Kane-a 90 i Costu 90, te se na njihovim krilima vratim u div 1 bez poraza.

Varijante moje dvije momcadi izgledaju ovako:

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.5.2017 11:50 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
17 godina
TheMaverick kaže...

Prodam jucer SIF Martiala zbog 8 promasenih zicera nad zicerima u 3 tekme i kupim Kane-a 90 i Costu 90, te se na njihovim krilima vratim u div 1 bez poraza.

Varijante moje dvije momcadi izgledaju ovako:

S obzirom da sam trgovao costom isprobao sam ga s raznim che karticama. Po meni najbolje mu pristaje catalyst che kartica. Pozicioniranje i realizacija ionako mu je na maksimumu a u 442 dobro mu dođe bolja pass igra. Tako da ga ja držim na catalyst che kartici. S obzirom da igram pass igru lik dobro asistira i otvara prostor sonu. Ako neće biti pretjerana cijena i ako izađe u totsu, budem ga uzeo.  Prošle godine totsi su bili stvarno povoljni a ove godine dodatno bi im cijenu mogao srušiti sbc ili se varam... Vidjet ćemo već od sutra.

Prodao sam sve igrače na pc i sada čekam da složim novu momčad. Gledam danas, tako jadan market da stvarno ne znam kakvog ima smisla igrati fifu na pc? Tužno na što je igra spala na najjačoj platformi... Definitivno ovo mi je zadnja fifa na pc koju sam kupio.

Gledam, glasovanje se privodi kraju i vjerojatni POTM za prošli mjesec je Son. Ima veliku prednost. Sutra je objava. Koliko će koštati te koji će zahtjevi biti i na kojoj će poziciji biti?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.5.2017 16:02 (movie).
12 godina
FIFA 17

Ma tuga taj PC odigrao sam dns 6 tekmi imao sam jedan disconnect a moje protivnike cak 4 puta disconnectalo.Stvarno tuga su im ti serveri,cak vise ne nalazim ni cheatere u 2.diviziji i u draftu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Ma tuga taj PC odigrao sam dns 6 tekmi imao sam jedan disconnect a moje protivnike cak 4 puta disconnectalo.Stvarno tuga su im ti serveri,cak vise ne nalazim ni cheatere u 2.diviziji i u draftu.

Ja sam danas igrao 2. diviziju i spojilo me s nekim "CRO-K" u imenu.

Jesi to ti?

Nismo igrali zato jer je veza bila jedna crtica, a ispod 3 ne ulazim u meč.

Možda je to i razlog tvojim disconnectima... loš net?

Također mogu potvrditi da jako dugo nisam susreo čitera ili barem čitera koji quita na početku partije.

Kad smo već kod 2. divizije.

Igram 7 tekmu i imam 11 bodova, a na početku komenator spomene da igram za vikend ligu.

Pobijedim tu utakmicu i komentator kaže da sam osigurao vikend ligu.

Već par puta sam osigurao ostanak u 2. diviziji, ali je ovo prvi put da mi je to ulaznica za vikend ligu.

Inače sam ulazio u vikend ligu tako da ili osvojim 2. diviziju ili uđem u 1.

Nakon te utakmice sam otišao na vikend ligu i tamo nije pisalo da sam ušao.

Jbga, na kraju sam pobijedio sve do kraja i ušao u 1. diviziju, a za to pouzdano znam da se dobiva vikend liga tako da sad ne znam da li se komentator zajebavao sa mnom onu tekmu ili bi ipak ostanak u 2. diviziji bio dovoljan za vikend ligu?

[19xx] 4ntraks
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Ukoliko se promovišeš/osvojiš drugu ligu ili zadržiš/osvojiš prvu na kraju kad dobiješ one ukupne coinse izbaci ti poruku poslije utakmice da si kvalificiran za vikend ligu. Odmah u onom meniju gdje je DKT možeš vidjet da si kvalificiran. Eto dole slika kako bude. Uglavnom glavno ti je da završiš ciklus u divizijama jer tek na kraju ti daje ovo. Ja sam u zadnjih 6-7 sedmica odigrao samo jednu vikend ligu i to nepotpuno jer više nemam volje za to. Kad god uđem tokom vikenda ne mogu dobit više od 3 bara i to svaka utakmica od 3 bara se razlikuje po kašnjenu kontrola. Nekad to bude tu i tamo podnošljivo, nekad je takvo kašnjenje da je najpametnije izaći da uštediš vrijeme i živce. Takve stvari omogućavaju da ljudi sa manjim skilom i slabijim timovima imaju šanse protiv tebe jer je dosta teško igrat i napad i odbranu kakvu se navikneš pri boljoj vezi. A da na to ne dodajemo 99 rated čitere i sve ostalo što prati najbolju fifa PC zajednicu.

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Moj net nije nesto brz ali nije ni spor,prosjecan je.Sa overwatchom i rainbow sixom nikad nisam imao problema sa konekcijom jedino me fifa pocela jebat ove godine a izgleda da ne jebe samo mene jer je protivnike dns izbacilo 4 puta tako da nisam ja jedini problem.Dns sam imao dosta crvenih crta svaki treci mi je igrac bio zeleni i onda igram sa ovima koji su zeleni inace u WL 1 od 10 bude crveni a ovi ostali su zeleni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Black and white kaže...

Ukoliko se promovišeš/osvojiš drugu ligu ili zadržiš/osvojiš prvu na kraju kad dobiješ one ukupne coinse izbaci ti poruku poslije utakmice da si kvalificiran za vikend ligu. 

Znam to jer sam tako ulazio u vikend ligu.

Jedanput sam osvojio 2. diviziju i tako upao u vikend ligu i nekoliko puta tako da iz 2. uđem u 1. diviziju.

Sad mi je krivo što sam ušao u 1. diviziju pa ne mogu sa sigurnošću reći da li ostanak u 2. diviziji osigurava vikend ligu ili ne.

Znači igrao sam 2. diviziju 7 utakmicu i imao sam u tom trenutku 11 bodova.

Na početku utakmice je komentator spomenuo da igram za vikend ligu.

Pobijedim tu utakmicu i komentator govori da sam osvojio ulazak u vikend ligu, a u tom trenutku sam samo osigurao ostanak u 2. diviziji sa 14 bodova.

Kasnije sam na moju sreću/žalost pobijedio preostale dvije tekme i tako ušao u 1. diviziju, a za to se 100% dobije pristup vikend ligi.

Zato i pišem ovo jer ako je tako kako je komentator govorio, onda su smanjili kriterij za ulazak u vikend ligu.

[19xx] 4ntraks
12 godina
FIFA 17

Znam da sam se dva puta kvalificirao u WL jer sam osigurao opstanak u drugoj diviziji

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

mislim da je to neki bug jer samo promocijom u 1 diviziju ili ostajanje u istoj nosi kvalifikacije za vikend ligu,ostajanje u drugoj ne donosi,mislim da sam negdje to procitao prije a i znam iz svog iskustva

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Ja sam također nekoliko puta osigurao ostanak u 2. diviziji i nikad nisam dobio pristup vikend ligi na taj način.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mislio sam se koga cu uzeti, Kanea ili Costu..., ma rekoh kupit cu obojicu. Odmah ih uparim u prvoj tekmi, u kojoj je Costa zabio 2, a Kane 1 gol. Kasnije sam ih rastavio, jer volim imati jednog brzog, a drugog malo sporijega ali jaceg napadaca. Koga prije..., Costu ili Kanea (90)? Ocekivao sam da ce Kane biti za nijansu bolji, ali ispostavilo se da je Costa taj koji je prevagnuo, barem dok sam odradio div 2. Pravi test slijedi za wl.
Isto tako tezim da mi svaki igrac ima bar jednu zelenu poveznicu sa suigracem, tako da sam sada i Sona rjesio, jedino je jos ostao Azpi.
Martial je dobar, ali fula mnogo zicera, a to ne mogu trpjeti od igraca kog sam platio 365k. Jos me je jedan igrac negativno iznenadio, a to je Benteke 88 koji nije bio ni sjena onog Bentekea 86 i 87. Treba biti oprezan sa tim kartcama, jer nekad imam osjecaj da nas EA mulja i da nekad ona jaca kartica nemora biti nuzno i bolja. Zato me uvijek strah rjesiti se ovog motm Sona 86, jer se bojim da nova kartica nece biti ovako dobra kao sto je navedena.
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Od ova dva tima koji biste vi prije izabrali ?

0 0 hvala 0
12 godina
Black and white kaže...

Ovaj prvi

14 godina
neaktivan
The_K kaže...
Black and white kaže...

Ovaj prvi

Samo bih zamijenio golmana, Kasper je prenizak za ovu igru. Nisam probao ovog 89, no 88 Kasper mi nije obranio 2 udarca izvan 16erca i skoro svaku loptu boksa.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Pijem kavu na poslu i otvorim app na mobu da stavim sve na market i vidim novi marquee, reko ajde da slozim posto imam 300+ igraca u klubu i ne moram nista kupovati.

Otvorim prvi paket unutra Jan Oblak, IF Đeko. U ostalim paketima nista zanimljivo i onda u if paketu opet Đeko.

Proslo mi je kroz glavu da ponovno skinem igru al nema sanse, stavio sve na market i fuck off :)

Sad cu se zajebavati sa tim challengima dok ne spizdim sve coinse. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sad ćeš imati sreće i  dobivati sick pullove, a ne igraš :D

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

vjerojatno da ce biti tako ali ovaj put se nedam :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.5.2017 9:42 (C3c1l).
15 godina
C3c1l kaže...
nul-3 kaže...

Koja je konzola?

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
C3c1l kaže...
nul-3 kaže...

Koja je konzola?

nije konzola, pc je 

14 godina
neaktivan
FIFA 17

Son POTM... na XB1 cijena mu je cca 200k. Ozbiljno razmišljam da 94Hazarda prodam za 400k i uzmem ovog Sona.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

S obzirom da sam propustio SBC De Rossia..., ovaa njegova IF kartica je dosla kao narucena, tako da sam je odmah nabavio jer cijenim tog igraca. Druga stvar, ovaj Balde Diao 85 stvarno obecava, tako da sam isao sloziti ovu kombinaciju za WL:

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.5.2017 13:31 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
soft kaže...

Son POTM... na XB1 cijena mu je cca 200k. Ozbiljno razmišljam da 94Hazarda prodam za 400k i uzmem ovog Sona.

Son je razvalio ove sezone, a bome razvaljiva i u fifi. Za mene je ovaj SBC previše iako bi silno voli imati ovu karticu. MOTM Son mi je donio toliko radosti, tako da cu ga zadržati do kraja ove fife

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.5.2017 13:43 (TheMaverick).
11 godina
protjeran
FIFA 17

kako dobiti ove tots igrače?samo u packovima ili ?Ili će biti neki sbc ili nesto?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice