FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 650.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Evo sad usao u aplikaciju da proverim posto nim kuci i pise 8.sto bi lagao.da je 6 ne bi igrao nego bi nategao za lewu.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Uzeo sam Manea crnu karticu

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Za mene u top 5 igrača koje sam imao u oovoj fifi.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Maloprije rješio sbc za Allija 86 i u peku dobim Walkout Busketsa, reko super snimio sam objavit cu video, kad ono nije mi snimilo video. Inace platio sbc Allija 98k

0 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...
Evo sad usao u aplikaciju da proverim posto nim kuci i pise 8.sto bi lagao.da je 6 ne bi igrao nego bi nategao za lewu.

Pa nisam ni rekao da lažeš, samo sam rekao da mi je čudno s obzirom na dvije crvene crte i jednu žutu. Dobro, na futheadu nema trenera pa da on podigne che za jedan ali opet .. evo baš sam doma složio istu stvar i fakat je che 8.

17 godina
FIFA 17

Evo i Francuza. Ove godine to ide ubrzano... svaka tri dana

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2017/ratings-refresh-ligue-1?sf52833800=1

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Isplati li se sad kupovati bpl igrace po ovim nizim cijenama, hoce li se stare cijene (vece) vratiti?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Sane danas gol,asistencija i 3 žuta kartona iznudio protiv Monaca. Kaj mislite oće bit sutra možda neki inform?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel igrao tko sa upgradeanim maneom 82 obicna kartica ili protiv njega? Vec para dana ga snipam po marketu ali ga opce nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nema informa za ligu prvaka.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...
movie kaže...
ruya kaže...

Ja slozio ove dve ekipe pa kako bude, verovatno ce biti jos neka promena ali otprilike sam napravio sta sam mogao sa toliko koinsa koliko sam imao. 

Draxler na CDM? Meni je najbolji CDM bundeslige Luis Gustavo, i to već godinama. Ova brkata kartica je dušu dala za CDM poziciju.

Slažem se, premjesti Renata na CDM, šta će ti Draxler tu?

E ma znam, nisam ih ni slagao kako treba, samo sam ih pokupovao i uvrstio u tim, koliko sam koinsa izgubio menjanjem ekipa to je strasno, samo if bentekea 86 sam platio pre mzd 10 dana 137k danas jedva ode za 100k, strasno. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Zbog ovakvih golova zgadi mi se fifa

Odlicno postavljen stoper, uzeta lopta ali ne, ipak je nekako ostala kod njegovog igraca cudna je sila teze i sutira i moj bek bolje pozicioniran os sterlinga ali pogubljen sav i ne zna gde se nalazi i njegov sterling koji je 5 m udaljeniji od lopte pritrcava i postize gol :-/

Reakcija golmana na nivou nemam reci... 

Na kraju zavrsilo 3:3 imao sam duplo vise sansi ali eto. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
ruya kaže...

Odlicno postavljen stoper, uzeta lopta ali ne, ipak je nekako ostala kod njegovog igraca cudna je sila teze i sutira i moj bek bolje pozicioniran os sterlinga ali pogubljen sav i ne zna gde se nalazi i njegov sterling koji je 5 m udaljeniji od lopte pritrcava i postize gol :-/

Ovaj prvi gol je klasika kupi igraca koji ima bolji defending pa bi se to trebalo rjeđe desavat a drugi je gol je cista retardacija golmana tko ti je to na golu bio?

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 1:30 (The_K).
10 godina
neaktivan
The_K kaže...
ruya kaže...

Ovaj prvi gol je klasika kupi igraca koji ima bolji defending pa bi se to trebalo rjeđe desavat a drugi je gol je cista retardacija golmana tko ti je to na golu bio?

Sommer je branio, tj nije branio haha, ma znam da trebaju mi bolji igraci ali ovo je jednostavno glupost, hajde primim jedan takav gol ali brt malo, malo dobijem tako neki sugav gol na odbitak ili nesto slicno, lopta prodje kroz igraca itd. Imam dve ekipe sto sam sastavljao slikao sam postave to sam sklapao za sl wl i kostale su me svih koinsa koliko sam imao, nesto oko 500k ali cim prodje wl rasprodajem sve ovo opet, napravio bih ja jednu dobru ekipu ali preskup je fitnes iako sam ga koristio posle svake druge tekme. 

17 godina
The_K kaže...

Nebitno tko je na golu jer ovakvu retardiranu reakciju imaju svi golmani u igri u određenom trenutku. 

13 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Nebitno tko je na golu jer ovakvu retardiranu reakciju imaju svi golmani u igri u određenom trenutku. 

Ajde ajde, kiks golmana je i realan from time to time, pa pogledajte Subu jucer. :/

Ali ova Fifa nikada nece biti kompetitivna igra, bar ne dok ne isprave ucestalost tih gresaka (kao ovoga branica, tj stopera, i kao kretnju beka nakon golmanove obrane). Nece biti kompetitivna igra sve dok ne rijese problem sa izbacivanjem iz igre (bilo WL ili divizija, ili draft), tj dobivanja DNF ni krivi ni duzni! Sve dok ne isprave nemogucnost kretnji nasih igraca dok protivnik ide brzo izvesti napravljeni faul, i primis gol jer se tvoj igrac drzi za glavu jer je pocinio prekrsaj hahah c'mon EA!

Puno tu propusta ima da bi ovo bila kompetitivna igra! Previše!

Tako da ljudi nemojte se zivcirati. Vise se fokusirajte na svoje greske, jeste li vi krivi za gol, jeste li previse komplicirali i izgubili loptu pa je uslijedila kontra itd., ovo sto je greska iskljucivo u FIFI, to jbg, ne zamarajte se. Samo ispravkom svojih gresaka cete postici bolje rezultate. :)

10 godina
neaktivan
FIFA 17

Ma sama fifa je retardirana igra, meni nije jasno sto ima 10 brzina, pa nikad nije isti gejmplej, da li to serveri polude ili do cega je voleo bih da znam, nikad nije isti fudbal. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Cadus kaže...
movie kaže...
The_K kaže...

Ajde ajde, kiks golmana je i realan from time to time, pa pogledajte Subu jucer. :/

Ali ova Fifa nikada nece biti kompetitivna igra, bar ne dok ne isprave ucestalost tih gresaka (kao ovoga branica, tj stopera, i kao kretnju beka nakon golmanove obrane). Nece biti kompetitivna igra sve dok ne rijese problem sa izbacivanjem iz igre (bilo WL ili divizija, ili draft), tj dobivanja DNF ni krivi ni duzni! Sve dok ne isprave nemogucnost kretnji nasih igraca dok protivnik ide brzo izvesti napravljeni faul, i primis gol jer se tvoj igrac drzi za glavu jer je pocinio prekrsaj hahah c'mon EA!

Puno tu propusta ima da bi ovo bila kompetitivna igra! Previše!

Tako da ljudi nemojte se zivcirati. Vise se fokusirajte na svoje greske, jeste li vi krivi za gol, jeste li previse komplicirali i izgubili loptu pa je uslijedila kontra itd., ovo sto je greska iskljucivo u FIFI, to jbg, ne zamarajte se. Samo ispravkom svojih gresaka cete postici bolje rezultate. :)

Tacno tako druze, svaka ti je zlatna :-)👍

17 godina
Cadus kaže...

Ovdje nije riječ o kiksu golmana već o pogurancu igre jednoj strani. Evidentno je da golman uopće nema namjeru braniti već samo sjesti na guzicu kako bi gol bio ljepši. Odvratnija od ove intervencije je ona kada pukneš po golu s 30m visoko a golman se baca po travi. Kakve to ima veze s kiksom? To je napravljeno kako bi u određenoj situaciji netko zabio a netko primio gol i to je problem. Kiks nikada nije problem, problem je pravilo a ovakve intervencije u ovoj igri su pravilo.

Inače problemi kod dnf su riješeni zadnjom nadogradnjom tako da to više nije problem. Od tada ljudi su mi izlazili iz igre a meni su se uredno bilježile pobjede svaki put. Ovo drugo stoji. Kompletna je igra sjebana ali ne zato kaj ne znaju već zato kaj nekako golovi moraju padati i kaj moraju i onima s manje znanja dati neku šansu jer im je svaki kupac bitan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 9:13 (movie).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Upravo sam kupio novu (jako bitna stvar) SIF karticu Carrasca (86) za 204k, a sljedeći cilj je dokopati se SIF Gameira, jer pretpostavljam da će danas dobiti novu karticu. Ovaj NIF Gameiro je živa napast te je i dalje najbolji strijelac od svih mojih napadača.

Za Carrasca se nadam da vrijedi coinsa, jer statsi su mu odlični. Kada rješim Gameira, onda sve snage usmjeriti na specijalne kartice Luisa, Godina i nekad kasnije Griezmanna. Za Juanfrana i dan danas žalim, jer sam za vrijme njegovog SBC ostao kratkih rukava.

Sve u svemu bit će to hard core A. Madrid u mojoj režiji.

Croatian Football Club Mavericks

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Sta je sa ovom fifom danas, opet svi na dopingu, trce ko ludi, odbrane nema, sad sam igrao protiv nekog lika pobedio 5:4,svaki napad gol ili odlicna prilika, pasovi prolaze kako god da dodam, jbs ovo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Sta je sa ovom fifom danas, opet svi na dopingu, trce ko ludi, odbrane nema, sad sam igrao protiv nekog lika pobedio 5:4,svaki napad gol ili odlicna prilika, pasovi prolaze kako god da dodam, jbs ovo. 

Izašao je novi patch nakon sinoćnje tekme MC - Monaco. 

8 godina
neaktivan
Dele Alli 86 MOTM

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Cadus kaže...

Ovdje nije riječ o kiksu golmana već o pogurancu igre jednoj strani. Evidentno je da golman uopće nema namjeru braniti već samo sjesti na guzicu kako bi gol bio ljepši. Odvratnija od ove intervencije je ona kada pukneš po golu s 30m visoko a golman se baca po travi. Kakve to ima veze s kiksom? To je napravljeno kako bi u određenoj situaciji netko zabio a netko primio gol i to je problem. Kiks nikada nije problem, problem je pravilo a ovakve intervencije u ovoj igri su pravilo.

Inače problemi kod dnf su riješeni zadnjom nadogradnjom tako da to više nije problem. Od tada ljudi su mi izlazili iz igre a meni su se uredno bilježile pobjede svaki put. Ovo drugo stoji. Kompletna je igra sjebana ali ne zato kaj ne znaju već zato kaj nekako golovi moraju padati i kaj moraju i onima s manje znanja dati neku šansu jer im je svaki kupac bitan.

POceo sam da primecujem da recimo kada vodis tri prema nula i dominiras u prvom poluvremenu, gde je pored ta tri data moglo da bude jos koji, sledece poluvreme kao da nikada nisi zeo joystick u ruke, kao ti igraci su ustvari bronzani nivo, jednostavno to nije vise isto, i onda krece sa nekim intervencijama stopera gde jednostavno nema ni smisla a ni logike da su oni na toj poziciji ili njihova reakcija, a za golmane da ne pricam, bufon skine tri zicera i onda primi gol iz bukvalno mrtvo ugla tj on je sam ubaci u gol.....ili recimo mertens naskoci boatenga i da gol glavom, to sam samo video sinoc dok sam primio gol al na srecu nije poremetio moju pobedu al sam se lepo simejao....jedini slican tom golu ali i nije slican jeste mesijev glavom u finalu lige sampiona protiv man united-a al njega je lopta pogodila uglavu dok je mertens bio u vazdusnom duelu i dobio naravno deual i ja primih gol....

17 godina
dr4zh3n kaže...
kakav je ovo update danas, 904mb? ne mogu nista nac na netu

11 godina
FIFA 17

Sto mislite o Modricu da li ga se isplati kupovat ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Ne mogu vjerovati kako ljudi dobe if karticu i onda je ne znaju prodati. Pokušavam kupiti IF Piszczeka ali uvijek sam za sekundu prespor. Ljudi ga stavljaju buy now za 100k i to koliko hoćeš ali ode istu sekundu. Inaće ide za 200k. Pa kaj je takav problem prije stavljanja kartice na market provjeriti cijenu? Ne mogu vjerovati da več pola sata uvijek netko bude brži. Dva puta sam stisnuo istu sekundu kad se pojavi i opet je netko bio brži.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Sta bi ja sad mogao ubosti na marketu sa 50k, pojma nemam oko toga pa ne znam koje igrace da pratim sad
17 godina
FIFA 17

Nemam više ambicija u igri jer je ne smijem igrati i složom sbc allia. Na kraju me dođe 110k coinsa. U svim onim packovima dobio sam nekih 15k coinsa tako da me koštao oko 95k coinsa. Nek stoji, bar gledam šarene kartice..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
movie kaže...

Nemam više ambicija u igri jer je ne smijem igrati i složom sbc allia. Na kraju me dođe 110k coinsa. U svim onim packovima dobio sam nekih 15k coinsa tako da me koštao oko 95k coinsa. Nek stoji, bar gledam šarene kartice..

Odigraj jednu tekmu svaka 2-3 dana,mislim da onda nebi snosio nikakve posljedice

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice