FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 649.192
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
FIFA 17

ova igra opet radi na +1 speed.znaci kad je ovakav gameplay nemoguce je igrati odbranu.uvek se zapitam dal je moguce da sam zaboravio da je igram.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: FIFA 17
Da istina..ima dana kad ne mogu se obranit od opicnog sprintera a nekad imam ekipu ko da ih ima 13 u obrani...Nema prolaska nigdje.
This time next year we'll be millionaires
9 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Da istina..ima dana kad ne mogu se obranit od opicnog sprintera a nekad imam ekipu ko da ih ima 13 u obrani...Nema prolaska nigdje.

Ja napisah da se opet moze primiti gol sa centra ....

Movie me napade ......

Mjenjali su gameplay !

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
17 godina
vaskeas kaže...
SBC Suarez me je kostao oko 500k.i ne kajem se u opste vredi svaki koins.

Uopće ne sumnjam u to no čini mi se da ga za toliko ne mogu složiti na PS4. Dobro je kaj nije vremenom ograničen pa će pasti interes i vrijednost kartica koje trebaju za njega. Tako da ne treba žuriti ako se cijene pojedinim igračima nabrijavaju. S ovim sbc su uništili vrijednost if suareza a da ne pričam o nif kartici.

17 godina
goust78 kaže...
.

Movie me napade ......

Mjenjali su gameplay !

Nism te napao samo pišeš na osnovu osobne averzije prema igri. U ovoj igri imao sam svakakvih poraza ali me nitko nije pretrčao niti zabio gol s centra kako ti sugeriraš. Stalno slušam kako jurišaju po krilu. Pa neka jurišaju. Bar mi gol nije u opasnosti. Samo ih markiraš i ispratiš do korner linije. Puno su opasniji oni koji kobinatorikom po sredini terena stvore višak. Na osnovu čega si ti došao do zaključka da se mijenjao zadnjim updateom gameplay kada su jasno rekli da du samo ispravili propust dnf. Na osnovu toga što te je netko zavrtio i zabio ti gol? Svašta.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...
.

Movie me napade ......

Mjenjali su gameplay !

Nism te napao samo pišeš na osnovu osobne averzije prema igri. U ovoj igri imao sam svakakvih poraza ali me nitko nije pretrčao niti zabio gol s centra kako ti sugeriraš. Stalno slušam kako jurišaju po krilu. Pa neka jurišaju. Bar mi gol nije u opasnosti. Samo ih markiraš i ispratiš do korner linije. Puno su opasniji oni koji kobinatorikom po sredini terena stvore višak. Na osnovu čega si ti došao do zaključka da se mijenjao zadnjim updateom gameplay kada su jasno rekli da du samo ispravili propust dnf. Na osnovu toga što te je netko zavrtio i zabio ti gol? Svašta.

Juce odigram jednu ,ja Juve on Real.Povedem 1:0,tip centrira na Benzemu ,glavom 1:1.Zabije mi 2:1,Dybala 2:2,par min posle Dybala 3:2,da bi  mi u 87. min. dao gol sa centra sa Bale-om tako sto je prosao cio tim i zabio !3:3  do kraja ! Tada sam ostavio igru i ugasio PS4 !

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Dobio sam jucer OTW Jesea i Depaya, ne znam tocno sta da napravim s njima, mozda da probam s Jeseom slozit SBC, a Depaya zadrzat jer ga ne zelim prodavat za 40ak tisuca za kojih trenutno ide..

0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Juce odigram jednu ,ja Juve on Real.Povedem 1:0,tip centrira na Benzemu ,glavom 1:1.Zabije mi 2:1,Dybala 2:2,par min posle Dybala 3:2,da bi  mi u 87. min. dao gol sa centra sa Bale-om tako sto je prosao cio tim i zabio !3:3  do kraja ! Tada sam ostavio igru i ugasio PS4 !

Ne znam zašto si naglasio da ti je zabio benzema glavom? Čudno je kada glavom zabije kante ili shaqiri kako sam liku zabio, ali poklopilo mi se jednom i nikada više. Pa i u stvarnosti bale prođe nekoliko igrača. Zašto ne bi i u igri? Pogotovo ako lik zna što radi a ti ne znaš što bi trebao raditi. Mene više muče stvari kao kada izbijem loptu glavom iz svojih 16 jedva do 18 m gdje uvijek sam stoji protivnički napadač ili kada moj golman obrani a lopta se odbije protivničkom napadaču koji je sam između nekoliko mojih igrača ili kada hoću dodati igraču u gol šansu a igra doda igraču koji nema veze s akcijom ili kada pucam po golu a na putanji lopte se stvori moj igrač kojeg lopta pogodi i nema gola ili kada prođem lika a moj se igrač zabije u mene itd. Glavom mi rijetko zabijaju a ove spike krene s centra ne sjećam se da sam doživio u zadnje vrijeme. Općenito u ovoj fifi ne znam jesam li tako do sada primio tri gola, stvarno se ne sjećam. Prošlu fifu je to bio čest slučaj

17 godina
FIFA 17

Ajde da probam sreću i odigram još jednom otw sbc, ljetni. Potrošim 67k i dobijem ebenog ben arfu. Vidim ide za nekih 60k. Valjda ću ga uspijeti uvaliti za toliko pa pljuga neće biti prevelika. Fakat nemam sreće u tim packovima. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Sto mislite da li se isplati trosit novce na SBC da bi dobio player of the month Allia

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Kad bi vam rekao da sam odigrao ocajno ne bi mi verovali.pobedio sam ja da ne bude zabune.

nisam skoro gore igrao igraci su mi nekako kruti ko kurcevi neokretni + ne mogu sa prstima da se dogovorim.

suarez ne moze vola da ubode sve uradi super ali ko da je gol zacaran.

trnutni skor 4-6 3 puta sam gubio u poslednjoj sekundi nisam imao vremena ni sa centra da krenem i jednom mi pukla igra u 5 min.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 18:58 (vaskeas).

0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Sto mislite da li se isplati trosit novce na SBC da bi dobio player of the month Allia

Navodno je oko 140k coinsa na PS4.? Ako si tanak s coinsima ja bih rađe za te novce uzeo de bruynea. Kada ti dosadi uvijek ga možeš prodati.

17 godina
FIFA 17

Ha, ha, ha... to je fifa 17!

https://twitter.com/see7e/status/829966037776994304

Zipa omjer pobjeda i poraza. Lik dobije 39 utakmica u vikend ligi i kreće u 40 s dva gola minusa u desetoj minuti...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 20:47 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Dali da prodam roberto karlosa,86 mertensa i if cuardada i da kupim 90 pogbu ??

0 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...

Kako bi ga uklopio i u koju momčad? I sam znaš da su if kartice rizik, pogotovo takve. Pogba će sigurno dobiti još koju karticu i ova će izgubiti na vrijednosti. Sam ocjeni. Mislio sam da ST hazard neće toliko izgubiti na vrijednosti kada dobije sif na LM ali je izgubio i to dosta. Možeš misliti koliko onda gubi kartica na istoj poziciji kod tako skupih igrača.

8 godina
neaktivan
movie kaže...
vaskeas kaže...

Kako bi ga uklopio i u koju momčad? I sam znaš da su if kartice rizik, pogotovo takve. Pogba će sigurno dobiti još koju karticu i ova će izgubiti na vrijednosti. Sam ocjeni. Mislio sam da ST hazard neće toliko izgubiti na vrijednosti kada dobije sif na LM ali je izgubio i to dosta. Možeš misliti koliko onda gubi kartica na istoj poziciji kod tako skupih igrača.

i ja bas o tome razmisljam.roberto karlos mora da ode jer puno kosta a ne pruza nista specijalno.

uzecu lepo messija i upariti sa sukijem 👍

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 21:44 (vaskeas).
17 godina
vaskeas kaže...

i ja bas o tome razmisljam.roberto karlos mora da ode jer puno kosta a ne pruza nista specijalno.

uzecu lepo messija i upariti sa sukijem 👍

Pričekaj još koji dan. Messi možda dobije upgrade pa će ovoj kartici cijena pasti.

13 godina
neaktivan
i jel bio upgrade po onom sto je movie postavio kao informaciju vezano za to???
11 godina
protjeran
Ljudi koliko ste draftova odigrali ?

Evo ja sam na 90 draftova otprilike
što znači da sam oko 1300 000 coinsa na to sranje bacio a jedino sam pogbu dobio i mozda jednog 2 bezveznog if.

Evo me u finalu večeras ću odigrat ne da mi se sad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Ja sam neki dan ušao u prvu diviziju i očekivao sam da ću danas igrati vikend ligu, ali kita.

Piše na fifauteam da je dovoljno ući iz 2. dvizije u 1. ali ništa??!!

Jedino što sam u prvu diviziju ušao u nedjelju dok je trajala vikend liga, ali ako je to razlog onda neka se gone u krasni kurac.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Odlična nagrada za osvajanje drafta.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
i jel bio upgrade po onom sto je movie postavio kao informaciju vezano za to???

Očito je da nije. Nikada nisu ovako dugo čekali. Svi su pretpostavljali da će završetkom otw krenuti nadogradnje. Ništa, čekamo sljedeći tjedan. Ako tada ne krenu, ne znam kada će...

Edit: sad sam pročitao da 17.02. startaju zimske nadogradnje. Jako kasno..

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 8:38 (movie).
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Ljudi planiram sve igrace sto imam da prodam i da sve dam na pekove pa sta bude, napravicu dve jeftinije ekipe i to je to posto kakve god da imam ekipe imam lose rezultate. zanima me koje pekove mi savetujete?

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mogli su sledeci godine da urade upgrade za fifu 17 dok se igra fifa 18......
Sad sam gledao grande finale u fut seriji za Sidnej i mogu reci da se pokazaalo koliko fifa ume da te kazni ako u sledecoj utakmici udjes sa mislima ma ja cu ovo lagano odigrati i to je to....ali se desilo da je lik koji je pobedio sa dva nula u prvoj , sledecu kao domacin izgubio sa tri prema jedan i naravno izgubio finale a razlog tome sto je vec sebe video kao pobednika turnira u prvoj utakmici odigranoj, gde je izdominirao.

17 godina
ruya kaže...

Ljudi planiram sve igrace sto imam da prodam i da sve dam na pekove pa sta bude, napravicu dve jeftinije ekipe i to je to posto kakve god da imam ekipe imam lose rezultate. zanima me koje pekove mi savetujete?

Pričekaj valentinovo. Opet će biti hrpa packova u pola cijene kao za kinesku novu godinu. Znači packovi od 100k za 50k i tako dalje. S obzirom da više ne mogu igrati fifu zbog zdravlja razmišljam isto. Sve prodati pa otvoriti za sve packove pa baš da vidim je li moguće nešto bitno dobiti. Mogao bih tako skupiti oko pet milja. Ako tako ništa ne dobijem onda je ova igra malo žešća prijevara.

9 godina
neaktivan
Sta reci a ne zaplakati! Izgubim na penale,lik mi odbrani 2 a on puca u raslje, nema sanse da se brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Poceo sam konacno drzati 2 prsta desne ruke na rb i rt. Koliko je stvarno bitan teammate contain? Kako da ga pravilno pocnem koristiti? Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...
Poceo sam konacno drzati 2 prsta desne ruke na rb i rt. Koliko je stvarno bitan teammate contain? Kako da ga pravilno pocnem koristiti? Hvala

Jako je bitan ako želiš ispadati u obrani, pogotovo ako to radiš u sredini terena.

8 godina
neaktivan
Odradio sbc za allia izaso me 100k.eto zeleni link sa sbc sonom.

0 0 hvala 0
12 godina
Igrao sam u vikend ligi protiv tri sbc Allija i sva tri su mi utrpali bar dva komada.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice