FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 646.799
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
TheMaverick kaže...

Izborio opstanak u div 1 i nakon što mi je inkasiralo 7.5k, uz to dobijem poruku da sam se kvalificirao za vikend ligu. Eee sada, da li je to zbog Gold Rank 2 ili ima veze sa div1? Ako su me već registrirali, gdje mojih 30k i ostalo...?

To je zbog ostanka u div1,nagrade su danas oko 2 u noci,ili sutra u 2 u noci zbog produzenja weekend league 24h

10 godina
neaktivan
Sad sam osvoio draft ali pekovi su bili katastrofa blago receno, nista nisam dobio, par igraca sto vrede ispod 1k koinsa
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheMaverick kaže...

Izborio opstanak u div 1 i nakon što mi je inkasiralo 7.5k, uz to dobijem poruku da sam se kvalificirao za vikend ligu. Eee sada, da li je to zbog Gold Rank 2 ili ima veze sa div1? Ako su me već registrirali, gdje mojih 30k i ostalo...?

Pa danas sam ti linkao na temi fotku iz koje se vidi da svojim rankingom upadaš drito u vikend ligu. Baci pogled par postova iznad...

Isto tako linkao sam na sve nagrade u vikend ligi i tamo ti piše ako se ne varam da isplata ide oko četvrtka tj. uoći novih kvalifikacija za vikend ligu..

17 godina
nidjoPro kaže...

To je zbog ostanka u div1,nagrade su danas oko 2 u noci,ili sutra u 2 u noci zbog produzenja weekend league 24h

Jesi siguran?

15 godina
neaktivan
FIFA 17

Igro sam sad i ja draft usrani i prva tekma dobro, onda 2 i 3 chiteri zabio jedan auto gol ,drugom ja zabio i win 2 puta doso na zadnju i normalnu frajeru igraci trce ko bolesni nisam loptu imo prvo pol onda 1-1 i na kraju mu sterling zabije za 2-1

Otvorim packove kad ono walkout REAL MADRID PORTUGAL iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jebeni Pepe u usta ga prcim. AL ajde ide za 50k trenutno pa cu smrada prodat .

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovaj Kane je beštija! Lik trpa kao lud, odlično se kreće, ulazi u šanse, dobro se gradi, dobar u skoku i unatoč fizičkim predispozicima uopće ne spor! Lik je brutalno jeftin za to kako igra. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...
nidjoPro kaže...

Jesi siguran?

Da,kada osvojiš div 2 ili ostaneš u div 2,te osvojiš div1 ili ostaješ u div 1 si kvalificiran,ova pravila od gold 3 nadalje vrijede od sljedećeg vikenda,ja sam bio gold 3 i nisam kvalificiran.

9 godina
neaktivan

Sreća pa sam krenuo igrati online seasons, jer mi se nije dalo slagati momčad sa ratingom od 3.5* za kavlifikacije.

Ne znam koji se klinac dešava, ali nalijećem na sve manje cheatera. Jučer sam naletio na 3 u div 1, koji su odmah izašli, ali zadnje 3 tekme me spojilo sa trojicom koji su bili poprilično mlaki igrači.

Kako god..., ispalo je odlično, tako da će biti coinsa i packova. E sada..., da li nastavljam od gold rank 2 ili opet ide sve ispočetka?

14 godina
neaktivan

Ide sve od 0. I tjedni rank i mjesečni su se resetirali.

17 godina
FIFA 17

Kao što sam i mislio, karina u packovima. Za kaj sam ja tri dana blejao u ekran? Za 27k coinsa koliko sam dobio kada sam sve prodao. Najjači igrač Dahoud, brkata kartica koja je otišla za 14k coinsa. Svi ostali igrači od 400 do 750 coinsa. Tužno. I onda se netko buni kaj mu je pepe uletio? Majstore, meni pepe nije uletio u preko 300 packova. Bolje se roditi bez kare nego bez sreće...

edit: kaj lik dobije u ovom jumbo totw packu? ja to ne budem dobio do 2030 godine..

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2016 11:35 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...

edit: kaj lik dobije u ovom jumbo totw packu? ja to ne budem dobio do 2030 godine..

Kakav je to pack? 

Ja isto jučer opet kupio 2200 pointsa. Najbolje što sam dobio su mrtvi Sneijder kojeg nitko neće kupiti za 1k i Mandžo

8 godina
neaktivan
FIFA 17

Nije vezano uz teme ,ali ako bih mi neko mogao reći optimalnu cijenu SSD Vertex 3 LP low profile 120GB bio bih ajko zahvalan  Zapakirano novo ima jamstevni list sve na amazonu https://www.amazon.com/OCZ-Vertex-Harnessing-Profile-Ultrabook/dp/B0083EZ08C?th=1SSD cijen 250$

Antonsfsdgf
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imas teme predvidjene za to..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
Imas teme predvidjene za to..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Ima nekog da ga samo odjednom izbaci iz fife? Već nekoliko puta usred igre i to najčešće kad zabijem protivniku gol, samo me izbaci iz fife bez ikakvih errora ili bilo čega... Jel to nešto do same fife ili mene možda komp prca?

Siky1234
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...

Kao što sam i mislio, karina u packovima. Za kaj sam ja tri dana blejao u ekran? Za 27k coinsa koliko sam dobio kada sam sve prodao. Najjači igrač Dahoud, brkata kartica koja je otišla za 14k coinsa. Svi ostali igrači od 400 do 750 coinsa. Tužno. I onda se netko buni kaj mu je pepe uletio? Majstore, meni pepe nije uletio u preko 300 packova. Bolje se roditi bez kare nego bez sreće...

ja danas prvi put od kad igram fifu dobijem inform igrača u packu. i pogodi što? untradable (da se ubiješ)

nemam za potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2016 12:46 (tenac).
17 godina
blowfish_cro kaže...

Kakav je to pack? 

A to ti je pack koji dobiješ ako si među prvih deset u vikend ligi. Onda dobiješ taj jumbo totw pack u kojem su samo totw igrači.. znači, pack samo za odlikaše..

13 godina
neaktivan
movie kaže...

brutale pak :D

[19xx]C3c1l
17 godina
FIFA 17
Ovo više nije niti smiješno. U prvoj situaciji sam popio gol a odmah sljedeću tekmu sam zabio takav gol. Kakvo smeće od igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Ja sam krenuo igrat FUT i jadan sam rating 70 chem 50, totalni početak. Igra me, spoji ili sa normalnim protivnikom, ili sa
igračem koji ima rating 80 chem 100 sve zlatne. Nabije me 10-0 bez problema. A divizija 9 sam, tek krenuo igrat. Jel to neki bug ili što? Igram na PS4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Koliko god na ps4 igras opustenije jer nema varalica, toliko se desavaju ovakva sranja koje kolega movie istice. Jucer sam igrao kod kolege i dodam golmanu iz mrtvog kuta, sam ko duh, on loptu blijedo gleda i ostane ukopan te mu lopta ide kroz noge i od lijeve noge se odbija u gol... Malo malo se desi slicno sranje sa golmanima na konzoli, dok sam na PC verziji te ekstreme dozivio mozda 2-3 puta. Mozda grijesim u vezi PC-a jer me je mozda sreca dobro mazila... Tu ne ubrajam onu zajednicku bolest oko krivog postavljanja golmana, uklizivanja kad ides 1 na 1, bacanja po podu kad lopta ide visoko itd. nego samo ove autogol ekstreme...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sta mislite o igracima ST da se stave na pozicije tipa RW ili LW?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ruya kaže...

Ne vidim nista lose u tome...

I am over 9000!!!
11 godina
neaktivan
ruya kaže...

Ovisi od igrača do igrača. Naravno da nećeš staviti Girouda, Benzemu ili Kanea na krilo, ali neki Aubameyang ili Griezman bez beda mogu odigrati krilo. Jedino će biti problem kako igra to percipira, pa ukoliko je kartica ST bolje da kupiš position modifier. Ako nije FUT, ja redovito stavim prema nekoj logici radije nego prema oznaci kod igrača. 

10 godina
neaktivan
O Dibali se radi, kompletirao sam juve al nemam iz kluba jaku karticu na toj poziciji a igram sa 3 napadaca, mislim on je solidno brz da bi se mogao uklopiti na LW poziciji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ruya kaže...
O Dibali se radi, kompletirao sam juve al nemam iz kluba jaku karticu na toj poziciji a igram sa 3 napadaca, mislim on je solidno brz da bi se mogao uklopiti na LW poziciji.

Definitivno ga stavi na krilo, dok sam jos imao trial stavljao sam ga na krilo i unistavao je :D

I am over 9000!!!
9 godina
neaktivan
Kupio xbox napravio nalog udjem u ut i ceka me clasic players pack?
Jel kod svakog tako bilo kad je ulazio prvi put :')
A da,neko savjet za uspesno gradjenje ekipe :')

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Otvaram ove jumbo rare players packove od weekend lige. U prvom packu Mata i Kante, u drugom uleti Ozil i inform Gundogan. Bio sretan ko malo dijete. Ovo mi je prvi IF igrac koji sam dobio u packu ikad, a igram UT od Fife 12.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Prebacio sam se danas na xbone i za početak složio ovu momčad...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Pozdrav ekipa, imam jedno pitanje za vas i treba mi pomoc.

Prvo da kazem da znam da ovisi o igracu i osobi, ali ja nemam pojma sta da radim.

Znaci cekam da utopim Pepea za 50k coinsa i jos imam sa strane nekih 20k.

Ovo mi je trenutna momcad http://prntscr.com/d2oq61

U napadu mi je Remy i imam kao zamjenu Cavania. Na RW imam samo Alesandrinia .

Moje pitanje je, sto bi vi napravili sa 70k coinsa? Znaci ulagat i prodavat mi se neda, jedino ako imate dobru ideju.

Da li bi Vi prodali Cavania(iskreno nije mi lego, ocito mu ne pase moj klub :D dok Remy tu i tamo zablista) i kupili

Lacazetta na ST-u jer sam cuo i vidio da je lik majstor u napadu. Da li bi mozda kupili Di Mariu da imam adekvatnu zamjenu

za Alesandrinia jer na RW mi samo on igra i nemam drugog igraca.

Ili bi mozda potrosili coinse na Draft pa ako EA da nesto dobro opet fino zaradili , ili bi mozda otvorili pekove sa tim coinsima pa isto ako posreci dobro , ako ne lupit glavom od stol?

Molim da bez obzira na platformu koju imate kazete misljenje jer stvarno nemam pojma sta napraviti.

BTW. imam bolju obranu samo mi ima crveni pa mi se nije dalo zajebavat tako da mi je chem 100.

Hvala

Lp

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice