FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 648.970
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Nemaju ti svi igraci full chem,sta se cudis?
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jel se fifa 17 (xbox one) moze igrati online bez live gold pretplate i ako ne moze gde da kupim to???
Help :(

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...
Kakvi majstori u izvlačenju novca, svaka čast..

Kakvi majstori? Ljudi će otvorit par pekova,pa samo su im PHY upgradeali,ostalo iste kartice.Taj movember je vec bio najvaljen od početka.Ja nerazumijem neke koji nađu svugdje neku negativnu stranu,pa ovo je odlično za igru i da je igra konačno živa cijelo vrijeme,puna novih kartica.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 21:39 (nidjoPro).
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Nemaju ti svi igraci full chem,sta se cudis?

Ne kuzim te? Chem je 100, imam 2 igraca kaj imaju po 9 ali nakon tekmi ce biti 10. Uostalom nakon toliko tema kaj smo pisali o tome, chem realno nema veze nikakve jer naletis na igrace sa chem 80 pa te ubiju.

Uglavnom nije bitno drugaciju formaciju sad igram.

Trenutno mi se desilo ono sto se meni desava stalno, znaci imo sam 2 crvena i gubio 1-0 u 20minuta . Na kraju sam dobio lika 2-5 . Plako sam jer znam kako mu je :D

15 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo sad finale igram i prvo pol 0-0 lik ima omjer 0-0 ja imam 10-8. Reko dobro, ide mi super, u drugom pol ubacujem Paula Dybalu imam onu free karticu 8 tekmi i tako krene drugo ja 2-3 napada super obrane reko ajde finale je pa mora FiFa malo karat u supak. Kad ono...

kontra napad frajer puca sa 30 metara lopta se odbija od precku na rub 16-erca i njegov igrac glavom puca (moja dva oko njega ko kruve mu idu popust kitu) i lopta kroz noge prolazi mom golmanu. Nakon tog napada lik je cijelu momcad stavio u svoju polovicu i doslovno se do 80 minute dodavao tamo ja nisam nista mogo. 

Evo sada npr da ja tog covjeka odnosno to govno od osobe sretnem u zivo nakon utkamice ja mislim da bi mu oci vilicom iskopo koliko je glup.

1 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...

Pa ni lipe im necu dat vise za pointse, dokle vise krvavu im mater jebem . Ovo je vikend liga tekma za kvale, em sto mi laga , em sto sam 100 puta bolji ali njegov golman vadi sve zivo znaci 4 puta mi je frajer petom izbio loptu van.

Nemojte samo rec da statistika nista ne znaci, to znam i sam, ali ovo nisu takvi udarci ovo su bili doslovno udarci da nebi niko to obranio, ali njegov golman ima ocito neke jebene magnete ili koji kurac. 

Oce mi iko rec sta da radim ovo su mi 5 utakmica za redom ovakve ,a  ja nemogu jebeni gol zabit.

http://prntscr.com/d1t9d5

A ovo mi je momcad (jebem i nju u sto picke milih materina)

http://prntscr.com/d1tb4l

Zašto stoperima ne zamjeniš mjesta pa da ti aurier i varane imaju full che? Ne mislim da buš zbog toga više zabijao ali čisto logički ako je cilj imati maksimalni che i ako se s njim igrači ponašaju bolje, bar bi se trebali ponašati bolje. Vidio si kako je mene golman ujebao u dvije ključne tekme kada ispusti jednostavne lopte. To je fifa... tako mora biti.. no bar sa svoje strane napravim sve da momčad izgleda što bolje i to je to.. dalje, kako fifa da..

17 godina
nidjoPro kaže...

Kakvi majstori? Ljudi će otvorit par pekova,pa samo su im PHY upgradeali,ostalo iste kartice.Taj movember je vec bio najvaljen od početka.Ja nerazumijem neke koji nađu svugdje neku negativnu stranu,pa ovo je odlično za igru i da je igra konačno živa cijelo vrijeme,puna novih kartica.

Gdje sam ja rekao da je bilo što u tom pogledu negativno? Samo sam konstatirao da su majstori u izvlačenju novca držeći cijelo vrijeme igru u fokusu. Stalno te zasipaju nečim novim ne dajući predah. Osim što će na taj način doći do više novca za sebe indirektno ili direktno, kako uzmeš, povećati će i market te srušiti cijene.

U 4 dana neke kartice su izgubile vrijednost za po 200k coinsa. Ljudi su majstori i svaka im čast. Kada bi samo djelić te energije usmjerili na sranja koja se događaju u igri, dobili bi vraški dobru igru.. ovako većinu igrača u igri prvenstveno drže kartice i market.. ja sam ozbiljnije počeo igrati tek prošli tjedan..

večeras je bilo prekrasnih golova a ovaj kao da je iz video igre...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 23:43 (movie).
13 godina
FIFA 17

Sta nisu jutros trebale doc nagrade za wl jucer potrosio sve coinse sad nemam ugovore..:O

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tomislavivic kaže...

Sta nisu jutros trebale doc nagrade za wl jucer potrosio sve coinse sad nemam ugovore..:O

Dolaze do početka sljedećih kvalifikacija.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Stvarno mi idu na karu sa ovim nagradama i držanjem u neizvjesnosti...Kao da  sam osvojio 500k i 1000 mega packova, pa sada moram čekati dok oni tamo analiziraju. Ne bi me iznenadilo da dobijem cunu na kraju...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

Dolaze danas oko 2 u noči,ili u četvrtak u 2 u noči pošto se Weekend League odužio za 24h.

15 godina
Gstone kaže...

kako vi dodjete do te vikend lige???
ja kad god udjem zapadne me citer, sa 99 statsima.
Svaki brzi od mene 3 puta, nemoguce igrat

i ako me normalan zapadne prvo kolo, u iducem je citer....
nemam zivaca vise ovo igrat

ako ih i ima trenutno, brzo će odustati jer ih čiste i ne dobiju ništa. ja nisam sreo ni jednog. došao sam do gold 3, da nisam sjebo prvi dan bio bi u elite

nemam za potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 9:14 (tenac).
17 godina
TheMaverick kaže...

Stvarno mi idu na karu sa ovim nagradama i držanjem u neizvjesnosti...Kao da  sam osvojio 500k i 1000 mega packova, pa sada moram čekati dok oni tamo analiziraju. Ne bi me iznenadilo da dobijem cunu na kraju...

Možda je potrajalo jer na konzolama liga traje dan duže. Uopće se ne zamaram jer znam da ću u mega packu dobiti mega karu. U ostalima isto tako... Negdje sam pročitao da nagrade idu neposredno prije startanja novih kvalifikacija. Vidjet ćemo. Možda netko s foruma bude sretne ruke..

11 godina
neaktivan
movie kaže...
TheMaverick kaže...

Možda je potrajalo jer na konzolama liga traje dan duže. Uopće se ne zamaram jer znam da ću u mega packu dobiti mega karu. U ostalima isto tako... Negdje sam pročitao da nagrade idu neposredno prije startanja novih kvalifikacija. Vidjet ćemo. Možda netko s foruma bude sretne ruke..

Ja sam prošli puta dobio 50k pack i 35k pack,u 50K packu Musachio,katastrofa.U mega pecku mislim da je Ozyakup bio.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
TheMaverick kaže...

Najgore što mi treba svega, od ugovora pa na dalje...Došao do DIV 1 i nesmijem krenuti igrati, jer se bojim da ću potrošiti i ovo malo ugovora što mi ostalo. Znači jedini spas mi je ova Vikend liga i moram pažljivo odigrati sljedeće kvalifikacije...

Jbt., skuplji ugovori nego igrači...

Pokušao zaraditi na Fabregasu, Martialu i ostalim igračima sličnog cijenovnog ranga, ali nema šanse jer cijene nisu rasle. Slučajno sam našao spas u silver igračima iz Calcio B, za koje sam skoro zaboravio i na njima zaradio jer sam par njih uspio prodati po 3.9k, a kupio ih prije početka sezone za 400-500 coinsa. Obično ih stavim da se vrte 3 dana i nađe se netko kome su potrebni jer ih nije  briga za cijenu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 12:01 (TheMaverick).
14 godina
neaktivan
bole1819 kaže...
Jel se fifa 17 (xbox one) moze igrati online bez live gold pretplate i ako ne moze gde da kupim to???
Help :(

Bez golda nema online igranja. Kupiš gdje god, na storu, na amazonu....

15 godina
FIFA 17

Kako su ovi pasovi jadni, napunim bar do kraja i opet prejadno i slabo doda... Jel ima neki nacin da posaljem u for brzu loptu po podu, znam za l1 kod dodavanja

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Kako su ovi pasovi jadni, napunim bar do kraja i opet prejadno i slabo doda... Jel ima neki nacin da posaljem u for brzu loptu po podu, znam za l1 kod dodavanja

Pa R1 i X za brzo dodavanje i R1 i Δ za dodavanje u for, ne?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 15:18 (soft).
17 godina
FIFA 17
Netko je pitao?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
soft kaže...
maxy0 kaže...

Pa R1 i X za brzo dodavanje i R1 i Δ za dodavanje u for, ne?

da, al nema za brzo dodavanje u for po podu.. stavio sam sad na manual though pass, valjda ce bit bolje

http://trakt.tv/user/MjezZza
11 godina
protjeran
Jel tko sta dobrog dobio kod osvajanja drafta?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ja u dva navrata nisam dobio rare igrača pa su neki konstatirali da je to nemoguće ali eto... malo slabije vidim ali rare igrača nisam vidio. Samim time vrijednost dobivenog je bila i više nego smiješna.. vrlo vjerojatno ću iste sreće biti i nakon packova od vikend lige.. uglavnom u zadnje dvije fife otvorio sam preko 1000 packova a dobio aguera, sanchesa i crnog kantea... sramota..

10 godina
neaktivan

Meni se prošli tjedan posrecilo i dobio za osvajanje drafta pogbu. Proda ga tada za 860k.

10 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

Pa i nije ti neka momčad?

15 godina
neaktivan
balky1911 kaže...

Meni se prošli tjedan posrecilo i dobio za osvajanje drafta pogbu. Proda ga tada za 860k.

Jeben te sritnog :D

10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Di mariu i Lorisa i nekog informa, to je sve za sad.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
11 godina
protjeran
Evo osvojio draft i dobio Lukakua i Bakambua od boljih igrača.Bit ce 50k od prodaje.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Izborio opstanak u div 1 i nakon što mi je inkasiralo 7.5k, uz to dobijem poruku da sam se kvalificirao za vikend ligu. Eee sada, da li je to zbog Gold Rank 2 ili ima veze sa div1? Ako su me već registrirali, gdje mojih 30k i ostalo...?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice