FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 649.356
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
nitro66 kaže...

Super, a di su zastave od HRV kako su kod drugih? Ahaha mamicu im jebem 

Pitaj Šukera, on zna a i ljudi mu kažu kako je PES bolji pa je sklopio posao s njima... što je tu ea sports kriv?

12 godina
Perisic sa hawk chem
17 godina
FIFA 17
Riješio bih se origin acc na kojem je fifa, 14, 15, 16, 17, pa ako nekog interesira neka mi se javi..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

kaj se dogadja sa web appom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
Riješio bih se origin acc na kojem je fifa, 14, 15, 16, 17, pa ako nekog interesira neka mi se javi..

kaj ti je movie? 

15 godina
neaktivan
movie kaže...
nitro66 kaže...

Super, a di su zastave od HRV kako su kod drugih? Ahaha mamicu im jebem 

Pitaj Šukera, on zna a i ljudi mu kažu kako je PES bolji pa je sklopio posao s njima... što je tu ea sports kriv?

Pa sta onda ima HRV zastava na kartici ne kuzim? sta je problem bilo istu takvu zastavu spustit niz stadion? Supci su i gotovo.

P.S. I dalje trejdam Fifa 17 za BF 1 ako nekog interesira , u među vremenu koji su po vami najbolji chem style za LW i RW?

10 godina
neaktivan
Hunter
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jovial kaže...

kaj ti je movie? 

A ništa, ostajem samo na PS4. Igram zadnju tekmu, treba mi pobjeda i onda mi lik povede iz ovakvog gola. Ovaj put u naslovnoj ulozi je drugi najbolji golman u igri De Gea. Zar je to intervencija ponajboljeg svjetskog golmana na jednu sasvim bezazlenu loptu? Ja ovo poberem jednom rukom kada me digneš iz kreveta. Sramota. Izjednačim, liku golman čuda brani i odemo na penale i opet izgubim. Uspio sam prije toga dobiti na penale a već sljedeću ponovno izgubim. Sedam puta sam pucao penale, šest puta izgubio. Jebem ti sreću.

nitro66 kaže...

Pa sta onda ima HRV zastava na kartici ne kuzim? sta je problem bilo istu takvu zastavu spustit niz stadion? Supci su i gotovo.

Kartica predstavlja igrača Real Madrida i svakome igraču na kartici stoji podatak iz koje je zemlje. Ovo o čemu ti pričaš je upotreba zastave u neke druge svrhe a za to nemaju pravo. Tako svijet funkcionira..

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2016 23:26 (movie).
14 godina
FIFA 17

Movie mozda zbog ovoga gubis na penalima haha

Nisam siguran jel popravljeno

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Movie mozda zbog ovoga gubis na penalima haha

Nisam siguran jel popravljeno

Ne znam, ako ne pogodim drito 90 sve mi brane. Nije normalno. Ja po pucanju obranim jedan penal a protivnici mi obrane dva penala. Ako ja obranim dva onda oni obrane tri penala. Najgore kaj svi ti likovi koji su me dobili na penale cijelu tekmu čuče u bunkeru. Ne interesira ih igra, posjed, udarci, ništa. Čekaju sretnu kontru i ovakve intervencije dva golmana koji zajedno vrijede gotovo pola milijuna coinsa. Mislim da mi je ovo prva i zadnja vikend liga. Tri dana igram, već sam lud. Posvađao sam se sa ženom jer misli da sam zrel za ludnicu i tako..

12 godina
neaktivan
movie kaže...
jovial kaže...

kaj ti je movie? 

A ništa, ostajem samo na PS4. Igram zadnju tekmu, treba mi pobjeda i onda mi lik povede iz ovakvog gola. Ovaj put u naslovnoj ulozi je drugi najbolji golman u igri De Gea. Zar je to intervencija ponajboljeg svjetskog golmana na jednu sasvim bezazlenu loptu? Ja ovo poberem jednom rukom kada me digneš iz kreveta. Sramota. Izjednačim, liku golman čuda brani i odemo na penale i opet izgubim. Uspio sam prije toga dobiti na penale a već sljedeću ponovno izgubim. Sedam puta sam pucao penale, šest puta izgubio. Jebem ti sreću.

ah, ok, mislio sam da si odusto skroz od fufe. 

13 godina
neaktivan
Odlicni su momci..Igram sad ove kvalifikacije za Weekend ligu i dodjem do finala,zabijem,on izjednaci,dobije crveni i izgubim 2-1.Sta se dobija u opce u tim kvalifikacijama?
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Odlicni su momci..Igram sad ove kvalifikacije za Weekend ligu i dodjem do finala,zabijem,on izjednaci,dobije crveni i izgubim 2-1.Sta se dobija u opce u tim kvalifikacijama?
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Ako osvojiš kvalifikacije dobiješ na pc 25 a na PS4 40 tekmi za odigrati u vikend ligi. Možeš dobiti do 100k coinsa i nekoliko mega packova. Ovisno o omjeru pobjeda podize ti se rating te dobijas odgovarajuću značku koja opet donosi odgovarajuće nagrade. Ovo je do sada najbogatije natjecanje u futu. U samim kvalifikacijama nagrade variraju ovisno o restrikcijama. Kada je otvorenog tipa kao ovaj vikend, same kvalifikacije ne donose ništa posebno osim što si se kvalificirao za vikend ligu. Pa to ti piše prije početka ulaska u kvalifikacije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 7:58 (movie).
11 godina
protjeran
Nije popravljeno svaki svaki penal do sada sam dao...1.5 bar i malo negdje sa strane uvijek ulazi.
This time next year we'll be millionaires
15 godina
FIFA 17

Mogu rec da mi je ova fifa na pc-u cak i ok. Do sad nisam naletio na puno chitera(2-3) a ovaj fut championship je odlican mod jer dosta gameova koje sam odigrao su bile tako dobre i napete tekme da mi cak i neke nije bilo problem izgubit. E sad imam pitanjce vezano za sam taj mod. Znaci ja sam sad uspio doc u gold 2 rank(prva weekend liga mi je ovo). I citam po forumima da sad ide kao cistka citera sa liste a onda sljede nagrade. Jeli moguce da ako ociste citere ispred mene napredujem jos u ranku? 

Takoder sezone mi za sad idu dobro i imam pozitivan skor, ali mislim da ce se sad mozda malo pogorsat obzirom da ce bit i boljih igraca od 1-3 divizije.

Kakve su nagrade ove god u draft modu, odigrao sam jedan izgubio zadnju tekmu i ono sta sam dobio je bilo uzasno. Posto tek krecem mislim da mi se ni ne isplati davat tih 15k coinsa za tako glupe nagrade. Mislio sam da ce ove god to malo poravit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 10:43 (toninho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Unaprijed se ispričavam ako spominjem unaprijed spomenuto, ne znam jeste li primijetili ali nekolicina igrača imaju slična, gotovo ista, lica, npr. Denis Suarez i Joao Cancelo, razumijem da bi igra bila kud i kamo veća da su prava lica, ali mogli su se malo bolje oko toga potruditi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
playjob kaže...

Unaprijed se ispričavam ako spominjem unaprijed spomenuto, ne znam jeste li primijetili ali nekolicina igrača imaju slična, gotovo ista, lica, npr. Denis Suarez i Joao Cancelo, razumijem da bi igra bila kud i kamo veća da su prava lica, ali mogli su se malo bolje oko toga potruditi

Možda su si i u stvarnom životu slični? Inače u igri imaš oko 10k lica. Samo ta činjenica govori da su se jako potrudili...

10 godina
movie kaže...
playjob kaže...

Možda su si i u stvarnom životu slični? Inače u igri imaš oko 10k lica. Samo ta činjenica govori da su se jako potrudili...

Braća blizanci samo nose različita prezimena  
Brate, de mi reci, vidim ti si tu dežurni komentator, čime se baviš ovako u životu?

17 godina
playjob kaže...

Braća blizanci samo nose različita prezimena  
Brate, de mi reci, vidim ti si tu dežurni komentator, čime se baviš ovako u životu?

Kakve veze s tvojom konstatacijom ima čime se ja bavim? Kažeš kako se nisu potrudili, ja ti kažem da u igri ima oko 10 000 nogometaša. Za mene je to pokazatelj određenog truda. Mislim da je jako bitno kako izgleda određeni nogometaš jer s kamerom s kojom igramo to posebno dolazi do izražaja i tu se slažem s tobom. Možeš sada komentirati moju konstataciju o masovnosti igre a ne skretati s teme jer ja ne bi trebao biti fokus rasprave već igra. Inače, 25 godina sam privatnik i isto toliko godina ne radim ništa. Igram fifu, otvaram packove, gledam filmove, igram nogomet, cugam i zajebavam se ako te baš zanima. Kada mi se ništa od toga ne radi, komentiram na bug forumu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 17:03 (movie).
10 godina
neaktivan
Movie ti je opasan igrac :-P zezam se salu na stranu slazem se vecinom njegovih komentara, samo sto ja ne volim kad se mnogo kuka, desilo mi se ovo, desilo se ono, nekad se tako i pobedi, takva je fifa, takav je fut, pa takav je i zivot. Ne treba se nervirati jer je to samo igra ljudi, igrajte opustite se, zabavite se.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo ja sam se sad iznervirao xd ali ne zbog gameplay-a ili tako neceg nego ova fifa mi je do sad uzela koinsa i koinsa, znaci treba mi 3 boda da osvojim neku diviziju i ucita mi do protivnicke ekipe sve ok i tu stane i tako stoji dok ne izadjem direkt iz igre alt+f4, pisao sam vec o tome, nzm da li se to samo meni desava. Onda mi pise kad udjem opet kao da sam izasao iz utakmice i naravno 3:0 za njega.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Do sada sam sujdelovao u svakoj Weekend League na PS4,i ovo je zasigurno najbolji mod u FUTu nakon dugo vremena,ali mana je to da je 40 tekmi ipak previše,ovaj vikend nisam uspio 40 odigrat za 3 dana,još mi 10 tekmi ostalo,što me koštalo GOLD 1 i GOLD 3 na montly ljestvici.Sve u svemu odličan mod,i jako bogat.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

kako vi dodjete do te vikend lige???
ja kad god udjem zapadne me citer, sa 99 statsima.
Svaki brzi od mene 3 puta, nemoguce igrat

i ako me normalan zapadne prvo kolo, u iducem je citer....
nemam zivaca vise ovo igrat

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gstone kaže...

Tako što igramo na konzoli. :)

17 godina
FIFA 17
Evo sve nagrade u vikned ligi, pa koga interesira može baciti pogled..

http://www.ultimateteam.co.uk/2016/10/09/fut-champions-rewards-weekend-league-fifa-17/
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...
Evo sve nagrade u vikned ligi, pa koga interesira može baciti pogled..

http://www.ultimateteam.co.uk/2016/10/09/fut-champions-rewards-weekend-league-fifa-17/

A za mjesec nisu još izbacili jel? Šuška se da bi moglo biti brutala..

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 17:53 (nidjoPro).
11 godina
nidjoPro kaže...
Gstone kaže...

Tako što igramo na konzoli. :)

Nije istina,ja igram na PC jer nemam para za ps4

17 godina
FIFA 17
Kakvi majstori u izvlačenju novca, svaka čast..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Pa ni lipe im necu dat vise za pointse, dokle vise krvavu im mater jebem . Ovo je vikend liga tekma za kvale, em sto mi laga , em sto sam 100 puta bolji ali njegov golman vadi sve zivo znaci 4 puta mi je frajer petom izbio loptu van.

Nemojte samo rec da statistika nista ne znaci, to znam i sam, ali ovo nisu takvi udarci ovo su bili doslovno udarci da nebi niko to obranio, ali njegov golman ima ocito neke jebene magnete ili koji kurac. 

Oce mi iko rec sta da radim ovo su mi 5 utakmica za redom ovakve ,a  ja nemogu jebeni gol zabit.

http://prntscr.com/d1t9d5

A ovo mi je momcad (jebem i nju u sto picke milih materina)

http://prntscr.com/d1tb4l

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice