FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 649.450
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 17
movie kaže...

Ja dvije tekme i dvije pobjede.. no ne igra mi se više a do kraja imam 28 tekmi..

Na PC-u je 25 utakmica za odigrati, a i to je previše.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
Gdje najlakse i kako kupiti pretplatu za xbox one za BiH?
Kako to ide,na koji se nacin ukljucuje? Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...
movie kaže...

Ja dvije tekme i dvije pobjede.. no ne igra mi se više a do kraja imam 28 tekmi..

Na PC-u je 25 utakmica za odigrati, a i to je previše.

Na PS4 imaš 40 tekmi. Imam trenutno 10 pobjeda i 12 poraza. Igram na silu i onda bezveze izgubim neke tekme...

11 godina
neaktivan
FIFA 17

hahahaha, konacno ekstra igrac u packu :D pojavi se vatromet :D Urugvajska zastava, kontam Evo sad ce Suarez izac kad Godin hahaha
jebem ti srecu, prodam jadu za 28k

Taman se ponadao, prvi put otkad igram fifu da dobijem jednog takvoh 87+ kad ono pisljivi Godin :D 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Odigrao sve tekme i zaradio 30k, nekakav mega pack i jos neke ako se nevaram. Shebo sam se ziv...Inace ovo mi je prvi fut champions jer nisam znao da ovdje nema cheatera...kako je sam bilo lijepo igrati a da ne nalijeces na gamad.

Imam osjecaj da mi se pusi iz igraca i da su svi povaljani u svlacionici....

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Bezveze silujem i onda zabilježim 4 poraza za redom i onda petu tekmu zabijem u prvoj minuti i lik odmah izađe iz tekme? Ne kužim pa ima još 89 minuta do kraja? No dobro, pobjeda zabilježena. Ne znam, meni su sve tekme teretane. Svi igraju jako čvrsto, bacaju mi igrače po terenu i svi pravovremeno uklizuju u šut da to nije normalno. Ja niti u jednoj tekmi nisam nikome uklizao i očito moja filozofija nogometa nema veze s ovom fifom. Dva lika su mi izašla iz tekme kod reze 1-1 i penal u moju korist. No kako su obojca prvi poveli morao sam gledati gol iz svih kuteva a kada se reza okrenula onda bježe iz tekme. Koja im je to fora.

Nego mene jebu neke situacije koje mi ne izgledaju normalno. Prva je situacija kada moj obrambeni igrač nije zainteresiran za centaršut dok napadač skače baš onako kako treba i zabija mi gol

Druga situacija je sva besmislenost pozicioniranja u fifi. Ovo mora biti klasično zaleđe ili bar jedan obrambeni na leđima jedinom napadaču. Na centru sam izgubio loptu. Protivnik je u sredini između dva stopera kao i obično nečuvan. Čemu dva stopera u obrani koji ne čuvaju jednog napadača? Na prvoj fotki vidimo kako koscielny odlazi od napadača a smalling trči prema svome golu potpuno bezveze. Na drugoj fotki vidimo kako koscielny skuži da bi ipak trebao trčati prema napadaču a smalling je još uvijek glup i on trči duboko iza svoje linije da slučajno ne bi bilo zaleđe. I treća fotka je klasičan mat. Tri igrača u obrani, jedan napadač i nitko oko njega. Svi imaju radnje kako ne bi bilo zaleđe i kako bih ja dobio gol. Svatko trči na svoju stranu. Mislim, ovakvih golova sam se i ja danas nazabijao ali meni je ovo potpuno bezvezna situacija u kojoj je loše pozicionirana kompletna obrana..

Inače, na PS4 se vikend liga igra još sutra tako da ću stići odigrati svih 40 tekmi..

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2016 20:44 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kako sam ja glupav, pa ja ne znam uci ni u vikend ligu, nisam jos igrao taj mod al osvoio sam drugu diviziju i pisalo mi da sam otkljucao vl i sad opet ne mogu uci, da li se to treba aktivirati nekako
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...
Kako sam ja glupav, pa ja ne znam uci ni u vikend ligu, nisam jos igrao taj mod al osvoio sam drugu diviziju i pisalo mi da sam otkljucao vl i sad opet ne mogu uci, da li se to treba aktivirati nekako

Za vikend ligu se prvo moraš kvalificirati tj. osvojiti turnir. Trebaš dobiti 4 tekme za redom i nutra si. Svaki tjedan su druga pravila tj. s kojim momčadima možeš igrati i koje su restrikcije. Mislim da ti od utorka počinju nove kvalifikacije pa počni igrati. Nisam ziher ali mislim da imaš 5 pokušaja da se kvalificiraš. Ako ne, čekaš sljedeći tjedan i novu priliku..

10 godina
neaktivan
E hvala movie na odgovoru a sad sam tek video da sam se kvalifikovao za sledecu vikend ligu jer sam osvoio drugu diviziju, mislio sam da mogu odmah igrati ovu sto je u toku pa sam se zbunio malo. Hvala u svakom slucaju na objasnjenju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Jel ima neka nova fora u udarcima od ove godine za zabiti gol ili sta? Konstantno mi pucaju po sredini gola... U ovoj fif nemozes zabiti gol ako nemas 100%-tnu sansu

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ljudi moze li neki predlog za LW poziciju, juve nema nekog kvalitetnog na toj poziciji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...
Ljudi moze li neki predlog za LW poziciju, juve nema nekog kvalitetnog na toj poziciji.

Kako nema? Ima Pjacu!

Puko sam ko kokica i potrošio sve coinse. Pale cijene igrača i po običaju nemam strpljenja čekati do sutra do 19h već sam sada sve pokupovao. Neda mi se više visiti na marketu. Ubilo me to. Buljim u ekran po nekoliko sati dnevno kako bih nešto uhvatio a igram sve manje. Ovako više nemam coinsa pa nemam više zakaj visiti na marketu.

10 godina
neaktivan
Znam za Pjacu, ali daleko je on ovih igraca realno, mislim da cu sastaviti i Napoli. Da li je bolja nesto jaca ekipa sa ovim zutim crticama ili nesto slabija sa zelenim, sta preporucujete?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...
Znam za Pjacu, ali daleko je on ovih igraca realno, mislim da cu sastaviti i Napoli. Da li je bolja nesto jaca ekipa sa ovim zutim crticama ili nesto slabija sa zelenim, sta preporucujete?

Po logici stvari zelena veza između igrača trebala bi davati najbolju kemiju između igrača. Žuta nesto manju a crvena najmanju. To je u teoriji, u stvarnosti vidimo da to šljaka svakako. Inače Pjacina kartica je jako solidna a besplatna pa nije problem probati je...

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Igrali sinoć kolega i ja Online Seasons 2v2, prejebeno hehe uvijek netko nešto sjebe :D kako je igrao prošle Fife startao je od 8. divizije, imali skor 4 pobjede i 3 iksa, 6 tekme smo bili bolji, jednu lošiji ali izvukli 1:1 u zadnjoj minuti :D igrali s realom, 4-3-2-1 formacija. Zadnja tekma, treba nam iks za osvajanje divizije, odlično smo igrali i sve ispromašivali. Lik ima 2 šuta i vodio 2:0 do 70-te minute, gol iz kornera glavom i šut s 20m. I onda kiki utrpao dva komada za 2:2 :D

Inače, oduševili su me marcelo, pepe i casemiro, u obrani su svugdje sve rješavaju tako da sad skupljam za njih u FUT-u :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Usao u 4tu diviziju i pocelo mi se desavati da likovi imaju doslovno jedan udarac i na gol i  to im uđe a ja mogu pucati do sutra 

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ruya kaže...

Bitno je da svaki igrac ima 10 chem, a to se moze i sa svim zutim linijama

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
C3c1l kaže...

Usao u 4tu diviziju i pocelo mi se desavati da likovi imaju doslovno jedan udarac i na gol i  to im uđe a ja mogu pucati do sutra 

Ja sam tako jučer uglavnom gubio tekme u vikend ligi. Svi se zatvore i samo brane. Ja pucam po 25 udaraca po golu, golman im čuda brani, stative prečke i neće unutra. U jednoj situaciji pogodim stativu i lopta se od nje odbije u drugu stativu i ide po crti i izađe van. Lik uputi prvi udarac i zabije. Drugu tekmu strgam lika a ne mogu zabiti. Uđemo u produžetke i u 117 minuti lik pukne skroz iskosa s nekih 25 metara bezveze udarac. Neuer se baci u vis a lopta odskakuče ispod njega u gol. Htio sam plakati od muke. Jebi ga, to je fifa.

Dobijem lika 1-0. Objektivno smo podjednaki a tekma bez ikakve šanse. Šahovska partija. Nakon tekme mi lik pošalje poruku kako sam bio sretniji i dobio na sreću. OK, kažem mu. Jednu dobijem na sreću a tri izgubim na nesreću. To je fifa, što se prije s time pomiriš bit će ti lakše kada izgubiš.. ne vrijedi plakati iako se stalno pitam, zašto nam to rade? Pusti neka bolji pobjedi i to je to. Jednostavnije ne može biti...

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2016 11:57 (movie).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kad se moze ocekivati isplata i ostale nagrade, zaradjene u fut champions?

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

još nekome server down na pc-u?

nemam za potpis

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
4. tekma u draftu sinoc, desilo mi se nesto sto nikad nije, hteo sam da snimim da nakacim ovde na forum ali na kraju koliko je bilo golova sansi nije ni bilo, na riplej mislim, lik vodi 2:0 iz dva ili tri suta, pomislio sam to je to, nisam se predavao i drugom poluvremenu izjednacim, celu tekmu bolji, daleko, to sto sam vam hteo snimiti je da sam iz jednog napada pogodio 6 stativa, najbukvalnije lopta se odbijala, svaki sut stativa... Setim se da se kletva moze prekinuti izmenom a pola igraca su mi svedno vec bili fizicki mrtvi, pobedim na kraju 5:2 i osvojim draft.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Radi li vam fut web app, meni od juce ne radi ni na jednom brosveru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
TheMaverick kaže...

Kad se moze ocekivati isplata i ostale nagrade, zaradjene u fut champions?

Dan,dva nakon zavrsetka

17 godina
FIFA 17
Na PS4 vikend liga završava danas u ponoć. Odigram danas 6 tekmi. Dvije dobijem a 4 izgubim. Sve šetiri izgubljene otišle su u produžetak. Dvije od njih izgubim na penale. Sve ukupno sam na penale izgubio pet tekmi. Ja to ne razumijem. Niti jednom nisam gol fulao. Uvijek mi jednom obrani protivnik. No evo samo da vidite kako ja gubim tekme. Vodim do 88 minute i tada mi jedan igrač sjedne na travnjak u mojih 16m i to onaj koji je pratio napadača. Sve ostalo riješio je Neuer, najbolje ocijenjeni golman u igri. Pa je li to moguće? Naravno na kraju sam tu tekmu izgubio. Sigurno sam izgubio bar pet ili šest tekmi u kojima vodim 1-0 do zadnje minute i onda primam fantomski gol i u produžecima izgubim. No kako rekoh, to je fifa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
Na PS4 vikend liga završava danas u ponoć. Odigram danas 6 tekmi. Dvije dobijem a 4 izgubim. Sve šetiri izgubljene otišle su u produžetak. Dvije od njih izgubim na penale. Sve ukupno sam na penale izgubio pet tekmi. Ja to ne razumijem. Niti jednom nisam gol fulao. Uvijek mi jednom obrani protivnik. No evo samo da vidite kako ja gubim tekme. Vodim do 88 minute i tada mi jedan igrač sjedne na travnjak u mojih 16m i to onaj koji je pratio napadača. Sve ostalo riješio je Neuer, najbolje ocijenjeni golman u igri. Pa je li to moguće? Naravno na kraju sam tu tekmu izgubio. Sigurno sam izgubio bar pet ili šest tekmi u kojima vodim 1-0 do zadnje minute i onda primam fantomski gol i u produžecima izgubim. No kako rekoh, to je fifa...

Dobra ti lopta movie 

15 godina
neaktivan
FIFA 17

Cisto ako neko ima Battlefield 1 i zeli trejdat za FIfu 17 moze mi se javiti na privatni mess pa da se dogovorimo. Posto planiram prestat igrati fifu jer mi je vise pun kurac logike od EA pa bi malo presao na mrcvaranje vojnika.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Sve sam squad building challenge riješio i iz dosade sam krenuo na portugalsku ligu.

To dvoje sam ostavio jer mi se ne da slagat 18 ekipa, a i puno coinsa sve skupa iziskuje.

Složio sam 5 ekipi danas i u packovima pizdarije, ali bio je jedan španjolac zlatni non rare kojeg sam utopio za 6700 coinsa - valjda je dobar za SBC pa ljudi kupuju bez da pitaju za cijenu :)

I zadnje mi ostane Sporting za složiti, ali ima caka, u ekipi mora biti jedan srebrni, a srebrnih iz Sportinga ni za lijeka.

Tu i tamo iskoči neki i svi po 10.000 coinsa.

Na kraju puknem i kupim jednog jer mi se nije dalo više čekati pošto svako malo izađe neki srebrni i uvijek po maksimalnoj cijeni ide, a ljudi kupuju k'o blesavi.

Na Sportingu se dobije pack s igračima i 3 rare unutra.

Otvaram pack, a ono vatromet - reko, jebo majku onaj srebrni za 10 somova, nije mi sad žao i izlazi baja, a ono Luka Modrić.

Ovo mi je drugi Modrić, prvog sam dobio u onim free paketima kad je igra tek izašla.

Evo vam da vidite kako izgleda kad Luka izađe uz vatromet ;)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Dobra ti lopta movie 

Lud sam, što je kraj bliže više mi se događaju ovakve stvari. Ostalo mi još pet tekmi i ne znam hoću li ih odigrati. Sav sam slomljen. Stao sam na 15 pobjeda i 20 izgubljenih. Moram priznati, za mene iznenađujuće. Tim više što sam više od pola tekmi izgubio u produžecima. Sve 1-0 ili 2-1. Samo me jedan lik razvalio, sve ostalo izjednačeno. S obzirom da više nemam coinsa sada bih konačno mogao početi igrati dvizije. Odigrao sam dvije pa stao jer sam većinu vremena provodio na marketu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2016 19:31 (movie).
13 godina
FIFA 17

Ja sam danas odigrao one 4 što su mi jučer ostale i jednu dobio samo :(

Šteta jer mi još jedna pobjeda nosi bolju nagradu, ali i s ovim što sam postigao sam zadovoljan pošto vikend ligu igraju ipak malo bolji igrači.

Omjer na kraju 10 pobjeda i 15 poraza.

Samo jedan čiter od 26 utakmica i taj je izašao bez da zabije autogol.

I jedan s kojim sam igrao zadnju utakmicu mi je sumjiv da ima onaj boost ili neki kurac jer njegovi su trčali kao navijeni i uvijek po dvojica na mom igrači čim primi loptu.

Presijecao mi je lik nenormalno lopte.

Mislio sam da će se pred kraj umoriti i da ću tu moći pas igrom stvoriti višak, ali kurac, oni još jače povukli.

Zadnjih 20 minuta nisam prešao centar.

Sva moja dodavanja traljava, a njegovi odmah tu da presijeku loptu.

Sumnjam da je lik legit jer obično pred kraj utakmice padnu oba tima i tu bude svašta - ovo još nisam doživio da me stišće od prve do zadnje minute bez popuštanja.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Sve sam squad building challenge riješio i iz dosade sam krenuo na portugalsku ligu.

To dvoje sam ostavio jer mi se ne da slagat 18 ekipa, a i puno coinsa sve skupa iziskuje.

Složio sam 5 ekipi danas i u packovima pizdarije, ali bio je jedan španjolac zlatni non rare kojeg sam utopio za 6700 coinsa - valjda je dobar za SBC pa ljudi kupuju bez da pitaju za cijenu :)

I zadnje mi ostane Sporting za složiti, ali ima caka, u ekipi mora biti jedan srebrni, a srebrnih iz Sportinga ni za lijeka.

Tu i tamo iskoči neki i svi po 10.000 coinsa.

Na kraju puknem i kupim jednog jer mi se nije dalo više čekati pošto svako malo izađe neki srebrni i uvijek po maksimalnoj cijeni ide, a ljudi kupuju k'o blesavi.

Na Sportingu se dobije pack s igračima i 3 rare unutra.

Otvaram pack, a ono vatromet - reko, jebo majku onaj srebrni za 10 somova, nije mi sad žao i izlazi baja, a ono Luka Modrić.

Ovo mi je drugi Modrić, prvog sam dobio u onim free paketima kad je igra tek izašla.

Evo vam da vidite kako izgleda kad Luka izađe uz vatromet ;)

Super, a di su zastave od HRV kako su kod drugih? Ahaha mamicu im jebem 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice