FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 649.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 17
ruya kaže...

Da, kapiram ja to, ali na koji nacin onda zaraditi, trebao bih znaci naci nekog igraca koji pravi razliku u ceni za 30k sto je prosto nemoguce. 

Odkud mi onda uopste ovaj kao profit sto sam navodno napravio zadnje nedelje? 

Sad jos manje kapiram ovaj market i sve ovo.

Pa recimo kupiš dres za 200 i prodaš za 2500.

Ili igrača kupiš za 350, a prodaš za 1700.

I tako malo po malo.

Ili ova opcija što radi kolega movie da loviš skupe igrače ili ih bidaš, ali za to ti treba brdo coinsa.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Pa recimo kupiš dres za 200 i prodaš za 2500.

Ili igrača kupiš za 350, a prodaš za 1700.

I tako malo po malo.

Ili ova opcija što radi kolega movie da loviš skupe igrače ili ih bidaš, ali za to ti treba brdo coinsa.

I onda se dogodi ovo kaj se danas dogodilo i ode u nepovrat trud od par dana. Gledam, cijene i dalje padaju. Sada sam u minusu 150k coinsa. Nisam pametan što napraviti? Možda se sutra market oporavi a možda dodatno sve ode k vragu. Neću brzati. Ko ga jebe. Uložio sam u ta preostala 4 igrača 550k coinsa a trenutno vrijede 400k coinsa. Možda će sutra vrijediti 300k coinsa a možda se popenje do 500k coinsa, no to čisto sumnjam. Neobjašnjivo mi je ovo kaj se dogodilo.

edit. ajde bar malo svjetla na kraju tunela. Vidim, ovaj vikend liga se igra bez restrikcija pa ajde da bacim koju. Iz trećeg pokušaja osvojio i kvalificirao se za vikend natjecanje na kojem ipak imaju neka pravila pa ću morati malo presložiti momčad..

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2016 10:23 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ta jebena vikend liga mi je sinoc odnesla pol zivota, jebalo mater protiv kakvih kretena sam igrao.

Dosao sam tik tak do finala i oba puta puknem od idiota i lagera, mater li mu jebem nenormalnu. 

Standard spika, jedva mi uvalja krumpir gol i onda upali kurcevi torent i gotova prica.

Da stvar bude gore, nakon toga kupio token za draft i odmah u prvoj tekmi naletim opet na lagera i opet ista prica. Popusio i tih 15k coinsa.

Majku im milu, nervozan otisao spavat 

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2016 8:14 (C3c1l).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

Ta jebena vikend liga mi je sinoc odnesla pol zivota, jebalo mater protiv kakvih kretena sam igrao.

Dosao sam tik tak do finala i oba puta puknem od idiota i lagera, mater li mu jebem nenormalnu. 

Standard spika, jedva mi uvalja krumpir gol i onda upali kurcevi torent i gotova prica.

Da stvar bude gore, nakon toga kupio token za draft i odmah u prvoj tekmi naletim opet na lagera i opet ista prica. Popusio i tih 15k coinsa.

Majku im milu, nervozan otisao spavat 

Stari, ja sam prije toga dva puta ispao u polufinalu a oba puta bio bolji. Lik mi prvo poluvrijeme centar ne prijeđe, nula udaraca po golu a ja 23. Na kraju 2-0 za njega. Imam 93% točnih dodavanja ali pred kraj tekme dva puta se krivo dodam na svojih 16m i lik ni kriv ni dužan zabije dva gola. Ne znam koliko stativi i prečki sam imao i kolika dominacija ali što to sve vrijedi.

U finalu povedem 3-0 do 15 min. Slomim lika. Poluvrijeme nije centar prešao i kreće drugi dio i show. Do 70 minute nisam mogao izaći iz svojih 20m? Svako dodavanje krivo, što god napravio ne valja. U jednom trenutku lik je imao 6 kornera za redom. Poslije 70 min stvari se vraćaju u normalu. Imam nekoliko zicera, dvije stative ali više ne mogu zabiti. Lik mi zabije negdje u 85 minuti i to je to. Ne mogu vjerovati kakva je to igra u kojoj prvo ja dominiram pa onda lik pa onda nirvana. kao da se netko s nama igra...

Hvala Bogu na PS4 nema lagera niti takvih shranja. Igra se normalno. Ako se koji i pojavi to je jednom u mjesec dana ili je jednostavno veza u tom trenutku takva, tko će ga znati. No igranje na PS4 nakon PC je odmor za živce...

Jedan lik mi je ovdje prije mjesec dana rekao kako su golmani ove godine odlični i da on nije vidio ništa čudno te da ako imam suportan dokaz da ga svaki objavim.

Mislim da sam do sada pokazao desetak primjera pa evo još jednog. Po meni tragična reakcija golmana na nikakav udarac s poprilične udaljenosti po sredini gola..

https://gyazo.com/6cd6c3aac56d1dd538c2c7bf1a3ccae2

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2016 11:10 (movie).
17 godina
FIFA 17

Pa kaj to meni treba u životu? Imam 6 stativa, lik centar ne pređe i onda jednom slučajno opali s 25m i zabije mi gol. U tri tekme vikend lige jednu dobijem i dvije izgubim po jedan nula u produžecima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2016 14:25 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Osvojen prvi draft a ovo sam dobio u packu..taman su mi remy i depay trebali.Vrhh
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Odigrao 9 tekmi. Dvije dobio i sedam izgubio. Samo je jedan lik stvarno bio bolji. Od sedam izgubljenih tri su bile na penale a dvije u produžecima. U 119 minuti mi likovi zabiju. Za plakati. Jebena nepravda, ali jebena nepravda. Svi igraju jebeni bunker i ne prelaze centar. Šteta što nisam fotkao statistike svih tekmi jer u svih 9 je bilo otprilike ovako. Jedino me jedan lik dobio 3-1 jer je stvarno bio bolji. Umoran sam kao da sam kopao. Pa to bi trebala biti zabava a ne teretana.
Moj najveći problem je što ne udaram, ne uklizujem, ne silujem protivničke igrače i ne igram bunker. Očito je to ove godine recept za pobjedu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

evo i meni uletio prvi kapitalac i to u free paku :)

[19xx]C3c1l
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Najvise me nerviraju takvi igrači...
Ali stvarno neznam kako im uspjeva ona glupost kad te povlači sa krugom...Iako drzim i pritišćem r2 on me ubije u duelu...

Ima li kakav lijek protiv toga jer ja kad to radim nikad ne uspijem?
This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan
Uuuuuu Giroud dobiva bolju karticu ziher. Još jednom je pokazao da je majstor zanata.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sad sam izašao prvi put iz tekme.
Ušao sam u petu diviziju, šestu prošao bez beda.
I sad dva remia i 4 poraza za redom.
Nisu protivnici ništa bolji ali moj tim ne igra.
Nemaš kome dodat pas. Nikako ne idu prema naprijed.
Dodam tim trening karticu, opet isto.
Da stvar bude gora. Mjenjam formaciju i taktiku kod druge izgubljene.
Ne pomaže.
Iako sam je "uvježbao" u Online Seasons (ne Fut) i tamo imam niz tri pobjede i remi.
Ko je to lud?!

0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ali stvarno neznam kako im uspjeva ona glupost kad te povlači sa krugom...Iako drzim i pritišćem r2 on me ubije u duelu...

Ne znam ali ja ne mogu izdržati niti jedan duel. U svakom me nose na kiti. Meni lik na kiti nosi IF Bentekea s Dembeleom iz Borussije koji ima strenght 44 a Benteke 93? Ako se gradim onda mi igraš ostavi loptu pa ostane bez nje, ako se ne gradim onda me siluju. Uopće je nauka to što igram bez ikakvog guranja i građenja.

Samo kombinatorika iz dva dodira pa dokle dospijem..

13 godina
FIFA 17

Dosta vikend lige za danas... 4 pobjede i 8 poraza :)

Zajebano je ovo igrat jer su u pravilu svi dobri igrači.

Od 12 tekmi samo sam jednog razbio 6-0 i taj stvarno pojma nije imao - kako li se taj kvalificirao da mi je znati?

Jedan mi je ostao posebno u sjećanju... ima ekipu da vola ubije, a on još natrpa na sve, apsolutno sve igrače one pizdarije da im pojača atribute.

Znači ima Debruynea nabildanog... ima ovog haloween Fellainija koji je nabildan sam po sebi danas - još je na njega stavio dodatn atribute, ljubičastog Strelinga....

Još je imao neke IF igrače, ali sam zaboravio jer protiv njega igrati nije bilo nimalo zanimljivo.

Izgubio sam 3-1 i to samo zahvaljujući nabildanoj ekipi jer lik nije ništa posebno napravio osim što su njegovi igrači brži i jači od mojih duplo.

Sve u svemu, nisam nezadovoljan.

Osim tog papka ostali su bili prilično fer i odigrao sam par jako lijepih tekmi.

Je, bio je jedan... koji lik... prođem mu obranu i idem 1 na 1 na golmana i kad sam ušao u 16m lag odjednom, zamrzne se slika na trenutak i odjednom moj igrač teleportiran desno od gola, opalio al kurac.

Cijelu partiju niti jedan lag protiv tog lika i baš kad idem na golmana solo... jako sumnjivo - moguće da ima lag switch i da ga koristi kad mu treba?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Dosta vikend lige za danas... 4 pobjede i 8 poraza :)

Zajebano je ovo igrat jer su u pravilu svi dobri igrači.

Od 12 tekmi samo sam jednog razbio 6-0 i taj stvarno pojma nije imao - kako li se taj kvalificirao da mi je znati?

Jedan mi je ostao posebno u sjećanju... ima ekipu da vola ubije, a on još natrpa na sve, apsolutno sve igrače one pizdarije da im pojača atribute.

Znači ima Debruynea nabildanog... ima ovog haloween Fellainija koji je nabildan sam po sebi danas - još je na njega stavio dodatn atribute, ljubičastog Strelinga....

Još je imao neke IF igrače, ali sam zaboravio jer protiv njega igrati nije bilo nimalo zanimljivo.

Izgubio sam 3-1 i to samo zahvaljujući nabildanoj ekipi jer lik nije ništa posebno napravio osim što su njegovi igrači brži i jači od mojih duplo.

Sve u svemu, nisam nezadovoljan.

Osim tog papka ostali su bili prilično fer i odigrao sam par jako lijepih tekmi.

Je, bio je jedan... koji lik... prođem mu obranu i idem 1 na 1 na golmana i kad sam ušao u 16m lag odjednom, zamrzne se slika na trenutak i odjednom moj igrač teleportiran desno od gola, opalio al kurac.

Cijelu partiju niti jedan lag protiv tog lika i baš kad idem na golmana solo... jako sumnjivo - moguće da ima lag switch i da ga koristi kad mu treba?

Ja sam završio s 3 pobjede 4 poraza i tri neriješene koje sam onda sve tri izgubio na penale. Sve tekme su mi bile teretane. Jako zahtjevne jer tehnički gledano svi moji protivnici su bili podjednaki. Samo je jedan bio izrazito bolji i taj me dobio 3-1 i sada sam nekog lika dobio lagano 3-0. Ostalo sve izjednačeno, na jedan udarac, šansu ili penal je završavalo. Većinom svi igraju jako oprezno i zatvoreno tako da svaku tekmu imam jako veliki posjed lopte i po dvadesetak udaraca po golu. No teško je zabiti kada se lik koji zna zatvori i pravovremeno uletava u noge mojih igrača i blokira većinu udaraca.

15 godina
neaktivan
FIFA 17

EVO OVO VAM JE KLASICNA FIFA http://prntscr.com/d0kk3j

JA SAM NORMALNO OVAJ DESNI. PUJ MATER IM JEBEM

BTW. OBRANU SAM JEBACKI ODIGRAO 21 TACKLE 0 FAULA 

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2016 21:40 (nitro66).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Jos jedan dolaz da statistika ne znaci nista. Ja sam bio liverpool.Od 8 suteva u okvir nijedan nije bio jak niti sam realno mogao zabiti! :)

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2016 22:11 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

OVI MOJI GORE SUTEVI SU BILI SUTEVI GDJE JE GOLMAN IZVLACIO SA MALIM PRSTOM LOPTE ODNOSNO IMAO JE MAGNETE U RUKAVICAMA. NISU BILI SUTEVI SAMO DA SE BILDA STATISTIKA.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako igrati protiv all out attack ?Kako da iznesem loptu na njegovu polovinu ?

Kad neko ne igra presing i sve u napad njega obicno dobijem !Igram  41212(2) ili 433(2) i to sa dubokom odbranom slicno kao counter attack taktika  !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Kakve veze R2 ima s duelom?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
neaktivan
FIFA 17
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...

EVO OVO VAM JE KLASICNA FIFA http://prntscr.com/d0kk3j

JA SAM NORMALNO OVAJ DESNI. PUJ MATER IM JEBEM

BTW. OBRANU SAM JEBACKI ODIGRAO 21 TACKLE 0 FAULA 

Ne, ovo je klasična fifa kada lik dobije a da ne pukne po golu ili kada liku uputim preko 30 udaraca po golu a on dobije tekmu. No što ćeš, to je fifa. Igra izmišljena da smanji ljudsku populaciju na zemlji što od srčanih udara što od samoubojstva ili ubojstva... izaberi..

Sada ti vidi, netko u dvije godine u packovima ne može dobiti poštenog igrača a lik u jednom packu dobije što ja nisam dobio ove godine u 300 packova. Je li to fer? Normalno očito je kada se događa..

13 godina
FIFA 17

jel mi moze neko reći šta je sa serverima nemrem se spojiti(ps4) da li ostale platforme normalno rade?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

jel mi moze neko reći šta je sa serverima nemrem se spojiti(ps4) da li ostale platforme normalno rade?

Evo i ja hoću da igram, ali ne mogu jer mi je origin offline i neće da me spoji online...

11 godina
neaktivan
Isto

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Ajde dodaje me za frende Pc-ovci.
Cro_Royal_Flash je Origin ID

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

I kaj sada? Bilo bi pošteno da produze vikend ligu pošto im serveri ne rade i nisu nam omogućili normalne uvjete za igru. Sada sam slobodan a kaj će biti poslije podne tko zna. Fakat su smeće od firme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Ja sam jutros oko 10h počeo igrat i nikakvih problema s originom ili nečim drugim.

Čak sam bio prilično dobar danas, nabrao 5 pobjeda u 9 mečeva i ne mogu više.

Ostale su mi još 4 partije, ali nemam snage više.

Možda kasnije :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

jel se zna nesto o mjesečnim nagradama? to bi kao trebalo bit vece nego weekend liga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Mijenjam Fifa 17 acc za bf1.Igraci vrijedni 100k coinsa i jos 20k ima ovako.

https://gyazo.com/0dd135be35f973ba8eaac286f7aab3d0

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam jutros oko 10h počeo igrat i nikakvih problema s originom ili nečim drugim.

Čak sam bio prilično dobar danas, nabrao 5 pobjeda u 9 mečeva i ne mogu više.

Ostale su mi još 4 partije, ali nemam snage više.

Možda kasnije :)

Ja dvije tekme i dvije pobjede.. no ne igra mi se više a do kraja imam 28 tekmi..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice