FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 649.825
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Ima li tih lagg-hackova i na konzolama?

Nema, zato je konzola zakon za ovaj ili onaj nogomet. U 100 tekmi jedna trza, ako... a sve ostalo ide bez problema. Nema varanja niti ostalih shranja. Najgore kaj ti se može dogoditi je da ti protivnik izađe iz igre kada povedeš tri razlike.. Neki dan sam igrao na PC. Živa frustracija. Prebacim se na PS4, nirvana...

Stvarno nema niti jedan razlog da se netko maltretira s hrpom idiota na PC kada u miru može igrati nogomet na jednoj od konzola. Naravno tu ne mislim na konzole stare generacije jer one nemaju novu fifu već fifu baziranu na engineu starom nekoliko godina, niti imaju sve pogodnosti i opcije koje imaju korisnici nove generacije konzola..

Nebitno, PS4 ili xbone, zakon. No ipak je bolja opcija PS4 s obzirom na okruženje u kojemu živimo i na popularnost sonyeve konzole te činjenicu da microsoft službeno na ovim  prostorima ne prodaje svoju konzolu.

Ja cu sebi kupiti PS4 i telku za sljedecu fifu jer sada nemam love otplacujem auto :D pa cu im onda jebat mamu

15 godina
neaktivan
ReventoN kaže...
Nitro, nemas pojma 😄

Hahah :D ajde jesi igro danas kvale? Silver squad vecina ih ima sa 55 chemistry dobra prilika ja 2 puta uso u polufinale i jednom u finale sada igram zadnji attempt :D bolje nego ikad ide sa silverom kada su ostali njubove sto se vidi kada nema dobrih igraca u momcadi 

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Nije trgovina za mene...Skužim da sam jednog svog igrača kupio za 18k, a trenutno mu najniža cijena na marketu 24k, nakon čega ga odlučim prodati i umjesto da trljam ruke, ja molim Boga da se ne proda, jer mi je žao što ostajem bez vrhunskog desnog beka. Imao sam još ovakvih situacija i mislim da ću se kao i prije, isključivo držati onog što zaradim na terenu.

Nakon početnog uzleta u formaciji 4-3-3, upao sam u seriju poraza, te izgubio volju i jedva čekao da ispadnem iz div2. Došlo mi je da prodam sve vrijednije igrače i zakrpam određene pozicije OP igračima za siću, ali trgnem se, tako što sam se vratio na tradicionalnu 4-4-2 formaciju, koja je definitivno postala dio mog DNA kada je fifa u pitanju. Budući da imam široku klupu, nekako se sve posložilo i krenulo na bolje.

Od igrača mi još ostalo za dovesti Alexisa Sancheza i D. Costu i to bi bilo to. Poslije toga sve ulažem u online draft u nadi da mi se sreća osmjehne.

Dok sam igrao u formaciji 4-3-3, uspio sam se kvalificirati za ovo vikend čudo i to u trenutku kada me čeka buran vikend i daj Bože da budem imao vremen odigrati nekoliko tekmi. Nemam pojma ni što me tamo čeka i kako to sve šljaka...

Btw., primjetio da me u toku kvalifikacija nevjerovatno brzo spajalo sa protivnicima (u sekundi), što govori da je u ovom modu najveća kocentracija igrača, vjerovatno sa razlogom...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2016 8:51 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
w0rtex83 kaže...

Pozdrav,

Zanima me kakav je offline gameplay u Carrier modeu ako ga netko igra? Ne zanima me FUT nego samo offline dojam Fife 17 pa ako je netko voljan napisat svoje dojmove offline gameplaya

Dobro je iskustvo, tesko je igrat protiv kompa, pogotovo na legendary... Jedina zamjerka je sta svi igraju ko Barcelona, znaci dodavanja sa stoperima, ponekad vracanje golmanu, sve smireno, imat ces osjecaj ko da svaku tekmu igras protiv iste ekipe sa istom filozofijom nogometa i taktikom... Tu i tamo se vidi mala razlika ako naides na ekipu koja ima drugaciju formaciju, al ugl je isto, posjed lopte i kruzenje... Nisam jos dozivio da komp igra npr.direktno, duge lopte, preuzima vise rizika i podvaljuje cesto lopte itd... Desi se mozda jednom u par tekmi kad vodis 2-3:0 u 85.minuti...

I am over 9000!!!
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Hvala na odgovorima, tako je i bilo slicno i u proslim fifama, vecina ih igra ko barcelona a ekipa iz 4.eng.lige....nikako da to srede....

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kako se prijavljuju ti lopovi?
Evo jednoga.
Prekid nakon nekoliko dodavanja.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Vi koji igrate na pcu, kakvo je stanje sa cheaterima? planiram je uzet sad kad bude black friday ako neki popust bude ali znam od prosle god da tamo cca od 2mjeseca kad sam bio u div1 svaki peti game je mozda bio protiv non cheatera tako da sam tad i prestao igrat.

Nije meni bed igrat sa chiterima, jbg draft je 99.99% samo coin farmeri ali me zanima dali je stanje u divizijama i u ovom fut championshipu ista bolje iako citam da su i tamo poceli koristiti svakojake trainere.

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    TheMaverick kaže...

Nije trgovina za mene...Skužim da sam jednog svog igrača kupio za 18k, a trenutno mu najniža cijena na marketu 24k, nakon čega ga odlučim prodati i umjesto da trljam ruke, ja molim Boga da se ne proda, jer mi je žao što ostajem bez vrhunskog desnog beka. Imao sam još ovakvih situacija i mislim da ću se kao i prije, isključivo držati onog što zaradim na terenu.

Zakaj? Danas nije bilo extra packova i cijene su odmah porasle. Opet sam prodao par meni dragih igrača. Evo od 19 h idu novi packovi i opet će cijene pasti i onda opet kupim te iste igrače. Tako će ti biti do nedjelje a od ponedjeljka opet rast cijena koji će se održati do black friday. Sljedeći pad cijena nakon toga bit će toty. Zakaj si ne bi zaradio nekaj bez imalo muke?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2016 22:00 (movie).
    15 godina
    toninho kaže...

Vi koji igrate na pcu, kakvo je stanje sa cheaterima? planiram je uzet sad kad bude black friday ako neki popust bude ali znam od prosle god da tamo cca od 2mjeseca kad sam bio u div1 svaki peti game je mozda bio protiv non cheatera tako da sam tad i prestao igrat.

Nije meni bed igrat sa chiterima, jbg draft je 99.99% samo coin farmeri ali me zanima dali je stanje u divizijama i u ovom fut championshipu ista bolje iako citam da su i tamo poceli koristiti svakojake trainere.

u divizijama ih vjerojatno ima dok na vikend turnirima sigurno djele ban

nemam za potpis
    15 godina
    FIFA 17

Ma sve mi se cini da cu je uzet, za konzolu nedam ali opet znam da cu se nauzivat a bome i nanervirat ali dat 30-ak eur za 200-300+ sati igre je ok racunica.

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    13 godina
    FIFA 17

da li su poznate mjesečne nagrade za fut champions ima li barem okvirno št će se dobiti za određene razine?

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan
    FIFA 17

Moze pitanje PC igraci. Prodajem momcad od GK do ST i kupujem engleze. Kada da prodajem , koje najbolje vrijeme? Ciljam Sterlinga kosta jebenih 60k coinsa moja momcad mozda ide za 30k tako da ono ....zalost teza

0 0 hvala 0
    9 godina
    neaktivan
    movie kaže...

Zakaj? Danas nije bilo extra packova i cijene su odmah porasle. Opet sam prodao par meni dragih igrača. Evo od 19 h idu novi packovi i opet će cijene pasti i onda opet kupim te iste igrače. Tako će ti biti do nedjelje a od ponedjeljka opet rast cijena koji će se održati do black friday. Sljedeći pad cijena nakon toga bit će toty. Zakaj si ne bi zaradio nekaj bez imalo muke?

movie vraže jedan...,  taman odlučio da više ne ulazim u fut web app, ali poslije tvog posta odem provjeriti cijene, kad ono sve u blagom porastu, sam što je već bilo kasno.

Ništa, probat ću iza nedjelje nešto zaraditi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2016 8:40 (TheMaverick).
    16 godina
    neaktivan
    FIFA 17

Skontao sam da je najbolje rano ujutro kupovati igrače pa im tijekom dana naraste cijena (popodne, navečer). Tipa Umtiti se ujutro kupuje za 7k, popodne/navečer 8-9k. 10-tak komada se kupi i to je dnevna zarada od nekih 10-15k coina. Ovo govorim za PC verziju.

Što se tiče online igranja, namjestio sam 4-3-2-1 taktiku od ovvy-ja (pro fifa igrača) i skor mi je u 7-oj diviziji 3 pobjede i 1 poraz od 1:0 (to je mogao biti i iks) tako da mi je napokon krenilo. Složio sam njemce i španjolce, prosjek ocjena 82-83...

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    10 godina
    neaktivan
    FIFA 17

Jucer sam odigrao kod frenda jednu tekmu sezone u drugoj diviziji, ja sam bio chelsea protiv man uniteda i ne kuzim kako je takva igra nekome gust. Znaci prvih 10min igre ja doslovno loptu nisam takao, lik se dodaje sa stoperima i golmanom, cak i kad pritisnem on ne izlazi iz svoje polovice. Kuzim kad igras na posjed jer i sam znam tak igrat, gradis igru prema naprijed, kruzis u mojoj polovici, izvlacis mi igraca, cekas priliku, ali 10min doslovno dodavanje stoper - golman - bocni - golman - stoper i tak u krug ne kuzim??? Kad sam napokon uzeo loptu, otisao sam sa njom u gol aut. Potom slijedi na moje cudenje ispucavanje na Ibru koji spusta loptu na zemlju i klasika, vracanje do golmana -.-

Popizdio sam, cim sam bio u mogucnosti stisnuo sam pauzu (25.-30. minuta i drugi dodir sa loptom) i stavio duboku obranu, bez pritiska, bez agresije sa build up speedom 80 i rizicnim dodavanjima, cekanje u svojih 16m i kontre, kad se tebi ne igra, ne igra se ni meni... Vidio je da nema mojih igraca u njegovoj polovici i onda je krenuo prema naprijed. Prodao sam mu kontru u 40 i nekoj te kad sam poveo da ste samo vidli kako mu se zurilo, samo prema naprijed, a ja sam se mucki zatvorio ko kornjaca i na kontre. Statistika na kraju na njegovoj strani 59-41 posjed, 11-5 udarci u okvir, tocnost dodavanja 89-73, a rezultat 4:0 za mene...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
    12 godina
    FIFA 17

Evo mene u 1. diviziji na PS4. Proseto se kroz diviziju 2 s laganih 7-0-0.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
    Moj PC  
    1 0 hvala 0
    17 godina
    CrazyMan kaže...

Skontao sam da je najbolje rano ujutro kupovati igrače pa im tijekom dana naraste cijena (popodne, navečer). Tipa Umtiti se ujutro kupuje za 7k, popodne/navečer 8-9k. 10-tak komada se kupi i to je dnevna zarada od nekih 10-15k coina. Ovo govorim za PC verziju.

Što se tiče online igranja, namjestio sam 4-3-2-1 taktiku od ovvy-ja (pro fifa igrača) i skor mi je u 7-oj diviziji 3 pobjede i 1 poraz od 1:0 (to je mogao biti i iks) tako da mi je napokon krenilo. Složio sam njemce i španjolce, prosjek ocjena 82-83...

Ja sam skužio da je najbolje kupovati igrače bar što se PS4 tiče oko pola tri ujutro. Noćas sam kupio 2 vidala po 135k a ujutro ik prodao po 160k te 2 de geya po 118k a prodao ih ujutro po 140k. Jedino sam se zahebao pa uzeo za 80k shaqiria. Klasika, ulazim na market te kartice i vidim je za 80k a par sati ranije je uredno išla za 95k. Stisnem i uzmem je bez provjere jer nije bilo vremena. Malo mi čudno kaj nitko nije bidao pa bacim pogled i vidim da je kartica u par sati pala za gotovo 25k coinsa. Išla je za 72k coinsa. Spljugao sam bezveze 8k coinsa. Nema veze, budem je ostavio u klubu jer tražim RW u BPL. Probao sam IF Walcotta ali meni on ne odgovara pa sam ga ekspresno prodao. Još mi je najbolji Oxlade Chamberlain. Budem vidio kako će mi Shaqiri leći. Prošle godine je SIF kartica bila stvarno odlična.

Što se priloženog klipa tiče, Ovvy mi je jedini normalan lik kojeg mogu pogledati. Sve formacije koje igram složio sam po njegovim instukcijama. Ima logike što kaže i kako namjesti instrukcije...

9 godina
    neaktivan
    movie kaže...

Probao sam IF Walcotta ali meni on ne odgovara pa sam ga ekspresno prodao. Još mi je najbolji Oxlade Chamberlain. Budem vidio kako će mi Shaqiri leći. Prošle godine je SIF kartica bila stvarno odlična.

Meni je obični Saqiri jedan od boljih igrača na terenu i jedan sa najdužim stažom u klubu. Sa njim sam rješio trajno RM poziciju. Eeee sada ova IF kartica bi trebala biti paklena.

12 godina
    FIFA 17

Dobio prvu tekmu u div. 1 jedva 1-0. Lik je statisticki bio dosta bolji, osim u possessionu di sam ja imao 55%. Igro je popularnu 4-3-3(4) formaciju di ima Iniestu, Modrica, Godina, IF Carrasca, Jordi Albu i jos nekoliko jebenih igraca. Bez obzira sto sam diviziju 2 proso sa svim pobjedama, divizije 2 i 1 na PS4 su brutalne kakvi protivnici igraju. Daleko jaci nego na PC. Sjecam se prosle godine kako sam na PC-u 1.diviziju osvajo s 8-0-0 i bez primljenog gola.

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    9 godina
    neaktivan
    Cofinho kaže...

Dobio prvu tekmu u div. 1 jedva 1-0. Lik je statisticki bio dosta bolji, osim u possessionu di sam ja imao 55%. Igro je popularnu 4-3-3(4) formaciju di ima Iniestu, Modrica, Godina, IF Carrasca, Jordi Albu i jos nekoliko jebenih igraca. Bez obzira sto sam diviziju 2 proso sa svim pobjedama, divizije 2 i 1 na PS4 su brutalne kakvi protivnici igraju. Daleko jaci nego na PC. Sjecam se prosle godine kako sam na PC-u 1.diviziju osvajo s 8-0-0 i bez primljenog gola.

Em što si zeznut igrač, još si i FENOMEN kada si uspio prošlu sezonu odigrati svih 8 tekmi u div1, a da pritom ne naletiš ni na jednog cheatera koji ga uvalja sam sebi.

10 godina
    neaktivan
    Cofinho kaže...

Kad si profi 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
    12 godina
    FIFA 17

U pocetku Fife 16 nije bilo toliko cheatera, tek negdje nakon nove godine se rasirio taj cheat engine pa su ga svi imali. U fifi 17 je vec tijekom trial verzije sve bilo puno cheatera, zato sam i pobjego na konzolu.

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    10 godina
    neaktivan
    FIFA 17

Malopre trgujem na marketu i desi mi se sledece ako neko zna o cemu je rec, naime imam 90.500 koinsa kupim markizija za 79.500, prodam ga za 84.500 i pise mi da sad imam 91.313 

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    12 godina
    5 posto ti uzme fifa kad prodaješ. Piše ti kad svakog igrača staviš na prodaju.
    10 godina
    neaktivan
    jpantalon kaže...
    5 posto ti uzme fifa kad prodaješ. Piše ti kad svakog igrača staviš na prodaju.

Pa znam ja to ali izracunaj koliko je 5% na ovu moju prodaju, ovde ispadne da je 5% 4000 koinsa? 

17 godina
    ruya kaže...

Malopre trgujem na marketu i desi mi se sledece ako neko zna o cemu je rec, naime imam 90.500 koinsa kupim markizija za 79.500, prodam ga za 84.500 i pise mi da sad imam 91.313 

Malo ti zaokruže jer ne cijepaju na 50 coinsa, nego koja ti je logika kupiti igrača za 79.500 coinsa da bi na njemu zaradio 500 coinsa? Nije neka prilika. Onda bolje uzeti desetak igrača po 8k coinsa i na svakom uzeti po 500 coinsa pa zaraditi deset puta više. Ima bezbroj kombinacija kako za tu svotu coinsa zaraditi puno više...

10 godina
    neaktivan
    movie kaže...
    ruya kaže...

Malo ti zaokruže jer ne cijepaju na 50 coinsa, nego koja ti je logika kupiti igrača za 79.500 coinsa da bi na njemu zaradio 500 coinsa? Nije neka prilika. Onda bolje uzeti desetak igrača po 8k coinsa i na svakom uzeti po 500 coinsa pa zaraditi deset puta više. Ima bezbroj kombinacija kako za tu svotu coinsa zaraditi puno više...

Zar ja nisam trebao na toj kartici zaraditi oko 5000 koinsa? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2016 19:09 (ruya).
    13 godina
    ruya kaže...

5% od 84.500 je 4250 coinsa tako da je tvoja zarada 750 coinsa sveukupno.

Na svaku prodaju plaćaš 5% poreza.

Zato ovo što si napravio nije bio baš jako pametan potez jer previše riskiraš za nikakvu zaradu.

Ja toliko zaradim na dresu.

Čak ni toliko jer gledam da mi zarada na dresu bude veća od 1000 coinsa.

[19xx] 4ntraks
    10 godina
    neaktivan
    Skilledžija kaže...
    ruya kaže...

5% od 84.500 je 4250 coinsa tako da je tvoja zarada 750 coinsa sveukupno.

Na svaku prodaju plaćaš 5% poreza.

Zato ovo što si napravio nije bio baš jako pametan potez jer previše riskiraš za nikakvu zaradu.

Ja toliko zaradim na dresu.

Čak ni toliko jer gledam da mi zarada na dresu bude veća od 1000 coinsa.

Da, kapiram ja to, ali na koji nacin onda zaraditi, trebao bih znaci naci nekog igraca koji pravi razliku u ceni za 30k sto je prosto nemoguce. 

Odkud mi onda uopste ovaj kao profit sto sam navodno napravio zadnje nedelje? 

Sad jos manje kapiram ovaj market i sve ovo.

17 godina
    FIFA 17
    Kakav potop ovih boost kartica u samo par minuta. Nije mi jasno kaj se dogodilo. U 19h kartice su izašle iz packova i dobile boost i srušila im se cijena da je to strašno a za očekivati je bio bar lagani rast cijena preko vikenda dok imaju boost. Recimo u samo par minuta muller je pao za 60k coinsa a bellerin za 40k coinsa. Danas ću izgleda lijepo spljugati ako se cijene bar malo ne oporave. Ostalo mi još tri mullera i dva bellerina i ako ih ne riješim preko vikenda uz bar minimalan gubitak imam osjećaj da ću na njima sljedeći tjedan spljugati jako puno. Taman sam uspio utopiti shaqiria i još na njemu zaraditi pa ga ponovno kupiti za 20k manju cijenu i onda me ovo strese u glavu... ako ovakve cijene ostanu to će mi biti gubitak od bar 100k coinsa..
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice