Pozz evo meni se igra svida nista posebno ali OK je ali najveci mi je problem taj neki lag koji osjecam kao stuttering svako malo na dosadasnjim verzijama fife to nikad nie bilo
EDIT: a komp mi se pari dovoljan za igranje na 60fps
Pozz evo meni se igra svida nista posebno ali OK je ali najveci mi je problem taj neki lag koji osjecam kao stuttering svako malo na dosadasnjim verzijama fife to nikad nie bilo
kada odem preko weba trebaju mi poslati kod nema ga,a client mi se iz nekoga razloga rusi uzas..
Pošalju za 4,5 minuta, ali vjerojatno i taj koji dobiješ će ti bit netočan kao i kod mene :P
upravo se to dogodilo,kakvi su to kreteni
E sam budi uporan, naletit će kod koji valja haha evo napokon poslali pravi :D
Ugasi prije tog origin, upalit ce ti automatski i ubacit u library i stavis skidat i tjt
Upali Vsync
meni jos 7 minuta otprilike.
Stao download skoro sat vremena? Jos nekome?
ludilo drzi 60 fps ! :)
znatno sporije ,odigrao sam jednu na proff 0:0 !
grafika ko kurac !
Beskoristan info dok ne napises konfu.
Beskoristan info dok ne napises konfu.
i5 6600k sky lake +8 GB ddr4 +radeon 7850 1 GB ,
na 1650x1080,22 inca monitor , sve na High drzi oko 80 fps !bez AA !
graficka hladnija nego na fifi 16 ! :)
na proff. komp ide da da solo akcijom gol sa centra ! do jaja ! :)
Ne znam koja se pička mile materine događa ali stalno mi stoji na 58% i ne ide, probao sam pauzirat i nastavit skidat, nastavi se skidat i opet stane i tako stalno... Za popizdit jebote...
Puno,puno sporije,cak sporije i od 14.Ako ovako ostane,meni odgovara.Morat ce se fino slagat akcije bez silovnja.Odigrao jednu journeya i mod je bolestan(man utd fan),a ovako jednu odigrao protib Bayerna,zabio iz jedne lijepe akcije u extra time ;)
Jel još netko ima takvih problema sa skidanjem da mu zapinje?? Zvao sam BNET prokleti 3 puta, sva tri puta resetirali ruter i podešavali nešto na kanalu, ne vide nikakav problem u sustavu... Poludio sam više
Jel još netko ima takvih problema sa skidanjem da mu zapinje?? Zvao sam BNET prokleti 3 puta, sva tri puta resetirali ruter i podešavali nešto na kanalu, ne vide nikakav problem u sustavu... Poludio sam više
Mozda opterecenje njihovih servera?
Znam da je velika navala, al meni užasno sporo skida na PS4. I drugima tako? :/
stavis preko noći i do jutra će bit gotovo..)
ps serveri unisteni..:D
i meni, da ispocetka mi brzo skidalo al sad pise za zadnje 2gb, jos 3 sata.
al opet mozda je i do toga jer gledam i utakmicu usput
zrtvuj utakmicu za fifu
Puno,puno sporije,cak sporije i od 14.Ako ovako ostane,meni odgovara.Morat ce se fino slagat akcije bez silovnja.Odigrao jednu journeya i mod je bolestan(man utd fan),a ovako jednu odigrao protib Bayerna,zabio iz jedne lijepe akcije u extra time ;)
nadam se da je tako,jer u onim gameplayevima po youtube to je izgledalo uzaaasno brzo...
zrtvuj utakmicu za fifu
ma jok, duga je noć ;)
nadam se da je tako,jer u onim gameplayevima po youtube to je izgledalo uzaaasno brzo...
Samo,ako se budu zalili po forumima,ocekujem da ce ju ubrzat..Di je Movie?
Demo vani vec 3 i pol sata,a njemu ni traga ni glasa.
Probao par tekmi i niti smrdi niti mirise.
Osjetio sam da su vratili kornere i centarsuteve iz Fife 15, svaki takav je 90% gola.
Fines udarci, 4 puta sam pucao fines, sva 4 su usla.
Golmani, eee vec imam jednu snimku tako da me sve strah da ne bi bilo kao sa proslogodisnjom verzijom.
Citam gore da je netko napisao da je igra sporija, pojma nemam koju ti igru igras jer ovo je ista brzina kao i lani.
sve u svemu uopce nemam neku posebnu zelju za igrom, mislim da su napravili isto govno kao i lani samo sa boljom grafikom.
Probao par tekmi i niti smrdi niti mirise.
Osjetio sam da su vratili kornere i centarsuteve iz Fife 15, svaki takav je 90% gola.
Fines udarci, 4 puta sam pucao fines, sva 4 su usla.
Golmani, eee vec imam jednu snimku tako da me sve strah da ne bi bilo kao sa proslogodisnjom verzijom.
Citam gore da je netko napisao da je igra sporija, pojma nemam koju ti igru igras jer ovo je ista brzina kao i lani.
sve u svemu uopce nemam neku posebnu zelju za igrom, mislim da su napravili isto govno kao i lani samo sa boljom grafikom.
Meni su korneri zanimljivi i trebat ce malo vremena za priviknut se, ali sad ima puno vise opcija za odigrat. Mozes odredit gdje lopta ide, prebacit na igraca, namjestit ga i onda dat znak svom igracu da izvede korner.
Sta se tice finesova i golmana, jel igras na legendary ili protiv semi-pro golmana?