FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 542.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
FIFA 16

Fifa 16, anketa

3 Varam
16 Ne varam

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

Kako trenutno stvari stoje, macko na aparatima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 16
mackocicko2004 kaže...
Đapa club kaže...

Naravno da te boli briga tko šta misli jer se skrivaš na forumu iza profila i to ti daje dozu hrabrosti. Uostalom mene boli briga što ti koristiš cheat, ali očigledno tebi imponira ovdje maltretirat ostale i hvalit se time. Upravo si sam sebi dao odgovor gore, "ima važnijih stvari od fife", ali si i nama dao odgovor na pitanje koliko si jadno stvorenje "ne volim da gubim to je sve". Gledaj daj mi reci tko voli gubiti? Mislim da nitko nije toliki mazohist da voli gubiti, ali tvoj je problem što si ti pritom sadist jer ostali malo, ali ponekad dovoljno pate zbog tebe. Također nemoj da te boli kako ti kažeš uvo za ono što drugi misle jer će druge bolit uvo za ono što ti misliš. Fifa je možda samo igra, ali kroz igru često možemo zaključiti kakav si (ne)igrač izvan virtualnog svijeta. Nema goreg od toga da čovjek laže sam sebe, a ti to radiš svakodnevno jer stalno gubiš, ali želiš sebe uvjerit da to nije tako, pomoću cheata dobio si tu mogućnost i sada ti je jedino žao što takve stvari postoje samo u igrama.

Druze hajde danapravimo anketu ko sve cituje sa foruma ! :)

Jel bitno tko sve cheata, zašto se ravnaš prema ostalima, nebitno moj citat cilja na skupinu ljudi, igrača u fifi i svim ostalim igrama. Sad si ti jedini pametan ovdje, takvih parazita ko ti je otkad je gaminga. Ponavljam..razumijem tvoju potrebu, inferioran si u društvu, u svom okruženju pa ne želiš to biti i u svom malo kutku pred tim računalom. Ako tebe to usrećuje meni je u neku ruku drago, ali imaj na umu da se sa druge strane ekrana nalazi živa osoba koju to jako živcira. Ista ta osoba možda ima podjenake motive kao ti i igra tu fifu kako bi uz zabavu utrošila vrijeme, a ti njoj "ubijaš" vrijeme.

9 godina
protjeran
movie kaže...

Necete da priznate .....

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 13:37 (mackocicko2004).
8 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...

Necete da priznate .....

Ili ljudi ne žele varati nego žele napredovati, a ne ko ti kukati o svemu i oslanjati se na kukavičke poteze. 

16 godina
mackocicko2004 kaže...

Necete da priznate .....

Zašto bi netko u anonimnoj anketi lagao? Sam si rekao da je anketa anonimna da bi ljudi lakše rekli istinu. Eto, dobio si istinu i opet ti ona ne odgovara već tražiš nove izlike. Valjda si shvatio da si jedini prevarant na ovome forumu. Nogomet igramo iz zabave i ljubavi prema njemu, ne zbog varanja. Volim pobijediti i pošteno biti pobjeđen od boljeg. S time nisam nikada imao problema.  Nakon ove ankete nemaš niti jedan argument zašto si prevarant u igri koja služi zabavi.

Malo će se odnos snaga u anketi promijeniti kada se macku s posla vrati žena i dopelja djecu iz vrtića. Novi glasači su na tatinoj strani, još onaj mali susjed pa njegov susjed i tako... do večeri će macko preokreniti rezu u svoju korist.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 15:21 (movie).
9 godina
protjeran
Kurva o postenju,vojska o skracenju.Bilo je i bice!
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
FIFA 16

Macko ima tri acc-a na bugu... Poduzetan covjek, grize za pobjedu... Svaka cast...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 16:35 (Shivi).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

moze li neko pomoc?

kupio danas xbox 360 controller za pc.

i udjem u fifu i ne radi, pola tipki ne radi.

jeli zan neko rijesenj? i da je imao isti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
orim0909 kaže...

moze li neko pomoc?

kupio danas xbox 360 controller za pc.

i udjem u fifu i ne radi, pola tipki ne radi.

jeli zan neko rijesenj? i da je imao isti problem?

Imao sam slican problem kad mi je kolega posudio joystick, takoder xbox360... Ugl. nije mi valjda dobro povukao drivere i nakon nekoliko ustekavanja i istekavanja je proradio...

Sad sam u onoj popularnoj div4 i cuda se desavaju otkada sam usao... Ne znam koji qrc ali meni pol tipki na joysticku ne prihvaca, stojim sam sa loptom i stiscem X ali ne, on nece dodat, drzim lijevo ali on sece ravno, ne daj boze da mi se igrac otvori i da mu hocu dodat u for, nema sanse, jednostavno joystick blokira na tih par sekundi... Odem na prijateljsku i sve savrseno radi, ali u sezoni nece ni da ga silujes, da li je to neka skripta ili nesto drugo, pojma nemam...

BTW evo jos jednog apsurda (doslovno svaku tekmu neki propusti) toliko hvaljene i reklamirane statistike od EA, ako u igri ne mogu vjerodostojno pratit ne znam kak im uspijeva u PL... Vjerojatno ne, ali se nitko ne zali pa se ne sekiraju...

P.s. zbog velicine slika morao sam ih rezat...

8 godina
neaktivan
FIFA 16

Jucer odigro zadnju utakmicu na fifi 16 i time sam zavrsio sa ovogodisnjom sezonom fife. Danas prodao disk za 25 eura, a kupio sam je kad je izasla za 50 eura tako da i nisam lose proso. Sad slijedi malo odmora od fudbala pa ponovo krecem za koji mjesec.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Shivi sto si htio reci sa onim slikama.? Barem ja nisam skuzio. Pitam jer mozda se tako nesto i meni dogada ali nisam primjetio. Unaprijed thx na odgovoru.
9 godina
Orim koji windows koristis? Na win 7 i ja sam imao problem sa xone gamepad-om a na win 10 ga automatski prepozna i sam instalira drajvere.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
iDelete kaže...
Shivi sto si htio reci sa onim slikama.? Barem ja nisam skuzio. Pitam jer mozda se tako nesto i meni dogada ali nisam primjetio. Unaprijed thx na odgovoru.

To su slike statistike sa iste utakmice. Naime protivnik je imao 2 udarca prema golu, a od toga 0 u okvir (prva slika), dok u onoj drugoj statistici (druga slika) moj golman ima 7 obrana u istoj utakmici... Cak i ako broje hvatanje ubacaja ili kornera kao obranu, opet nije dobro jer je lik imao 2 kornera i mozda 2 ubacaja, sve skupa 4 pokupljene lopte...

Ne lazu samo kod obrana golmana nego i kod upucenih udaraca igraca, dodavanja, tacklova itd... Prakticki im je sve krivo... Cak su me pokrali za asistenciju jednu tekmu, zabio sam na cisti ubacaj sa glavom, ali tom igracu nije pribrojana asistencija... Samo cekam da pocnu golove oduzimat i dodavat...

9 godina
protjeran
FIFA 16

neki dan kupim Hama vendetta controler,vrh samo mi nezgodan polozaj LS ,jbg !

Opet skupljanje prasine . :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Shivi sad sam skuzio. Upravu si, to se i meni x puta dogodilo...
16 godina
mackocicko2004 kaže...

Daj mi reci to smeće od gamepada kakav je vrh? Danas imaš dva gamepada koji su vrh. To su DS4 i xbox gamepad s kojima možeš igrati na PC. Na treće mjesto dolazi logitech. Imam sva tri pa znam o čemu pričam. Dalje od od nabrojanih ne treba tražiti jer se bolje ne može naći...

9 godina
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Daj mi reci to smeće od gamepada kakav je vrh? Danas imaš dva gamepada koji su vrh. To su DS4 i xbox gamepad s kojima možeš igrati na PC. Na treće mjesto dolazi logitech. Imam sva tri pa znam o čemu pričam. Dalje od od nabrojanih ne treba tražiti jer se bolje ne može naći...

Potpuno se slažem s ovim što je kolega rekao, imam xbox i logitech gamepad ali sam više puta probao i DS4. To su sve vrhunski gamepadi i svjetlosnim su godinama ispred Hame, a i pitanje je koliko će ta Hama radit. Bolje se protegnut pa uzet bolji (kvalitetniji) gamepad nego uzet Hamu ili sl.

11 godina
neaktivan

hvala na pomoci. rijesio problem tako da sam nasao od nekih nijemaca file buttondata i to kopirao u folder igrice i proradilo je tako. hvala svejedno.

9 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Imam logitech f310 koji mi ne pase ,ne igram sa njim nego sa genius maxfire koji ti ne bi u ruku uzeo. jbg !

100 zena, 200 sisa !

16 godina
mackocicko2004 kaže...

..

Imam logitech f310 koji mi ne pase ,ne igram sa njim nego sa genius maxfire koji ti ne bi u ruku uzeo. jbg !

100 zena, 200 sisa !

S obzirom da nemaš PS4 ajmo reći da je bezveze uzimati DS4 gamepad jer može s njim biti problema na starijim verzijama windowsa. No zato je tu xbox gamepad koji savršeno radi na windowsima i koji savršeno leži u ruci. Stvarno sam probao puno toga ali DS4 i xbox gamepadi su vrh. Od toga trenutno bolje nema. Uspoređivati u bilo kojem segmentu genius s xbox gamepadom je smiješno i neozbiljno. Hoćeš pouzdan i dobar gamepad izbor je vrlo jasan.

9 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

..

100 zena, 200 sisa !

S obzirom da nemaš PS4 ajmo reći da je bezveze uzimati DS4 gamepad jer može s njim biti problema na starijim verzijama windowsa. No zato je tu xbox gamepad koji savršeno radi na windowsima i koji savršeno leži u ruci. Stvarno sam probao puno toga ali DS4 i xbox gamepadi su vrh. Od toga trenutno bolje nema. Uspoređivati u bilo kojem segmentu genius s xbox gamepadom je smiješno i neozbiljno. Hoćeš pouzdan i dobar gamepad izbor je vrlo jasan.

Nisam navikao na xbox zato sto mi ne pase polozaj LS !

Imam i Saitek sa slike  sad ako ne valja i Saitek onda jbg ,opet igras samo sa Geniusom ! :)

Hama je dobra firma ,gledaj samo sadrzaj pakovanja !

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 17:44 (mackocicko2004).
9 godina
FIFA 16

Ja imam od xbox one gamepad i stvarno je ekstra samo imao sam problem na win 7 nije ga hteo prepoznati i skidao sam drajver ali nesto nije bilo u redu, na win 10 radi savrseno, trebalo bi samo uzeti wireless adapter, slazem se moviem sigurno 2 najkvalitetnija gamepad-a danas, samo ja preporucujem od xbox-a jer je mikrosoftov pa je kompatibilan sa svim igrama koje postoje za xbox i za windows, ne treba ni x360ce ni nista, 99% igara ga automatski prepoznaju i ponasa se kao da igrate na konzoli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
ruya kaže...

Ja imam od xbox one gamepad i stvarno je ekstra samo imao sam problem na win 7 nije ga hteo prepoznati i skidao sam drajver ali nesto nije bilo u redu, na win 10 radi savrseno, trebalo bi samo uzeti wireless adapter, slazem se moviem sigurno 2 najkvalitetnija gamepad-a danas, samo ja preporucujem od xbox-a jer je mikrosoftov pa je kompatibilan sa svim igrama koje postoje za xbox i za windows, ne treba ni x360ce ni nista, 99% igara ga automatski prepoznaju i ponasa se kao da igrate na konzoli.

Ma kupici i xbox ali ne mogu da ga nadjem u radnji .Mozda ima na pik-u ,nisam gledao doduse .

P.S. Doduse,kad bolje razmislim meni ne treba gamepad uopste ! hahahahahhahaah

Joj Movie jesam ti dodijao a ? :)

Samo se bojim da se ne slogiras od mene ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 17:57 (mackocicko2004).
16 godina
mackocicko2004 kaže...

Nisam navikao na xbox zato sto mi ne pase polozaj LS !

Imam i Saitek sa slike  sad ako ne valja i Saitek onda jbg ,opet igras samo sa Geniusom ! :)

Hama je dobra firma ,gledaj samo sadrzaj pakovanja !

Gledam izgled gamepada i izgleda smiješno u usporedbi s xbox i DS4. Kako ti ovaj smiješan gamepad dobro sjedi u ruci? Stvarno izgleda tragikomično. Nisam shvatio što si htio reći o sadržaju kutije u kojoj je gamepad? Pa toliko papira dobiješ sa svakim gamepadom. Uglavnom sve beskorisno i odmah bacim u smeće bez previše razmišljanja. S time ne bih htio igrati tetris a ne fifu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 18:07 (movie).
9 godina
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Ma kupici i xbox ali ne mogu da ga nadjem u radnji .Mozda ima na pik-u ,nisam gledao doduse .

Probaj, meni je stvarno super, samo sto mi kratak kabl, od 1 m msm pa malo, malo mi se diskonektuje tj izvuce, moracu uzeti wireless adapter nema druge, a sto se tice leve analogne palice isto je izbacena u levu gornju stranu pa ako ti tako ne odgovara ne znam, mada navikne se na to lako, makar sam ja brzo navikao, haha ma nisi ti los igrac, naprotiv , ja sam danas ensto slab, ne ide, nzm da li ste dobili ikad gol sa centra, ja dva danas, jedan bukvalno sa centra cim je krenuo sutnuo i gol, a drugi jedno 3 m iz njegove polovine, sl udarac hahah znaci show , hteo sam da vam snimim da vidite i zaboravio oba puta xd

9 godina
protjeran
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Probaj, meni je stvarno super, samo sto mi kratak kabl, od 1 m msm pa malo, malo mi se diskonektuje tj izvuce, moracu uzeti wireless adapter nema druge, a sto se tice leve analogne palice isto je izbacena u levu gornju stranu pa ako ti tako ne odgovara ne znam, mada navikne se na to lako, makar sam ja brzo navikao, haha ma nisi ti los igrac, naprotiv , ja sam danas ensto slab, ne ide, nzm da li ste dobili ikad gol sa centra, ja dva danas, jedan bukvalno sa centra cim je krenuo sutnuo i gol, a drugi jedno 3 m iz njegove polovine, sl udarac hahah znaci show , hteo sam da vam snimim da vidite i zaboravio oba puta xd

ti si druze brat bratu jedno 30 % bolji od mene ,ti 1 . div. ja ne mrdam iz 5. ! jebem li ga !Izgleda da je tih 30 % razlika izmedju 1. i 5. div. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 19:26 (mackocicko2004).
9 godina
Ja sam danas uzasan, ispao iz prve divizije, pa jedva skupio 18 bodova da se vratim u prvu i sad mislim da prve tri utakmice imam 3 poraza, znaci opet ne gine druga haha, a dugo sam bio u prvoj jedno 20 tak dana bez ispadanja, jednom osvoio samo. Ali ovi golovi sa centra bas su me iznenadili, mislio sam da to ne moze da se da, kad ono dva dobih haha
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

FC Medulin - C3c1l

Veza užas, ali sam se na kraju snašao u liku i djelu neprikosnovenog Bentekea. Išlo me je večeras i to u div 1, u kojoj izgleda cheateri konačno odmaraju...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 21:17 (Anchor Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
FIFA 16

Najveci citeri leze u 4. i 5. diviziji, to su oni ocajni likovi koji ne mogu bolje, a ne mogu si sa druge strane priznat poraz... Ne razumijem ako si losiji, zasto ne ispadnes u 6. ili 7. diviziju, pa se tamo izivi i izvjezbaj i onda ponovno dodi u 4.-5. pa vidi... Ako si bolji svaka cast, ides gore, a ako ne jbg, igraj dalje a ne da ceskas jaja pol tekme i vidis da to tak ne ide pa onda varas...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice