FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 602.777
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Isusek božek!
Već par nekoliko puta igram sa likovima koji stavljaju Welbecka na krilo, a Sancheza na mjesto napadača.
Ak to neko konta nek mi objasni.
Ja sam mislio sastavit neki video za youtube o najboljem target man napadaču. Jel mi je Welbeck zabio toliko prekrasnih golova. Za mene doista najbolji target man u igrici. Naravno od ovih koje sam probao.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Ako moze pomoc?

Kako saveati loadati taktiku i formaciju? Primjetio sam da mi igra pamti postavke u slucaju kada igram Seasona.

Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pošto sam u online sezoni uzeo dvije titule za redom. Reko, ajde idem sad baš malo bacit jednu dvije u Futu, ko ga j...... ako podudam zbog Ea-e.
I eto rezultat dolje u slikam. Ak se tak igra u prvoj diviziji, ok, da se preživjeti. Al je jebeno opasan život.
Cijelu tekmu sam si snimio kad sam vidio dresove.
Ovo je bila tekma u kupu.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
U Futu svaki puta iznova moraš raditi taktiku.
12 godina
neaktivan
Ostane ti savena jedino ako ne mijenjas formaciju. Znaci ako koristis stalno istu formaciju ostaje ti player instructions. A tactis se resetira
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Sve engleze sam stavio na market... po prvi put ostajem bez BPL. Ostavio samo tri igrača zbog hybrida. Sada razmišljam da sve kaj imam bacim na market i probam složiti momčad oko zadnjeg suareza? Ne znam ni sam. Ne volim španjolce ali bih volio probati novog suareza.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 19:49 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Al' meni prodaja igraca ide spoorrroooo...

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Svi su otišli u sat vremena. Normalno da ide sporo ako cijene nisu konkurentne..

10 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Svi su otišli u sat vremena. Normalno da ide sporo ako cijene nisu konkurentne..

Pa satvim "otprilike" dobre cene npr za rojsa sam satvio 74-80 k vec 3 dana stoji niko ni da pita xd, a pre toga imao rojsa prodao za 80k u roku sat vremena...

Nego sad sam igrao protiv nekog koji igra toliko da kazem grubo i agresivno, nisam mogao 3 pasa spojiti bas sam se iznervirao :/ sudija nista ne sudi a gotovo svaki kontakt je faul.

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja mislim da cu da prestanem FUT da igram, puno, puno je bolji gameplay u seasons.

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Tako to radi Marco Reus 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Igram prvi put ovu igru otkad ima Fut mode kad ono ne možeš spremiti vlastitu taktiku u kao nekoj svojoj custom ekipi nego moraš svaku utakmicu posebno je radit. Suludo, da ne nude ovu osnovnu funkcionalnost.

Inače dosad sam igrao Seasons i igra mi je bila dobra dok nisam malo više igrao i skužio šta ekipa radi. Smanji pressure na jako nisko i igrači mu stoje nerelano duboko u zadnjoj liniji, a mehnika igre mu dopušta da i tako uspije napraviti presing sa nekom ludom formacijom. Onda utakmica sliči rastegnuto na jednu veliku kobasicu taktički. Ovaj pressure što je sad medium bi trebao biti najniži mogući da bi igra na nešto ličila. 

Ja igru sigurno neću kupit iduće godine ako bude ovakva.

btw. tko ima problem sa ps4 joystickom na win 10. Neka na inputmapper programu uđe pod tools test xinput. Onda će vam winodws 10 tražit da nešto downloada i onda bi trebalo sve proraditi.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mark Robins kaže...

Igram prvi put ovu igru otkad ima Fut mode kad ono ne možeš spremiti vlastitu taktiku u kao nekoj svojoj custom ekipi nego moraš svaku utakmicu posebno je radit. Suludo, da ne nude ovu osnovnu funkcionalnost.

Inače dosad sam igrao Seasons i igra mi je bila dobra dok nisam malo više igrao i skužio šta ekipa radi. Smanji pressure na jako nisko i igrači mu stoje nerelano duboko u zadnjoj liniji, a mehnika igre mu dopušta da i tako uspije napraviti presing sa nekom ludom formacijom. Onda utakmica sliči rastegnuto na jednu veliku kobasicu taktički. Ovaj pressure što je sad medium bi trebao biti najniži mogući da bi igra na nešto ličila. 

btw. tko ima problem sa ps4 joystickom na win 10. Neka na inputmapper programu uđe pod tools test xinput. Onda će vam winodws 10 tražit da nešto downloada i onda bi trebalo sve proraditi.

Ne znam meni je sezona neuporedivo bolja od FUT-a sto se tice gameplay-a, tek sam u 4-toj diviziji ali suvise lako pobedjujem, nzm da li su u tom rangu slabiji igraci pa kako naprdujes dobijas teze protivnike ili sam aj toliko dobar 

A sto se tice fut-a, to i jeste najzanimljiviji mod samo kad bi promenili gameplay, stvarno cesto zna da iznervira i da puno losiji te pobedi, nekad imas osecaj da igra stvarno radi protiv tebe, ja odustajem od fut-a na neko vreme i da, moras svaki put postavljati taktiku to je stvarno bas bzv i smoreno ali sta mozes.

13 godina
neaktivan
FIFA 16

ima netko rješenje za ovo (grafička je 100% ispravna i samo s ovom igrom imam takvih problema da mi se pojavljuju zone sumraka po terenu 

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Pa satvim "otprilike" dobre cene npr za rojsa sam satvio 74-80 k vec 3 dana stoji niko ni da pita xd, a pre toga imao rojsa prodao za 80k u roku sat vremena...

Nego sad sam igrao protiv nekog koji igra toliko da kazem grubo i agresivno, nisam mogao 3 pasa spojiti bas sam se iznervirao :/ sudija nista ne sudi a gotovo svaki kontakt je faul.

Ja za svakog igrača pogledam cijenu i stavim 1k jeftinije ako želim odmah prodati od najjeftinije ponude na marketu i ode  odmah.. Evo danas sam u sat vremena prodo cijelim klub. Ostavio samo 15 igrača. Sada gledam što dalje. Popizdio sam nakon jedne tekme i sve na market..

10 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Ja za svakog igrača pogledam cijenu i stavim 1k jeftinije ako želim odmah prodati od najjeftinije ponude na marketu i ode  odmah.. Evo danas sam u sat vremena prodo cijelim klub. Ostavio samo 15 igrača. Sada gledam što dalje. Popizdio sam nakon jedne tekme i sve na market..

To se i meni dogadjalo haha, pa jbg ja hteo malo da zaradim, bidovao neke igrace i stavim istu cenu koja je najniza za buy now al ne vredi, npr rojsa sam bid za 71000 a stavio cenu 74000 bila najniza sad vidim ima cena i od 69k , odustajem i od trgovine haha

17 godina
ruya kaže...

To se i meni dogadjalo haha, pa jbg ja hteo malo da zaradim, bidovao neke igrace i stavim istu cenu koja je najniza za buy now al ne vredi, npr rojsa sam bid za 71000 a stavio cenu 74000 bila najniza sad vidim ima cena i od 69k , odustajem i od trgovine haha

Koja ti je logika takve trgovine? Kupiš za 71k, prodaš za 74k i kad se odbije porez dobiješ 70 300 coinsa. Znači u minusu si 700 coinsa?????

12 godina
ruya kaže...
Mark Robins kaže...

Ne znam meni je sezona neuporedivo bolja od FUT-a sto se tice gameplay-a, tek sam u 4-toj diviziji ali suvise lako pobedjujem, nzm da li su u tom rangu slabiji igraci pa kako naprdujes dobijas teze protivnike ili sam aj toliko dobar 

A sto se tice fut-a, to i jeste najzanimljiviji mod samo kad bi promenili gameplay, stvarno cesto zna da iznervira i da puno losiji te pobedi, nekad imas osecaj da igra stvarno radi protiv tebe, ja odustajem od fut-a na neko vreme i da, moras svaki put postavljati taktiku to je stvarno bas bzv i smoreno ali sta mozes.

cekaj, tek si 4. divizija, jos ces upoznat razocaranje

tipa ja u zadnjih 20 tekmi u seasonsu imam 4 poraza, od toga 3 su bila da sam izgubio konekciju na pocetku tekme...grizo sam ovaj namjestaj u sobi od bijesa

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
FIFA 16

Nedavno sam složio Manchester United i jako čudna ekipa za igranje.

4-3-1-2 formacija sa Rooneyjem na CAM-u - špice Depay i Martial.

Rooney na CAM-u rastura - prije par mjeseci sam ga koristio na ST i na toj poziciji mi je bio razočaravajuće loš.

Što je čudno kod te ekipe?

Ne znam kako ni zašto, ali svaku utakmicu drugi igrač poludi.

Jednu zabijem sa Martialom 3 komada, a Depaya nigdje tu utakmicu.

Drugu Depay zabije 3 komada, a Martial kao da nije ni izašao na teren.

Treću Rooney poludi i zabije 3 komada.

Uglavnom, u zadnjih nekoliko utakmica zabijam hat-trickove samo tako, a inače nisam od nekih igrača koji trpaju nemilice.

S ostalim ekipama kojima igram ili sam igrao, golovi se rasporede između nekoliko igrača - ponekad padne hat-trick, ali ovo što mi se događa s Manchesterom nije normalno.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Interesantan TOTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Koja ti je logika takve trgovine? Kupiš za 71k, prodaš za 74k i kad se odbije porez dobiješ 70 300 coinsa. Znači u minusu si 700 coinsa?????

Kakav porez, nemam ja pojma haha a svakako sam odustao od trgovine a fut nisam igrao evo dva dana 

10 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
ruya kaže...
Mark Robins kaže...

cekaj, tek si 4. divizija, jos ces upoznat razocaranje

tipa ja u zadnjih 20 tekmi u seasonsu imam 4 poraza, od toga 3 su bila da sam izgubio konekciju na pocetku tekme...grizo sam ovaj namjestaj u sobi od bijesa

Bgm danas odigrao par tekmi 3 sam izgubio, jedan lik me pobedio 5:2 a 4 gola koje je dao su posledica kornera 

YNWA igras sa redsima 

17 godina
ruya kaže...

Kakav porez, nemam ja pojma haha a svakako sam odustao od trgovine a fut nisam igrao evo dva dana 

Sve što prodaš na marketu plaćaš ea sportsu 5% poreza na transakciju...

10 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Sve što prodaš na marketu plaćaš ea sportsu 5% poreza na transakciju...

A nisam to znao, ma nek uzimaju koliko hoce, sad cu da ih prodam po bilo kojoj ceni.

17 godina
FIFA 16
Sve sam rasprodao i složio si momčad za liječenje frustracija. Usrećujem ekipu koja me dobije... Modrić je pravo iznenađenje a sve ostalo kako koju tekmu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Je li moguće mute-ati svoj mikrofon u igri? Može i kompletni voice chat iz igre. Recimo, kad streamam igru na Twitch, ne želim da protivnik čuje što meljem. Platforma je PS4. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gdje se može povoljno nabaviti Game Capture?
Do sad mi je najpovoljnije 170€

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
80 packova otvorio sam danas, najjači igrač Ramsey???? Pa dokle će trajati to prokletstvo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

Je li moguće mute-ati svoj mikrofon u igri? Može i kompletni voice chat iz igre. Recimo, kad streamam igru na Twitch, ne želim da protivnik čuje što meljem. Platforma je PS4. 

Imas na microfonu dugmić samo ga pomakni i onda te ne cuje ovaj protiv kojeg igraš,a ja msm imas i u opcijama fife

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
11 godina
neaktivan
hanteed kaže...
blowfish_cro kaže...

Imas na microfonu dugmić samo ga pomakni i onda te ne cuje ovaj protiv kojeg igraš,a ja msm imas i u opcijama fife

Svjestan sam da mogu ugasiti mikrofon u potpunosti, ali ne želim to jer pričam na njega za Twitch. Treba mi isključivo in-game opcija koja očito da ne postoji, debilizam. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 14:07 (blowfish_cro).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice