FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 600.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Kmecite ko djeca oko te fife, konkurenciju jedva cekate popljuvat, ali si i dalje dopustate silovanje u mozak... Ja sam do prije mjesec dana spadao u ovo prvo i trece (i od PES-a sam odustao jer mi je jos losiji od fife), ali sam onda rekao dosta. Ima drugih sportskih igara, ili igara drugih zanrova na kojima se mogu opustit i zabavljat, gdje me nitko nece krast i silovat... Svaka vam cast na zivcima, ali mislim da niti jedna igra nije vrijedna tolikog nerviranja... Sto se tice nogometa, ne preostaje mi nista drugo nego se strpit preko pola godine i vidjet FIFU/PES-17...

Neka skripta/momentum/EA/ili sta god bude uz vas

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

dakle, fulam tri zicera i vodi siledzija dva nula. konacno u 85. zabijem i smece krece s centra u slalom prema mom golu. mislim se, neces razbojnice! sa mojim igracem ga cekam, a na contain ga pratim sa suigracem. izbjegne tog suigraca i naleti na mog. igrom slucaja bio je to payet...

reko, mućko djubure sad ces da vidis... krenem slalomom kroz cijelu sredinu terena... neke obidjem, neki se sami bacaju i nekako mu dodjem do 16-erca. jedan me vuko, drugi me tuko, lopta na slabijoj nozi... sad ili nikad, mislim se...  opalim... stativa... odbijanac po crti i uz drugu stativu lagano udje u gol u 87oj.

ko zna koja je njegova verzija price :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 22:12 (jovial).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Sorry ako ponavljam, ali zna li neko igram FUT DRAFT ONLINE i dobijem 3 pobjedu 5-4 super tekma i odjednom prije nego stisnem ADVANCE piše da sam izbačen iz FUTA kao konekcija EA sport, a nikakav prekid veze ništa i baci me na 2 pobjede i kurac od ovce??? Kako to spriječiti jer svaki put mi se to desi kad malo više skupim pobjeda.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Hiljadu problema sa tom fifom, moze li se ikako prepoznati čiter? I nesto sam eksperimentisao u opcijama za ofline igranje tamo u gameplay customisation i kad vratim na default ono opet ostane slicno, agresivni su i driblaju svi ko mesi, zna li neko kako to ispraviti i gde bi to moglo biti memorisano jer iz my document kad izbrisem fajlove od fife ne dobijem nista.

rudic nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Lik je bio nešto bolji od mene i imao je par šansi za pobjedu koje nije iskoristio.

Kako to obično biva u ovoj igri, pobjeđuje lošiji igrač.

Zadnji napad na utakmici, na brzinu prebacujem sa Davidom Luizom loptu na Jonasa jer sudac samo što ne svira tako da nemam vremena za dodavanja klasnična.

Jonas gura na Coutinha i ovaj bombu odapinje za pobjedu.

Protivnik je prestao igrat, nije ni pokušao krenut s centra - ili je kontroler zabio u zid pa nije imao s čim  pokrenut igrače :)

Evo za kakav ja start dobijem crveni.

Mojim igračima noge lome cijelu utakmicu i ništa, a ovo je čisto da čišće ne može biti i crveni dobijem.

Strašno!

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 9:01 (Skilledžija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Nemogu vise,psihicki sam sjeban do jaja,pa san u 8.diviziju . Pa majku ti jebem nije mi jasno koji kurac,nista nemogu dobiti sto vise igran sveto vise sam sjebaniji
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nemogu vise,psihicki sam sjeban do jaja,pa san u 8.diviziju . Pa majku ti jebem nije mi jasno koji kurac,nista nemogu dobiti sto vise igran sveto vise sam sjebaniji
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

he he he...

prijatelju drž se. znam točno o čemu pričaš.

jednostavno ću prestat s tim i zapalit joystick i gotovo...

vjeruj mi, imam bezobzirnu i bezobraznu ženu i dvoje djece, ali me nitko i ništa na ovom svijetu ne može iživcirati kao FIFA...

17 godina
DONZI kaže...
A kaj da ja Kažem? Streslo me srce i sad leži u bolnici. Dobro da sam živ. Fifa u svemu ovome ima svoje prste...
11 godina
neaktivan
Ja sam bio prije koji dan isto u banani.
Karijeru mi je prejednostavno igrati i nije gust kada nisi online.
Nađi formaciju koju ti je lako u igri transformirati u drugu, ako je potrebno. Ja sam uzeo 4-2-2-2.
Hoću reći primjenjuj malo i pravila Football Managera.
Ovaj dolje lik je ušao sa 4-1-2-1-2, sa Martinezom mi utrpao 2 gola dok se nisam snašao.
Pošto znam da ta formacija gubi od uskog dijamanta.....
A lik je bio tri klase bolji od mene.
I eto mene u 6 diviziji zbog toga prvi puta ove sezone.
Dolje je i fotka.
Lik je stvarno profi.
Nadam se da će Movie ili Hex i Skill i ostali maheri zanata malo prokomentirati ovu moju tezu oko pravila Managera.

15 godina
prcko_croatia kaže...
Ja sam bio prije koji dan isto u banani.
Karijeru mi je prejednostavno igrati i nije gust kada nisi online.
Nađi formaciju koju ti je lako u igri transformirati u drugu, ako je potrebno. Ja sam uzeo 4-2-2-2.
Hoću reći primjenjuj malo i pravila Football Managera.
Ovaj dolje lik je ušao sa 4-1-2-1-2, sa Martinezom mi utrpao 2 gola dok se nisam snašao.
Pošto znam da ta formacija gubi od uskog dijamanta.....
A lik je bio tri klase bolji od mene.
I eto mene u 6 diviziji zbog toga prvi puta ove sezone.
Dolje je i fotka.
Lik je stvarno profi.
Nadam se da će Movie ili Hex i Skill i ostali maheri zanata malo prokomentirati ovu moju tezu oko pravila Managera.

pa da taktika je dosta bitna, ti to rješavaš s formacijama, neki to rješavaju s quick tactics, ja koristim custom tactics,

najbitnije je da svako nađe kaj mu odgovara

najlakše se igrat s tim kad već gubiš pa isprobaš kaj možeš da ubuduće znaš

ja sam čak znao gubiti 2:0 pa bi s taktikom koju sam stavio iz očaja preokrenuo tekmu

nemam za potpis
12 godina
neaktivan
Ma zakurac ti taktika kad ti igra neda da dobijes,100 posto sam siguran vidi se na oci,kako zaustavlja igrace i nista ne funkcionira. Sad igram dobijem 4 zaredom i jedna nerijeseno i onda pocinje show. Nista ne funkcionira ,kad triba biti cisti gol onda je greda ili stativa. Ma nece mi u kucu vise nista od ovih govana ea. Cak razmisljam d se bacim na fifu 15
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
A i onaj aguero je zakurac
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
A i onaj aguero je zakurac
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Gledajte ovako, sto sam ja skuzio, a i na youtubu sam pogledao par videa od jednog decka koji igra tu FIFU koliko sam skuzio profesionalno. Igrica je skriptirana to svakako, ali on u jednom videu govori kako razbiti skriptu igrice odnosno kad ti neda kako to preskociti. Treba se dakle nauciti dobro curve (ne kurve nego krivulja ) odnosno kad pucate da dobro nastelate stranu i obavezno paziti na kojoj nozi igrac ima loptu(tj da da strong foot puknete), druga stvar dribljanje(kurvinjski nacin igre, ali ako zelite napraviti atmosferu na tekmi onda si zamislite da ste NK Donja Stubica pa cete dobivat svakih 10 utakmica) i sa tim dribljanjem u 16ercu proc 1 ili 2 igraca jer treci automatski ispada i onda pucati par metra od golamana, a ne forsirati. Druga stvar nabavite ultra brza krila ako nemate coinse ili pointse jer to je jos jedan nacin kako napraviti nadmoc nad protivnikom jer realno uzmete brzu zver od 93 pac , a ako protivnik nema in form ili slicnog u obrani(u 70% nema) prolazitr bez beda i ne moze vam nista. Ako vodite 2-3 : 0 zadrzavajte loptu i jebite ih u mozak i onda kad se protivnik zaleti dugu loptu ili pas na tog brzog i sibajte. Odnosno, igrajte kurvinjski dok ne nabavite ultra dobre igrace da vam vise nije bitno do pobjede vec same zabave. Jer ako se nama svima cini da u 90% protivnik dobiva i igra je protiv nas igrajmo mi ko oni da ih zajebemo.

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Jel meni može neko pomoći jer nemogu igrati FUT Online Draft. Svaki put kad dobivam izbaci me van sa servera. Ili ako dodjem do treće pobjede ili odma u prvoj evo i sad 2 puta za redom vodim 3:0 i u 88minuti me izbaci van?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Sva sreća da je movie već u bolnici jer bi ga danas streso još jedan infark :P

Pošto kolega nije upoznat, moram ga obavijestiti da se danas na marketu ne može kupovati niti prodavati, a bogami ja večeras ne mogu ni ući u squad tako da nema ni igranja.

U očekivanju smo još jednog free packa, po mogućnosti jumbo nekakav da spere ovo sranje koje su skuhali zadnjih dana.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Imas u jednom od mojih predhodnih postova resenje za diskonekciju... meni je pomoglo, ako se ne popravi situacija probaj to.

rudic nenad
10 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Sva sreća da je movie već u bolnici jer bi ga danas streso još jedan infark :P

Pošto kolega nije upoznat, moram ga obavijestiti da se danas na marketu ne može kupovati niti prodavati, a bogami ja večeras ne mogu ni ući u squad tako da nema ni igranja.

U očekivanju smo još jednog free packa, po mogućnosti jumbo nekakav da spere ovo sranje koje su skuhali zadnjih dana.

Da, nije moglo, ali radi vec par sati sve ok.

rudic nenad
12 godina
neaktivan
A spasit cemo se sa packom,kao i sa proslim. 78 najjacu igrac
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sinoc pokusavam bidat na ovog...nema sanse...izbacuje me sa aplikacije. Netko je sretno prodao svog pogbicu hahaha
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BREITLING kaže...
Sinoc pokusavam bidat na ovog...nema sanse...izbacuje me sa aplikacije. Netko je sretno prodao svog pogbicu hahaha

jednom sam ga nekim čudom dobio u packu, to je jedini bolji igrač kojeg sam dobio

nemam za potpis
15 godina
neaktivan
Ja u besplatnom tjednom packu dobio lewu 91 i prodao ga za 840k ...sreca i nista vise
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ima li neko aguera? Ja sam ga kupia i pokusa ga ukomponirati sa talijanima,dybala perira i tevezom ali zakurac mi je,razocaran san potpuno
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Prodati ga i kupiti pogbu
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
BREITLING kaže...
Ja u besplatnom tjednom packu dobio lewu 91 i prodao ga za 840k ...sreca i nista vise

Kakav je to pack? Kak se dobi ? Prije dva tjedna kupio igru pa neznam jos sve

9 godina
neaktivan
RUYA o kojoj metodi govoris nemrem nac na forumu i ide mi taj DC na jetra

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Kaj su nekaj dijelili dok sam odsutan? A dobro. S obzirom da do sada nisam ništa dobio u parsto packova vjerojatno ni sada ne bi dobio ništa. Do daljnjeg nisam u pogonu... Valjda bu dobro završilo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ne drhti!
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
FIFA 16

moze pomoc zanimaju me postavke na fifi 16 controller settings controlerne mislim na one opcije za sut dodavanje

vec na one postavke analog sprint vrsta odbrane sut npr assistend ili manual ili auto i sve te opcije da mi kazete na sta je najbolje staviti

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice