FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 599.157
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
movie kaže...
Bash kaže...

Moze savjet za upgrade? 

http://www.futhead.com/16/squads/6538750/ 

U planu - Coutinho IN , Firmino OUT

Alex Sandro IN , Felipe Luis OUT

Ramires IN , Teixeira OUT 

Kako da u ovaj lineup sredim nekog kvalitetnijeg ST igraca ? 

Ja sam to ovako složio za razbibrigu jer svake godine tradicionalno složim neke brazilce

golman nista?

17 godina
Shivi kaže...

golman nista?

Bacio sam alvesa jer u tri metra ne može pobrati centaršut. Ispisdio me... preostali mi nisu simpatični..

14 godina
neaktivan
FIFA 16

ekipa imam problem...do sada nikada nisam imao problema sa fifom i kontolerima (od fife 12) pošto koristim wireless x360 kontrolere sa recieverom...međutim sada kada uključim jedan kontroler u igri se prikažu kao da su dva priključena, a kada spojim dva u igri prikazuje četiri kontrolera...probao sam resetirat igru, reinstalirao sam drivere za reciever međutim opet isto...sada nemogu niti sam igrati jer nemogu ništa ni u meniju, ja idem ljevo on ode dva puta, stisnem x a prihvati se dva puta...molim vas ako itko zna kako pomoći bio bih jako zahvalan

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
strbi kaže...

ekipa imam problem...do sada nikada nisam imao problema sa fifom i kontolerima (od fife 12) pošto koristim wireless x360 kontrolere sa recieverom...međutim sada kada uključim jedan kontroler u igri se prikažu kao da su dva priključena, a kada spojim dva u igri prikazuje četiri kontrolera...probao sam resetirat igru, reinstalirao sam drivere za reciever međutim opet isto...sada nemogu niti sam igrati jer nemogu ništa ni u meniju, ja idem ljevo on ode dva puta, stisnem x a prihvati se dva puta...molim vas ako itko zna kako pomoći bio bih jako zahvalan

To je nekaj s windowsima. Znalo mi se to dogoditi s PS4 gamepadom nakon nekog većeg updatea windowsa. Kako dođe, tako i prođe tako da ne znam kaj da radiš osim da pričekaš par dana..

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Nedavno sam rijesio svoje probleme sa product codom za FIFU i napokon mogu igrat.. a htio bi vas pitat u vezi updatea, po sto sad imam pocetnu verziju, da li je bolje da ju ostavim ili skinem zadnji update? jel vam bolje bilo prije igrat ili sada sa zadnjim updateom?? online bas i ne igram, najvise igram career mode...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Online ne mozes igrat ako ti nije zadnja verzija, ali ako igras offline, ostavi, meni je bolja nego sad.

10 godina
Jel postoje negdje nekako jeftiniji fifa pointsi za kupit? Nisam to nikad kupovo i sad pogledam cijene i nemogu vjerovati, pa to je preprepreskupo

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Ima li neko neke provjerene slidere za world class i za leg. ?

Let the script is on your side
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Marijooo kaže...
Jel postoje negdje nekako jeftiniji fifa pointsi za kupit? Nisam to nikad kupovo i sad pogledam cijene i nemogu vjerovati, pa to je preprepreskupo

Mislim da možeš tu i tamo naći nešto jeftinije na stranicama tipa g2play. Eventualno ako se može nešto iskemijati preko VPN-a. A kupnja pointsa je ionako neisplativa jer je čista lutrija.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Goni i ovaj draft u k***c.. Znaci protiv totalnih idiota me spoji,imam po 10-14 kvalitetnih udaraca,a likovima golmani brane nemoguce,chemistry mi je oko 93 i svejedno ne pomaze iako oni i njihovi golmani imaju 75-80,a golmani oko 3-4.. Ocito igra mi ne zeli pruzit sansu da otvorim konacno nesto sto vrijedi spomena..

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Ovo go#no od FUT ja više neću upaliti on line. Pa 38 prečki 28 stativa, Aguero sam pred golom nigdje nikoga opalim udarac je bio toliko jak da je lopta jedva došla do golmana (nisam slučajno stisnuo dodavanje) NIje ovo sranje vrijedno mojih živaca

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Ima momenata ova igra - zanimljivih momenata.

Igram jučer i u prvih pola sata zabijem 3 komada što rezultira rage quitom.

Al nije njega iznerviralo to što sam vodio 3-0, već kako su ta tri gola pala.

Sva tri komada su bila od odbijanca.

Znači s Moratom uletim po sredini i opalim na gol, golman brani, ali se lopta odbije Morati nazad na nogu 1-0.

Sljedeći napad opalim s desne strane sa nekih 15m, golman brani, odbije se Hernanesu na nogu 2-0.

Malo kasnije isto s desne strane uletim sa Cuadradom i opalim na gol, golman brani, lopta Hernanesu na glavu 3-0.

Meni je bilo neugodno, a mogu mislit kako se lik osjećao u tom trenutku :)

Vjerojatno bi i ja napravio rage quit nakon toga, mada to rijetko radim.

Zato sljedeća utakmica - rokam k'o budala po golu, golman brani, prečke, stative - kurac - neće više niti jedna da se odbije mome na nogu :D

Jbga, ne znam zašto igra to radi - jednog kažnjava, a drugog nagrađuje.

Nije to u redu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Totalno sam se ohladio od ovog smeća i nemam u nogama niti trećinu tekmi kao prošle godine u ovo vrijeme iako ni tada nisam bio prezadovoljan igrom. No ovo je van svake konkurencije. Ova igra je uvreda za zdrav razum! Totalni idioti koji nemaju veze s nogometom usmjerili su ovu igru u nekom samo njima znanom pravcu te će za koju godinu slobodno moći promijeniti naziv igre jer neće imati baš nikakve veze s nogometnom igrom kakvu poznajemo. Sve vrednote koje promiće svjetska nogometna federacija ovdje su izvrgnute ruglu. Grubi startovi, nesportska igra, sumanuta povlačenja, pravila koja nemaju veze s ničim, nekažnjavanja po propisima nogometne igre, sve je to nakaradno da ne može biti nakaradnije. I kao da to nije dosta pa se umiješa još i igra koja očito neki put navlači za jednu a potom za drugu stranu.

Jučer igram dobru tekmu, čvrstu. Bez previše šansi. Produžeci i onda lik u 105 min sa svoje polovice pukne laganu loptu po sredini terena po zemlji koja prođe pored nekoliko mojih igrača i ode u idealan for njegovom napadaču od kojeg su moji CB udaljeni nekoliko metara. Znači, lik primi loptu i 30 m sam trči okomito na gol. To je pokušao nekoliko puta i naravno nije prošlo jer je i logično da tako smiješna lopta ne prođe kroz toliko igrača. No jednom mu je igra dala da to prođe. Moji stoperi stoje svaki na svojoj trećini terena a između njih napadač. Pa tko ga čuva?

Farsa ide dalje. Lik u 120 min na centru dodaje prvom do sebe. Igra na sigurno jer je kraj za koju sekundu i onda ničim izazvan promaši tog svog igrača za par metara i doda idealnu loptu mome de bruyneu koji sam šprinta na gol. Naravno, sve je stvar tehnike kada te igra pogura. Zabijem i kraj, penali ... na kraju dobijem na penale. Smiješno i tragično..

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 14:53 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...

lik u 105 min sa svoje polovice pukne laganu loptu po sredini terena po zemlji koja prođe pored nekoliko mojih igrača i ode u idealan for njegovom napadaču od kojeg su moji CB udaljeni nekoliko metara. Znači, lik primi loptu i 30 m sam trči okomito na gol. To je pokušao nekoliko puta i naravno nije prošlo jer je i logično da tako smiješna lopta ne prođe kroz toliko igrača. No jednom mu je igra dala da to prođe. Moji stoperi stoje svaki na svojoj trećini terena a između njih napadač. Pa tko ga čuva?

koliko se ja kao trener razumijem u nogomet, mozda imas zonsku obranu pa tvoji bekovi pokrivaju prostor nakon cega se postavlja pitanje tko pritisce ovog koji tako nonsalantno opali loptu preko 30 metara u prostor? sta si ostavio covjeka samog okrenutog golu da primi, okrene se, pogleda kome ce i kako, a onda i doda tu loptu?

nije da branim igru, to je neobranjivom nego cisto pitam...

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 16:25 (jovial).
17 godina
jovial kaže...

koliko se ja kao trener razumijem u nogomet, mozda imas zonsku obranu pa tvoji bekovi pokrivaju prostor nakon cega se postavlja pitanje tko pritisce ovog koji tako nonsalantno opali loptu preko 30 metara u prostor? sta si ostavio covjeka samog okrenutog golu da primi, okrene se, pogleda kome ce i kako, a onda i doda tu loptu?

nije da branim igru, to je neobranjivom nego cisto pitam...

Pa čitaj pozorno. Lik to pokušava cijelu tekmu i ne prolazi mu i onda sekundu prije poluvremena mu čudesno prođe. Sa svoje polovice uvijek možeš dodati loptu napamet, što je on i učinio. U kadru nema niti jednog mog stopera niti boćnog niti njegovog napadača niti ih ja vidim jer je trenutno fokus igre na njegovoj polovici i kada se promijeni kadar nakon upućene lopte situacija je matna jer je tako igra htjela. Sedam puta prije toga pri promjeni kadra ( jer ne vidiš cijeli teren već samo njegov jedan dio) moj obrambeni hladno uzme takvu loptu i krene naprijed. Ne znam je li shvaćaš i je li igraš ovo smeće pa si se našao u sličnoj situaciji? Činjenica je da su igrači u ovoj igri loše pozicionirani što je priznao i ea sports i zadnji patch je kao poradio na tome ali još uvijek je to bezveze. Ako si igrao primjetio si da krila stoje stalno u zaleđu na korner zastavici ili kada primiš loptu svi tvoji igrači bježe od tebe. Vrlo vjerojatno kao trener ne savjetuješ svoje igrače da bježe od onoga koji ima loptu ili ne govoriš krilu da stoji na korner zastavici u zaleđu ili stoperima da stoje na svojih 30 m kako protivnički napadač ne bi bio u zaleđu. Ako već i stoje valjda netko priđe tom igraču... na neke stvari ti kao igrač ne možeš utjecati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 16:59 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Odigrao sam 4 drafta, i sve katastrofa. U 3 od ta 4 sam stigao do 3. Pobjede i izgubio za 4.. S tim sam dignuo blagi uzas od igraca,pa nikako nista da otvori,ne mogu vjerovat da samo Eriksena dignem od nekog normalnijeg... Najbijem njih i te Rare futmas kurce od 7 itema u jumbo packu..

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

upravo zavrsio tekmu, dobio 1:0... prvo sta sam primjetio je njegov golman, onaj chillsen (ili tak nekak) iz ajaxa, nema rukavice???? drugo, bilo ja tvrda tekma i pred kraj poluvremena nekim cudnim glavometom nabacim svom na volej na 6-7 metara, lopta ide ko luda u kut i on cudesno obrani -.- treca stvar, drugo pol 60. min negdje, nekako uspijem izigrat lika, moj se sjuri sam na golmana, ali mu lopta malo poskakuje, ocekujem da ce ju raspalit sa 16m u gol, ali ne, on se baci glavom na nju i doda njegovom golmanu!!! ostao sam samo blejat i ne vjerovat... stvarno si moram stavit neku snimalicu pa da uploadam takve stvari... od 60.-80. min sam imao cetiri stative od cega se lopta svaki put doslovno odbila na crtu i naravno on je to ocistio, da bi se nakon 80. i pete stative lopta lagano otkotrljala u gol... jos nisam spomenuo to da se lopta na pocetku tekme ljepila za mene, jedan od primjera - lik me potrga, lopta 2m iza mene, ali mi je casper cudesno da u for?????? doslovno lopta sama od sebe se otkotrlja meni u for, kao da ju je casper dodao... tad sam imao 4 na 2 i iz solidarnosti opalio sa 30m po golu...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

ja mislim da sam ti dva puta do sada napisao koji su slideri najbolji za wc i leg ali cuj provjerene :rofl:

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
10 godina
protjeran
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...

ja mislim da sam ti dva puta do sada napisao koji su slideri najbolji za wc i leg ali cuj provjerene :rofl:

Provjerene u smislu da ih je neko na forumu probao da ne lutamo . :)

nasao sam ove .

http://www.gamereactor.eu/articles/350733/Guide+Tackling+FIFA+16s+Sliders+System/

Let the script is on your side
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 22:49 (mackocicko2004).
11 godina
neaktivan
FIFA 16

ima li kraja ovom sranju? Ne mogu ga uzet

EDIT: Napokon sam ga dobio , vec sam pakirao monitor za bacit kroz prozor...

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 23:07 (vedator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Po prvi puta probao nešto osim futa, seasons.. pa ono, puno manje shranja ima nego u futu. Manje se znojim, psujem i živciram a i to je nešto... pogotovo u ovo blagdansko vrijeme..
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Kad Djovinko izgura Pikea -.-" 

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

dva jumbo paketa a unutra najbolje sto sam dobio je fitness squad.

za niti jednog igraca nisam nikad cuo.

parodija.

[19xx]C3c1l
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Ja sam Cavanija dobio,,,, yeahhhhhhhhhhhh hahahahahh

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
Po prvi puta probao nešto osim futa, seasons.. pa ono, puno manje shranja ima nego u futu. Manje se znojim, psujem i živciram a i to je nešto... pogotovo u ovo blagdansko vrijeme..

i hoces li ostati na seasonsu :D 

10 godina
neaktivan
FIFA 16
paćenici na dobro vam došao badnjak :D :D :D
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
FIFA 16

POZOR: BALKY1911, nemojte igrati snjim. momak dijete ili sta vec rage kvita kad gubi. ne moze pritrpit poraz od boljeg igraca.pozdrav postenim igracima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

i hoces li ostati na seasonsu :D 

Pa igrat ću ga rado jer je odmor od ovog sranja zvanog fut...

17 godina
C3c1l kaže...

dva jumbo paketa a unutra najbolje sto sam dobio je fitness squad.

za niti jednog igraca nisam nikad cuo.

parodija.

Ja u 6 tih jumbo packova dobio najboljeg igrača sturridgea, ostalo sve smeće do smeća...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice