FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 600.285
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FIFA 16

jucer sam igrao protiv simpaticnog protivnika, lik igra 5-4-1 i sve full defense... u prvom poluvremenu je bilo 0:0, a imao sam 18 udaraca na gol dok on nije prosao centar... znaci lik izvede gol aut, doda bocnom, sa bocnim u sredinu i samo ispuca loptu do mog gola, a kad je korner i kad izbije loptu, ima je na svojih 30m i samo je jedan moj igrac otraga, ali ne, on nju opet izbije -.- hvala bogu otvorilo se u drugom pol. prvo gol u 49. i onda 51. :D i onda sam pomislio da ce lik malo zivnut, ali ne, on i dalje po starom, trci do prvog mog igraca i nabi, a sta je najbolje nisam ga ni pritisko...

moram rec da me je pereyra ugodno iznenadio, zabio je drugi gol i to na nacin da sam okretao strane sa jednog ruba 16m na drugi, ustopao dugu loptu, ogradio sam se, okrenuo i iz voleja u prvi kut probio golmana... to sam bezveze opalio jer je lopta odskakivala i nisam mogao odolit :)

0 0 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 16

PRIJAVE ZA BLAGDANSKI TURNIR POČINJU. Nagrada za  1. mjesto - 1 dan druženja sa Mateom Beusanom i otkrivanje tajne za kvalitetno njegovanje brkova.

GET IN HERE

17 godina
TileeKing kaže...

Znam, probao sam 10-tak i nece svejedno.. mislio sam ako je netko od vas konkretno imao isti problem s time pa da mi objasniti ako nije problem

Interesantno, neki su problem riješili brisanjem kompletnih sejvova igre s računala, neki krpanjem raznoraznih oštećenih datoteka OS-a, neki promjenom grafičke a neki memorije. E sad, koji je problem kod tebe, tko zna? Inače vidim da taj problem pogađa dosta ljudi ali s različitim igrama. Imaš na steamu dosta diskusije koja se bavi tim problemom pa pogledaj njihova rješenja i preporuke. Možda ti nešto od toga pomogne...

17 godina
Dino89 kaže...
akantic kaže...

Ja ne znam jel sam poludio više ili je gameplay brži neg na fifi 15 sad?

Brži je 100%, ovo više nema veze sa demom. Nakon izlaska igre "pejserima" se nije svidjelo što je fifa sporija, jer se ne može "pejsat" i treba znati odigrat koji dupli pas i koju normalnu akciju iz svijeta nogometa, pa su panjevi iz EA-a to "popravili" ne bi li se raja razišla ili šta već. Uglavnom sa klubovima s 5* je smiješno igrati, igrači lete po terenu kao američki F-16, zato igram s Leicesterom 4* klub i koliko toliko uživam.

U planu mi je skinit demo (nadam se ovih dana) i snimiti video u kojem ću dokazati da demo s kojim je EA pokazao kakva će biti nova fifa, je čista prevara i da trenutna Fifa 16 nema više veze s demom Fife 16.

Ne znam što ćeš time dokazati? Ova igra je bila smeće 24.09., ova igra je bila smeće 24.10., ova igra je bila smeće 24.11. i ova igra će biti smeće 24.12.

Ako je tebi realan nogomet kojeg si igrao 24.09. u kojem jedan ivanović pacea 65 od centra do 16m sustiže i oduzima loptu jednom depayu pacea 90 ili ako ja na udaljenosti od 5/6 m ne mogu dodati točno svom igraču loptu, ili ako protivnik  od centra igrališta do ruba igrališta tu udaljenost prevali u 2 sek i siluje me nakon što je s istim tim igračem to radio 2 sek ranije na centru, ili ako protivnički igrač istu razdaljinu prevaljuje brže nego lopta, ili ako protivnički igrač zagrebe po travi pa padne i dobije penal, ili ako golman niti najjednostavniju loptu ne uspije štopati a da mu se ne popne na glavu a nerijetko završi i u golu, ili ako protivnik juriša na mog igrača s loptom a svi moji igrači bježe od mene kako ne bi imao kome dodati, ili ako loše pozicioniranje svih igrača po svim dijelovima terena smatraš normalnim ili ako jednostavno sve ovo zanemariš ( vrlo vjerojatno sam nešto i zaboravio jer mi pjena iz usta pada po tastaturi od ovog sranja od igre) onda možemo pričati o tome kako je ovo možda i bio neki polunormalan nogomet. No nažalost to nije tako i to nije istina. Vrlo jednostavno FIFA16 je sranje od nogometa i kandidat za sranje 2015 god. Ovo je jednostavno rečeno igra koja prije ili kasnije od svakog igrača napravi idiota. I to nema veze s tim kakva je igra bila 24.09. i kakva će biti 24.12. Jednostavno to je tako...

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo jedna utakmica od jucer... Slike sve govore.. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
17 godina
Bash kaže...

Pa meni slike govore da su obje momčadi složene zbrda zdola. Lik ima 4 igrača s polovnim che a ti tri a jedan od ta tri ti ima che 2 ako se ne varam? Ja da tako nešto složim nisam siguran da bih ikoga dobio, no ako vama to odgovara, svaka čast. Stvarno ne kužim zašto mertens u sredini terena s pet crvenih lajni i def 37 ili lennon na CAM s pass igrom 71 koji je imače RM igrač?

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Počeo i ja igrati 16-icu. Uz coinboostove sam uspio nakupiti nešto coinsa pa sam složtio ovaj squad http://www.futhead.com/16/squads/6248764/.

Za sad je solidan, rijetko kad izgubim. Zanima me kako bi najbolje mogao nadograditi ?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Imam tri partije za osvojiti 3 boda da uđem u 3. diviziju.

Sad sam odigrao dvije i primjetio da je igra odlučila da 3. diviziju još neko vrijeme neću vidjeti.

Do tog zaključka je vrlo lako doći bacanjem pogleda na videouradak koji ću vam dolje zalijepiti, gdje se može vidjeti "savršena" reakcija/asistencija Piqea.

Lupaju me - padam, guraju me u šesnaestercu - bez penala, uklizavaju - nekažnjeno, ali mene igra itekako kažnjava i "daruje biserima" iz svoje bogate kolekcije.

Jbga, ipak je vrijeme darivanja - HVALA EA!!!

I love this game!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

hahahah 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Ja ne mogu vjerovat da svuda na internetu hvale ovaj update kao da je cudo neko, 16 puta gluplje golove i primam i dajem, mislim da je to to od mene kaj se tice fife od mene. Jest da je sudac za gluposti sviro penale, ali ova dodavanju su tolko smjesna sad da mi je cijela igra pala u ocima totalno. I brza je dosta, do sad u momcadi nisam ni jednog igraca s velikim paceom imo i mogo sam igrat sa svima bez frke, a sad se bas osjeti kak ekipa sa brzinom te moze hebat. Ovo je 5 koraka u nazad, bljak od ea-a.

1 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

hahahah 

Sad će netko reći zašto nabijaš, što ne pukneš lagano? Neki dan sam bio u takvom identičnoj situaciji i smireno sam tapnuo dva puta i puknuo po sredini gola i lopta je pored desne stative po travi otišla u golaut. Kada igra odluči da ne zabiješ nećeš zabiti kako god pukneš..

11 godina
neaktivan
FIFA 16

maxy vježba sa Šahtarom :D 

1 0 hvala 0
15 godina
akantic kaže...

maxy vježba sa Šahtarom :D 

to je samo jedna velika slucajnost 

14 godina
neaktivan
FIFA 16

Ajmo malo za promjenu umjesto kukanja...

Primam savjete za upgrade ekipa, trenutno na raspolaganju ~45k:

BPL

https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=crQiLJQRnL6hF:FFA16PCC

BBVA

https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=fptey51DnL6hE:FFA16PCC

Bundesliga

https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=OT0S6qsPnL6hC:FFA16PCC

Nekako mi je najslabiji dojam trojka u sredini bpl ekipe. Trenutno sam u Div5 :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Kaj se to događa nakon odigrane utakmice kulturno izbaci iz UT-a?

0 0 hvala 0
17 godina
MBuda kaže...

Nekako mi je najslabiji dojam trojka u sredini bpl ekipe. Trenutno sam u Div5 :/

Ja bih na tvome mjestu poradio na španjolcima. Sve drugo rasprodao i njih maksimalno pojačao jer mi od ove tri ekipe izgledaju najbolje. Svake godine imam složene sve lige petice a na kraju igram uvijek samo s jednima. Ostali stoje i stalno gube na vrijednosti...

10 godina

Jel ovo faul uopce? Dobio sam crveni za ovo...

1 0 hvala 0
11 godina
Dosao sam do zakljucka da ste vi hrpa mazohista a ea hrpa sadista.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Spacecraft kaže...
Dosao sam do zakljucka da ste vi hrpa mazohista a ea hrpa sadista.

Pa kako bi inače ta sado-mazo veza funkcionirala da nismo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 9:23 (Hexfire).
17 godina
FIFA 16
Znači za dvije stvari nisam još našao odgovor u ovoj igri. Prva je radar. Pošto mi krilo pobjegne od bočnog igrača koji iznosi loptu moram se osloniti na radar i pogledati gdje se krilo nalazi. Vidim ga uz lajnu igrališta i nikog oko njega. Protivnički igrači su poprilično udaljeni i normalno da mu pokušam dodati. Kadar se promjeni nakon dodavanja i odjednom ispred mog igrača nekih dva metra protivnički igrač koji oduzima loptu i kreće u kontru. Od kuda se lik stvorio?

Drugo, izvodim slobodan udarac i zovnem svog igrača koji mi dođe na metar, dva i dodam mu. Kadar se promijeni i ja ustvari dodam protivničkom igraču na par metara od sebe a ne ovom koji je stajao pored mene. Opet sjevne kontra. Na taj način sam dobio bar trećinu golova. Pogotovo kada to napravim ispred svojih 16m. Zašto je k vragu moj igrač dodao protivniku u noge ako sam pozvao svog igrača i okrenio se prema njemu i dodao mu loptu na jedan metar? Da nešto radim krivo rekao bih no istu stvar ponavljam svaki put i od pet puta 4 puta dodam ovom do sebe a jednom protivniku u noge. To je čisto ebanje u mozak i pravljenje budale od igrača..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Bash kaže...

Pa meni slike govore da su obje momčadi složene zbrda zdola. Lik ima 4 igrača s polovnim che a ti tri a jedan od ta tri ti ima che 2 ako se ne varam? Ja da tako nešto složim nisam siguran da bih ikoga dobio, no ako vama to odgovara, svaka čast. Stvarno ne kužim zašto mertens u sredini terena s pet crvenih lajni i def 37 ili lennon na CAM s pass igrom 71 koji je imače RM igrač?

Ova 3 igraca su usla u 2. poluvremenu i znam to sto si ti rekao. Htio sam samo osvjezit ekipu jer trkom mu nisam mogao parirat..

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Udjem u fifu nece da me poveze na net, u cemu je problem, da li je moguce zato sto sam odradio system restore?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Ni meni ne radi cijelo jutro. Nije problem u tebi. 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Šta nije danas nekakav maintenance najavljen?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Fifa 16

Ne znam što će im maintenance kad su ionako uvijek serveri u *urcu

11 godina
neaktivan
FIFA 16

EA govnari nogomet ste sjebali!! Igrice su stvorene za zabavu , za opuštanje ali ova fifa je dno isusovog dna , govno nad govnima , proklinjem dan kad sam je kupio! Zamisli ti da moji jebeni suigrači bježe od mene ko vrag od tamjana tako da im ne mogu dodati loptu , pozicioniranje igrača u ovoj fifi je cista sprdacina , dok mi nekad golman brani cuda nevidena sa druge strane primi frnjokl koji bi moja baba obranila , a o kornerima da ne pricam , golman svaku ili uhvati ili je boksa bez pardona , tu i tamo se potrefi da je udarim glavom al to ode u tri jagode , Dao Bog da bude proglašena kurcem godine ali čisto sumnjam jer ima onih kidara američkih koji troše svoje novce da faking coinse i "rulaju" igricom , mislim stvarno...A o jebenim sucima da ne pricam , dok je onaj cigan crni glavni sudac onaj "yilmaz" je linijski i obrnuto pa mislim stvarno. I da li je realno da neki jebeni isprdak sa physicalom 50 izgura mog napadaca koji ima physical 86 bez jebemti? Ma nek se gone u tri krvave matere koliko mi je krvi popila , prokleta bila na Božić 2015!

EDIT : 

evo kako fifa 16 radi na pc-u , sve jebeni hakeri! Covjek ne moze jednu tekmu odigrat kak spada

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 14:51 (vedator).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
vedator kaže...

EA govnari nogomet ste sjebali!!

[19xx] 4ntraks
15 godina
FIFA 16

pokusao naci sad protivnika da igramo malo sa zenama ali nista.. pola sata/sat pretrazivao

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

pokusao naci sad protivnika da igramo malo sa zenama ali nista.. pola sata/sat pretrazivao

hahahha te žene nisam ni upalio. tj jesam pogledo sam im statove kad ono sve su ko messi. to je trajalo 3 minute i onda nikad više upalio.

Glavno da oni dodaju žene u faking nogomet a fiziku ne znaju napravit.

15 godina
Skilledžija kaže...
vedator kaže...

EA govnari nogomet ste sjebali!!

Nisu nogomet sjebali , nego njegovu dobru simulaciju, ovo postaje sve neigrivije i neigrivije iz patcha u patch, na žalost mislim da se vračam na PES

Who bolan cares
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice