FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 600.298
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
Hexfire kaže...

Da mi je do offline nogometa igrao bih PES, a ne FIFU. 

Sta je to toliko zanimljivo u online nije mi jasno.Skript sta li ? :)

Let the script is on your side
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ja vas nikako ne razumijem?Gubite zivce na online,zasto ne igrate lijepo fut offline ?

Zato što je dosadno..

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ja vas nikako ne razumijem?Gubite zivce na online,zasto ne igrate lijepo fut offline ?

Zato što je dosadno..

Mozda ali se bar ne nerviras...

Nisam dobar da bih se nosio sa online manijacima i ne mogu da trpim

taj pritisak.Kad vidim da trci sa 2 igraca na mene odmah me oladi .Ne

da da ivedes loptu kao covjek odmah nesto trce kao budale da presjecaju i to im je kao fora?

Daj pusti da bacim nekom sa golmanom pa onda navaljuj !

Ljudi vole da pobijedjuju i to je ok ,legitimno pravo.Ne volim da se takmicim ni u cemu ...

Ko voli neka izvoli ....   :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 8:52 (mackocicko2004).
16 godina

Kad smo već kod takmičenja (), mogli bi organizirati turnir neki u FIFA-i . Dobrovoljno se nudim kao organizator, imam nešto vremena viška na poslu pa bi mi bilo drago igrati se sa tablicama..
Igralo bi se na pc-u, moram vas sve opet dodati na originu, prodao sam prošli, izradio novi pa da spojim ugodno s korisnim ^^

Nitko nebi imao privilegiju biranja momčadi , nebi se igralo sa top klubovima nego sa osrednjim ekipama, ljudi bi birali broj od 1 do __ (ovisno koliko nas bude) i random će odabrati klub.
Nakon što prvi bira broj , dostavlja se njemu popis sa brojevima klubova, da bude sve legitimno.

Fair play nagradu dobiva ekipa sa najvećim brojem iznuđenih penala 

Osobno me također polako izluđuje FUT, igram u 4. diviziji i koliko vidim sad bi već mogao napredovati u 3., ali znam da ću tamo pogubit živce samo.

Pa da vas pitam, ima li vas koji ste za neko natjecanje ? 

15 Da
2 Ne
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 9:14 (matekws).
10 godina
neaktivan
Ja sam za. Moj nick je balky1911
9 godina
neaktivan
FIFA 16

molim vas da li mi mozete dati par informacija?

da li se na ultimate timu online samo utakmica mozee igrati na 6 minuta, il ise moze promjeniti na više, i kada skupljam one coinse i kupujem npr kopacke kako da igraci nose te kopacke?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ima li neko Chielinia u obbrani? Kakav je?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DONZI kaže...
Ima li neko Chielinia u obbrani? Kakav je?

Zasad odlican, pala mu je cijena nenormalno pa ga uzmi svakako. Uvijek je na pravom mjestu i odlicno postavljen + 90 def i nema prolaza. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
11 godina
mackocicko2004 kaže...
Marijooo kaže...

Kura* si naucio, doso patch za idiote da mogu dodavat lopte okrenuti ledima i odma ste naucili svi igrat

Ma jok,kruzim oko odbrane dok se ne pojavi rupa ,nije bas tesko ,ne kazem da cu svaku dobiti ali moze se

igrati .U odbrani se branim sa CM i ide nekako .Stavio sam speed na low ,to je sve ,sad imam vremena da razmislim.

WC je tezi ovde nego Leg.

Sin igra online i dosta cesto pobijedi a ne moze da prismrdi kompu ni na proff.

Komp niti uklizava,ne siluje ,dodaje se polako isto tako i TEBI dozvoljava pass igru.

polako slazes napad ,uzivas ...

To sto neki tvrde da igra isto svaki put ,mozda, ne znam .

P.S. Ovi sto su u nizim divizijama nebi ni bili tu da nema CITERA,svima lijepo    :)

Offline je dosadan i nedorađen zato je i tako nezanimljiv nakon par utakmica,svaki tim igra isto protiv njega prolazi samo pass igra, nikakav dribling niti skill ne ide, a on isto igra cijelo vrijeme pass igru=dosada i ako mu zatvoris sve igrace automatski izbija loptu.Jako je lagano naviknuti se na njegovu igru pa nije nikakav izazov igrati protiv njega ako ga pobjediš svaki put na Ultimate ili Legendary.To što ti nemožeš pobijediti računalo na proffessional je poseban slučaj

11 godina
neaktivan

zamisli da PES ima ultimate team , mada mi je to prilično teško zamisliti kad se radi o šačici kineza koji ne mogu faking licence sredit zadnjih 100 godina koliko igram pes...

14 godina
vedator kaže...

zamisli da PES ima ultimate team , mada mi je to prilično teško zamisliti kad se radi o šačici kineza koji ne mogu faking licence sredit zadnjih 100 godina koliko igram pes...

Pa imaju onaj My Club ili kako već koji je pokušaj kopiranja FUT-a. Samo što su zakasnili 5 godina ko i sa mnogim drugim segmentima igre.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
vedator kaže...

Ali zamisli ta šačica kineza kako kažeš, tj. japanci su omogućili besplatno igranje myCluba na PS3 i PS4 besplatno, što i nije tako loše tko želi probati PES na konzoli.. jedino sto su za single ograničili broj klubova i nema master lige, dok ima fora da se ode na trening i tamo imaju svi klubovi i moze se igrati sa svima, ali naravno nema poluvremena, publike,svih stadiona itd, ali da ne idem u off pošto ovo nije tema za to..

11 godina
neaktivan
FIFA 16

neki prijedlog? savjet?  Upravo sam osvojio title divizije 4 sa ovom ekipom , Griezmann mi se baš ne dopada a na CAM planiram kupiti Modrića

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
The_K kaže...

Offline je dosadan i nedorađen zato je i tako nezanimljiv nakon par utakmica,svaki tim igra isto protiv njega prolazi samo pass igra, nikakav dribling niti skill ne ide, a on isto igra cijelo vrijeme pass igru=dosada i ako mu zatvoris sve igrace automatski izbija loptu.Jako je lagano naviknuti se na njegovu igru pa nije nikakav izazov igrati protiv njega ako ga pobjediš svaki put na Ultimate ili Legendary.To što ti nemožeš pobijediti računalo na proffessional je poseban slučaj

Sad sam na pro.f dobio sa MC ,MU 3:0,ladno ,sinoc 3 na WC remizirao 0:0 ,na legendary pobijedio 2:0!

Ne kazem da znam da igram ali meni pase igra od noge do noge,jednostavno ,to online ne pije vode pa zato isto

ne igram . :)

Dosadno ili ne ,jbg,stavr ukusa,vecina vas igra godinama fifu pa vam je offline dodijao,to shvatam.

Veci vam je izazov online i to je ok.

12 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
The_K kaže...

Sad sam na pro.f dobio sa MC ,MU 3:0,ladno ,sinoc 3 na WC remizirao 0:0 ,na legendary pobijedio 2:0!

Ne kazem da znam da igram ali meni pase igra od noge do noge,jednostavno ,to online ne pije vode pa zato isto

ne igram . :)

Dosadno ili ne ,jbg,stavr ukusa,vecina vas igra godinama fifu pa vam je offline dodijao,to shvatam.

Veci vam je izazov online i to je ok.

igraj sta volis i uzivaj, mani fukaru.

10 godina
protjeran
jovial kaže...

igraj sta volis i uzivaj, mani fukaru.

Svaka ti je zlatna ! :)

10 godina
neaktivan
FIFA 16
bola igraj na legendary na kick of modeu :) ja sa pardewim momcima dobio barcu 2-0 tako i sa leicesterom i watfordom svena legendary
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Pa to i radim bolan,bolan.MC vs MU, kick off.legendary je laksi od world class. U futu mi treba jedna pobijeda za 2. Div.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ako cemo realno sve vise i vise igraca koristi trainer,ti vodis on ima trainer pritisnem lupam tipku F1 i izbaci te.Njemu se ne pika nista i dobije coinse a tebe izbaci nedobijes nista i dobijes poraz :D

To je veliki propust EA da nemogu naci rijesenje za Cheat Engine trainer

EDIT : Ja sam odlucio da od sada igram Carrer Mode instalirao sam ModdingWay patch + GFX grafiku u trenutno uzivam :D

FUT necu dosta vremena igrati osvojio sam Division 1 imam extra ekipu miran sam nekoliko mjeseci :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 21:13 (soul_eclipse).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Kupim 4400 fifa pointsa i najbolji igrac u pekovima mi je marcelo .. kad sam sve isprodo dobio sam 49 k -.-" 

0 0 hvala 0
11 godina
Vukovic69 kaže...

Kupim 4400 fifa pointsa i najbolji igrac u pekovima mi je marcelo .. kad sam sve isprodo dobio sam 49 k -.-" 

Doslovno im poklanjaš novce za užasan proizvod a ti ne dobivaš ništa

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Da li je itko imao problem sa errorom "BEX64" i kako ste ga rijesili?? Poludit cu, vec par dana me zezaju sa pogresnim kodom sto su mi dali i napokon dobijem novi i sada mi izbaci ovaj error kada stisnem play, muka mi je.. vec sada se zivciram, a kako ce bit tek kad pocnem igrat haha

0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...
Vukovic69 kaže...

Doslovno im poklanjaš novce za užasan proizvod a ti ne dobivaš ništa

Otvaranje packova je igra za sebe. Gušt i ovisnost..

17 godina
TileeKing kaže...

Da li je itko imao problem sa errorom "BEX64" i kako ste ga rijesili?? Poludit cu, vec par dana me zezaju sa pogresnim kodom sto su mi dali i napokon dobijem novi i sada mi izbaci ovaj error kada stisnem play, muka mi je.. vec sada se zivciram, a kako ce bit tek kad pocnem igrat haha

Google je tvoj najbolji prijatelj. Samo sam u njega upisao naziv tvog problema i izbacio mi je mali milijun rješenja istog..

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja ne znam jel sam poludio više ili je gameplay brži neg na fifi 15 sad?

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Znam, probao sam 10-tak i nece svejedno.. mislio sam ako je netko od vas konkretno imao isti problem s time pa da mi objasniti ako nije problem

16 godina
Evo mene nazad s frendovim problemom,nakon freezanja sada ulaz u igru traje jako dugo tj nakon klika na play pokrene igru nakon par min a odabir jezika i ulaz u meni jako lagga...graficka updateana..a komp je na high vrtio gta V ...ima netko neku ideju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Kakav je Bog ovaj Lewandowski , da mi je tu ekipu imat u ultimate team-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
akantic kaže...

Ma totalno su unakazili sve zadnjim patchem, ja bi isto reko da je brze, i dodavanja su smjesna sad

17 godina
neaktivan
akantic kaže...

Brži je 100%, ovo više nema veze sa demom. Nakon izlaska igre "pejserima" se nije svidjelo što je fifa sporija, jer se ne može "pejsat" i treba znati odigrat koji dupli pas i koju normalnu akciju iz svijeta nogometa, pa su panjevi iz EA-a to "popravili" ne bi li se raja razišla ili šta već. Uglavnom sa klubovima s 5* je smiješno igrati, igrači lete po terenu kao američki F-16, zato igram s Leicesterom 4* klub i koliko toliko uživam.

U planu mi je skinit demo (nadam se ovih dana) i snimiti video u kojem ću dokazati da demo s kojim je EA pokazao kakva će biti nova fifa, je čista prevara i da trenutna Fifa 16 nema više veze s demom Fife 16.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice