FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 602.661
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 16
miikaa77 kaže...

Mnogo su se potrudili oko old gena i ako na njemu trenutno ima igraca pun q.. Pa jbt samo 450 novih faca i to je to?! Ma daj, sumnjam da cu je uzeti ove godine ako samo ovo sr*nje zajedno s dresovima bude novost..

a imaju stvarno puno razloga trudit se oko old gena... kad tad ce svi prec na kvazi next gen.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
SimeKZ kaže...
miikaa77 kaže...

Mnogo su se potrudili oko old gena i ako na njemu trenutno ima igraca pun q.. Pa jbt samo 450 novih faca i to je to?! Ma daj, sumnjam da cu je uzeti ove godine ako samo ovo sr*nje zajedno s dresovima bude novost..

a imaju stvarno puno razloga trudit se oko old gena... kad tad ce svi prec na kvazi next gen.

Tako je, sta ce trosit ljude, novac i vrijeme na razvoj igre za zastarjelu konzolu koja je stara vec 9 godina i koja niti nema takve mogucnosti

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 13:07 (KiCo77).
17 godina
KiCo77 kaže...

Tako je, sta ce trosit ljude, novac i vrijeme na razvoj igre za zastarjelu konzolu koja je stara vec 9 godina i koja niti nema takve mogucnosti

Stara konzola i engine su davno dosegli svoje vrhunce i dalje ne ide. Ne možeš u bocu od litre natočiti dvije llitre. Postoje neki limiti preko kojih se ne može i ne možeš zbog toga biti ljut. Osim toga next gen igra je igra koja trenutno stvara najveći profit na dvije next gen konzole i normalno je da je fokus na njoj.

17 godina
FIFA 16

evo, našao još jednu full tekmu... po prvi put možemo vidjeti dva igrača i situacije koje susrećemo kada tako igramo..

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 14:15 (movie).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Kao što sam i rekao "sorry for bad quality, recording was not allowed at the Gamescom, so I did it hidden", samo ne znam zašto, pa svake godine daju i sad jedu govna.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sviđa mi se Fifa Mobile koja dolazi sa PS3 Engine-om.
17 godina
Tommy_123 kaže...

Kao što sam i rekao "sorry for bad quality, recording was not allowed at the Gamescom, so I did it hidden", samo ne znam zašto, pa svake godine daju i sad jedu govna.

Švabe imaju nova pravila igre, očito... ali unatoč svemu evo nove tekme snimljene u ilegali:

EL Clasico! Barca - Real

Izgleda da glavomet opet preuzima primat. No ništa neočekivanog kad vidimo kako obrambeni igrači loše stoje u obrani.. izgleda da je i u ovoj fifi pravilo, što dalje od protivničkog napadača. No unatoč svemu ovo mi je bila najsimpatičnija tekma do sada..

Evo i jedne tekme u odličnoj kvaliteti koju do sada nismo vidjeli.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2015 12:44 (movie).
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Golmane su popravili, nema više glupih izlazaka i kad izađu ne zaborave loptu i takve gluposti, napokon.

Ako misliš na ovaj gol Suareza glavom, vidjet ćeš da je Pepe puno ranije skočio, loša reakcija igrača koji igra, prerano je x stisnuo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2015 14:50 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Golmane su popravili, nema više glupih izlazaka i kad izađu ne zaborave loptu i takve gluposti, napokon.

Ako misliš na ovaj gol Suareza glavom, vidjet ćeš da je Pepe puno ranije skočio, loša reakcija igrača koji igra, prerano je x stisnuo.

Općenito pada puno golova glavom. Netko je rako da je pogledao 3 tekme u kojima je palo 5 golova glavom? Možda slučajno a možda je opet glava OP kao u fifi14. Tko bi ga znao..

15 godina
neaktivan
FIFA 16

Moguće, bumo vidli kad demo dođe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

Dok nisu objavili ove gameplaye ozbiljno sam mislio preskočiti ovu FIFA-u, ali sad mi se sve više počinje sviđati.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja jos nigdje ne vidjoh onaj Marcelov klizeci po minut pa se naglo ustane i klepi loptu..

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

Jel netko radio preorder? Ja sam najjeftinije vidio na Ruskom originu za 215kn. Ima negdje jeftinije?

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Ja sam napravio preord, ali za PS4. 490 kn u Infomarku.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Previše, ja ću je uskoro uzeti za 270 u gamesharu sa frendom i to za ps4 :)

13 godina
FIFA 16

A čuj, uzimam sam, a želim i imati box kolekciju na polici. :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

A to je onda druga stvar :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiX777 kaže...

Koja verzija? Ja sam za 560 kn uzeo deluxe edition. Dva packa tjedno od 7.5k mi se činilo sasvim ok.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 19:06 (movie).
13 godina
movie kaže...
KiX777 kaže...

Koja verzija?

Standard edition.

14 godina
partwish kaže...

Jel netko radio preorder? Ja sam najjeftinije vidio na Ruskom originu za 215kn. Ima negdje jeftinije?

Trenutno ne, a teško i da će biti. Uglavnom je svake godine oko 220-260kn po ovim third party shopovima. Eventualno preko VPN-a iskemijaš nešto za koju kunu manje, ali malo vjerojatno da ćeš proći bolje. Samo si pazi da ti ta verzija s ruskog Origina nije slučajno region locked ili ima podršku samo za ruski jezik. Bilo kako bilo, nema ti smisla raditi preorder dok ne vidiš barem demo da otprilike znaš valja li uopće.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Hexfire kaže...
partwish kaže...

Trenutno ne, a teško i da će biti. Uglavnom je svake godine oko 220-260kn po ovim third party shopovima. Eventualno preko VPN-a iskemijaš nešto za koju kunu manje, ali malo vjerojatno da ćeš proći bolje. Samo si pazi da ti ta verzija s ruskog Origina nije slučajno region locked ili ima podršku samo za ruski jezik. Bilo kako bilo, nema ti smisla raditi preorder dok ne vidiš barem demo da otprilike znaš valja li uopće.

Istina, mjesec dana nakon izlaska cijena već bude oko 250kn.

16 godina
FIFA 16

Ja sam do sada redovito uzimao na Meksičkom Originu, ali sada mi ni tamo baš nije jeftina.

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
kad pomislim uraditi pre order na 16ku sjetim se kako sam zivce gubio igrajuci 15ku
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...
kad pomislim uraditi pre order na 16ku sjetim se kako sam zivce gubio igrajuci 15ku

Kad sve zbrojim to mi je najjeftinija zanimacija kroz godinu ma kako traumatična i frustrirajuća bila.. nova sezona, nova fifa i idemo ispočetka..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
hanteed kaže...

Kad sve zbrojim to mi je najjeftinija zanimacija kroz godinu ma kako traumatična i frustrirajuća bila.. nova sezona, nova fifa i idemo ispočetka..

Pusis,pijes?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
movie kaže...
hanteed kaže...

Pusis,pijes?

ma jok, samo futa i to će ga unistiti :D

17 godina
jovial kaže...

ma jok, samo futa i to će ga unistiti :D

Pa nisi daleko od istine....

10 godina
neaktivan
movie kaže...
hanteed kaže...

da,svejedno cu uzeti 16ku kakva god bila,igram je citavu godinu i zadnjih 100 maraka dao bi za nju a nju nizasto!

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Jel se dobije ista preorderom?

0 0 hvala 0
17 godina
Hambrle kaže...

Jel se dobije ista preorderom?

FIFA16

E-mail: