FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 602.631
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Jel ima kakav gameplay, ja na ni jedan nisam naišao još.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Baš gledam i još ništa... mislim da od sutra gamescom starta za smrtnike pa do tada neće biti filmića...

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2015 15:20 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 16
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Ulaz je 15k coinsa i ako odmah ispadnem dobijem nešto u vrijednosti 15k coinsa. Ali umjesto jedne izgubljene ja mogu pobjedit 4 zaredom i dobit najvecu nagradu, koja ce vrlo vjerojatno bit vrijedna i cheaterima

Ako ništa drugo barem prva 2 mjeseca nece bit takvih stvari, ali nadam se da su to rjesili i za ubuduce, sa druge strane nadam se tome vec 3-4 godine haha

Problem je kaj se svi nadamo da možemo pobijediti 4 za redom.. ali dobro, bitno je da se uvode neke novine koje će dodatno zainteresirati igrače. Neka toga bude što više pa ćemo svi moći odabrati ono što nam najviše odgovara..

Nisam samo shvatio kako biramo rezerve? Na isti način kao i prvih 11 ili ih dobijemo random?

Pogledaj onaj video sa Nevillom i Carragherom, na kraju samo stisne tipku i izlistaju mu se, znaci random su.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
KiCo77 kaže...

Pogledaj onaj video sa Nevillom i Carragherom, na kraju samo stisne tipku i izlistaju mu se, znaci random su.

Obadvojca su odlični!

17 godina
FIFA 16
konami riješio vječito pitanje treba li euro biti dlc ili zasebna igra... ostao ea sports bez licence pa ne trebamo više time razbijati glavu

http://news.futhead.com/posts/32122-konami-aquire-uefa-euro-2016-license
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Jel itko napravio preorder i s koje stranice?

0 0 hvala 0
10 godina
srsen1996 kaže...

Jel itko napravio preorder i s koje stranice?

Ich, infomark.hr

11 godina
FIFA 16

Gameplay djeluje impresivno, jedva čekam probati...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Pa gdje si pogledao? Ja nigdje ne vidim da ima kakvog gameplaya, valjda ne smiju snimati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

U 13.30 je počela premijera gameplaya na gamescomu (twitch stream), barca vs chelsea je bilo. Valjda će u narednih par sati na yb staviti...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...

U 13.30 je počela premijera gameplaya na gamescomu (twitch stream), barca vs chelsea je bilo. Valjda će u narednih par sati na yb staviti...

I? Vidim da si napisao da si oduševljen, znači da je jako dobro.

17 godina
Tommy_123 kaže...

Pa gdje si pogledao? Ja nigdje ne vidim da ima kakvog gameplaya, valjda ne smiju snimati.

Danas u 10h je otvoren gamescom za široke narodne mase. Valjda ekipa još igra pa kad dojde doma bude stavila. Možemo očekivati predvečer prve filmiće...

15 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo našao ja nešto, http://www.twitch.tv/twitch/v/9889827 02:59:00

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
FIFA 16
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 15:29 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Evo našao ja nešto, http://www.twitch.tv/twitch/v/9889827 02:59:00

Ovo je razočaravajuće ili ja očekujem previše od ove igre. Naime opet klasična fifa situacija. Messi utrčava na peterac po sredini gola a da ga nitko ne prati. U 16 m imamo 3 obrambena igrača koji ga ne primjećuju. I što se događa? Centaršut na nekih 5/6m po sredini gola i igrač od 169 cm neometano zabija glavom. Znači napravili su da napadač ulazi u prazan prostor ali nisu napravili da ga obrambeni prati. I kako sada da se ja od toga branim kad markiram igrača koji pokušava centrirati a njemu ulazi igrač na centaršut a svi moji obrambeni stoje kao drvene marije.

https://gyazo.com/9ad09c47f87a303489fbc18979d6fe77

uhvatio sam trenutak centaršuta i tri obrambena debila kojima messi zabija glavom bez prevelikog problema? Nitko mu ne stoji blizu. Imaš 3 u obrani a kao da nemaš niti jednog. Koga čuva ovaj dolje ili ovaj lijevo koji stoje sami i vide ispred sebe igrača. Ajde ovaj gore, mogu popušiti da ga ne vidi ali opet koga i on čuva? Ovo je stvarno razočaravajuće..

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 18:44 (movie).
14 godina

Gle da ga su nepogrešivi onda nebi bilo golova s glavom, ne moze ni obrana igrat savršeno. Ne znam kako se uspiješ branit od centaršuteva na taj način ali ja uvijek držim onu tipku tako da mi PC pritisce igraca koj zeli centrirat, a ja igram sa igracem u sredini i namještam ga i u 90% posto slucajeva taj moj igrac izbije loptu glavom tj. spasi siguran gol. Ne ocekujem da ce komp ucinit posao za mene.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 18:53 (KiCo77).
17 godina
KiCo77 kaže...

Gle da ga su nepogrešivi onda nebi bilo golova s glavom, ne moze ni obrana igrat savršeno. Ne znam kako se uspiješ branit od centaršuteva na taj način ali ja uvijek držim onu tipku tako da mi PC pritisce igraca koj zeli centrirat, a ja igram sa igracem u sredini i namještam ga i u 90% posto slucajeva taj moj igrac izbije loptu glavom tj. spasi siguran gol. Ne ocekujem da ce komp ucinit posao za mene.

Koliko puta se dogodi situacija da lik centrira ali u kadru ti nije tvoj šesnajsterac pa ne vidiš da ti obrambeni igrači daleko stoje i kad se kadar promjeni kasno je za reakciju.

Samo hoću reći, ako su napravili da napadač sam ulazi u tvojih 16m onda bi trebao i tvoj obrambeni koji ga čuva sam za njim ići jer tog trenutka se akcija odvija na drugom kraju terena i ti ne vidiš opisanu situaciju jer vidiš samo dio terena gdje je trenutno lopta.. inače, u ovoj fifi nisam primio deset golova glavom u 1000 tekmi ali me živciraju ovakve debilane jer ako se bočni vrate na svoju poziciju i prate igrača zašto to sami ne rade i ovi u sredini terena. Ako se ne varam ja kontroliram jednog igrača a ostalih deset pomiće ai i on to radi s namjerom da me neki put zahebe..

sorry za dva posta jer sam ovog obrisao i nije ga bilo  kad sam napisao drugi ovaj se opet pojavio..

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 19:31 (movie).
17 godina
KiCo77 kaže...

Nije stvar u tome što komp čini ili ne čini za tebe već u tome da igrači stoje na terenu na svojim pozicijama bez obzira na zbivanja na terenu. U ovoj situaciji imamo 3 obrambena igrača koji nikoga ne čuvaju i samo jednog napadača?

Sav idiotizam igrača u fifi najbolje se vidi u situaciji kad recimo protivnički golman ispuca loptu preko centra a tvoja 4 obrambena igrača stoje ko debili u ravnoj liniji dok protivnički igrač prima ispucanu loptu bez da mu itko priđe? Pa zar ne bi stoper trebao kao u pravom nogometu stajati pored tog jedinog napadača i markirat ga? Ovako doumbia ili aubameyang mirno prime loptu i drito okomito na gol, prođe jednog tvog igrača i mirno zabije bez obzira kaj si ti u obrani bio s 4 igarča. No što ti to vrijedi kad oni nikad nisu čuli za onu staru nogometnu, bliže igraču a situacija koju sam opisao je upravo takva.

Evo koju minutu kasnije opet ista situacija

https://gyazo.com/a0bae6a77025e6ecba996c0fa4f668a7

edit: već je postano ali ovo je izdvojeno i u nešto boljoj kvaliteti

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 20:56 (movie).
17 godina
FIFA 16

FIFA 16 demo detalji

http://www.fifa-infinity.com/fifa-16/fifa-demo-details/

dobit ćemo fut draft mod u demo-u za isprobati kao i njemačke i američke curice te 12 momčadi. Ne znam je li ih ikada do sada toliko bilo?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 22:43 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Budući da volim zabiti gol na način da probijem bok, centriram i zakucam glavom, zanima me da li će i u ovoj fifi to prolaziti kao nožem kroz maslac...(?), jer i u trenutnoj fifi sam uhvatio tajming i u zadnjih 4 tekme postigao 12 golova glavom (online). Svaki put kada zabijem gol glavom pribilježim crticu u blokić...Navedeni način postizanja golova je bilo moje oružije protiv onih koji su forsirali onu foru, kada se zajune sa jednim igračem prema golu, i koristili onu jednu sekundu moje nepažnje i lako poentirali.

Nadam se da će naći neki balans između odbrane i napada, jer odbrana je bila dosta degradirana u odnosu na napad i morao si imati vraški tajming za spriječiti ono najgore...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Jel ima kakvih novosti za old gen, ja jos ni na sta nisam naisao-

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Na ovim linkovima šta se pojavljuju u ovoj temi, gdje piše sta nas novo ocekuje na nekim mjestima su dvije zvjezdice ** i dole piše only for ps4,xbo and pc, što bi znacilo da sve što je tamo navedeno, a nema te 2 zvjezdice pored dolazi i na old-gen

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

kada izlazi demo jesu dali datum?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Stvarno dobro izgleda, pogledao sam oba livestreama i nadam se da ćemo dobiti zaokruženi proizvod, najviše mi se sviđa sredina, više se ne gube igrači, fino pokrivaju prostor, vidio sam da i par puta je forsirao duge lopta i nisu prolazile, to mi ulijeva nadu da su to upotpunosti smanjili jel je bilo dosta abjuzanja l1 trokuta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

.

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 2:12 (dreammaker).
11 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Na ovim linkovima šta se pojavljuju u ovoj temi, gdje piše sta nas novo ocekuje na nekim mjestima su dvije zvjezdice ** i dole piše only for ps4,xbo and pc, što bi znacilo da sve što je tamo navedeno, a nema te 2 zvjezdice pored dolazi i na old-gen

Jel mi mozes poslat linkove, stvarno ne mogu nac..

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Meni se ne svidja sto se forsa taj novi pas.Pa ne može to svaki igrac jbt

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
miikaa77 kaže...
KiCo77 kaže...

Jel mi mozes poslat linkove, stvarno ne mogu nac..

https://www.easports.com/fifa/news/2015/fifa-16-presentation

Na dnu imaš pojasnjenje šta koliko zvjezdica znaci, i onda nastavi kliktat desno po releated articles

17 godina
FIFA 16
Evo još jedne tekme

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Mnogo su se potrudili oko old gena i ako na njemu trenutno ima igraca pun q.. Pa jbt samo 450 novih faca i to je to?! Ma daj, sumnjam da cu je uzeti ove godine ako samo ovo sr*nje zajedno s dresovima bude novost..

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice