Sta airJapesa razlikuje od ostalih igraca ?!Talenat ! Zasto vi ne igrate kao AirJapes i slicni !Nemate talenta !
Kakav talent? Lik igra zato kaj potroši svaki dan pola dana na igru. Nakon toga proradi mehanika ponavljanja i naravno da si bolji od onoga tko igra jedan sat dnevno ili svaki treći dan.. Rekao si da nikada ne gledaš radar. To je osnova. Moraš naučiti koristiti radar. Za to ti ne treba talent već moć zapažanja koju stjećeš satima provedenim ispred tv aparata. Potom bitna stavka je čitanje igre. Je li se netko rađa s tim talentom? Moraš imati neka osnovan znanja o nogometu te predviđati logične poteze protivnika. Npr. logično je da se lik namješta uvijek na jaču robbenovu nogu i da će ići u stranu koja robbenu odgovara za udarac. Pa nećeš ga onda zatvarati na lošiju nogu.
Za to ti ne treba talent već malo zdravog razuma i određena praksa kako bi to što bolje sproveo u djelo... fakat radiš nauku tamo gdje je nema.. imaš i na ovom forumu likova koji su vrhunski igrači i koji su osvajali turnire po ea forumima i pitaj ih jesu li se rodili talentirani ili su samo igrali malo više od recimo tebe i imali volju naučiti igrati bolje od prosjeka...
Pocecu valjda i ja gledati radar jednog dana !Za sad imam preca posla !Sad sam na odmoru pa cu da igram malo vise !
mada igram na Co-op cameri pa radar mozda i nije presudan jer se vidi dosta na ekranu !