FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 763.215
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Nisu ovi iz ea sportsa dali 4 informa ikome, tako da sumnjam da ce i njemu...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Imam stariji joystick od speedlinka-a i kako da napravim da mi kontrole budu kao na ps3, inače, sve mi je pomiješano haha
;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz,koja je bolja kombinacija od ove dvije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 15
Chkomatore kaže...

http://gyazo.com/ed17e993c0bf51d1d2c6a191e5c95e19

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 10:47 (movie).
13 godina
neaktivan
genius_ kaže...

Zašto Muller ili Auba u špicu?

I always tell the truth.Even when I lie.
17 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...
genius_ kaže...

Pa Milera i  Aubu  imam ,koga drugog da stavim da je iz Njemcke lige ili Njemac da se slaze sa Ribery  ili Francuz ,sta znam ??

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 10:58 (genius_).
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Ili da idem na opciju sa Benzincem ? :)

Ili opciju sa Tevezom posto Teveza imam ali nemam brzinu onda neku napadaca ali je cem, 100 % ?

P.S Treba mi brzina jer sam sa Romom usao u 5 diviziju season bez problema !

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 11:25 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Tradeam FUT 15 coinse za FUT 14. Također imam i ovaj steam account koji isto mijenjam za FIFA 14 coinse, uz napomenu da je CS neigriv jer lik od kojeg sam dobio account je dobio ban, sve ostalo uredno. Ponude u PM 

0 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

Ili opciju sa Tevezom posto Teveza imam ali nemam brzinu onda neku napadaca ali je cem, 100 % ?

Nemaš brzinu? Pa kaj je tevez spor igrač? U ovoj kombinaciji ti ribery nema max che pa je to iz moje perspektive opet problem. Inače u 4-3-3 formaciji za špicu je bitnije pozicioniranje i realizacija nego brzina pošto je to ofenzivna formacija i stalno si visoko tako da nema tu nekog prostora za kontru, bar ja to tako vidim... no imamo različite stilove igre pa poštujem tvoju viziju no poradi da ti svi igrači imaju max che..

Ja bih to ovako složio. Sad, hoćeš li na cm recimo staviti lahma ili švajnija stvar izbora kao i na još nekim pozicijama ali u globalu ovako ti svi imaju max che. Nećeš dva h/h CM stavi onda de rossia. Malo se poigraj

http://gyazo.com/f1eeb9f683538a3e3d1124cc425c0db5

kombinacija koliko hoćeš a brzine veće..

http://gyazo.com/961fa1c54a9df58ec6e235641257a4e0

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 11:53 (movie).
17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Nemaš brzinu? Pa kaj je tevez spor igrač? U ovoj kombinaciji ti ribery nema max che pa je to iz moje perspektive opet problem. Inače u 4-3-3 formaciji za špicu je bitnije pozicioniranje i realizacija nego brzina pošto je to ofenzivna formacija i stalno si visoko tako da nema tu nekog prostora za kontru, bar ja to tako vidim... no imamo različite stilove igre pa poštujem tvoju viziju no poradi da ti svi igrači imaju max che..

Sta mislis koja bi onda formacija bila najbolja za Ribery ,i ove sto ima igrace ?Kako da ih poslozim ?Imam jos Millera,Higuaina,Gervinho,Aubameyang,ono klasicno Doumbia,Ibarbo i sl !

Mada meni pase 4-3-3,takva je postava Rome cini mi se ,samo sto su tamo u napadu bas brzi igraci zacas pretrce odbranu ! :)

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Ja bih to ovako složio. Sad, hoćeš li na cm recimo staviti lahma ili švajnija stvar izbora kao i na još nekim pozicijama ali u globalu ovako ti svi imaju max che. Nećeš dva h/h CM stavi onda de rossia. Malo se poigraj

http://gyazo.com/f1eeb9f683538a3e3d1124cc425c0db5

kombinacija koliko hoćeš a brzine veće..

http://gyazo.com/961fa1c54a9df58ec6e235641257a4e0

Probacu sa Doumbiom ,taj mi bas lezi ! :)

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozz,imam " starog " Doumbiu iz ruske lige ,da li moram da kupim sad " novog" iz serie A ili ovaj moze da se prekomanduje nekako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

Pozz,imam " starog " Doumbiu iz ruske lige ,da li moram da kupim sad " novog" iz serie A ili ovaj moze da se prekomanduje nekako?

Pa za seriju A će ti trebati novi a ako slažeš neki hybrid rusko talijanske lige poslužit će ti i stari...

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Pa za seriju A će ti trebati novi a ako slažeš neki hybrid rusko talijanske lige poslužit će ti i stari...

Imam odbranu ,seria A,dobio sma Ribery u packu ,i Millera,steta mi je da ih ne ubacim u tim ali onda Doumbia se ne uklapa i kvari kem.

Moglo bi kao na slici ali mi je Doumbia iz Ruske lige jbg !

15 godina
FIFA 15

Evo mene na 700 Winova :) 

@Genius_ Kakav je to squad... kako tevez moze igrat cdm  

PSN: Chov1ch
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

Imam odbranu ,seria A,dobio sma Ribery u packu ,i Millera,steta mi je da ih ne ubacim u tim ali onda Doumbia se ne uklapa i kvari kem.

Opet imaš dva igrača s che6? Tevez na cdm-u? Ako hoćeš imati max che onda ćeš morati složiti nešto slično onome što sam ti napravio. Što će ti ribery s che6? Bolje ga prodaj pa slaži nešto gdje ćeš iskoristiti pun potencijal svakog igrača...

11 godina
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

Nešto ovakvo onda? http://www.futhead.com/15/squads/29267318/ , s Mullerom ovako nesto http://www.futhead.com/15/squads/29267825/ ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 15:45 (The_K).
12 godina
neaktivan
genius_ kaže...
Bruno_K!ng kaže...
genius_ kaže...

Pa Milera i  Aubu  imam ,koga drugog da stavim da je iz Njemcke lige ili Njemac da se slaze sa Ribery  ili Francuz ,sta znam ??

Lewandowski,meni osobno najdrazi klasicni napadac u FIFI 15

10 godina
neaktivan
movie kaže...
Chkomatore kaže...

http://gyazo.com/ed17e993c0bf51d1d2c6a191e5c95e19

Ne računaju toty i tots kao inform... Ako gledaš tako, onda ih i ronaldo već ima 4. Mislim samo na if i motm kartice. Ali to ne mora da znači da neće sada napraviti izuzetak, ipak je dao 5 golova, samo kažem da se ne iznenadite ako ne bude dobio

17 godina
Mic_zap kaže...

Meni je osobno lew najveći panj u fifi 15 od svih ozbiljnih napadača... ne znam je li mogu s njim pogoditi prazan gol s 5 m jer sve ide u stativu ili golmana.. nevjerojatno. Prošle godine mi je bio obvezatna lektira, ove zaobiđi u što većem luku. Nešto slično je i IF benteke... kaj taj može sve promašiti... strašno..

17 godina
Chkomatore kaže...

Ne računaju toty i tots kao inform... Ako gledaš tako, onda ih i ronaldo već ima 4. Mislim samo na if i motm kartice. Ali to ne mora da znači da neće sada napraviti izuzetak, ipak je dao 5 golova, samo kažem da se ne iznenadite ako ne bude dobio

Pa jel vidiš da ima 4 IF kartice i po jednu toty i tots. Znači ukupno 6 kartica..

Evo maknuo sam ti toty i tots karticu pa baci pozor još jednom pa broj do četiri..

http://gyazo.com/cfce24d1e86c31904edaad835479f231

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozz ljudi !

Da li je istina da ako se promjeni igrac neposredno prije pocetka meca ili u toku mece kemija vise nije bitna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

Pozz ljudi !

Da li je istina da ako se promjeni igrac neposredno prije pocetka meca ili u toku mece kemija vise nije bitna?

Uvijek je bitna (bar je tako zamišljeno) samo što igrač koji ulazi preuzima che igrača koji izlazi...

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 20:26 (movie).
11 godina

Upravo sam skužio da su samo 4 hummelsa na PC marketu, a za desetak minuta nece biti nijednog.

17 godina
The_K kaže...

Upravo sam skužio da su samo 4 hummelsa na PC marketu, a za desetak minuta nece biti nijednog.

fifa na PC je mrtav magarac kojeg svi napucavamo da se digne ali uzalud kad je mrtav.. ne bih se iznenadio da sljedeće izdanje zaobiđe računala...

13 godina
neaktivan
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

Tevez na CDM? Reci mi da se zezaš!

I always tell the truth.Even when I lie.
17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Pozz ljudi !

Uvijek je bitna (bar je tako zamišljeno) samo što igrač koji ulazi preuzima che igrača koji izlazi...

Pa to znaci da se moze mjenjati kako hoces?!bez obzira na ligu i sl ?!

14 godina
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

Pozz ljudi !

Pa to znaci da se moze mjenjati kako hoces?!bez obzira na ligu i sl ?!

Da (ako mjenjas dok si u tekmi)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
movie kaže...
Mic_zap kaže...

Meni je osobno lew najveći panj u fifi 15 od svih ozbiljnih napadača... ne znam je li mogu s njim pogoditi prazan gol s 5 m jer sve ide u stativu ili golmana.. nevjerojatno. Prošle godine mi je bio obvezatna lektira, ove zaobiđi u što većem luku. Nešto slično je i IF benteke... kaj taj može sve promašiti... strašno..

meni ista takva situacija je bila,ali sa suarezom,znaci sta se taj meni ispromasivao ja sam znao sjediti i smijati se koliko je to lose bilo.Dok lewa trpa kao lud

PS. kako sada ide prodaja coinsa,nes sam malo gledao da se acc. sada prodaju ali to mi je malo glupo,a vidim da youtuberi opet na veliko promoviraju.

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Opet imaš dva igrača s che6? Tevez na cdm-u? Ako hoćeš imati max che onda ćeš morati složiti nešto slično onome što sam ti napravio. Što će ti ribery s che6? Bolje ga prodaj pa slaži nešto gdje ćeš iskoristiti pun potencijal svakog igrača...

Jbg nisam skontao da je chem. pojedinih igraca bitan ,ja sam gledao samo da mi je ukupan chem. blizu 100 % ! :)

P.S. Ovo je najbolje sto mogu da sastavim od postojecih igraca ,samo da kupim Bernata ,valjda nije skup ! :)

P.S.S. Klinjo od 10 god voli ovaj drugi tim ! :)Razumijem ga u potpunosti ! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 8:09 (genius_).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice