FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 816.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 15
Del_Boy97 kaže...

UEFA TOTY

Pa link što sam linkao ti je s te uefine službene stranice gdje se do neki dan moglo glasovati za toty igrače. No sad mi je palo na pamet da nemaju dva izbora. Jedan od strane struke a drugi u kojem svi mi imamo pravo dati glas. Znam da za fifin izbor igrača godine i toty glasuje oko 5000 igrača, trenera i sportskih novinara. Možda je ovaj uefin izbor nas smrtnika? Tko će ih znati..

12 godina
FIFA 15

točno to, ovo je izbor fanova, a pravu 11-oricu biraju stručnjaci

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

točno to, ovo je izbor fanova, a pravu 11-oricu biraju stručnjaci

Nisi u pravu - fanovi odlučuju preko UEFA-ine stranice tko će biti u TOTY-u.

Piše ti u opisu TOTY-a;

The UEFA Team of the Year is a football award given by UEFA through a poll on its official website.

12 godina
FIFA 15

kao pravu 11-oricu sam mislio na fifin izbor

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fcbarca kaže...
matić_žu kaže...

James prvi strijelac SP-a, ima odličnu sezonu u Realu, ne vidim gdje je problem.
http://www.futhead.com/15/squads/15609849/

Ovako bi po meni izgledalo idealnih 11 za 2014. godinu, dvoumio sam se između Robbena i Mullera

Odličnu sezonu u realu ahahahahahahha, James je goli ku**c za našeg Modrinju.
Dvoumio si se između Robbena i Mullera . Pa robben ja bil najbolji igrač svjetskog, i najbolji je igrač bayerna.

Sinko kolko ti imaš godina?
Ovakav tim se bira na kontu njihove statistike, a ne na kontu toga da li mi više volimo Jamesa ili našeg Lukicu.

U 24 nastupa u dresu Reala on ima 9 pogodaka i 7 asistencija, ta statistika je i više nego dobra s obzirom da je došao u potpuno drugu ligu i potpuno drugi klub.
Robben 24 nastupa(klub i repka-2014) 15 golova i 6 asistencija, Muller 30 nastupa-16 golova-10 asistencija. Od toga Muller ima 5 golova na SP-u i 3 asistencije, dok Robben ima 3 gola i 1 asistenciju.

@matekws nemoj mi se samo ti pravit pametan...

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
13 godina
matić_žu kaže...
fcbarca kaže...
matić_žu kaže...

James prvi strijelac SP-a, ima odličnu sezonu u Realu, ne vidim gdje je problem.
http://www.futhead.com/15/squads/15609849/

Ovako bi po meni izgledalo idealnih 11 za 2014. godinu, dvoumio sam se između Robbena i Mullera

Odličnu sezonu u realu ahahahahahahha, James je goli ku**c za našeg Modrinju.
Dvoumio si se između Robbena i Mullera . Pa robben ja bil najbolji igrač svjetskog, i najbolji je igrač bayerna.

Sinko kolko ti imaš godina?
Ovakav tim se bira na kontu njihove statistike, a ne na kontu toga da li mi više volimo Jamesa ili našeg Lukicu.

U 24 nastupa u dresu Reala on ima 9 pogodaka i 7 asistencija, ta statistika je i više nego dobra s obzirom da je došao u potpuno drugu ligu i potpuno drugi klub.
Robben 24 nastupa(klub i repka-2014) 15 golova i 6 asistencija, Muller 30 nastupa-16 golova-10 asistencija. Od toga Muller ima 5 golova na SP-u i 3 asistencije, dok Robben ima 3 gola i 1 asistenciju.

@matekws nemoj mi se samo tvnih i pravit pametan...

Aha... znaci TOTY je najbolji sa 10 ofenzivnih veznih ? Ovaj izbor je idiotiski do kraja. Rodriguezu dati a mali osim na SPu nije nista pokazo. No, ajde... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Jbg, isto je glupo imati 3 stopera i CDM/CM igrača na mjestu gdje se trebaju naći RB i LB.
Da, znam tu priču da je Lahm RB, što je i logično. Ali je Pep napravio od njega veznog igrača. Isto tako Ancelotti je od Kroosa napravio zadnjeg veznog, od samog dolaska u Real.

James je 50% tekmi odigrao na CM poziciji, tako da je vrlo vjerovatno da će dobiti karticu na toj poziciji za TOTY

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
matić_žu kaže...

Jbg, isto je glupo imati 3 stopera i CDM/CM igrača na mjestu gdje se trebaju naći RB i LB.
Da, znam tu priču da je Lahm RB, što je i logično. Ali je Pep napravio od njega veznog igrača. Isto tako Ancelotti je od Kroosa napravio zadnjeg veznog, od samog dolaska u Real.

James je 50% tekmi odigrao na CM poziciji, tako da je vrlo vjerovatno da će dobiti karticu na toj poziciji za TOTY

Lahm je igrao 1/4 sezone kao zadnji vezni i sad je on vezni igrač?

17 godina
FIFA 15

Polako se slaže nova ekipa... do kraja sljedećeg vikenda trebala bi biti kompletirana..

http://gyazo.com/15bed5205171fe3d2ccc14cc80be1671

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Neka ekipa do 100k? Hvala 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

interesira me tko ima ekipu koja se zove "za dom spremni"?

naletio sam na njega u drugoj diviziji, sve HR igraci, vecina njih su IF

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

FIFA 15 100.000 Coinsa GIVEAWAY! Za informacije kako pristupiti ovom giveawayu pogledajte jednostavne upute u videu.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 15

Mislia sam ovih dana kupiti priko G2A fifu 15 za negdje mislim oko 280kn sa paysafeom. Kada igram demo osjeti se nekako u izbijanju golmana ili nekakvom šutu ponekad malo blokavanje ali moze se igrati stvarno ono minimalno ili naprimjer kada igrac uvati sprint negdi dije nekakva sjena ili nesto ali stvarno minimalno uglavnom ako kupim full verziju oce li se to sta popraviti jer vidim da dosta ljudi priko yt se zale na to ka blokavanje sad nezz jeli do kompa ili sta ugl  ima li ko iskustva ikakvih mozda? Jeli mi bolje kupiti na komp onda ili na ps3 jer na pc-u mi je ignite engine pa zato.
RAM:4GB
AMD PHENOM II X4 B55 3,30 GHZ

AMD R9 270 2GB DDR5

0 0 hvala 0
15 godina
hrci24 kaže...

FIFA 15 100.000 Coinsa GIVEAWAY! Za informacije kako pristupiti ovom giveawayu pogledajte jednostavne upute u videu.

Rigged!

:)

17 godina
hrci24 kaže...

Sinoć kolindica na stankovićev upit kaže da ne zna što piše u njenom izbornom programu a danas ovaj kralj kaže kako se zahebao pa prodao nekoliko igrača koji su mu po tome očito trebali. Simpatični su mi likovi koji ne poznaju materiju kojom bi se htjeli baviti. Ne, ovo nije kritika nego svaka čast na hrabrosti.

Tko mi je kriv kaj se nisam kandidirao za predsjednika već sam ostao u svojoj sobi i skraćujem si život fifom... dobro, i ženin pogled ledi krv u žilama ali to je neka druga priča.. 

Nadam se da imaš kojeg pretplatnika jer šteta je da pred toty ovi coinsi ostanu neiskorišteni...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2015 19:24 (movie).
13 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

interesira me tko ima ekipu koja se zove "za dom spremni"?

naletio sam na njega u drugoj diviziji, sve HR igraci, vecina njih su IF

nitko nista ha?

ako i je netko medju nama eto neka zna da ga nataknem na *****, njega i njegov chit. 

1. divizija vise nije igriva jer ih je previse, po 4-5 spajanja za redom mi nalazi te debile i stvarno vise nema smisla igrati ovo smece od igre.

[19xx]C3c1l
15 godina
FIFA 15

La novi video :)

Nadam se da će vam se svidjeti, lajkajte i bacite SUB :)

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Čisto da pitam, neki dan je jedan naš sa brončanom ekipom ponizio onog twitchera jay1fifakinga (jay iskopirao momcad i nazvao je Dinamo Zagreb :)). Klub se zvao Dinamo Zagreb. Na XB1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
njok2 kaže...

jel zna netko kako se dobiju nove kopacke? ne mislim na one koje se mogu otkljucat u shopu nego ovi novi modeli kojih ni nema u shopu. jel treba skinut neki update ili slicno?

anyone??

15 godina
njok2 kaže...
njok2 kaže...

jel zna netko kako se dobiju nove kopacke? ne mislim na one koje se mogu otkljucat u shopu nego ovi novi modeli kojih ni nema u shopu. jel treba skinut neki update ili slicno?

anyone??

Otkljucavas ih riješavanjem onog npr 22 long shotova i sl

17 godina
FIFA 15

R.I.P. Junior Malanda ...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

šteta čovjeka, a bio je dobar silver cdm

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Jucer mu je cijena bila 1.5k, a sada oko 30k

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

movie kaže...
hrci24 kaže...

Sinoć kolindica na stankovićev upit kaže da ne zna što piše u njenom izbornom programu a danas ovaj kralj kaže kako se zahebao pa prodao nekoliko igrača koji su mu po tome očito trebali. Simpatični su mi likovi koji ne poznaju materiju kojom bi se htjeli baviti. Ne, ovo nije kritika nego svaka čast na hrabrosti.

Tko mi je kriv kaj se nisam kandidirao za predsjednika već sam ostao u svojoj sobi i skraćujem si život fifom... dobro, i ženin pogled ledi krv u žilama ali to je neka druga priča.. 

Nadam se da imaš kojeg pretplatnika jer šteta je da pred toty ovi coinsi ostanu neiskorišteni...

Kako sam uspio prodat par igrača koji nisu ni bili nešto i koji mi nakraju nisu ni trebali, vrlo jednostavno,  na jednom triggeru je quick sell all, i na drugom je send all to club. jebiga dogodilo se da sam slučajno krivo pritisnuo i odoše oni.

Ubij me! 

Ako se to tebi nije do sada u svo tvoje igranje Fife nikad nije dogodilo, svaka čast, ali to nema veze sa poznavanjem materije. Siguran sam da ti poznajes materiju vjerojatno bolje od mene jer sam se tek nedavno vratio FIFI.

Što se tiče Predsjednika, trebao si skupit 10.000 potpisa i natjecat se za super posao od dvadesetak tisuća kuna, vidiš da su se svakakve budale prijavljivale. 

A što se tiče coinsa tko te sprečava da se ti javiš i dobiješ pa paemtno potrošiš te coinse.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 1:14 (hrci24).
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Jucer mu je cijena bila 1.5k, a sada oko 30k

Jadno. Fuj. To ti dovoljno govori kakva je večina populacije koja igra fifu. Ista situacija je bila i prije s Turinom i Christianom Benitezom. Da je ljudima toliko stalo do coinsa, to mi nikako nije jasno. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 3:11 (antiljano27).
10 godina

ANYONE? :)

10 godina
FIFA 15

Mislim kupit fifu 15 priko G2A ovih dana pa me zanima ovo... Demo verzija mi je malo blokavala npr kada bi golman nabiva balun vidilo bi se malo zastajkivanje ili kada bi puca isto bi se vidilo zastajkivanje takoder kada bi trca po krilu tamo di je sjena pa bi i tamo malo blokavalo al nista sada ono puno al ugl zanima me kada bi kupia full verziju jeli ima problema sa zastajkivanjem ili mi je to do kompa?

RAM:4GB

CPU: AMD A3 455 OTKJUCAN U Phenom II X4 B55 3,30GHZ

GPU: AMD R9 270 2GB DDR5

Fala unaprid na odgovoru.

0 0 hvala 0
17 godina
hrci24 kaže...

Kako sam uspio prodat par igrača koji nisu ni bili nešto i koji mi nakraju nisu ni trebali, vrlo jednostavno,  na jednom triggeru je quick sell all, i na drugom je send all to club. jebiga dogodilo se da sam slučajno krivo pritisnuo i odoše oni.

Ubij me! 

Ako se to tebi nije do sada u svo tvoje igranje Fife nikad nije dogodilo, svaka čast, ali to nema veze sa poznavanjem materije. Siguran sam da ti poznajes materiju vjerojatno bolje od mene jer sam se tek nedavno vratio FIFI.

Što se tiče Predsjednika, trebao si skupit 10.000 potpisa i natjecat se za super posao od dvadesetak tisuća kuna, vidiš da su se svakakve budale prijavljivale. 

A što se tiče coinsa tko te sprečava da se ti javiš i dobiješ pa paemtno potrošiš te coinse.

Da bi čovjek poznavao materiju ne mora igrati fifu. Samo mora voljeti i pratiti nogomet. Da bih znao gdje igra arnautović za to mi ne treba fifa. S obzirom da volim i igram aktivno nogomet te vikendom pogledam po nekoliko utakmica i pratim na internetu nogometne vijesti posve mi je normalno da s tim nemam nikakvih problema. Samim pogledom na karticu i grb svakog koga i malo interesira nogomet sve mu je jasno. No dobro... u svakom slučaju rekao sam da te ne kritiziram već suprotno. Ja u svakom slučaju ne bih snimao filmiće i držao predavanja o recimo cod-u ako o tome nemam što reći i ako nisam ušao u njegove osnove a kasnije i sve njegove tajne..

A što se coinsa tiče, zadnjih dana sam dobro trgovao tako da 100k tamo vamo mi i nije neki izazov..

Imaš moju podršku u daljnjem radu. Za sada si duhovit a s vremenom se nadam da ćeš postati i kvalitetan.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

EAids :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Jedno pitanje,da li je istina da chemistry style pogorsa igraca,i ako da zašto,jer sam citao negdje da to nije dobro pa sad vas pitam

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice