FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 735.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
Dodinho kaže...

I kojeg bi mi desnog beka preporučili da se uklopi u BPL momčad a da nije jako skup?

B. Sagna {#}

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
15 godina
neaktivan
interblueNick kaže...
Dodinho kaže...

I kojeg bi mi desnog beka preporučili da se uklopi u BPL momčad a da nije jako skup?

B. Sagna {#}

Clichy i Sagna predobri bekovi :)w

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
10 godina
neaktivan
FIFA 15

U prošli petak ni sam ne znam kako sam ustao i na poslu izgledao kao zombi, jer od silnog igranja nisam skužio da ima pola dva iz ponoći. {#}

Meni je u početku FUT izgledao sporije nego SEASONS i onda je odjednom sve ubrzalo. Ili mene nosa, ili je ovo jednostavno luda igra... Odbranu nikad nije bilo teže igrati, i vratari konačno primaju i brane svašata, samo bi trebalo srediti ovo kretanje po rubu peterca. Konačno se može osjetiti da je vratar jednostavno kratak, koliko god da se ispruži, u želji da odbrani udarac. Igrači i lopta nekako djeluju teški, baš onako kao u stvarnosti.

Bez obzira na sve, meni je ovo najbolja FIFA i uživam u njoj na svoj način. U FUT-u sam skoro pa na pola puta i otpor je strašan, ali nedam se...

Lagano skupljam "svoje ljude" i već su neki od njih u pogonu: Enrique, Sagna, Kaboul, Valencia, Eto'o i Zvijer, koja je mračnija i brutalnije nego ikada, jedan jedini, veličanstveni, silovatelj u 16-ercu, Christian Benteke. {#}

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 12:31 (interblueNick).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Samo jedno pitanje.

Da li radi desna gljiva na kontrolerima ili su napravili isto sranje kao i na fifi 14, da podržava Xbox kontrolere . Hvala :)

11 godina
FIFA 15

Nisam nikada bio neki pro igrac fife,tako da ovo navedeno uzmite sa dozom rezerve.

Animacije,zvukovi,grafika odlicno napravljeno,ambijent se osjeti dosta bolje nego Fife koje sam ja igrao (ne poredim sa F14 nju nisam igrao)
Sudije dosta dobre,ljudi bi penale cim covjek padne a nitko replay ne gleda gdje se vidi da to nije vidjelo faula.

Sad defending apsolutno je tezak,jel broken to ne znam rano mi je jos reci,ono sto vidim jeste napredak u mome defendingu iako jos od 15 utakmica samo sam 2 ili mozda 3 zavrsio sa manje od primljena 2 gola,ali bitno je da se vidi napredak i da se moze braniti,samo je izuzetno zahtjevno branjenje u fifi,prvi dan sam zglob zeznuo koliko se covjek mora naraditi da uzme loptu.

Defenderi ispadaju kad ukljucite defendera i zeznete defensive lajnup,jer onda jedan sa boka krene mid da pokrije ovaj krene bok da pokrije i to vise ne lici na nista,najbolje rijesenje bar za sada koje sam uspio da odradim imam bar jednoga midfildera blizu odbrane koji ima solidan speed,njega pretezno palim i koristim da pritisak napravim na napadace dok odbrana ne stane u red i palim ih samo ako sigurno mogu uzeti loptu,naravno sigurno nekada bude uzasno losa procjena i primim gol.

Ali sve u svemu mislim i nadam se da nakon nekih 50-100 odigranih utakmica da cu imati puno manje problema sa odbranom i uzimanjem lopti.
Patch ce trebati da popravi par pozicioniranja,mozda malo da se i defense popravi.

Igra je daleko od savrsenoga,ali bar za sada koliko sam igrao ovih 10-15 sati nije ni blizu tolike katastrofe kao sto neki ljudi tvrde.
Ali opet kazem nisam nikakav Fifa expert,pa vidjet cemo mozda kad odigram tih 100 utakmica uvidim da je igra losa,za sada je zabavna,addictive i povremeno frustrirajuca. 

1 1 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Evo samo da podijelim svoju ekipu sa vama... naravno kritike i neke ideje su uvijek dobrodosle 

https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=iz1j0c87nLmZW:pc 

planiram se prebacit na istu taktiku samo sa lm i rm te uzet novog napadaca jer iskreno sa aspasom nisam uopce zadovoljan ali je bio nekoliko stotina coinsa pa ajde... 

E sad o samoj igri, fifu nisam igrao godinama (preferiro sam pes) i uzeo sam ovo cudo od igre i mogu rec da sam prezadovoljan, totalno jedan drugi svijet . 

Posto imam malo staza u igri muci me malo defending i drzanje pritiska na igrace, kad ja imam loptu cini mi se kao da njihova cijela ekipa me pocne pritiskat (govorim o fut-u i igranju protv nekog) i lako mi loptu oduzmu, kad se ja branim osjecam kao da svi stoje samo a 1 do 2 igraca trce uokolo, i onda kad stisnes sprint i x za presing ako falis igraca dobijes gol u 99% slucajeva. 

Ima li netko neku prepruku kako se efikasnije branit, neznam naucen sam od prije drzat sprint i x uz stiskanje kruga i kvadrata ovisno koju radnju treba obavit. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Pusti sprint i prati igeaca. Pusti i X jer od njega nemas korist. Svaki malo bolji ugrac ce ti napravit fintu ili te samo pretrcat. Nije ovo PES da drzis sprint i x... Ovdje ipak treba malo glavu ukljucit kako uzrt loptu i takve stvari.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
SimeKZ kaže...
Pusti sprint i prati igeaca. Pusti i X jer od njega nemas korist. Svaki malo bolji ugrac ce ti napravit fintu ili te samo pretrcat. Nije ovo PES da drzis sprint i x... Ovdje ipak treba malo glavu ukljucit kako uzrt loptu i takve stvari.

To sam i sam nekako skuzio ali stare navike... pokusavam samo i sad mi se jos dogodi da mi se zablokira mozak pa umjsto kruga za sut stisnem kvadrat i tako =)

11 godina
SimeKZ kaže...

Losa stvar za reci,bez uvrede ne uzmas loptu da drzis ili spammas X nego kad dobro tempiras ulet i u tome trenutku X garantovano uzimas loptu ili u najgoru ruku remetis protivnickoga igraca.

13 godina
Wack kaže...
SimeKZ kaže...

Losa stvar za reci,bez uvrede ne uzmas loptu da drzis ili spammas X nego kad dobro tempiras ulet i u tome trenutku X garantovano uzimas loptu ili u najgoru ruku remetis protivnickoga igraca.

DObra stvar za rec... ja u svojem igranju taj X za pratit igraca skoro nikad ne koristim jer lose prati igraca i vecinu puta se zabija u njega to mi netreba. Ako znas igrati obranu, znat ces da ti X netreba skoro nikad i da sasvim normalno uziams loptu samo ako citas igraca i pratis ga sa joystickom.

13 godina
FIFA 15

Kaj se dogadja cijeli dan sa marketom i storom..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
toninho kaže...
 i sad mi se jos dogodi da mi se zablokira mozak pa umjsto kruga za sut stisnem kvadrat i tako =)

mozes si ti promijenit kontrole i ja pucam s kvadratom :)

nego, oce ovi contracti ikad pojeftinit? :D

15 godina
FIFA 15

oce li ovaj market ikad proradit bolje je pitanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Napokon vatil vremena i odigral par FUT tekmi. Do izražaja mi najviše sprint,stamina i dribling dolazi. Sad idem gradit tim oko toga.

Apropo,imam bundesliga non rare,i par talijana od kojih IF mexes,jel se isplati sada u početku raditi dvije momčadi ili prodat talijane a za pare pojacat bundesligase?

Defendig se moraš trudit,iza su mi ko rakova deca,moram se naviknut i naučit malo defending. Vidim da je lako do penala doć,uđeš u 16 i lagano šetaš ovaj te takne i penal...i nekako mi igrači kruti,tromi,neznam kako bi to rekao,brzina igre je malo brza al nije pretjerano...

Glavno da store i transferi ne rade,pointsi i dalje stoje,a nemogu nać ni jednog igrača ni relistat koje imam,samo mogu prek web appa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Slozi obje ekipe. Imat ces fitness squad barem odman na pocetku.
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Ne znam je li to do mene samo ili? Ugl shvatio sam da CHEMISTRY više ne utječe na igru, nije najvažniji čimbenik. Ako netko ima bolje ocjenjene igrače, a neki loš chem i dalje će dominirati na terenu.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kako neigra? Igram protiv ekipa sa 20-40chemistry pa ne mogu dva pasa spojit koliko to sve katastrifalno izgleda.
Ima chemistry veze... I to dosta.
15 godina
FIFA 15

ljudi moze mala pomoc iji squada. 

Naime fali mi cb, rm i st jedan  a neznam ni sam sta da kupujem. 

Mislio sam varana uzet za obranu a ove 2 pozicije nemam pojma.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 16:15 (toninho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

Dobija li itko coinse nakon utakmice?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
toninho kaže...

Za RM-a Ben Arfa ako znaš skillat, ako ne Biabiany ili Menez. Na ST Gomis ili Henry.

14 godina
neaktivan
toninho kaže...

desno ben arfa ili menez a naprid remy ili gignac

HŽV
11 godina
neaktivan
rookica19 kaže...
toninho kaže...

desno ben arfa ili menez a naprid remy ili gignac

Brate kakav Remy, lik ~30k najmanje.

17 godina
toninho kaže...

To sam i sam nekako skuzio ali stare navike... pokusavam samo i sad mi se jos dogodi da mi se zablokira mozak pa umjsto kruga za sut stisnem kvadrat i tako =)

Pa promijeni si komande u controller settings, ja nemogu zamislit pucanje na krug.

Počeo sam igrati FUT, i dalje imam dosta stvari za naučit o tome, pa bih molio neke tipove na šta da se orijentiram npr. da li je bolje kupovat igrače na transfer marketu ili packove itd.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 16:59 (Hyperion).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ekipa, kaj mislite jel bude igra gurala na ovoj konfi?

Asus A55BM-E ploča

AMD Athlon II X4 760K, 3.8 GHz, FM2

Kingston ValueRAM DDR3 1600 MHz, 8 GB

ASUS GTX 650 Ti BOOST DirectCU II 2 GB DDR5

Corsair CX 430 W napajanje

1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
interblueNick kaže...
Dodinho kaže...

B. Sagna {#}

Clichy i Sagna predobri bekovi :)w

Takoder Walker

Marioo16
12 godina
Lepi_Borko kaže...

Ekipa, kaj mislite jel bude igra gurala na ovoj konfi?

Asus A55BM-E ploča

AMD Athlon II X4 760K, 3.8 GHz, FM2

Kingston ValueRAM DDR3 1600 MHz, 8 GB

ASUS GTX 650 Ti BOOST DirectCU II 2 GB DDR5

Corsair CX 430 W napajanje

bez problema

@toninho

rm - biabiany/menet

st - gameiro/gomis/henry

13 godina
Hyperion kaže...
toninho kaže...

Pa promijeni si komande u controller settings, ja nemogu zamislit pucanje na krug.

Počeo sam igrati FUT, i dalje imam dosta stvari za naučit o tome, pa bih molio neke tipove na šta da se orijentiram npr. da li je bolje kupovat igrače na transfer marketu ili packove itd.

Bježi od packova što dalje i bit će sve u redu.

12 godina
neaktivan
FIFA 15

ljudi gdje trebam ic za igrat sezonu sa klubom? npr. premiership ili bilo koju ligu?

NightHawk
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skole07 kaže...

ljudi gdje trebam ic za igrat sezonu sa klubom? npr. premiership ili bilo koju ligu?

New Tournament.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

manager mode...

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice