http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-15/209556.aspx?jumpto=4346663&sort=asc&view=flat&page=37
skini se više sa vrata neymaru ponavljaš se, već ti je objašnjeno na stranicama prije
EDIT: ti si onaj kome bale ima premali skill hahahahahaah
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-15/209556.aspx?jumpto=4346663&sort=asc&view=flat&page=37
skini se više sa vrata neymaru ponavljaš se, već ti je objašnjeno na stranicama prije
EDIT: ti si onaj kome bale ima premali skill hahahahahaah
Kako je moguće da treba ovako dobra konfiguracija, izgleda ovu fifu neću moći ni pokrenuti.
Minimum Required Specifications:
pa to i nije nesto posebno dobra konfiguracija...
quad procesor i 8gb rama je na mom kompu koji ce za mjesec dana napunit 5god....
Za sportsku igru, iznenadila me konfiguracija, ja imam HD4850 sve sam sportske skoro na najveće igrao, ovu neću ni moći. Srećom PES ne traži tako zahtjevnu konfiguraciju.
Za sportsku igru, iznenadila me konfiguracija, ja imam HD4850 sve sam sportske skoro na najveće igrao, ovu neću ni moći. Srećom PES ne traži tako zahtjevnu konfiguraciju.
Ali u PES-u ne leti trava uokolo kad uklizavaš
ne budali, to što si ti ronaldov navijač ne znači da smo i mi ostali
EDIT: od toga 1 na prazan gol
Ne pita se tu tebe jesi li ti Ronaldov navijač. Ako Neymar može imati 5* weak foot zašto ne bi mogao imati Ronaldo koji je zabio i asistirao puno više lijevom nogom nego Neymar?
Ronaldo asistirao ?
Nisam baš siguran da sreća što ćeš moć PES igrat ali ajde, barem nešto...
ne budali, to što si ti ronaldov navijač ne znači da smo i mi ostali
EDIT: od toga 1 na prazan gol
Ne pita se tu tebe jesi li ti Ronaldov navijač. Ako Neymar može imati 5* weak foot zašto ne bi mogao imati Ronaldo koji je zabio i asistirao puno više lijevom nogom nego Neymar?
Ronaldo asistirao ?
Jel mozete te vase djecije pizd-arije Real vs Barca prebaciti u te teme ?
pa messi bi trebao imati left foot 4 zvjezdice kad se vidi šta ronaldo radi s lijevom nogom
tema fifa15 a to je najmanje o cem se pise...sta koga zaboli k.... tko ima koliki overall i koju zvjezdicu na kojoj nozi!???
pa messi bi trebao imati left foot 4 zvjezdice kad se vidi šta ronaldo radi s lijevom nogom
Probao sam Fifu 15 demo i neigrivo je na mojoj konfiguraciji, tako da ništa od nje. Sa PES-om će biti ali ovi iz EA se pretjerali ove godine.
Nije toliko grafika bolja u odnosu na prošle verzije.
'ocale na glavu i pogledati jos jednom ako grafika nije bolja.
'ocale na glavu i pogledati jos jednom ako grafika nije bolja.
A kaj se čudiš? Ako je igrao na 1024x768 na min detaljima kako da vidi igru u pravom svjetlu? Naravno da mu je sve isto ko i lani...
Probao sam Fifu 15 demo i neigrivo je na mojoj konfiguraciji, tako da ništa od nje. Sa PES-om će biti ali ovi iz EA se pretjerali ove godine.
Ako ti je konfiguracija (graficka) iz potpisa, ne bi trebalo da mozes pokrenuti igru, jer 4850 nije dx11 kartica. Uz to, ocito da je igra jako procesorski zahtjevna, ali evo npr pogledaj moju konfu iz potpisa, igra mi radi odlicno na 1440x900 rezoluciji i High detaljima, overclockirani i procesor i graficka.
Grafika je i vise nego bolja, no opet gledajuci koliko je manje zahtjevan KONAMi jev engine naspram ovog Ignite a. Ove ce godine takodjer jos bolje izgledati i PES pa kad se usporedi graficka strana i perfomanse potrebne definitivno je to bolje uskladio PES. Prevelika je razlika zahtjevnosti FIFA 14 s 15 kom i stovise dosta ljudi to i odbije od nje ove godine barem dok ne naprave upgrade racunala. Nepadaju svima novci s grane :D LOL Kao sto cu i sam vjerovatno malo kasniti s pocetkom igranja FIFE 15.
Ako ti je konfiguracija (graficka) iz potpisa, ne bi trebalo da mozes pokrenuti igru, jer 4850 nije dx11 kartica. Uz to, ocito da je igra jako procesorski zahtjevna, ali evo npr pogledaj moju konfu iz potpisa, igra mi radi odlicno na 1440x900 rezoluciji i High detaljima, overclockirani i procesor i graficka.
Ako tebi radi odlicno, onda je meni samo potreban novi CPU, tnx prosvjetlio si me s ovom vjesti :D
Grafika je i vise nego bolja, no opet gledajuci koliko je manje zahtjevan KONAMi jev engine naspram ovog Ignite a. Ove ce godine takodjer jos bolje izgledati i PES pa kad se usporedi graficka strana i perfomanse potrebne definitivno je to bolje uskladio PES. Prevelika je razlika zahtjevnosti FIFA 14 s 15 kom i stovise dosta ljudi to i odbije od nje ove godine barem dok ne naprave upgrade racunala. Nepadaju svima novci s grane :D LOL Kao sto cu i sam vjerovatno malo kasniti s pocetkom igranja FIFE 15.
Kako nece trebati upgrade kad frajer ima komp iz 2008-9. Prevelik su zahtjevi za ljude koji bi ''gejmali'' a imaju kompove stare vise od 4-5 godina. Ako imas za FIFAu onda mozes kupiti i neke komponente da ju guras, mada se vecinom buni ekipa koja piratizira a oni nisu vrijedni spomena.
Ako tebi radi odlicno, onda je meni samo potreban novi CPU, tnx prosvjetlio si me s ovom vjesti :D
Uzmi u obzir i to na kojoj ja rezoluciji igram, 19" monitor, posto vecina raje igra na 1080p uglavnom, zanimljivo je da nema razlike u izvodjenju igre izmedju Low i High detalja, vec sam pisao o tome kad je tek izasao demo.
Kako nece trebati upgrade kad frajer ima komp iz 2008-9. Prevelik su zahtjevi za ljude koji bi ''gejmali'' a imaju kompove stare vise od 4-5 godina. Ako imas za FIFAu onda mozes kupiti i neke komponente da ju guras, mada se vecinom buni ekipa koja piratizira a oni nisu vrijedni spomena.
Nema se potrebe nadovezivati na zahtjevnost i zasto ne moze ili moze , novi engine i tocka. ALi svejedno je prevelika razlika, dosta njih kao i sam ne tezim nekom vecem gaming u niti mi je bitno hocu li moci igrati watch dogs, vise manje nadogradjujem racunalo radi fife ponajvise. Ovdje sam samo spomenuo engine Ignite i FOX engine koji je predivan takodjer, mozda i bolji od Ignite a, to govorim gledajuci samo MGS kako izgleda. A opet 70% ljudi i bez nadogradnje ce moci pokretati bez ikakvih problema PES naspram FIFE. Veliki skok i razlika u tome je problem, ne veze se to samo za pirate nego i za ljude koji kupuju FIFU i nije isto dati za igru 250kn i sad odjednom radi nadogradnje CPU a mjenjati maticnu i sve sto ide snjom, ogromna je to razlika i ne kosta isto kao i FIFA.
Gdje je najjeftinija FIFA 15 (PC) za preorderat?
Ovdje sam samo spomenuo engine Ignite i FOX engine koji je predivan takodjer, mozda i bolji od Ignite a, to govorim gledajuci samo MGS kako izgleda.
Pa koliko vidim od ljudi koji su probali pes demo grafika i nije nešto. Dapače, sprdaju se s njom. Neka nešto o tome kažu oni koji su probali pes demo. Zar zaista igra tako loše izgleda?
fino te posralo sa njim
fino te posralo sa njim
Nije moj, naso sam ga na marketu kad sam trazio Bundesliga igrace... pakete koje sam otvorio na pocetku su jedini.
FOX engine koji je predivan takodjer, mozda i bolji od Ignite a, to govorim gledajuci samo MGS kako izgleda.
MGS nema nikakve veze s PES-om jer je skroz drugačiji tip igre, upitno je koliko se uopće može prilagoditi i koliko je sam PES tim sposoban da ga iskoristi. I novi PES za PC ne iskorištava cijeli FOX pa ti usporedba uopće nema smisla.
Svi znamo kakvo je stanje u zemlji i da nikome nije sila trošiti pare, ali svijet nije stao. Nove konzole donose veće zahtjeve i to je tako. Opravdani ili ne, nebitno. Nije to došlo iznenada. 5+ godina si mogao igrati Fifu sa istim kompom i valjda si u tom razdoblju mogao skupiti za potrebne nadogradnje.
U suštini, nikog nije briga. Igraj 14 ak ne možeš 15 ili uloži u PS4 pa si miran 10 godina. Htjeli bi i realne animacije i foto realizam kod prikaza i pravu publiku i još da ide na dual core athlonu. Kamo bi došla industrija hardvera da je to tako.