FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 763.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FIFA 15

Hoće li mi raditi FIFA 15 sa ovakvim performansama:

Procesor: AMD Phenom II X4 955

Grafička: AMD Radeon HD 6670

Operativni sistem: Win 7 32-bit

RAM: 4 GB

http://www.balkan-portal.com.hr/
17 godina
neaktivan
Uvijet je 64bit
11 godina
protjeran

a ovo ostalo jel paše

http://www.balkan-portal.com.hr/
15 godina
Kill Frenzy kaže...

sa graficke strane jel to to ili ce jos biti bolje u full verziji?

Ili ce ovako ostat ili ce jos popravit da bi izgledalo kao na ps4..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
16 godina
FIFA 15

na ps4 je bolje? nisam znao

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Igraci malo realnije trce i boje su bolje to je manje vise to..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
17 godina
Imperator01 kaže...

Ljudi, jel i vama kamera čudna? 

Predaleko su mi igraci uz vanjisku aut liniju, pre mali. 

Izugbim loptu iz vida kod naguravanja, ili sam ja ćorav :) 

Pokusao sam neke custom uglove za kameru al nikako da ubodem. 

Stavi camera- tele, camera settings - custom.  Height- 8 a zoom- 6. Meni tako odgovara a ti se igraj pa si nađi kaj ti najviše paše..

http://gyazo.com/c68dc1a8763f43e09b0c551a8e914ac4

15 godina
FIFA 15

jucer sam s frendovima igrao 2 vs 2 sto radimo vec 2-3 godine cca 2 puta mjesecno (rekoh, idemo isprobati novi uradak). jedno 6 sati smo igrali. desilo se par situacija u kojima slab udarac po podu golman odbija 2 -3 metra od sebe, dolazi drugi igrac i posprema. također, golman svoj kut ne brani bas najbolje, naspram toga - ponekad stvarno brani nemoguce. sve u svemu, fifa 15 me u startu ne zivcira toliko (skoro nimalo) koliko me 14 UBIJALA u pojam. cini mi se ok proizvod...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Idealist kaže...

, golman svoj kut ne brani bas najbolje, naspram toga - ponekad stvarno brani nemoguce.

U fifi 14 si u kontra kut bez problema zabijao gol a sad to lik brani bolje i brže od supermena ali je puno lošiji na prvu stativu kako si primjetio.. Uvijek u jednoj situaciji pretjeraju a u drugoj podbace. Nikako da pogode taj balans

16 godina
FIFA 15

trebaju smanjit cut scene za vrijeme tekme

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
6 4 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Meni na ps3 ima velike razlike, nekako mi vise lici na 14-ku na ps4.. malo me zivciraju ovi udarci s distance ono sto je ulazilo na 14ci ovde ide po 7 metara od gola ali eto na nama je da se naviknemo i svidja mi se fora kod kornera jako, imam osjecaj da ce se lakse davat golovi nego na 14ci haha.. sve u svemu ja na ps3 sam zadovoljan :)

1 0 hvala 0
14 godina
Encyanix kaže...
KiCo77 kaže...

Webapp dolazi sljedecu srijedu, 17.9.

Kad to dolazi za nas koji imamo fifu 14.. isto ili ipak ranije?

Pa na Webapp ni ne možeš ako nemaš 14, barem je tako bilo prijašnjih godina.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Webapp dolazi sljedecu srijedu, 17.9.

Nadam se da ce ga opet otvoriti dan dva ranije ko prosle godne.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

EE ljudi jel imao neko ovakav problem, skinuo sam igru preko Origina i pokrenem i pojavi se onaj pocetni ekran na kojemu je Messi i nakon 10-ak sekundi izadje tj pojavi se ono Close Program, instalirao sam directx11, net framework 4.5 ali opet isti problem. Komp mi je ovakav: cpu intel core2duo e8400, ram 4 gb, hdd 250 gb, grafa sapphire radeon hd7750 1 gb ddr5 i win7 64 bit, igram fifu 14 na high bez ikakvih problem je vrti ali neznam kakav je problem sad sa fifom 15, evo ispod slika....MOLIM ZA POMOC..........HVALA

problem problem
EmirSehic
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 13:44 (Emaa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Ove godine PHY-stamina i to dolazi do izražaja. Npr igram s aubameyangom (mali je strijela odma mi ide u momčad ,al zato nezna gol pogodit) i izgura me svatko. A kad stavim imobilea,ili kad igram s liverpoolomvim Lambertom si ko stijena i ne izguraju te tako lako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I da je pokreneš trzat će ti nenormalno vjeruj mi, i ja imam isto core 2 duo i ista je stvar ;)

ždrljf
11 godina
neaktivan

jel ti isti e8400 jer nije isto e8400 i e6850 mislim da nebi trzalo jer fifu 14 tjera na high bez packe, nista ne koci, dere a neznam u cemu je sad problem sa fifom 15 do cega bi moglo biti i jesi li ti pokrenuo nju uopste ?

EmirSehic
12 godina
neaktivan
FIFA 15

HAHAHAHAHAHA {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Neces moci normalno vrtit FIFAu, nema teoretske sanse.

Uz par patcheva, ovo ce biti vrhunska igra. Mene i dalje taj micro stuttering ubija, bas se vidi kad si u punom sprintu... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nešto slično sam i ja primjetio. Superbrzi igrači lahko dolaze u prilike jer mogu pobjeći odbrani, ali ako imaju imalo lošiji shooting skoro nemoguce postici gol. Možda ćemo konačno moći koristiti i ove sporije, fizički jače igrače.

Al ipak Emenike <3

13 godina
FIFA 15

Superbrzi igraci ce si moci pofafat klit kad dodu na igraca. AIu mozes raditi sta god hoces jer on te nemozes procitat, igrac te skuzi u sekundi. 

Koliko vidim, opet nema Hrvatske, posto nema niti naseg grba a niti dresa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Encyanix kaže...
Kill Frenzy kaže...

Igraci malo realnije trce i boje su bolje to je manje vise to..

Fluidnije je pa ti se tako cini... ne mogu da PSu drugacije trcat ako je engine isti.

14 godina
neaktivan
Emaa kaže...

EE ljudi jel imao neko ovakav problem, skinuo sam igru preko Origina i pokrenem i pojavi se onaj pocetni ekran na kojemu je Messi i nakon 10-ak sekundi izadje tj pojavi se ono Close Program, instalirao sam directx11, net framework 4.5 ali opet isti problem. Komp mi je ovakav: cpu intel core2duo e8400, ram 4 gb, hdd 250 gb, grafa sapphire radeon hd7750 1 gb ddr5 i win7 64 bit, igram fifu 14 na high bez ikakvih problem je vrti ali neznam kakav je problem sad sa fifom 15, evo ispod slika....MOLIM ZA POMOC..........HVALA

instaliraj windows media player, tako je i meni bilo i to je popravilo navedenu situaciju...sretno :)

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan
Emaa kaže...

skini si windows media player i instaliraj!znam da glupo zvuči...ja sam se sat vremena mučio kod frenda,na taj smo način riješili problem!  {#}

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Na mojoj konfiguraciji demo steka na low, igrivo je ali zna zatrokirat tu i tamo, pogotovo u cut scenama, ne znam sta da napravim, nisam to ocekivao, imam sasvim "pristojan" komp koji mi sve igre  koje igram trenurno vrti bez problema na high. Moze neki savjet sta da promjenim ili da cekam do Bozica kad dobijam laptop? Ili mislite da ce igra kad izadje bit optimiziranija pa cu ju moc normalno igrat?

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
Emaa kaže...

skini si windows media player i instaliraj!znam da glupo zvuči...ja sam se sat vremena mučio kod frenda,na taj smo način riješili problem!  {#}

http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/fifa15-demo-has-stopped-working/m-p/3483599

evo i ovdje ti sve piše,isti problemi

12 godina
SimeKZ kaže...

Sve sumnjam da si normalno igrao... Nema teoretske da na toj konfi si terao skyrim a da nije bio u 800x600 i ultra low... 

ja sam na svojoj tjerao 1024x768 na low-medium bez pol frke

13 godina
Rayz00 kaže...

Na mojoj konfiguraciji demo steka na low, igrivo je ali zna zatrokirat tu i tamo, pogotovo u cut scenama, ne znam sta da napravim, nisam to ocekivao, imam sasvim "pristojan" komp koji mi sve igre  koje igram trenurno vrti bez problema na high. Moze neki savjet sta da promjenim ili da cekam do Bozica kad dobijam laptop? Ili mislite da ce igra kad izadje bit optimiziranija pa cu ju moc normalno igrat?

Igra nije optimizirana. Ja vrtim na 60+FPSa a opet imam microstuttering. Cut scene problem imaju svi, jer FPS u njima padne na 30 i onda se bas osjeti da je lag. Savjeta nema, ceka se full igra 26 da se vidi oce li i dalje biti to prisutno. 

Ja imam 8gb rama, 2gb 540m, i5 2430... Ja se nadam da ce te sitne probleme popraviti da se moze normalno igrat.

16 godina
FIFA 15

Ja sam isključio u postavkama fps limit i preko RadeonPro forcam vsync i imam konstantih 60 fps-a. Cutscene, prekidi, izbornik, konstano 60 fps-a, preporučujem da i vi ostali probate.

VIŠE O TOME.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vi koji ste skinuli CL od mene, jel radi sve kako treba?

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice