Movie,sta sad imas reci na golmane fife?Koliko je bilo odbrana?
U pesu golman je skine u stranu,tj. ne uhvati,ovi samo stoje
Ne brini... i dalje ce biti bolji nego u PESu. Ovo su jos closed beta stvari sta je snimano, do izlaza ima jos dosta.
Posto naseg modrica nema za sada u top 50. Mislim da su ga dignuli dobrano i da je sada medu prvih 20... ako ne i vise.
ja mislim da previse pricamo a igru nismo ni probali barem demo....ajde da sacekamo jos malo pa posle da krenemo sta nam smeta a sta valja....ovako mozemo do sutra a nijedan nije upravu....
Pa ako si pismen na prošloj stranici mogao si pročitati moj komentar glede golmana i golmanskih reakcija. Vrati se stranicu unazad pa pročitaj.
friški gameplay futa od prekjučer...
izgled menia i svih opcija te pregled fut kartica i fut gameplay. Potpun redizajn svih kartica. Sad mi sve to nekako čudno izgleda. Pogotovo kartice pozicije, fitness, che, contracts...
Ne brini... i dalje ce biti bolji nego u PESu. Ovo su jos closed beta stvari sta je snimano, do izlaza ima jos dosta.
Posto naseg modrica nema za sada u top 50. Mislim da su ga dignuli dobrano i da je sada medu prvih 20... ako ne i vise.
Modrić je 87 CM u beti, valjda će ostati na tom ratingu.
Negdje sam pročitao da su se 2 godine posvjetili ovim "next-gen" golmanima...
mogu oni da se posvete njima i 100 godina ali ovo je katastrofa....gledam ovaj gameplay sto igra ovaj lik na drugom klipu i cini mi se da je jos brze nego sto je u fifi 14.. i iskreno ne vidim razliku izmedju fife 14 i fife 15 za ps4.....
mogu oni da se posvete njima i 100 godina ali ovo je katastrofa....gledam ovaj gameplay sto igra ovaj lik na drugom klipu i cini mi se da je jos brze nego sto je u fifi 14.. i iskreno ne vidim razliku izmedju fife 14 i fife 15 za ps4.....
A prolazi kroz obranu ko lisica kroz kukuruz. Znači samo ideš lijevo-desno i niko te ne može zaustaviti. :S
A prolazi kroz obranu ko lisica kroz kukuruz. Znači samo ideš lijevo-desno i niko te ne može zaustaviti. :S
Pa uvijek kad igraš protiv lošeg igrača prolaziš bez problema bilo to ova ili nova fifa... tak svejedno..
Pa uvijek kad igraš protiv lošeg igrača prolaziš bez problema bilo to ova ili nova fifa... tak svejedno..
Misliš da su na sajmovima bili loši igrači koji su snimali te gameplaye?
Nekuzim evo svake godine isto.. samo gledate te klipove i pljujete po svemu a igru ni dirnuli niste.. kada probate igru onda komentirajte i kao sto sam vec rekao nemos preko klipova opisat igru.. kad gledas curent i next gen fifu po klipovima nevidis neku razliku al kad to zaigras za pravo to je potpuno druga prica...
Pa ovo što gledamo iz godine u godinu daje mi za pravo da mislim da su to sve više manje loši igrači a gameplay koji pokazuju negledljiv.. Po čemu misliš da na sajmove dolaze samo odlični igrači? Pa tu ima svega i svačega. Recimo igrača cod-a koji iz znatiželje probaju fifu. Da sam tamo bio i ja bih probao cod a neki igrač cod-a bi umro od smijeha gledajući me dok gamepadom naciljam protivnika.. I kaj bi to sad značilo da je cod bezveze?
Pa ovo što gledamo iz godine u godinu daje mi za pravo da mislim da su to sve više manje loši igrači a gameplay koji pokazuju negledljiv.. Po čemu misliš da na sajmove dolaze samo odlični igrači? Pa tu ima svega i svačega. Recimo igrača cod-a koji iz znatiželje probaju fifu. Recimo da sam tamo i ja bih probapo cod a neki igrač cod-a bi umro od smijeha da me gleda dok na gamepad nanišanim protivnika..
Bas to koda je zabranjeno doc normalnim ljudima tamo.. Npr da ima tako nesto kod nas u HR zasto ne otici? jest da me vise nepereu te igrice bas jedino sto igram je fifa al opet ono odes malo pogleads i tako...
Od 10 tih videa koji se postave sa raznih sajmova, 9 njih izgleda ko da igra netko tko je slučajno zalutao na FIFA štand i nikad dosad nije igrao nogometnu igru. Naravno da onda i sama igra izgleda lošije kad igraju dva lika, a ne znaš koji gori.
Bit ce nesto tipa ovo tako da nas vjerojano nece nista iznenadit.. ista pasta drugo pakovanje
Nema lahma niti vidića
iniesta će imat 89 ili 90, lahm mora biti isto tu negdje
Nema lahma niti vidića
Chiellini nakon odlične sezone smanjen na 84, a Vidić bi po tebi trebao imati 87?! Mada me kod njih ništa nebi začudilo.
Po cemu ne... Thiago SIlva je kvalitetan stoper... da nije otisao u PSG malo bi ga se vise drzalo na nivou.
Po cemu ne... Thiago SIlva je kvalitetan stoper... da nije otisao u PSG malo bi ga se vise drzalo na nivou.
Daj molim te, ako su on i Ramos na istom nivou, onda stvarno.....
Bojim se napada ali koga briga...
Ramos ne zasluzuje 87, ofenzivno je ok ali iza je postao zesca rupa.
Ekipe im prodaju skolske po par puta u utakmici... evo zadnju prime cetiri skolska gola.
86 je max za njega.
Silva i Lahm na ovim pozicijama postaju neinteresantni igrači.. Kako je svima posjećen def a većini i pace... Po ovome opet će carevati neki ibarbo, agbonlahor ili netko treći ako naravnoi i oni nisu posjećeni u onome u čemu su bili najjači..
Nema lahma niti vidića
Chiellini nakon odlične sezone smanjen na 84, a Vidić bi po tebi trebao imati 87?! Mada me kod njih ništa nebi začudilo.
Samo kažem,znam da je loš,prvi put da su mu smanjili rating
Samo kažem,znam da je loš,prvi put da su mu smanjili rating
Zašto misliš da je loš lik koji je veći dio sezone bio ozlijeđen? Kad je igrao, igrao je odlično. No na kraju je više pauzirao nego igrao. S obzirom na sezonu, rating mu je sasvim ok. Kod tih stopera je uvijek teško procijeniti. Recimo kompany je aktivno sudjelovao u porazu MC protiv liverpoola i praktično podario naslov protivniku. No kasnije su i sami kiksali pa je MC opet postao prvakom. Silva je u nekoliko tekmi grubo pogriješio i kumovao kod golova koje su primili. Niti ramos nije imun na greške.. Problem je kaj svi mi imamo više simpatija prema određenom igraču pa smo neki put neobjektivni.. Osobno mislim da su sva tri navedena stopera za koju ocjenu precijenjena...
tko je ovaj debil koji dijeli td-e bezveze
Ramos je trenutno najbolji te najkompletniji branič na svijetu. Njegove utakmice u prošloj sezoni sve su objasnile. Silva je opao malo u PSG-u, no i dalje je kvalitetan.
Bale skillove zaslužuje 5*, možda i malo veći OVR i hvala Bogu da više nije CF i ST.
Naš Lukica zasluženo 87.
No to je samo moje mišljenje.
Bale nicim nije zasluzio toliki overval... trkace grlo.
Bale nicim nije zasluzio toliki overval... trkace grlo.
Njegova statistika iz prošle sezone govori drugačije