FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.904
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 15

bolje igrat protiv loseg AI-a nego glupa covjeka.

12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Vidim da je assissted identično katastrofalan pa neki dijelovi tekme izgledaju baš loše i lb trokut još uvijek prolazi bez pol frke. 

mislim da to mozda cak nije ni toliko do assisted koliko je problem kako racunalo mijenja obrambenog igraca. kada god protivnik posalje assited loptu u prostor (da se razumijemo, ovo je toliko OP samo po sebi da ne treba posebno komentirat) ali onda se obrambeni igrac prebaci sa onoga koji je sekund ranije cuvao asistenta, na obrambenog igraca koji je najblize napadacu koji prima loptu. u tom trenutku dogodi se tilt, taj obrambeni zastane na trenutak i ovaj napadac odjednom ima pet metara prednosti. jer, 1. assisted lopta u prostor ide gotovo idealnom putanjom da ga posluzi, 2. jer obrambeni zastane kada ga prebaci.

i tako godinama. uzas.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Aj da još jednom pitam, hoće bit ultimate pack poslje dema? I gdje je trenutno najjeftinije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

lik ima dosta ut slika

https://twitter.com/UT_7amood

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

sta mislite ocel ove godine bit na nuuvemu kad tek izadje €20 FIFA?

0 0 hvala 0
16 godina
CroChef kaže...

lik ima dosta ut slika

https://twitter.com/UT_7amood

Među slikama sam vidio da ćemo moći skupljati i popunjavati album sa tim sličicama. Oduševljen sam!

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Vratili su collection book u FUT, znači opet ćemo skupljat duplikate :D

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Da li je netko od vas napravio već prednarudžbu za PS4?

Osobno bih prednaručio s nekog inozemnog store-a jer vidim da su dosta jefitniji od naših, pa me zanima da li netko zna pouzdane store-ove?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
ll2p kaže...

Osobno bih prednaručio s nekog inozemnog store-a jer vidim da su dosta jefitniji od naših, pa me zanima da li netko zna pouzdane store-ove?

Hvala

Ja sam prošlu uzeo preko PSN storea a uzet ću tako i ovu. Nema stavljanja i vađenja medija, nema zujanja i rondanja drivea, apsolutna tišina konzole uz minimalno grijanje..

11 godina
neaktivan
FIFA 15

nadan se da golmani neće bit ovako loši u finalnoj verziji igre

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
VinceNeil kaže...

nadan se da golmani neće bit ovako loši u finalnoj verziji igre

Kaj da golman radi kad gotovo svaki napad završava 1 na 1 s golmanom? Bio je jedan kiks i očito nema samo krtice u maksimiru..

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ima li kakvih naznaka da bi FIFA 15 mogla doci i na android telefone ili tablete?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Dali vam se čini da je gameplay malo prebrz-kao i obično prije svih bi volio da mi movie prokomentira.

1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Mogu oni dodati tko zna kaj, ali neke stvari izgledaju identično kao i prije jer passing sustav nije uopće diran. Urnebesna savršena dodavanja stopera glavom prema napadaču nakon ispucavanja protivničkog golmana (nešto što se u stvarnosti ne vidi nikad skoro) i smiješna dodavanja iz poluokreta. Ubije svaku imerziju bez obzira na publiku, emocije igrača, grafiku i sve ostalo. Katastrofalno to izgleda i već 4 godine ista stvar.

Rotacija lopte izgleda bolje i možda malo sporije, tromije izgleda sam gameplay što mi se sviđa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

slažem se stobom i u pravu si samo nije istina da je gameplay tromiji čak bih rekao da je brži -ali uzimam to srezervom jer možda igraju na normal ili fast a ne slow

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Već sam jednom napisao da očekujem masu dodatnih animacija, grafičku dotjeranost i urnebesan online sadržaj, ali da će sam štih ostati isti.

Isto tako očekujem brži gameplay u FUT modu, što mi se apsolutno ne dopada, jer jasno je kao dan kada klinjama usporiš tempo i kada moraš čekati da fizika odradi svoje, oni se jednostavno pogube, jer da bi postigli nešto, moraju razmišljati na nogometni način i tu nastaje prpa.

Nadam se da će barem dobro izbalansirati SEASONS koji je pomalo u sjeni FUT moda, a dokaz tome su update-i koji imamo u FUT-u prilikom transfera pred kraj sezone, dok to nije slučaj kod online modova sa pravim klubovima. Ali OK, to možda nije toliko ni bitno ako je gameplay dobar.

The King Of Old Trafford // Origin ID: red7Nick // PES 2014 nick: BillyFOX
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 13:08 (redNick No.7).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
ak75 kaže...

slažem se stobom i u pravu si samo nije istina da je gameplay tromiji čak bih rekao da je brži -ali uzimam to srezervom jer možda igraju na normal ili fast a ne slow

Meni izgleda da su igrači malo tromiji. Primanje i vođenje lopte mi izgleda drugačije. Dodavanja su jednako brza i precizna pa zbog toga izgleda sve brzo ko i prije. Al naravno igra tu i kamera ulogu i postavke brzine. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
FIFA 15

Na onom gameplay videu što sam vidio ne sviđa mi se kad Aguero vodi loptu, to niti malo ne liči na njega. Daje dugačak for i ima neki dug korak dok trči, dok u stvarnosti nije ni sličan. 
Ista stvar je ove godine bila, niti jedan igrač igrom nije podsjećao na stvarnog igrača kojeg predstavlja.

Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
Cordas kaže...

Na onom gameplay videu što sam vidio ne sviđa mi se kad Aguero vodi loptu, to niti malo ne liči na njega. Daje dugačak for i ima neki dug korak dok trči, dok u stvarnosti nije ni sličan. 
Ista stvar je ove godine bila, niti jedan igrač igrom nije podsjećao na stvarnog igrača kojeg predstavlja.

Pa to je problem FIFE već dugo. PES ju daleko šiša na tom polju. Bez obzira na sve te motion capture mogućnosti kojima se hvale, previše igrača je generično. 

14 godina
ll2p kaže...

Hvala

Ja sam u santa domenica, a imaš u infomarku za 469 kn. Za stor-ove ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 14:19 (mariclius).
11 godina
neaktivan
FIFA 15

još malo gameplay-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Dosta dobro fifa izgleda, ali me muci sto sam jucer vidio. Agger dobi skok i ide prema naprijed, ima agilnost kao Messi i prolazi sve igrace i dolazi skoro do kaznenog i pukne. Probat cu demo i fife i pesa pa odluciti.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ak75 kaže...

Dali vam se čini da je gameplay malo prebrz-kao i obično prije svih bi volio da mi movie prokomentira.

Kada probam demo svakako ću reći svoje mišljenje glede brzine..

15 godina
neaktivan
VinceNeil kaže...

još malo gameplay-a

Kako se vidi da ovaj s Barcom nezna igrati, iz okreta daje dugu loptu, dodaje, strašno za gledati al ajd..

A i kako sam vidio, golmani su dosta loši tj reakcije njihove pošto se tekma sigurno po defaultu igra na amater ili professional.

Tako je isto i sa pesom, dečki otvorili settingse a match difficulty na regular.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 16:57 (Tommy_123).
15 godina
Tommy_123 kaže...
VinceNeil kaže...

još malo gameplay-a

Kako se vidi da ovaj s Barcom nezna igrati, iz okreta daje dugu loptu, dodaje, strašno za gledati al ajd..

A i kako sam vidio, golmani su dosta loši tj reakcije njihove pošto se tekma sigurno po defaultu igra na amater ili professional.

Tako je isto i sa pesom, dečki otvorili settingse a match difficulty na regular.

Krivo, u fifi nije tako.. imas u settingsima slidere di biras koliko ce golman dobro igrat.

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Tommy_123 kaže...
VinceNeil kaže...

još malo gameplay-a

Krivo, u fifi nije tako.. imas u settingsima slidere di biras koliko ce golman dobro igrat.

Pa što su slideri dostušni u ajmo reć demo verziji sada ? Znači ako ja stavim na amater, golman se neće tako ponašati ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 18:05 (Tommy_123).
13 godina
Hexfire kaže...
Cordas kaže...

Pa to je problem FIFE već dugo. PES ju daleko šiša na tom polju. Bez obzira na sve te motion capture mogućnosti kojima se hvale, previše igrača je generično. 

Mozda kosta licenca da se svi igraci naprave. Hebiga, treba pozvati Aguera, dat mu lovu pa nek trci sa senzorima po hangaru. Dok KONAMI trosi lovu na takve stvari EA ce imati 99% licenci.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Staviš na amater, a golmana na max, imaš 100 šuteva i 1000 driblinga {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

sam da malo uspore gameplay bit će nenadj*** va {#}

Moj PC