bolje igrat protiv loseg AI-a nego glupa covjeka.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidim da je assissted identično katastrofalan pa neki dijelovi tekme izgledaju baš loše i lb trokut još uvijek prolazi bez pol frke.
mislim da to mozda cak nije ni toliko do assisted koliko je problem kako racunalo mijenja obrambenog igraca. kada god protivnik posalje assited loptu u prostor (da se razumijemo, ovo je toliko OP samo po sebi da ne treba posebno komentirat) ali onda se obrambeni igrac prebaci sa onoga koji je sekund ranije cuvao asistenta, na obrambenog igraca koji je najblize napadacu koji prima loptu. u tom trenutku dogodi se tilt, taj obrambeni zastane na trenutak i ovaj napadac odjednom ima pet metara prednosti. jer, 1. assisted lopta u prostor ide gotovo idealnom putanjom da ga posluzi, 2. jer obrambeni zastane kada ga prebaci.
i tako godinama. uzas.
Aj da još jednom pitam, hoće bit ultimate pack poslje dema? I gdje je trenutno najjeftinije?
sta mislite ocel ove godine bit na nuuvemu kad tek izadje €20 FIFA?
Među slikama sam vidio da ćemo moći skupljati i popunjavati album sa tim sličicama. Oduševljen sam!
Vratili su collection book u FUT, znači opet ćemo skupljat duplikate :D
Da li je netko od vas napravio već prednarudžbu za PS4?
Osobno bih prednaručio s nekog inozemnog store-a jer vidim da su dosta jefitniji od naših, pa me zanima da li netko zna pouzdane store-ove?
Hvala
Osobno bih prednaručio s nekog inozemnog store-a jer vidim da su dosta jefitniji od naših, pa me zanima da li netko zna pouzdane store-ove?
Hvala
Ja sam prošlu uzeo preko PSN storea a uzet ću tako i ovu. Nema stavljanja i vađenja medija, nema zujanja i rondanja drivea, apsolutna tišina konzole uz minimalno grijanje..
Ima li kakvih naznaka da bi FIFA 15 mogla doci i na android telefone ili tablete?
Dali vam se čini da je gameplay malo prebrz-kao i obično prije svih bi volio da mi movie prokomentira.
Mogu oni dodati tko zna kaj, ali neke stvari izgledaju identično kao i prije jer passing sustav nije uopće diran. Urnebesna savršena dodavanja stopera glavom prema napadaču nakon ispucavanja protivničkog golmana (nešto što se u stvarnosti ne vidi nikad skoro) i smiješna dodavanja iz poluokreta. Ubije svaku imerziju bez obzira na publiku, emocije igrača, grafiku i sve ostalo. Katastrofalno to izgleda i već 4 godine ista stvar.
Rotacija lopte izgleda bolje i možda malo sporije, tromije izgleda sam gameplay što mi se sviđa.
slažem se stobom i u pravu si samo nije istina da je gameplay tromiji čak bih rekao da je brži -ali uzimam to srezervom jer možda igraju na normal ili fast a ne slow
Već sam jednom napisao da očekujem masu dodatnih animacija, grafičku dotjeranost i urnebesan online sadržaj, ali da će sam štih ostati isti.
Isto tako očekujem brži gameplay u FUT modu, što mi se apsolutno ne dopada, jer jasno je kao dan kada klinjama usporiš tempo i kada moraš čekati da fizika odradi svoje, oni se jednostavno pogube, jer da bi postigli nešto, moraju razmišljati na nogometni način i tu nastaje prpa.
Nadam se da će barem dobro izbalansirati SEASONS koji je pomalo u sjeni FUT moda, a dokaz tome su update-i koji imamo u FUT-u prilikom transfera pred kraj sezone, dok to nije slučaj kod online modova sa pravim klubovima. Ali OK, to možda nije toliko ni bitno ako je gameplay dobar.
slažem se stobom i u pravu si samo nije istina da je gameplay tromiji čak bih rekao da je brži -ali uzimam to srezervom jer možda igraju na normal ili fast a ne slow
Meni izgleda da su igrači malo tromiji. Primanje i vođenje lopte mi izgleda drugačije. Dodavanja su jednako brza i precizna pa zbog toga izgleda sve brzo ko i prije. Al naravno igra tu i kamera ulogu i postavke brzine.
Na onom gameplay videu što sam vidio ne sviđa mi se kad Aguero vodi loptu, to niti malo ne liči na njega. Daje dugačak for i ima neki dug korak dok trči, dok u stvarnosti nije ni sličan.
Ista stvar je ove godine bila, niti jedan igrač igrom nije podsjećao na stvarnog igrača kojeg predstavlja.
Na onom gameplay videu što sam vidio ne sviđa mi se kad Aguero vodi loptu, to niti malo ne liči na njega. Daje dugačak for i ima neki dug korak dok trči, dok u stvarnosti nije ni sličan.
Ista stvar je ove godine bila, niti jedan igrač igrom nije podsjećao na stvarnog igrača kojeg predstavlja.
Pa to je problem FIFE već dugo. PES ju daleko šiša na tom polju. Bez obzira na sve te motion capture mogućnosti kojima se hvale, previše igrača je generično.
Hvala
Ja sam u santa domenica, a imaš u infomarku za 469 kn. Za stor-ove ne znam.
Dosta dobro fifa izgleda, ali me muci sto sam jucer vidio. Agger dobi skok i ide prema naprijed, ima agilnost kao Messi i prolazi sve igrace i dolazi skoro do kaznenog i pukne. Probat cu demo i fife i pesa pa odluciti.

Dali vam se čini da je gameplay malo prebrz-kao i obično prije svih bi volio da mi movie prokomentira.
Kada probam demo svakako ću reći svoje mišljenje glede brzine..
Kako se vidi da ovaj s Barcom nezna igrati, iz okreta daje dugu loptu, dodaje, strašno za gledati al ajd..
A i kako sam vidio, golmani su dosta loši tj reakcije njihove pošto se tekma sigurno po defaultu igra na amater ili professional.
Tako je isto i sa pesom, dečki otvorili settingse a match difficulty na regular.
Kako se vidi da ovaj s Barcom nezna igrati, iz okreta daje dugu loptu, dodaje, strašno za gledati al ajd..
A i kako sam vidio, golmani su dosta loši tj reakcije njihove pošto se tekma sigurno po defaultu igra na amater ili professional.
Tako je isto i sa pesom, dečki otvorili settingse a match difficulty na regular.
Krivo, u fifi nije tako.. imas u settingsima slidere di biras koliko ce golman dobro igrat.
Krivo, u fifi nije tako.. imas u settingsima slidere di biras koliko ce golman dobro igrat.
Pa što su slideri dostušni u ajmo reć demo verziji sada ? Znači ako ja stavim na amater, golman se neće tako ponašati ?
Pa to je problem FIFE već dugo. PES ju daleko šiša na tom polju. Bez obzira na sve te motion capture mogućnosti kojima se hvale, previše igrača je generično.
Mozda kosta licenca da se svi igraci naprave. Hebiga, treba pozvati Aguera, dat mu lovu pa nek trci sa senzorima po hangaru. Dok KONAMI trosi lovu na takve stvari EA ce imati 99% licenci.
Staviš na amater, a golmana na max, imaš 100 šuteva i 1000 driblinga
sam da malo uspore gameplay bit će nenadj*** va