Ovaj EA u svemu zabusava.. rekli do 12pm Uk (kod nas 1h) da ce bit serveri online a i dalje nista neradi..
Dva sata više manje haha
Ovaj EA u svemu zabusava.. rekli do 12pm Uk (kod nas 1h) da ce bit serveri online a i dalje nista neradi..
Dva sata više manje haha
Po cemu je Beto dobio MOTM,a rakitic je proglasen za MOTMa???
Po tome sta je spasio sevillu i obranio 2 penala... Raketa je odigrao fenomnelanu tekmu ali MOTM je Beto to je sigurno...
Dobro to razumijem, ali ako je nakon penala na velikom ekranu bio Rakitic Man Of The Match zasto EA uzima nekog svog?
Objasnio sam ti ja gore, a ovo im nije prvi puta da npr. netko odigra MOTM tekmu, a ovi daju karticu onome koji je zabio gol, a možda je igrao osrednje.
Dva sata više manje haha
Nek ne radi cijeli dan ako treba, samo da proradi vise kako treba.
Kako god, sta se tice maintenca:
Sati su tu sad još samo da navedu dan i to je to...
Vratio se webb app, no i dalje ne radi
Kako odvratna tvrtka!! pa sta su oni radili ovih 10h hbt
EDIT: Sad upravo ono ulazim u igru i opet nista server down! koji rac...
Pa ja to ne mogu shvatiti? Kaj je to atomska fizika? Imaju li kakvo objašnjenje zakaj web ne radi gotovo desetak dana?
prodajem coinse. imam 500k. 250k je 40kn.
Budući da je FUT izgubio smisao, barem kada su u pitanju online modovi, nije ni čudo što je sve u klincu. Svi trguju ili varaju...Ne znam samo tko kupuje te silne coinse. Interesantno mi je to, da se i "ovi" i "oni" nisu zasitili, kada uzmem u obzir koliko to sve traje. Valjda će za još koji mjesec svi imati plave kartice iz svih mogućih liga, pa da igramo normalno, Jbt.-eee!!!
Budući da je FUT izgubio smisao, barem kada su u pitanju online modovi, nije ni čudo što je sve u klincu. Svi trguju ili varaju...Ne znam samo tko kupuje te silne coinse. Interesantno mi je to, da se i "ovi" i "oni" nisu zasitili, kada uzmem u obzir koliko to sve traje. Valjda će za još koji mjesec svi imati plave kartice iz svih mogućih liga, pa da igramo normalno, Jbt.-eee!!!
Za koji mjesec ide nova fifa i sve ispočetka...
Ima još dosta do nove fife, skoro četiri mjeseca, tako da je glupo sada odustati.
Ima još dosta do nove fife, skoro četiri mjeseca, tako da je glupo sada odustati.
Ja ne znam sta tebe toliko pere to trgovanje i varanje. Taj FUT uostalom i dosadi nakon sta dodes u prvu ligu... isto ti dode igrao online single match, kup ili nesto deseto. FUT je vec par godina jedno te isti, dok ne pretvore to u neki kompetativni mod u kojem imas ljestvicu, nagrade i turnire u kojima su takoder odlicne nagrade ovo ce biti super sve dok ne dodes u DIV1. Neki se zabavljaju, neki zaraduju na FUT.u a neki samo varaju i skupljaju siću.
Ovu godinu te ide da to nije normalno....
Ovu godinu te ide da to nije normalno....
Istina..
Koji je ovo kuraaac? tri utakmice do kraja treba mi 3 pobjede odigram prvu dobijem 7-1 i na kraju DNF izgubi mi se utakmica i bodova nigdje sada i drugi dobim 4-1 i isto tako...
Imam problema sa spajanjem pa jeli mi moze netko dati neki savjet u vezi tog problema.Hvala
TOTS Lewa kupljen prekjucer za 950k prodan danas za 1.2m...
Uopce mi ne fali, samo sad mislim da sam trebao sacekat da jos poraste.
Ja ne znam sta tebe toliko pere to trgovanje i varanje. Taj FUT uostalom i dosadi nakon sta dodes u prvu ligu... isto ti dode igrao online single match, kup ili nesto deseto. FUT je vec par godina jedno te isti, dok ne pretvore to u neki kompetativni mod u kojem imas ljestvicu, nagrade i turnire u kojima su takoder odlicne nagrade ovo ce biti super sve dok ne dodes u DIV1. Neki se zabavljaju, neki zaraduju na FUT.u a neki samo varaju i skupljaju siću.
movie@
Ako i u novoj FIFI bude sve po starom, ja se definitivno opraštam od FUT-a.
SimeKZ@
Ja sam igru kupio da bi igrao i uživao, te se na taj način malo opustio. Jedina igra koja me zanima je FIFA (nekad PES), zato jer se radi o "nogometnoj simulaciji", a meni je nogomet glavna sporedna stvar na svijetu i totalno sam njme zaluđen. Pa ti sada vidi...Neki su sretni bez obzira na silne probleme u vezi cheata, dok ja, koji sam zadovoljan sa običnom gold ekipom, ne mogu uživati u samoj igri, tj., u onome što je bit same igre, a to je igranje tekmi kroz online modove. Za ovo što se sada događa mogu samo reći: "I'm too old for this sh*t."
Na moju nesreću, seasons (pravi klubovi) je ove godine katastrofa. Svatko tko se odluči za kampanju u tom modu neka dobro promisli, jer tamo šta se događa jednostavno nije normalno. FUT mi je puno ljepši za igrati, ali nažalost pohlepne bitange su ga uništile, a ovi iz EA to dopustili.
Ako i u novoj FIFI bude sve po starom, ja se definitivno opraštam od FUT-a.
A kaj misliš da bu se promijenilo? Svake godine je isto ili mrvicu gore...Kad malo promislim zadnja stepenica polunormalnog igranja su konzole. Računala definitivno gube bitku. Na konzoli odigram 9 od 10 tekmi.
Onaj jedan izađe kad popije par komada. Nema ovog stresa s računala hoće li uletiti prevarant ili bitanga te odmah izaći na početku tekme. Da bi stvar bila sto posto pod kontrolom i čista trebali bi ukinuti web apps za konzole pošto ga ne mogu dovesti u red... mislim da bi se preporodio igrajući na konzoli. Nebitno je li to PS4 i xbone... Jedino kaj me još drži igrati na računalu je neusporedivo bolja momčad koju na PS4 ne bi mogao složiti niti da ju skupljam dvije godine..
Kolko puta moraš napisat da imaš PS4?
Ok znamo da ga imaš i sad dosta o njemu.
Daj movie napisi u svakom postu da ga imas, samo da ova spodoba nesto komentira.
Kako se u Career modu zovu Liga prvaka i Europska liga? Novi sam u FIFI pa ne zamjerite ako je pitanje glupo...
Gdje sam ja napisao da imam PS4? Samo komentiram anchoru da ako hoće igrati polunormalno da je to trenutno jedino moguće na konzolama. Čak sam naveo da je sasvim svejedno na kojoj. Kaj ti nije jasno? Gdje potražiti stručnu pomoć? Inače ako te interesira što imam doma, nema problema. Imam 2x PS3, 1xPS4, 1x wii, 1xDS, računalo od 14k kuna, ne coinsa i HT od nekih 300k kuna, ne coinsa. S obzirom na stanje nadam se da se nećeš samoozlijediti... i da fifu14 sam kupio 4 puta...
Kako se u Career modu zovu Liga prvaka i Europska liga? Novi sam u FIFI pa ne zamjerite ako je pitanje glupo...
NIkako... nazalost samo te spremi u natjecanje... skuzit ces po plasmanu.
Gdje sam ja napisao da imam PS4? Samo komentiram anchoru da ako hoće igrati polunormalno da je to trenutno jedino moguće na konzolama. Čak sam naveo da je sasvim svejedno na kojoj. Kaj ti nije jasno? Gdje potražiti stručnu pomoć? Inače ako te interesira što imam doma, nema problema. Imam 2x PS3, 1xPS4, 1x wii, 1xDS, računalo od 14k kuna, ne coinsa i HT od nekih 300k kuna, ne coinsa. S obzirom na stanje nadam se da se nećeš samoozlijediti... i da fifu14 sam kupio 4 puta...
prije san mislija da si samo naporan, sad svacan da bi se i ja ruga
Ok.