- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da malo detaljnije opišem o čemu se radi. Znači, dok je lopta u mom posjedu sve je OK, međutim čim izgubim loptu, tj. kada protivnik ima posjed lopte, meni na ekranu počne titrati neki klinac nepravilnog oblika pri vrhu rozkast, a veći dio prema dolje crn i providan ali dovoljno da izgubim sliku o tome gdje se nalazi lopta koja je btw. crne boje sa crvenim točkicama ili kako je ja zovem "bubamara lopta" (samo obrnut redoslijed boja).
kako se brane penali? pomicem desnu gljivu al nista
ipak sam se odlucio za ovo
promijeni golmana
da samo kojeg a da ima 9 che
da samo kojeg a da ima 9 che
Sirigu npr.?
Nema fix za controller a ocito nemas niti xbox controller.
Sirigu npr.?
Da, svakako sirigu no ako baš hoće brazilca onda je to jefferson. Meni svakako najbolji brazilski golman
A bogme mi i treba malo odmora ovi u 4. Diviziji su me pošteno namučili. Jedva sam izborio ostanak.
http://www.sendspace.com/file/90zfhn
skini to i stavi u my documents/fifa14 i radit će ti
i još jedno pitanje.. frend ima identican komp kao ja (samo je napajanje malo drukcije, mrvicu jace, sve ostalo isto) i njemu fifa ne steka dok meni da na istim postavkama.. jel se moze nesto jos srediti u postavkama? jeli mozda do monitora? ja igram an rezi 1900x180 a on 1400x neki broj jos.. al i kad sam igrao na proslom monitoru na 1024 p isto je laggalo malo
i još jedno pitanje.. frend ima identican komp kao ja (samo je napajanje malo drukcije, mrvicu jace, sve ostalo isto) i njemu fifa ne steka dok meni da na istim postavkama.. jel se moze nesto jos srediti u postavkama? jeli mozda do monitora? ja igram an rezi 1900x180 a on 1400x neki broj jos.. al i kad sam igrao na proslom monitoru na 1024 p isto je laggalo malo
Koja grafička, koji procesor, koliko memorije? Jedino je to bitno...
Ti igraš na Full HD rezoluciji, a on na nižoj od toga. Samim time njemu igra bolje radi. Tebi s druge strane igra puno bolje izgleda, ali pretpostavljam da ti je malo koristi od toga ako lagga. Osim ako igraš već sad na najnižim detaljima, smanji ih, inače je vrijeme za upgrade.
@movie
Pa nije toliko bitno, čovjeka samo interesira zašto identičan drugi komp radi bolje, a jedina razlika je u rezoluciji.
Ti igraš na Full HD rezoluciji, a on na nižoj od toga. Samim time njemu igra bolje radi. Tebi s druge strane igra puno bolje izgleda, ali pretpostavljam da ti je malo koristi od toga ako lagga. Osim ako igraš već sad na najnižim detaljima, smanji ih, inače je vrijeme za upgrade.
@movie
Pa nije toliko bitno, čovjeka samo interesira zašto identičan drugi komp radi bolje, a jedina razlika je u rezoluciji.
vjerojatno je zbog toga ali i dalje mi je cudno, jer danas sam bas kupio novi monitor 21.5'', prije sam imao onu debelu kocku od 17'' i igrao sam na 1024x768 i stekalo je isto kao i sad, a frendu nista ne steka. al to uglavnom pocne nakon par minuta igranja, znači sve ide glatko na početku i onda počne.. jos imam novije drivere za grafičku od njega. locko sam na 60 fps i pomalo zamuckiva svremena na vrijeme al puno je bolje
vjerojatno je zbog toga ali i dalje mi je cudno, jer danas sam bas kupio novi monitor 21.5'', prije sam imao onu debelu kocku od 17'' i igrao sam na 1024x768 i stekalo je isto kao i sad, a frendu nista ne steka. al to uglavnom pocne nakon par minuta igranja, znači sve ide glatko na početku i onda počne.. jos imam novije drivere za grafičku od njega. locko sam na 60 fps i pomalo zamuckiva svremena na vrijeme al puno je bolje
Noviji driveri ne znače i veće preformanse. Pošto ti se počne događati nakon nekog vremena, onda bi mogao biti problem sa pregrijavanjem grafičke. Treba malo provjeriti kakve su temperature prilikom igranja FIFE. Kolega Antiljano je imao/ima sličan problem pa ga pitaj da li je i kako riješio.
Evo jedan squad koji je mješavina gold i silver igrača. Moram priznati da je pravi gušt igrati sa njima. Konačno je tu Agbonlahor, a o ovim CM-ovima je suvišno trošiti riječi. Ovaj Okore je skoro pa neprelazan, još dok mu se pridruži partner bandera S. Caulker, to će biti too.
http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=hgHi4phxnKVUV:pc
@movie
To on kaže a možda nije tako. Osim toga kaže da ovaj igra u osjetno manjoj rezi od njega pa mu vrlo vjerojatno zato i ne laga. Nije isto igrati u 1920x1080 i u 1024x768. Ne bi za početak škodilo navesti obje konfiguracije pa vidjeti.. isto tako nije loše s vremena na vrijeme počistiti unutrašnjost računala, ispuhati ventilatore na procu i grafulji... ono, održavanje računala bi trebalo biti redovito..
@movie
To on kaže a možda nije tako. Osim toga kaže da ovaj igra u osjetno manjoj rezi od njega pa mu vrlo vjerojatno zato i ne laga. Nije isto igrati u 1920x1080 i u 1024x768. Ne bi za početak škodilo navesti obje konfiguracije pa vidjeti.. isto tako nije loše s vremena na vrijeme počistiti unutrašnjost računala, ispuhati ventilatore na procu i grafulji... ono, održavanje računala bi trebalo biti redovito..
kompovi su identicni jer sam ja osobno narucivao jedno te iste komponete, i to nema vise od 4 mjeseca otkako su oba pc kupljena.. asrock h61m-vg3, intel celeron g1610, amd radeon hd 7700 series, 4 gb ram
Edit: prekjucer napravio clean install windowsa 8.1
Gle ako je jedan zakrcan, nije dugo defragmentiran, popio par virusa i tako, bit ce sporiji..
Da, imao sam problema s time. Kolega me preko telefona navodio (inače nisam baš naj za hardver) i skinuo sam grafičku, propuhao je pošteno, počistio ostatak kompa, i počistio utor u koji grafička ide i to sve, i moram priznat da ide puno bolje nakon toga.
jeste li uspijeli poslati drugim prijateljima ili oni vama coins boost za fut kao gift? meni je prijatelj probao poslat pa piše we were unable to send,try again later stalno
jeste li uspijeli poslati drugim prijateljima ili oni vama coins boost za fut kao gift? meni je prijatelj probao poslat pa piše we were unable to send,try again later stalno
Ne može se slat, samo sebi mozes kupovat.
je sad ovaj zlatni MOTM nasri u packovima dostupan još 24 sata ili?
I ova fifa vise u krasan k.
Igram finale onog kupa kaj traje jos par dana di je nagrada 2000 coinsa i gold pack i dodem u finale i vodim prvo puluvrijeme 4:0, i frajer odustane ja dobim 0 xp, pise da sam osvojio cup fino mi cestitali i ne dobijem ni coinse ni gold pack -.-
http://www.sendspace.com/file/90zfhn
skini to i stavi u my documents/fifa14 i radit će ti
ne znam zasto ali ne radi... jel treba jos u igri sta u postavkama namjestiti?
Otvori ga, pocisti sve probaj opet. Zamijeni pastu ako znas...

Otvori ga, pocisti sve probaj opet. Zamijeni pastu ako znas...
ma pitao sam za penale kako se brane, ovaj gore fix mi ne radi nista... a sto se tice grafike smanjio sam rezu na 1680x1050 i sve lijepo bez stekanja ide

Odmah se ispričavam zbog spamanja , ali prijave su danas do 15:00 pa ako ima netko tko bi želio igrati, a nije se prijavio :
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-14-ultimate-team-league/205224.aspx
O vama ovisi dal će ostati liga 12 ili ćemo dići na ligu 16 ili 18
Ne znam jel vam se to ikad desavalo ali stvarno ne moguce haha, bio sam u 2. diviziji borba ispadanje upadanje pa bod falio za 1. .. ajde sad da ne duzim uglavnom u 4. sam sad i ispast cu u 5. ali je ne moguce kako lopta ne slusa, jednostavno udjes u krizu i to je to, lopta nece u go pa nece a frajer u 87 ti rijesi utakmicu ako je 0:0 ili 1:1 znaci ne mogu vjerovat od stativa precki, 100% sansi ali eto, idemo dalje i da imam Ibarba, Balu, Gomeza, Teveza i Di Natalea i stvarno ne znam za koju dvojicu se odluciti moze neki vas prijedlog probo sam sve njih sem Di Natalea ali stvarno se ne mogu odluciti Gomez odlican ali pomalo trom, od Bale sam puno vise ocekivo, Tevezu malo jaci stoper moze sta hoce.. pozz
inace igram 3-5-2.. Buffon, Chiellini,Ogbonna,Benatia, Pogba, De Rossi, Hamsik, Candreva, El Sha, Balotelli, Tevez.. na klupi Marchetti, Barzagli, Vidal, Pirlo,Cuadrado,Gervinho, Hernanes,Ibarbo, Gomez, Constant, Criscito..