FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.664.527
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 14
Praetorian1 kaže...

ne budi prost

Gledajući nekoliko godina unazad, samo sam realan...

14 godina
FIFA 14

Da bi na ikoji relevantan način promijenili gameplay moraju izbaciti ovu žalost zvanu Impact Engine. Do onda će sve loše biti i dalje tu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Da bi na ikoji relevantan način promijenili gameplay moraju izbaciti ovu žalost zvanu Impact Engine. Do onda će sve loše biti i dalje tu.

Jedno razdoblje fife je gotovo. Počelo je drugo na ignite engineu.  Sasvim dovoljno i sasvim dobro za daljnji napredak serijala..

14 godina
movie kaže...

Jedno razdoblje fife je gotovo. Počelo je drugo na ignite engineu.  Sasvim dovoljno i sasvim dobro za daljnji napredak serijala..

Samo zato jer su promijenili ime nečega, ne znači da će to ispraviti probleme, gospon advokat. To što su oni napisali da će sad sa Igniteom sve biti tip top malo znači kad su identičnu stvar napisali za Impact Engine. On je pak ostao u istom jadnom stanju ko u FIFA 12, ali se onda to moglo tolerirati jer je bila prva verzija na novom fizikalnom engineu i ipak donijela dosta dobrih stvari. Ali da dvije godine ne mogu ispraviti sve te silne bugove u engineu koji uništavaju iskustvo igranja, nego je ove godine možda još i gori nego prije, sramota.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
movie kaže...
Hexfire kaže...

Ja serijalu želim sve najbolje, ali i dalje je ostao onaj suhoparni ("futsal") osjećaj kada postigneš gool. Ovu žalost koju Hex spominje kao posljedica Impact Engine-a, će već nekako ispeglati narednih sezona, ali kako lopti produžiti let??? Bojim se da su krivo postavili parametre ali svejedno..., EA može laganini prst u uho, sve dok je KONAMI na koljenima (dao Bog da se trgnu i poslože stvari).

El CapitanO
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 10:35 (Anchor Man).
14 godina
Anchor Man kaže...

Ja serijalu želim sve najbolje, ali i dalje je ostao onaj suhoparni ("fusal") osjećaj kada postigneš gool. Ovu žalost koju Hex spominje kao posljedica Impact Engine-a, će već nekako ispeglati narednih sezona, ali kako lopti produžiti let??? Bojim se da su krivo postavili parametre ali svejedno..., EA može laganini prst u uho, sve dok je KONAMI na koljenima (dao Bog da se trgnu i poslože stvari).

Moguće da budu, ali sjećam se da smo se za FIFA 12 uglavnom složili da je Impact odličan dodatak, da ima nekih mušica koje će popraviti do 13 i bit će to to. Došla 13, problemi ostali isti, došla 14, sve isto možda još i gore u nekim segmentima. Tako je kako je, dok god u Konamiju 4 lika za prijeme pauze za ručak rade na novom PES-u, bolje ni nećemo dobiti. Žao mi je što nema barem još jedne jake firme koja bi se odvažila i probala ubaciti na to tržište jer prostor za napredak postoji.

17 godina
Hexfire kaže...

Moguće da budu, ali sjećam se da smo se za FIFA 12 uglavnom složili da je Impact odličan dodatak, da ima nekih mušica koje će popraviti do 13 i bit će to to. Došla 13, problemi ostali isti, došla 14, sve isto možda još i gore u nekim segmentima. Tako je kako je, dok god u Konamiju 4 lika za prijeme pauze za ručak rade na novom PES-u, bolje ni nećemo dobiti. Žao mi je što nema barem još jedne jake firme koja bi se odvažila i probala ubaciti na to tržište jer prostor za napredak postoji.

Pa primi se posla kad je to sve tako jednostavno i kad sve znaš...Čemu gubiš vrijeme ovdje kritizirajući kad imaš odgovor na sve probleme? Ako nemaš poduzetničkog duha bar im se javi i reci da imaš rješenje za sve njihove probleme...

16 godina
neaktivan
FIFA 14

Kako god bilo meni Pes 14 više liči na pravi nogomet nego Fifa 14...

Moj PC  
2 11 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Super da si to podijelio s nama. Sad još samo da ga igraš...

15 godina
Praetorian1 kaže...

Ljepo sto si to podjelio s nama vec po 100-ti put.

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel mi može neko složit squad do 80-90k BPL?

1 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Samo zato jer su promijenili ime nečega, ne znači da će to ispraviti probleme, gospon advokat. To što su oni napisali da će sad sa Igniteom sve biti tip top malo znači kad su identičnu stvar napisali za Impact Engine.

Izgleda da su napravili vraški dobru stvar kad su tommyu, zadrtom pesoljupcu uspjeli podvaliti igru kojom je kako vidim oduševljen. Stvarno su čudotvorci u ea sportsu..

Pitam se kad će istu stvar napraviti ekipa iz konamia i oduševit nekog fifoljupca da istim riječima hvali novi pes?

14 godina
movie kaže...

Izgleda da su napravili vraški dobru stvar kad su tommyu, zadrtom pesoljupcu uspjeli podvaliti igru kojom je kako vidim oduševljen. Stvarno su čudotvorci u ea sportsu..

Pitam se kad će istu stvar napraviti ekipa iz konamia i oduševit nekog fifoljupca da istim riječima hvali novi pes?

Joj daj prestani sa tim glupim floskulama. Boli me za PES i on nema nikakve veze sa tim što je EA govno od tvrtke kakvo je. Samo zato jer je PES smeće, ne znači da ne bi trebali očekivati da FIFA serijal iz godine u godinu napreduje, ako već košta isto. Zadnje dvije godine promjene su uglavnom kozmetičke prirode, a problemi prethodnih verzija se samo prebacuju u nove verzije. Ali ti si već par puta dokazao da ti je svejedno jer imaš para, pa ne kužim uopće koga vraga ideš raspravljat sa nama smrtnicima koji ne trošimo tisuće kuna na FUT coinse i 5 verzija iste igre godišnje. 

EDIT: I ustvari PES i liči više na pravi nogomet u nekim segmentima. Samo što ih je premalo da bi kao cjelina igra bila dovoljno dobra.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 12:49 (Hexfire).
12 godina
nidjoPro kaže...

http://www.futhead.com/14/squads/6558635/

14 godina
neaktivan
The_K kaže...
nidjoPro kaže...

http://www.futhead.com/14/squads/6558635/

Vertongen bi bolje odgovarao umjesto Vermalena (mada je i on H/M, kao i ostatak obrane :( možda onda najbolje Kaboula)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 13:53 (soft).
17 godina
Hexfire kaže...

Joj daj prestani sa tim glupim floskulama. Boli me za PES i on nema nikakve veze sa tim što je EA govno od tvrtke kakvo je. Samo zato jer je PES smeće, ne znači da ne bi trebali očekivati da FIFA serijal iz godine u godinu napreduje, ako već košta isto. Zadnje dvije godine promjene su uglavnom kozmetičke prirode, a problemi prethodnih verzija se samo prebacuju u nove verzije. Ali ti si već par puta dokazao da ti je svejedno jer imaš para, pa ne kužim uopće koga vraga ideš raspravljat sa nama smrtnicima koji ne trošimo tisuće kuna na FUT coinse i 5 verzija iste igre godišnje. 

EDIT: I ustvari PES i liči više na pravi nogomet u nekim segmentima. Samo što ih je premalo da bi kao cjelina igra bila dovoljno dobra.

Pa ako netko iz dana u dan bleji jedno te isto onda si to ti. Jednostavno, ono što ti se ne sviđa i što ti izgleda glupo nemoj igrati i riješio si problem..

15 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...

http://www.futhead.com/14/squads/6564308/

13 godina
FIFA 14

Traore out jer je nesposoban skupa sa Remyem... Kupuj Jovetica i Bentekea ako vec mora biti camuga. Nasri takoder, Cazorla ga jede. Walker ( Preslab ) Richards in... Ovo sve ostalo je ok.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Traore out jer je nesposoban skupa sa Remyem... Kupuj Jovetica i Bentekea ako vec mora biti camuga. Nasri takoder, Cazorla ga jede. Walker ( Preslab ) Richards in... Ovo sve ostalo je ok.

Jovetić-Sturridge je najbolji duo u BPL.. nasri je sasvim solidan al cazorla je bolji.. ramires nemoze igrat ovdje.. garcia ili matić na toj pozicji i umjesto clichya baines 

Btw ovog tipa morate probati tip je brz visok jak i dobar udarac ima.. zvijer

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 16:08 (Encyanix).
17 godina
SimeKZ kaže...

NIkad nisam kužio zakaj ljudi radije uzimaju walkera od richardsa koji je za njega zvijer. Samo zbog pacea? Ista stvar je i s clichyem koji mi je ove godine slab. Samo pace i ništa više. I cole i baines su neusporedivo bolji, barem meni. Dok sam imao BPL tim clichy mi je bio tek treća opcija a richard nezamjenjiv. Druga opcija mi je bio zabaleta a walker tek treća..

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

e sve zavisi od covijeka do covijeka i od stila igre, meni traore zabija sve nogom, jos nije dao gol glavom a visok 6"7 a remy mi ima odlucan sut 4 zvjezdice za dribling i brz je ko metak, e sad cazorla-nasri neznam previse, nek si uzme koga hoce, i da walker je sra**e neznam ni zasto sam ga stavio, richards ga jede, imas pravo.

13 godina
neaktivan
FIFA 14

aj preporucite mi stoperski tandem bpl do 20k

workan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
workan kaže...

Luiz i Kaboul!

11 godina
neaktivan
workan kaže...

Meni je Kolo Toure (vjerovali ili ne) najpouzdaniji štoper. Kaboul mi se također pokazao kao dobaro rješenje...

El CapitanO
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Kakva je razlika između Fife na PS4 I fife na PS3? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djar kaže...

koja je razlika izmedu ps3 i ps4? (fifa na ps4 ima next gen, novi engine. googlaj ako ne razumijes.)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 20:09 (CroatianRacer).
12 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

koja je razlika izmedu ps3 i ps4?

ps -1 ako se ne varam

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Vražji packovi,  yebem ja i njih happy ure.    U dva mega packa od 35k  najbolji igrač kojeg sam dobio je  A. Cole.    Stvarno super.  Kupite te packove stvarno se isplati.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.futhead.com/ evo ti :)

za korisnika zaki23

Zan klo van dam
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 20:41 (mad9dog).
13 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...
djar kaže...

koja je razlika izmedu ps3 i ps4? (fifa na ps4 ima next gen, novi engine. googlaj ako ne razumijes.)

Pa to znam, kakva razlika u igrici? Bolji gameplay, nove anomacije i td?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice