FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.755
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 14
blaugrana kaže...

Mijenjam:

fifa 14 pc coinse za fifa 13 pc coinse - trenutno imam 10k - riješeno 30k s članom @antiljano27 kao i uvijek bez problema,ako se s nekim dogovorim može i još 200k za pc

fifa 14 ps3 coinse za fifa 13 pc coinse - trenutno imam 60k

fifa 13 ps3 coinse za fifa 13 pc coinse - trenutno imam 300k

Ako je netko zainteresiran molim neka se javi na PM.

Koristim prilku zahvaliti se članu @movie koji mi je poklonio sve svoje preostale coinse za fifa 13 pc verziju.

Osim gornje ponude/upita za razmjenu coinsa ovo je popis igrača iz fifa 13 pc verzije koji me zanimaju pa ako kojim slučajem imate kojeg od njih

a želite ih razmijeniti/prodati molim vas mi se javite na PM:

MOTM: De Rossi, Pirlo, Torres, RVP

TOTS: Di Natale, Balotelli, Cavani, Vertonghen, Carrick, Pique, Ramos, Alba, Alves, Suarez, Falcao, RVP, 

IF: Isco, Modrić,Kompany,Falcao

NIF:Ronaldo 

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Po prvi put od fife 12 odigro sam u futu 0:0 {#}{#}

nemoguce nemoguce
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blaugrana kaže...
blaugrana kaže...

Mijenjam:

fifa 14 pc coinse za fifa 13 pc coinse - trenutno imam 10k - riješeno 30k s članom @antiljano27 kao i uvijek bez problema,ako se s nekim dogovorim može i još 200k za pc

fifa 14 ps3 coinse za fifa 13 pc coinse - trenutno imam 60k

fifa 13 ps3 coinse za fifa 13 pc coinse - trenutno imam 300k

Ako je netko zainteresiran molim neka se javi na PM.

Koristim prilku zahvaliti se članu @movie koji mi je poklonio sve svoje preostale coinse za fifa 13 pc verziju.

Osim gornje ponude/upita za razmjenu coinsa ovo je popis igrača iz fifa 13 pc verzije koji me zanimaju pa ako kojim slučajem imate kojeg od njih

a želite ih razmijeniti/prodati molim vas mi se javite na PM:

MOTM: De Rossi, Pirlo, Torres, RVP

TOTS: Di Natale, Balotelli, Cavani, Vertonghen, Carrick, Pique, Ramos, Alba, Alves, Suarez, Falcao, RVP, 

IF: Isco, Modrić,Kompany,Falcao

NIF:Ronaldo 

Nemoj se ljutit al najvise sto mozes dobit od ovoga je oko 100 k 150 ako si sretnik...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina

Nema problema, zašto bih se ljutio ali mislim da je došlo do nesporazuma.

Ukratko, kada prodam igrače koje imam u fifa 14 pc verzij igre to bi trebalo biti oko 250k coinsa.

U ovome trenutku ratio za mijenjanje istih u fifa 13 coinse je 1:20 što znači da za njih dobijam 5mil fifa 13 pc coinsa.

Isto tako za 100k iz ps3 verzije fifa 14 mogu dobiti recimo 100k pc fifa 14 coinsa što je još 2 mil fifa 13 coinsa.

Jedini problem je što je teško naći ljude koji imaju ili žele mijenjati/prodati jer ili još uvijek igraju fifu 13 ili su već prodali što su imali.

Ako vo što sam napisao nije ono na što si mislio tada mi molim te objasni gdje griješim.

13 godina
FIFA 14

Meni i dalje nije jasna logika uzimanja coinsa za fifu koju doslovno vise nitko ne igra...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni sve to skupa nije jasno ali ja to radim za svoga sina koji ima 11 godina.

Njemu Fifa 14 nije zanimljiva jer si ne može priuštiti igrače kakve ima sada

u Fifi 13 i uživa igrati s igračima koje ima u Fifi 13 a koliko vidim u online sezoni ne čeka više od 10 sekundi da nađe protivnika.

Odigra 3,4 ili 5 tekmi dnevno, vikendom koju više i on je presretan.

On uživa u tim momčadima a i ja kada ga gledam i eto pokušavamo doći do toga da ima sve totse tj sve u prvih 11 iz bpl, serie a i

bbva lige jer jednostavno u glavi jedanaestogodišnjeg dječaka tako to mora biti a ja uživam u tome gledajući ga kako igra i zato sve ovo radim :)

S obzirom da serveri rade do veljače 2015. znači još godinu dana, mislim da se isplati gubiti vrijeme još nekih mjesec dana ili dva kako bih mu pribavio još tih nekoliko igrača

pa da igra na miru dok ne ugase servere. Na meni je nakon toga da mu nabavljam ugovore i odigram koju s brončanima kako bih mu oporavio njegove idole i to je to :)

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ako imas fb idi na db i trazi zahtjev u gruoe poput fifa ultimate team pc i tamo stavi javit ce ti se neko

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Ako imas fb idi na db i trazi zahtjev u gruoe poput fifa ultimate team pc i tamo stavi javit ce ti se neko

Molim te objašnjenje za ovo: 'fb idi na db' jer moram priznati ne razumijem na što si mislio.

I naravno hvala ti na prijedlogu.

13 godina
neaktivan
blaugrana kaže...
drakula789 kaže...

Molim te objašnjenje za ovo: 'fb idi na db' jer moram priznati ne razumijem na što si mislio.

Ispricavam se

FB->trazi->fifa ultimate team pc

17 godina

Sada mi je jasno :)

Probati ću, hvala još jednom.

11 godina
drakula789 kaže...
blaugrana kaže...
drakula789 kaže...

Ispricavam se

FB->trazi->fifa ultimate team pc

tamo je sve puno prevaranata koji ce ga pokrast

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Imam pitanje, nov sam na ultiamte teamu i kad stisnem na new squad ova ekipa koju imam nece se izbrisati ili sta se dogada opce kad to stisnem? ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Ovo ću si sad buildat http://www.futhead.com/14/squads/6342406/

Trojka u vrhu je OP a squad sveukupno izgleda jako solidno, jedino što će možda štekat je lijevi CM ali ako bude loš promjenit ću LB u španjolca i stavit nekog boljeg CM-a

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Naravno da nece...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
junkieHD kaže...

Ovo ću si sad buildat http://www.futhead.com/14/squads/6342406/

Trojka u vrhu je OP a squad sveukupno izgleda jako solidno, jedino što će možda štekat je lijevi CM ali ako bude loš promjenit ću LB u španjolca i stavit nekog boljeg CM-a

Naldo i Montolivo su katastrofa po meni. Bolje si stavi Felipe Santanu.

EUNE: RayzCRO
13 godina
FIFA 14

Montolivo je bomba igrac ako ga znas koristit... kao playmaker i da djeli lopte napadu, odlican.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Hrvatska u pocetnoj animaciji ! 

Ekskluzivno za PS3 i Xbox360... No PC, no PS4, no Xbone... EA Strikes again ! {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Idioti, baš sam se ponadao da će izbaciti i za PC dodatak za Svjetsko prvenstvo, ali čemu sam se to nadao od EA haha.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Trebam pomoc... zelim Rayzi poslati igrace ali ne mogu. Stalno mi pise da mogu trade offer staviti samo igracu kojega imam na friend listi a dodan je na friend listu i sve... ima ko rjesenje, ili zeli pomoci da preko nejga dam igrace.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Trebam pomoc... zelim Rayzi poslati igrace ali ne mogu. Stalno mi pise da mogu trade offer staviti samo igracu kojega imam na friend listi a dodan je na friend listu i sve... ima ko rjesenje, ili zeli pomoci da preko nejga dam igrace.

Ako si ga tek dodao, obojica rr origin i udjite u UT ponovo i trebalo bi radit. To se meni stalno događa kad tek dodam nekog

17 godina
SimeKZ kaže...

Montolivo je bomba igrac ako ga znas koristit... kao playmaker i da djeli lopte napadu, odlican.

Strašan pas a nerijetko i strijelac. Uz sve to i dovoljno čvrst da odigra i solidnu rolu u obrambenoj fazi...kompletan igrač.. ljude možda odbija količina pacea ali u 4-3-3 formaciji se to uopće ne osjeti. Koristio sam ga i u 4-1-4-1 formaciji gdje je isto bio nezamjenjiv. Mnei veliko i pozitivno iznenađenje ove godine.

Volio bih probati i if aquilanija da vidim kakav je. Po statsima bi mogao biti bombončić...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 17:54 (movie).
13 godina
antiljano27 kaže...
SimeKZ kaže...

Ako si ga tek dodao, obojica rr origin i udjite u UT ponovo i trebalo bi radit. To se meni stalno događa kad tek dodam nekog

Ja fife nemam, uninistall :D Valjda ce doc k sebi hebeni Web App...

17 godina
SimeKZ kaže...

Ja fife nemam...

Apstinencijska kriza je ebena.  Nadam se da ćeš sve ovo što slijedi prebroditi bez vidljivih posljedica..sretno!

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel za ovo Svjetsko samo update FIFA ili trebas placat ? 

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Jel za ovo Svjetsko samo update FIFA ili trebas placat ? 

Uvijek se plaća bio update ili nova igra... nema đabe ni u stare babe...

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Kakvi su to idioti taj Ea taman sam mislio da ce bit za pc i idioti izbace samo za old gen...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Pozdrav!

može savjet gdje povoljno kupit fifu 14, ne treba bit box verzija!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 14

movie d.o.o.

Moj PC  
1 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

movie d.o.o.

Ako ti je toliko dosadno u životu, imaš one stranice za odrasle pa tamo upražnjavaj svoje frustracije, prestani spammat. hvala. 

I Gomez je definitivno Sessegnon ovog FUT-a. 

13 godina
protjeran
FIFA 14

PS4 je kupljen primarno radi FIFA 14. I moram reci da sam poprilicno razocaran.

I dalje su udarci previse genericni, dueli su (imho naravno) jos gori nego na proslogodisnjoj verziji. Istina, raznovrsniji su, no previse puta igrac iz cista mira zaboravlja loptu, uspori se do faze da se jedva krece, itd.

Najgori dio svega su suci. Upravo sam u 4 utakmice za redom imao penal. Od toga ni jedan nije bio penal, a ovaj zadnji je smijurija sama po sebi. Pokusam driblati golmana, isti mi cisto uzima loptu iz nogu. Nije me ni srusio, ali eto, penal ponovno.

Mislim da igra ide na prodaju skupa sa ps4. Cekam sljedecu verziju pa cu pokusati ponovno :)

0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice