ma dobio ga..nebi ja kupio laptop...imate li vi ikakve prijedloge za dobar komp cijena do 3000kn
Idi tamo u temu sklapanje konfiguracije do 3k
ma dobio ga..nebi ja kupio laptop...imate li vi ikakve prijedloge za dobar komp cijena do 3000kn
Idi tamo u temu sklapanje konfiguracije do 3k
Imaš temu za takve stvari pa upitaj.
Kakav je Drogba ? Jel bolji od Aduriza? i zasto radovanja npr kod calme uprem L1 i trokut i ono trci i radi rukom i ako pusitim L1 i trokut zavrsi radovanje onako kako je namjesteno, takodje tako i ako X uprem zavrsi radovanje kako je namjesteno :S
Kakav je Drogba ? Jel bolji od Aduriza? i zasto radovanja npr kod calme uprem L1 i trokut i ono trci i radi rukom i ako pusitim L1 i trokut zavrsi radovanje onako kako je namjesteno, takodje tako i ako X uprem zavrsi radovanje kako je namjesteno :S
pa pogledaj u kontrole sto se cime radi i sve bi trebalo bit jasno...
L1 drži i onda 2 put klikni trokut
ne shvatas sta pitam.. znam na koje tipke se aktivira radovanje ali se ne moze dovrsiti, dovrsi ga uvijek onako kako mu je namjesteno i napravljeno
ne shvatas sta pitam.. znam na koje tipke se aktivira radovanje ali se ne moze dovrsiti, dovrsi ga uvijek onako kako mu je namjesteno i napravljeno
A kako bi ga ti drugacije dovrsio ?
Ono sta istipkas na tipkovnici, to ce napravit i gotovo... Kad trcis lupas tipke, kad hoces da se baci na pod ili nesto imas za to desnu gljivu i napravi neku kombinaciju. Pa sve ti pise u igri !
EDIT: Vidim da ovaj sta mu starci nedaju jesti i sta je slabo psihicki razvijen i dalje hara sa TD.om a moderatori i dalje dopustaju taj SPAM... right on BUG !
ja shvacam... nego ti pogledaj u kontrolama za "radovanje" sto se cime izvodi, tamo pod celebrations sve pise, pa ces i ti shvatit :)
imas vise strana za pogledat :)
di na glavnom meniju u fifi 14 idem na trening da mogu npr vjezbat free kick i corner kick
i skinuo sam fifu 14 v.1.4 jer su u verziji 1.4 svi transferi ubaceni ili????
Practice arena. I onda stisnes neki gumbic na gamepadu pa ce ti se otvorit menu. neznam napamet koji je jer igram na tipkovnici.
Evo samo da se zna da od danas i u buduce cijena coinsa je 50kn=100k
Ako ima netko ovdje za neki wager sa igracima ili nesto, neka mi se javi :D
Ako ima netko ovdje za neki wager sa igracima ili nesto, neka mi se javi :D
5 IF Feghoulia :D
Evo od svih ovih toty-a sto su izasli najvise me vuklo da probam thiago silvu.. mozda ibrahimovića i ronalda.. pa evo nabavio thiago silvu i mogu rec da je dobar (do sad mi se nijedan IF nije svidio u fifi 14 tako da je ovo pravo cudo) znaci evo par stvari ukratko:
Pace- Sto se tice brzine tip je solidan znaci ovako kad gledam dao bi mu negdje 83 pace sto je i vise nego dovoljno za jednog cb-a
Heading- Sto se tice skok igre nije los znaci stvarno tip skace ko luđak ali mu ipak u nekim situacijama fali visine :/
Defending- Sto se tice defendanja tip je zvijer.. ne buga se ko neki igraci ponekad i ima taj dobar interception.. znaci skoro uvjek u pravo vrijeme na pravom mjestu.. stvarno ljepo :)
Neznam sto vise nadodat.. ovo je bilo ukratko.. znaci po meni on je stvarno super a bome je i skup.. e sad dal se isplati davat tako puno love vise za jednog toty-a pored normalnog? e pa po meni normalni silva je smece tako da to nemozemo usporedjivat.. netko tko zeli end-game ekipu i ako ima para on je stvarno dobar upgrade heh.. neznam vise sta nadodat vec sam dovoljno zakompliciro cijeli post ://
Gledam sinoć ode sif lew na bidanju za 280k coinsa... lijepa zarada, bar 400k. jer već sad ima na bidanju jedan za 670k a do kraja aukcija ima preko 3 sata.. ebeno je to kad nemaš coinsa da se uključiš.
Prokleti packovi, kako samo izmuzu čovjeka za ništa...
iako je ponedjeljak, jedva se probudio, dosao na posao prehladen,
sretan sam. sretan sam jer postoji nas dragi vjerni Thambzdanovac.
Zelim mu puno srece i para, a pamet je odavno izgubio.
hvala ti thambzdanovac, kad god pomislim da mi je lose u zivotu,
obradujem se jer znam da postojis .
fabregas.benzema,alexis.ramos
Evo dugo sam hvatao u fifi 14 da nađem jednu obranu koja meni paše, i po mom je stilu, svatko tko ne vjeruje moze slobodno probat i nece se pokajat, igro sam i sa ramos-silva , chiellini-silva, chiellini-ramos i svakakve skupe obrane, ali ovo jednostavno je tako cvrsta i odlicna obrana, a sto mi se najvise svida ta obrana ostaje na svojim pozicijiama od rb-a do lb-a nema ispadanja s pozicije, a radi se o obrani : schmelzer - santana - hummels - piszczek. Savrsenstvo od obrane, stvarno sam prezadovoljan, a jos sam zadovoljni da nakon par mjeseci sam uspio nac obranu koja funkcionira :D
Odlicna je obrana zato jer je brza... samo sta Santana nije niti blizu onome iz FIFE 13...
Evo dugo sam hvatao u fifi 14 da nađem jednu obranu koja meni paše, i po mom je stilu, svatko tko ne vjeruje moze slobodno probat i nece se pokajat, igro sam i sa ramos-silva , chiellini-silva, chiellini-ramos i svakakve skupe obrane, ali ovo jednostavno je tako cvrsta i odlicna obrana, a sto mi se najvise svida ta obrana ostaje na svojim pozicijiama od rb-a do lb-a nema ispadanja s pozicije, a radi se o obrani : schmelzer - santana - hummels - piszczek. Savrsenstvo od obrane, stvarno sam prezadovoljan, a jos sam zadovoljni da nakon par mjeseci sam uspio nac obranu koja funkcionira :D
Meni santana katastrofa a za hummelsa svi kažu da je konstantno van pozicije. Kad pogledaš njegov wr i brzinu vidiš od kuda puše problem. Međutim svi hvale howedesa pa kako sam ga dobio u paketu, probam ga. Veliko pozitivno iznenađenje... No mislim da se ništa ne može mjeriti s obranom sif mangala - de maio - sif benatia - sif maicon. Na antiljanov nagovor sam ih posložio i to je ebeni zid. Pucaju snagom i skokom. Nešto nevjerojatno...
no na kraju najbitnije je kaj tebi paše... ako si zadovoljan, samo trgaj kako bi antiljano rekao..
Odlicna je obrana zato jer je brza... samo sta Santana nije niti blizu onome iz FIFE 13...
Santana je ok :)
Najjaca odbarana za ovu godinu za mene je Boateng-Sokratis-Santana
Iako ne mogu meda proslogodisnjoj Luiz-Kaboul-Yanga Mbwa btw. kaboul za mene je los ove godine..
Kaboul je prosle godine bio bolest, ali ove godine su ga nekako limitirali... Mada Ogbonna - Chiellini su ubojice... Da Italija ima kvalitetnije bekove u FIFI, serija A bi bila best buy...
Kaboul je prosle godine bio bolest, ali ove godine su ga nekako limitirali... Mada Ogbonna - Chiellini su ubojice... Da Italija ima kvalitetnije bekove u FIFI, serija A bi bila best buy...
S Talijanima je prirodno igrati 3-5-2 a onda chiellini if bonucci i sif benatia nemaju konkurenciju..
S Talijanima je prirodno igrati 3-5-2 a onda chiellini if bonucci i sif benatia nemaju konkurenciju..
Pricas o IF, SIF kao da svi imaju srece u paketima ili novaca za coinse... jbg stari...
Conatant i Sif Maicon su ti dobri bekovi i jos kad Maicon dobije TOTS da vidis kakva ce to bit kartica...
Conatant i Sif Maicon su ti dobri bekovi i jos kad Maicon dobije TOTS da vidis kakva ce to bit kartica...
Citaj post gore...
Pricas o IF, SIF kao da svi imaju srece u paketima ili novaca za coinse... jbg stari...
if bonucci je neki dan bio 25k a sif benatiu sam platio 60k. Kaj je to nedostupno svima s obzirom da sam vidio da je dosta likova ovdje otvaralo packove od 100k a sasvim sigurno su potrošili više coinsa ovih tjedan dana nego što ova dva koštaju. .. jbg stari... nije baš sve tako crno kako ti misliš
Pozz Koristite li ove Moddingway modove za FIFA-u, kakva su iskustva?
Pozz Koristite li ove Moddingway modove za FIFA-u, kakva su iskustva?
ja koristio prosle godine... super ako igras career mod...
Radu - Chielini - SIF Benatia - SIF Maicon su za mene najbolja obrana koju sam probao. Igram 4-3-3 i treba mi "borbeni" i svestrani centar pa su IF Pogba , Vidal , Guarin , Hernanes, Marchisio po mom mišljenju zvijeri i zato uživam igrat s talianima. I normalno u špici IF Balotelli i deri. . . Prezadovoljan sam sa njima.