FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.658.633
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 14

ALO LJUDI napisao sam iznad post

preso sam sa pesa 14 na fifu 14 

oduvijek sam igrao pes ali serviraju svake godine sve gore i gore sranje

a fifa me iznenadila,savrsena igra,nemogu vjerovatda postoji jos bolja 

nova fifa 14 nextgen na xbox1 i Ps4

par savjeta mi recite molim vas,napisao sam bio

na prijasnjioj stranici pise sta me muci

molim vas odg

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 22:34 (igor1311).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 14
igor1311 kaže...

ALO LJUDI napisao sam iznad post

preso sam sa pesa 14 na fifu 14 

oduvijek sam igrao pes ali serviraju svake godine sve gore i gore sranje

a fifa me iznenadila,savrsena igra,nemogu vjerovatda postoji jos bolja 

nova fifa 14 nextgen na xbox1 i Ps4

par savjeta mi recite molim vas,napisao sam bio

na prijasnjioj stranici pise sta me muci

molim vas odg

Napisi malo normalnije sta ti smeta... jer ja iz onoga nista ne kuzim. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
FIFA 14

moze li mi netko reci do kada ce biti moguce dobiti TOTY igraca u paketicima?

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
cod2playahhh kaže...

dobio sam Neuera aaaaaaaaaaa :)))))))) nitko sretniji od menee heheh{#}{#}

Jel ga imas ili si ga prodao?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
12 godina
neaktivan
FIFA 14

dobio matuidija 83...     

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

dobio matuidija 83...     

U on ti vrijedi dosta IF je iso preko 200 k.

edit;TOTY logic IF 300k SIF 90 k :S

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 0:21 (drakula789).
12 godina
neaktivan
FIFA 14

3 paketica, Cambiasso i Fabio najbolji koje sam dobio, i eto stao s tim otvaranjem, lutrija na kojoj ne mogu dobit igraca vrijednog vise od 1k hahah

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja ne znam kad, ali siguran sam da ću jedan dan završit na psihijatriji zbog ove poremećene, retardirane, zbugane, mutave, sakate igre. Koliko je nepravedna pa ovo više nisu istine, možeš biti bolji od protivnika koliko god hoćeš, ali ako je momentum na njegovoj strani možeš da se prosto izrazim JE*AT.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 1:21 (junkieHD).

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

cini se da ima citera... neznam kako neki cesce naiđu na njih, neki rijeđe ali ih ima... ja do prekjucer ako sam mozda na jednog ili dva naletio, ali me zato preksinoc zaredalo i to posteno... 4 puta za redom u div2... krece tekma, gledam u igrace i nevjerujem, sve od reda bronze igraci sa kemistrijem 40 ili manje... odmah mi je jasno sta ce se dogodit... prvo gledamo izlazak igraca na teren, postave i sve to, naravno on ima loptu na centru, i onda netom prije sucevog zvizduka za pocetak tekme lik izađe van i meni se upise poraz... peti puta sam imao srecu da sam ja krenuo s centra i zadrzavao sam loptu odozada do 5. minute na sto se lik nesto opasno ljutio. kad je proslo 5 min krenem u napad i odmah pogodim stativu i lopta se odbije njegovom golmanu u ruke. lik odma izađe van i naravno ja popusim contracte, a tekma se uopce nije brojala, kao da nisam ni poceo :( neznam jel uopce funkcionira tih 5 min kao na prosloj fifi ili sta uglavnom kad god mi se igra prekine pri nerijesenom rezultatu nit dobijem bodove nit se tekma registrira kao odigrana. osim naravno kad meni nekim slucajem pukne veza ili nesto onda se uredno tekma racuna i dobijem onu porukicu o DNF-u pri sljedecem ulasku u fut... također neki dan igram s likom bas ono, postenu partiju nogometa, stvarno super dobra tekma i napeta, jedna od zanimljivijih od kad igram fut. gubim 2:1 i prvo u 89' s candrevom sa nekih 45m kod aut linije opalim nisko vanjskom i lopta uleti u malu mrezicu, fels kao roberto carlos, taman dovoljno da lopta zaobiđe golmana. i onda u 90'+ lob sa nekih 30-ak metara sa hernanesom za 3:2... stvarno sam bio sretan ko malo dijete. da bi na kraju prije nego sam stisnuo advance nakon utakmice se pojavila neka poruka an error occurred ili tako nesto i u meniju me docekala promocija umjesto naslova uz poruku o DNF-u... pa zasto pobogu a tekma je zavrsena bila :( nekad su bas nemilosrdni... vjerojatno su mi naplatili ono sto su mi dan prije dali 15 tekmi bez poraza, sa samo jednom nerijesenom :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
karlo666 kaže...

cini se da ima citera... neznam kako neki cesce naiđu na njih, neki rijeđe ali ih ima... ja do prekjucer ako sam mozda na jednog ili dva naletio, ali me zato preksinoc zaredalo i to posteno... 4 puta za redom u div2... krece tekma, gledam u igrace i nevjerujem, sve od reda bronze igraci sa kemistrijem 40 ili manje... odmah mi je jasno sta ce se dogodit... prvo gledamo izlazak igraca na teren, postave i sve to, naravno on ima loptu na centru, i onda netom prije sucevog zvizduka za pocetak tekme lik izađe van i meni se upise poraz... peti puta sam imao srecu da sam ja krenuo s centra i zadrzavao sam loptu odozada do 5. minute na sto se lik nesto opasno ljutio. kad je proslo 5 min krenem u napad i odmah pogodim stativu i lopta se odbije njegovom golmanu u ruke. lik odma izađe van i naravno ja popusim contracte, a tekma se uopce nije brojala, kao da nisam ni poceo :( neznam jel uopce funkcionira tih 5 min kao na prosloj fifi ili sta uglavnom kad god mi se igra prekine pri nerijesenom rezultatu nit dobijem bodove nit se tekma registrira kao odigrana. osim naravno kad meni nekim slucajem pukne veza ili nesto onda se uredno tekma racuna i dobijem onu porukicu o DNF-u pri sljedecem ulasku u fut... također neki dan igram s likom bas ono, postenu partiju nogometa, stvarno super dobra tekma i napeta, jedna od zanimljivijih od kad igram fut. gubim 2:1 i prvo u 89' s candrevom sa nekih 45m kod aut linije opalim nisko vanjskom i lopta uleti u malu mrezicu, fels kao roberto carlos, taman dovoljno da lopta zaobiđe golmana. i onda u 90'+ lob sa nekih 30-ak metara sa hernanesom za 3:2... stvarno sam bio sretan ko malo dijete. da bi na kraju prije nego sam stisnuo advance nakon utakmice se pojavila neka poruka an error occurred ili tako nesto i u meniju me docekala promocija umjesto naslova uz poruku o DNF-u... pa zasto pobogu a tekma je zavrsena bila :( nekad su bas nemilosrdni... vjerojatno su mi naplatili ono sto su mi dan prije dali 15 tekmi bez poraza, sa samo jednom nerijesenom :)

e bas to ..ili ono kad imas 2 tekme do kraja i treba ti 3 boda i onda naravno odma dc u prvoj tekmi i pise da si ispao iz lige..iritira nekad uzasno

12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

Meni se isto to dogodi spoji me sa nekim glupi borncanima i onda me izbaci ali mi ne upise poraz...

Ja sam mislio da je to neki bug

14 godina
neaktivan
FIFA 14

kako u fifi 14 mozes transfer nekog igraca,to je normalno u pesu,sta tu moras imat orginal

drugo,ima li koja komanda da prekid akcije ak si krivu tipku stisnuo ili nesto slicno

koja je ocjena atribut u fifi 14 stobi bilo ko defence u pro evolution socceru 2014

koja je ocjena za napad u fifi 14 sto bi bilo atack prownes u pes 14

opcenitonakojeocjenemoras gledat u fifi 14 koje su najbitnije

vise se nemogu sjetiti stvari jos ,kad se sjetimbudem napisao

presosamsapesana fifu 14 pa se ucim sad stvarimau fifi14

sta ti tu nije jasno ili nekomenije jasno

~^iGoR~
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Ne znam za niže div, ali meni u 1. div prvo spoji 3-4 puta s tim cheaterima, sve bronze igrači s chem 30-40, a tek onda pravog protivnika mi nađe. Baš frustrirajuće.

Why so serious?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
igor1311 kaže...

kako u fifi 14 mozes transfer nekog igraca,to je normalno u pesu,sta tu moras imat orginal

drugo,ima li koja komanda da prekid akcije ak si krivu tipku stisnuo ili nesto slicno

koja je ocjena atribut u fifi 14 stobi bilo ko defence u pro evolution socceru 2014

Imas negdje Edit Player ili Team.. neznam napamet nisam u fifi

X (tipka za short pass)

Za koj mod govoris? Inace imas ocjene pa gledaj ono sta je tebi bitno.. jel ti bitnija brzina (pace, acceleartion, top speed) igraca ili šut ili sta vec...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ekipa, planiram uskoro organizirati turnir. Igrat će se sa pravim klubovima a nagrada za 1. mjesto ce biti 100 000 FUT coinsa. Nagradu ću isplatiti (što bi rekli) i svog džepa.

Nisam nikakav profi, niti imam svoju stranicu ili bilo što drugo u tom smislu. Obični sam igrač koji voli nogomet, kako onaj pravi, tako i ovaj virtualni a jedini "reason" zbog čega sve ovo radim je taj, što želim da se svi dobro zabavimo, pokažemo šta znamo, odamo priznanje najboljem i na kraju zaključimo da je bilo odlično i hoće li nova sezona uskoro(?). {#}

Prošli put nije bilo nagrade i manje više je odlično ispalo, a osvajač je bio antiljano {#} koji je vodio Atl. Madrid. 

One koje poznajem i koje imam u evidenciji kao pouzdane igrače i koji su sudjelovali na prošlom turniru, ću kontaktirati preko PM, ovdje na bug.hr.

Uskoro više informacija u novoj temi "We are  FIFA 14 - BUG Online Tournament (II)"

Lijep pozzz!!! {#}

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 12:16 (KODAK17).
Moj PC  
5 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ima li još netko ovakav problem ili sam jedini? :S 

http://zaslike.com/files/54pg62x4z8ubor09dwc.png

Danas iz čista mira, da ću odigrat jednu utakmicu FUT Seaonsa i dođe mi sve crno osim igrača. Pomislim da je to bug u jednoj utakmici, kad upalim drugu - opet isto. 

I onda vidim u areni da je ovaj problem.

aadds
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Zaboravio sam tu napisati ako koga zanima,jucer sam igrao protiv tipa koji je imao TOTY Lahma i Ramosa,pa da kazem kako je igrati protiv njih,Lahm je uzas za igrat protiv njega,tako mal mi uvijek nekako iscupa loptu i stvarno je dobar,jako tesko ga je preci,a Ramos,ne vrijedi 20 k,stalno izgubljen,upgrade pace ja nisam primjetio,pa tako ni heading i defending mi se cinio jos i gori.Eto to je to :)

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Prodajem FIFA 14 coinse za PC, zainteresirani se mogu javiti u inbox!

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Eh taj momentum, 3 sezone u prvoj diviziji bez problema, uvijek ostanem u njoj sigurno, i sad eto 9 bodova imao nakon 5 utakmica, i eto, idem danas igrat, i skuzim da su zapravo Giovinco i Valbuena zvijer. Obojica su protiv mene utrpali hattrick, obojica su jednom zabili glavom, makar je Giovinco 164 i ima heading 45, a Valbuena 167 i 48 heading, nitko im ne moze oduzeti loptu, s njom njih dvojica mogu sto god hoce, a standing tackle i strength su im 20 i 35, a oni uredno Feghouliju IF, Rakitiću IF uzimaju loptu bez ikakvih problema i jos ih izguraju. A naravno, necu spomenuti cetiri puta sam pred golman je Benzema, i on iz ubacaja obje tekme pokraj gola, a kad nije bio sam, je pogodio 4 puta precku. 

0 1 hvala 0
13 godina
carmichael kaže...

Eh taj momentum, 3 sezone u prvoj diviziji bez problema, uvijek ostanem u njoj sigurno, i sad eto 9 bodova imao nakon 5 utakmica, i eto, idem danas igrat, i skuzim da su zapravo Giovinco i Valbuena zvijer. Obojica su protiv mene utrpali hattrick, obojica su jednom zabili glavom, makar je Giovinco 164 i ima heading 45, a Valbuena 167 i 48 heading, nitko im ne moze oduzeti loptu, s njom njih dvojica mogu sto god hoce, a standing tackle i strength su im 20 i 35, a oni uredno Feghouliju IF, Rakitiću IF uzimaju loptu bez ikakvih problema i jos ih izguraju. A naravno, necu spomenuti cetiri puta sam pred golman je Benzema, i on iz ubacaja obje tekme pokraj gola, a kad nije bio sam, je pogodio 4 puta precku. 

Svaki puta kad se gubi je on kriv... to je ono najgore.

Ja sam jucer imo 25/18 udarci na gol, lik je imo 4/3, jedna moja greska, prebacio mi je obranu i sa CR.om zabio u druge raslje... i eto momentum. Ali kad utrpam 8 komada u kupu, onda je momentum na mojoj strani i tako da Skill nije bitan, momentum majka, ne znam zasto uopce igramo.

12 godina
neaktivan

Kolega sprdancija odlicna, bit cu realan oba dva puta je frajer bio bolji, zasluzeno je i trebao dobiti, al da Giovinco i Valbuena zabijaju headere pokraj Varane i Pepea, te da ih istom tom lakocom odguruju, e to je vec druga prica

13 godina
carmichael kaže...

Kolega sprdancija odlicna, bit cu realan oba dva puta je frajer bio bolji, zasluzeno je i trebao dobiti, al da Giovinco i Valbuena zabijaju headere pokraj Varane i Pepea, te da ih istom tom lakocom odguruju, e to je vec druga prica

Gledaj nekad izgleda glupo, ali jesi razmisljo o svom nacinu postavljanja na iste igrace koji su puno brzi od tvojih navednih ? Ili tempiranje skoka pa profulas loptu a on ju lagano zakuca samo ?! Milijun puta mi se dogodilo... Ja znam sa Ashley Youngom ladno zakucati glavom gol ako nabacis kako treba i tajmiras skok. Jer nije sve u tipkanju kruga, treba namjestit igraca, zaletit se na loptu ako zelis odraz, itd... itd...

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Koji je klinac sa marketom? Izgubio sam na svakom kapitalcu po 7000-8000coinsa kako bi osigurao nagradu...A u P.M. {#}

Znači sto se tiče nagrade, ona je osigurana. Sutra će vjerovatno biti raspisane prijave...Lijep pozzz!!! {#}

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 17:40 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

Koji je klinac sa marketom? Izgubio sam na svakom kapitalcu po 7000-8000coinsa kako bi osigurao nagradu...A u P.M. {#}

Znači sto se tiče nagrade, ona je osigurana. Sutra će vjerovatno biti raspisane prijave...Lijep pozzz!!! {#}

Da odma se osiguram ja uzimam Real :P

14 godina
KODAK17 kaže...

Si napravio temu? Ne mogu je pronaći putem searcha. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Odmah da se osiguram ja uzimam PORTO!!!!!
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Tema je napravljena prije nekoliko sekundi. Možete početi sa prijavama i to tako što ćete samo napisti svoj origin id.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/we-are-fifa-14-bug-online-tournament-ii/202562.aspx

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 18:51 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Odmah da se osiguram ja uzimam PORTO!!!!!

Troll,ha?

13 godina
neaktivan
Sto troll,pa ti si uzeo real..............
17 godina
igor1311 kaže...

Stari, mislim da je jednostavnije pratiti tri ruska špijuna nego ovih tvojih osam redaka teksta bez točke i smisla?

Tri put sam pokušao pročitati i odustao sam. Daj probaj nabaciti par suvislih kratkih rečenica koristeći točku, uskličnik, upitnik ili zarez.

Za veliko slovo na početku rečenice možemo zažmiriti na jedno oko...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice