FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.676.164
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozz, imam problem sa lagovima prilikom igranja Fife.Problem je nastao kad sa zamjenio nvidia 9800gt sa Sapphire 7850 2gb i dodao jos 4GB rama.Postoji li rješenje da se to vrati u normalu :/

0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 14
Flue kaže...

Pozz, imam problem sa lagovima prilikom igranja Fife.Problem je nastao kad sa zamjenio nvidia 9800gt sa Sapphire 7850 2gb i dodao jos 4GB rama.Postoji li rješenje da se to vrati u normalu :/

Guglaj "FIFA ATI microstuttering problem" i moli se da ti jedno od rješenja pomogne. Ak ne, jedino povratk na nVidiju će ti riješiti problem.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Jer vam se desava kada igrate season u FUT-u,da namerno tj ocigledno gubite tekme da bi ispali iz divizije,znaci igraci mi deluju blentavo citavu utakmicu i tako dve zaredom a malo pre odigrao protiv rar igraca sa sve mesijem i riberijem i sa istim timom oderem ga ali sam igrao cup,u cemu je fora sa fifom ,zasto mi nedaju mogucnost da igram normlano vec mi namestaju da ispadnem iz divizije ,bio sam u diviziji 2 i bukvalno sa mnogo slabijim ekipama gubim tekme i o golovima necu ni da pricam kako god sutnu ona ide u gol, a moji sa loptom ne mogu da se sastave.U cemu je fora?
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Dodajte na origin tko igra :D

Kole_HR nick :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Red_Star_Forever kaže...
Jer vam se desava kada igrate season u FUT-u,da namerno tj ocigledno gubite tekme da bi ispali iz divizije,znaci igraci mi deluju blentavo citavu utakmicu i tako dve zaredom a malo pre odigrao protiv rar igraca sa sve mesijem i riberijem i sa istim timom oderem ga ali sam igrao cup,u cemu je fora sa fifom ,zasto mi nedaju mogucnost da igram normlano vec mi namestaju da ispadnem iz divizije ,bio sam u diviziji 2 i bukvalno sa mnogo slabijim ekipama gubim tekme i o golovima necu ni da pricam kako god sutnu ona ide u gol, a moji sa loptom ne mogu da se sastave.U cemu je fora?

A jbg, namjesteno je sve ko HNL. Sve je to jedna farsa, pogotovo protiv odredenih ovdje koji nikako ne mogu pobijediti u diviziji ili nesto...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Moze li mi neko objasniti zasto nam je potreban Origin i kako naci product code.Ja ne mogu igrati bez njega...

NR

0 2 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Zato jer moras kupiti original a origin je program od EA preko kojega registriras svoje igre. Ako zelis FIFU, javi mi se na PM.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
JA sam u div 2 bio i bukvalno odjednom kako sam krenuo da igram i da udjem u div 1 pa to nije normalno sta mi se sve izdesavalo, a i izgubio sam malo i volje da sada opet peglam da udjem u div 3 mozda i ispadnem u div 4 nikad se ne zna.
17 godina
The_K kaže...

sto ti fali?IF hart trenutno vrijedi 100k i ovi ostali kad ih prodas u profitu si za nesto.Bolje to nego da ti navrijedniji igrac bude gomez -_-

Nevjerojatno, sinoć sam frknuo harta za 170k? Bilo ih je po puno nižoj cijeni, no ne bunim se.  Odmah sam uzeo još jednog za 101k pa nek stoji... sve u svemu, izvukao sam duplo od uloženog... moram biti zadovoljan..

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ima li netko da nije potošio onaj joker za promjenu kulba u FUT-u, koji se nalazi u katalogu??? Za uzvrat dajem 20 000 coinsa. Pozzz {#}

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 16:01 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
The_K kaže...

sto ti fali?IF hart trenutno vrijedi 100k i ovi ostali kad ih prodas u profitu si za nesto.Bolje to nego da ti navrijedniji igrac bude gomez -_-

Nevjerojatno, sinoć sam frknuo harta za 170k? Bilo ih je po puno nižoj cijeni, no ne bunim se.  Odmah sam uzeo još jednog za 101k pa nek stoji... sve u svemu, izvukao sam duplo od uloženog... moram biti zadovoljan..

Ja sam od tog packa 100k,  zaradio 400k , i to je prvi što mi se isplatio, nikad mi nije ništa vrijedno spomena uletilo, eto ovo je prvi put.  A uzeo sam ih toliki broj da me sramota reć, i u prošloj i ovoj fifi.

15 godina
FIFA 14
01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 16:42 (Encyanix).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

Ima li netko da nije potošio onaj joker za promjenu kulba u FUT-u, koji se nalazi u katalogu??? Za uzvrat dajem 20 000 coinsa. Pozzz {#}

kakav doker kako se zove tocno to sta trazis?

13 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...
KODAK17 kaže...

Ona stvar za promjenu imena kluba u FUT-u (malo sam ostao nedorecen). Btw, izgleda da se nemože poslati, jer svakome tko pokusa ce javiti da to vec imam. Jbg.

The King of Old Trafford
17 godina
CroatianRacer kaže...

U football clubu item za promjenu imena kluba u futu... htio sam mu poslati ali neće jer kaže da ga već ima u klubu?

Neka mu ga netko pošalje da vidimo u čemu je problem te hoće li ga dobiti ili ne..

Edit: nisam refrešao stranicu pa nisam vidio da je već odgovorio... ebiga..

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 18:19 (movie).
17 godina
barcaINTER kaže...

Ja sam od tog packa 100k,  zaradio 400k , i to je prvi što mi se isplatio, nikad mi nije ništa vrijedno spomena uletilo, eto ovo je prvi put.  A uzeo sam ih toliki broj da me sramota reć, i u prošloj i ovoj fifi.

Ako je neka utjeha, nisi jedini...

14 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

Nisam ja :)

16 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...
CroatianRacer kaže...
KODAK17 kaže...

Ona stvar za promjenu imena kluba u FUT-u (malo sam ostao nedorecen). Btw, izgleda da se nemože poslati, jer svakome tko pokusa ce javiti da to vec imam. Jbg.

ako si ga ti vec jednom kupio u svom katalogu onda ti ga vise nitko ne moze poslat :( ne mozes ustvari 2 puta istu stvar kupit ili dobit, nazalost... i ja sam htio promijenit ime al ne moze :(

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
16 godina
FIFA 14

decki sta da radim igram fifu 14 na xboxu one. i sad problem je igra je postala preteška , igram FUT i sad sam division 3. sve tekme su mi ili world class , legendary i ultimate.. i to je sve sad čupaj nedaj igra mi se čini preteška jel to samo meni ili sta?

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Horned Reaer kaže...

decki sta da radim igram fifu 14 na xboxu one. i sad problem je igra je postala preteška , igram FUT i sad sam division 3. sve tekme su mi ili world class , legendary i ultimate.. i to je sve sad čupaj nedaj igra mi se čini preteška jel to samo meni ili sta?

Vrijedi li kupnje fifa za nove konzole? ajd napiši malo šta ti je dobro, a šta ne valja?{#}

17 godina
Horned Reaer kaže...

Misliš igranje u offline modu?

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Upravo sam pogledao Soldadov review sto je manje vise ne bitno..nego nisam znao da ako se drzi l1 da igrac krene u trk tj da beat offside trap ako znate na sta sam mislio :)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Na G2Play ti nije skup, nekih 180 kuna čini mi se.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

TOTY - uži izbor     -  09.01. 2014 bit će konačan izbor

http://www.futhead.com/14/toty/

Upo i Mandžo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 21:25 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mariclius kaže...
Horned Reaer kaže...

Vrijedi li kupnje fifa za nove konzole? ajd napiši malo šta ti je dobro, a šta ne valja?{#}

sve je dobro svidja mi se grafika i gameplay samo je malo teška na legendary ili ultimate..na world class jos nekako pobjedim a ovo je sve nemos im dati gol pa budeš sretan ao završi nerješeno utakmica.

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
17 godina
FIFA 14

Dobio u paketu Kroosa pa rekoh da ga isprobam. Vau, kakav igrač. Nevjerojatan šut. Uvijek na pravom mjestu... U 4-3-3 (4) formaciji uopće se ne osjeti nedostatak pace. Dapače, kad treba i potegne i imam osjećaj da brže trči nego što mu na kartici piše.. Sve kaj sam probao na CAM-u u njemačkoj momčadi za sada je Kroos bez konkurencije..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozdrav svima.

Imam jedno pitanjice i nadam se da nisam fulao temu. Znači, kupio bih Fifu 14, a budući da je RU verzija jeftinija zanima me mogu li ikako zaobići taj region lock? Postoji mogućnost da nekim language packom prebacim igru na engleski? I mogu li uopće kupiti ili prije ide nekakva provjera IP-a? 

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.futhead.com/14/squads/4697062/

kompany je razocarao pa sam pikno thiaga silvu koji se pokazao kao odlican izbor

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Trnjan kaže...

http://www.futhead.com/14/squads/4697062/

kompany je razocarao pa sam pikno thiaga silvu koji se pokazao kao odlican izbor

silva je super, jos samo cecha stavi umjesto ove letve od golmana

12 godina
Horned Reaer kaže...

pocni igrat online divisions

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice