kontaktira sam ea i priča sam njihovim čovjekom i poslat će mi email u roku 1-3 dana pa će mi reć šta su našli jer sam im dao sve podatke vezano uz nestanak coinsa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Djeca se budu bojala ove reklame. Čak je i meni malo scarry
obozavam kada svaki put kada uđem u UT da mi igrica odluci nabit jedan dnf.prekrasna igrica :)
Djeca se budu bojala ove reklame. Čak je i meni malo scarry
Danasnji klinci kreteni to sigurno...
ljudi koji ku*ac se događa ja odem na webb app na futu kad gledam nema mojih 5000 coinsa i piše da sam kupio nekog derica za 7500 coinsa a nema derica nigdje koji KU*AC????????????????????
netko te haxo malo
kako da kontaktiram ea da im sve napišem i tražit ću odštetu
help.ea.com
nakon što sam malo tražio po internetu ljudi su isto gubili coinse kada su bidali igrače i sjetio sam se da sam bida gundogana za te pare ali ga naravno nisam kupio i nisam dobio nazad coinse
Na to ti se ne vrijedi žaliti. Ja sam u FIFI 13 prošle godine bidao za igrača i dobio ga, s time da je ta kartica jednostavno nestala kao i moji coinsi. EA ekipa nije našla nikakve nepravilnosti.
stavio sam sve igrače na prodaju... sve je na buy now 200 coinsa... aguero, crni hazard, david silva, reus, toure i još 35 drugih... odustajem od fife... pozz
stavio sam sve igrače na prodaju... sve je na buy now 200 coinsa... aguero, crni hazard, david silva, reus, toure i još 35 drugih... odustajem od fife... pozz
super, dao si autobuyerima igrače
Bolje da si ovdje podijelio igrace i prepustio svoj nesposobnost sposobnima, nego dao tako... ali ok :D
mogao si podjelit a ne citerima dat
imam doma, javim se kanije
Ja bih ti dao 300 za Hazarda.
Ja bih ti dao 300 za Hazadra.
Eto ja bi ti dao 350.
Ja bih ti dao 300 za Hazadra.
to se ne odbija
i tako bi se cifra popela.. i opet bi počeo igrat ;)
Vidim šabani i dalje lupaju TD.ove... Probajte napisat koji ste... Ne znam kako vas nije sram bez razlozno lupati TD.ove i na video i ovdje...
ideje?
ideje?
Jel imas FIFU uopce?
Na Web App mozes samo ako si igrao FIFU 13 ili ako kupis fifu 14.
Aj ne zaje.. :P
Ako si banan na fifi 13/14 onda ce ti isto ovo pisat
Pa napravi sign in na Web App... gore desno u kutu, onako je srebrno...
jesam ...dobio sam i onih 500 bodova nekih ...al pise kao da nemam igru
jesam ...dobio sam i onih 500 bodova nekih ...al pise kao da nemam igru
Meni povremeno napiše da nemam igru, ali onda uzmem drugi browser i tamo se ulogiram i onda radi. A da se razumijemo, imao sam i prethodne FIFE.
Na to ti se ne vrijedi žaliti. Ja sam u FIFI 13 prošle godine bidao za igrača i dobio ga, s time da je ta kartica jednostavno nestala kao i moji coinsi. EA ekipa nije našla nikakve nepravilnosti.
Da, i ja sam u prošloj fifi dobio na bidanju piquea za 20k coinsa i na kraju ni coinsa ni piquea? Nije mi jasno kako je to moguće...
Da, i ja sam u prošloj fifi dobio na bidanju piquea za 20k coinsa i na kraju ni coinsa ni piquea? Nije mi jasno kako je to moguće...
pa ako je moguće da lopte prolaze kroz glavu,onda je i ovo tvoje moguće.
Što je najjače kod podnošenja žalbe su mi napomenuli da ukoliko otkriju da ih pokušavam zavaljati da ću dobiti trajni ban... Na kraju kao da se ništa nije dogodilo, ni coinsa, ni igrača, a ni bana. Samo hladan odgovor kako nisu pronašli nikakve nepravilnosti.