FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.661.858
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 14
v3cos kaže...

ispucavanje IZ RUKE ,znači nije ništa dosuđeno.zabio mi je sad neki lik tako ,al mislim da to u pravilu ne vrijedi.

Ne znam po kojem to pravilu. Ako je lopta u igri onda je u igri. Naravno da može biti gol. Nedavno je golman zabio u Premiershipu nakon ispucavanja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
desarun kaže...

Dobre trading methods?? ako ne zelite da svi vide, mozete mi i poruku poslat :D

znam neke

ja neznam nijedne,onaj ko zna neka kaze :D

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
v3cos kaže...

ispucavanje IZ RUKE ,znači nije ništa dosuđeno.zabio mi je sad neki lik tako ,al mislim da to u pravilu ne vrijedi.

Ne znam po kojem to pravilu. Ako je lopta u igri onda je u igri. Naravno da može biti gol. Nedavno je golman zabio u Premiershipu nakon ispucavanja.

ma ovo je begović zabio s poda,al sam mislio zato što je iz ruke direktno,znači nije pala na zemlju.al sad sam malo pregledo po netu i ipak vrijedi. 

13 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
14 godina
The_K kaže...
desarun kaže...

Dobre trading methods?? ako ne zelite da svi vide, mozete mi i poruku poslat :D

znam neke

ja neznam nijedne,onaj ko zna neka kaze :D

Kupiš jeftino i prodaš skupo. Profit.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

Lik kojemu je za svaki poraz momentum kriv {#}

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Lik kojemu je za svaki poraz momentum kriv {#}

nije za svaki likčino, ali da ima nešto u tome ,e pa ima ..ko može obasnit takvo kretanje igrača u nekim utakmicama,takva tromost i superiornost suprotnog tima,stajanje igrača koji nemaju loptu i čudno kretanje? 

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Fifa mi je minimizirana bila 20-ak min, vratim se i vidim ovo, usro sam se šta je ovo sad {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Fifa mi je minimizirana bila 20-ak min, vratim se i vidim ovo, usro sam se šta je ovo sad {#}

Ivo Sanader je počeo igrat UT, sad kad je u zatvoru.

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja sam svoje španjolce rasprodao cim sam osjetio da se desavaju cudne stvari. Nalazio sam se u DIV4, imao 10 bodova i 2 tekme do karaja.

Sad sam slozio talijane u 3-5-2, iako sam prije imao problema sa ovom formacijom, ali sa svejedno sam odlucio probati jos jednom, jer sam dosao do nekih novih ideja u smislu taktiziranja.

Uspio sam pobjediti u preostale dvije tekme i plasirati se u DIV 3, i odmah u startu ostvario dvije pobjede,  nakon cega sam odlucio stati na loptu.

Nemogu vjerovat da sam vodio rovovsku bitku u DIV5(u DIV4 otpor pola-pola), a da su me u DIV3 docekala dva "soft" protivnika...nista mi nije jasno, ali dobro.

Idem lagano dalje ka konacnom cilju, tj. DIV1.

Imam skoro sve igrace Juventusa osim Pirla, Teveza i Chiellinia, iako cu uskoro suziti nedostatak na samo dvojicu jer stize Pirlo ili Tevez. Trebam odluciti koji nam je vise potreban i iskesirati preostale coinse.

Hvala španjolci, bilo je lijepo dok je trajalooo {#}

EDIT:

Moze li preporuka za CAM? Trenutno imam Marchisia, Hmasika, Guarina i Giovinca na toj poziciji. Postoji li jos neko bolje rijesenje ili je to to???

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 8:38 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KODAK17 kaže...

Ja sam svoje španjolce rasprodao cim sam osjetio da se desavaju cudne stvari. Nalazio sam se u DIV4, imao 10 bodova i 2 tekme do karaja.

Sad sam slozio talijane u 3-5-2, iako sam prije imao problema sa ovom formacijom, ali sa svejedno sam odlucio probati jos jednom, jer sam dosao do nekih novih ideja u smislu taktiziranja.

Uspio sam pobjediti u preostale dvije tekme i plasirati se u DIV 3, i odmah u startu ostvario dvije pobjede,  nakon cega sam odlucio stati na loptu.

Nemogu vjerovat da sam vodio rovovsku bitku u DIV5(u DIV4 otpor pola-pola), a da su me u DIV3 docekala dva "soft" protivnika...nista mi nije jasno, ali dobro.

Imam skoro sve igrace Juventusa osim Pirla, Teveza i Chiellinia, iako cu uskoro suziti nedostatak na samo dvojicu jer stize Pirlo ili Tevez. Trebam odluciti koji nam je vise potreban i iskesirati preostale coinse.

EDIT:

Moze li preporuka za CAM? Trenutno imam Marchisia, Hmasika, Guarina i Giovinca na toj poziciji. Postoji li jos neko bolje rijesenje ili je to to???

Hernanes

15 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

EDIT:

meni hamsik cuda radi na camu kad treba sutirat... pirla stavim kad lagano na pasove igram zbog odlicnog (91) pasa...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
FIFA 14

Kako sa Pirlo mozes odigrat dubinsku loptu to je strava. Meni je cilj imati Xavi - Pirlo - Iniesta vezni red... ne znam ocu uspijet, ali to bi bilo prebolesno...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kako sa Pirlo mozes odigrat dubinsku loptu to je strava. Meni je cilj imati Xavi - Pirlo - Iniesta vezni red... ne znam ocu uspijet, ali to bi bilo prebolesno...

Izvolis http://www.futhead.com/14/squads/2411971/

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

vidio sa na YT da je par igraca imalo taj problem

13 godina
drakula789 kaže...
SimeKZ kaže...

Napad katastrofa :D 

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
drakula789 kaže...
SimeKZ kaže...

Napad katastrofa :D 

Chemistry...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
FIFA 14

Da se to drugacije poslozit... uostalom 500k na takvu ekipu se ne isplati. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Takve ekipe ne funkcioniraju u futu.. 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Katastrofa vezni red. Eventualno prolazi protiv nekih ljubara u DIV 10. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Funkcionira ti jako dobro, samo treba imati dobrog i brzo napadaca naprijed i igrati 4-5-1 sa LM i RM da mozes pokriti to. Fino bi to funkcioniralo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

jel vas hebu serveri u futu?? ja vec 15-ak min pokusavam uc u app na mobu i nista :/

Origin ID: ManOfTheMatch141

0 0 hvala 0
11 godina

ja palim sad origin na pc i pise da se nemoze spojit da pokusam za par minuta,valjda su pali serveri

12 godina
neaktivan
ManOfTheMatch141 kaže...

jel vas hebu serveri u futu?? ja vec 15-ak min pokusavam uc u app na mobu i nista :/

i mene isto,meni ne zeli ni u origin uci

14 godina
FIFA 14

Zabava pocinje na 0:45

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 14:21 (KiCo77).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

da je sam radio za njega ne bi baš tako reagirao...

13 godina
neaktivan
FIFA 14

najveći problem ove igre su mi korneri i ubacivanja na drugu stativu.primam 80% golova na tu foru. ne vrijedi ni dobro postavljanje ,ni pravovremeno stiskanje ,ako je ubacivanje onako kako je fifa odredila da bude gol onda će bit tako makar moralo proć igraču kroz glavu ili golmanu kroz ruku.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

i mene isto,meni ne zeli ni u origin uci

napokon uspjelo

Origin ID: ManOfTheMatch141
13 godina
neaktivan
FIFA 14

evo još jedna utakmica za pamćenje...4:3 pobjedim u 90+   SVI golovi zabijeni glavom,3 iz kornera,2 iz prekida i 2 sa nabacivanjem sastrane.

0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Kako ocajan TOTW 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice