Zabio sam danas glavom sa 25 metara. :D
Dal se još nekome čini da je ove godine puno više dosuđenih zaleđa? Ima ih hrpa koja su doslovno na milimetar zaleđe.
Dal se još nekome čini da je ove godine puno više dosuđenih zaleđa? Ima ih hrpa koja su doslovno na milimetar zaleđe.
Bude ih puno ako nepaziš...Sve u svemu meni se čini realno. Proslu sezoni su bili prepažljivi i vjerovatno je netko sugerirao da se to promjeni. Sve je do nas....
Stavio par tekmi assisted crossove i s lakoćom osvojio šestu diviziju. Sad stavljam assisted čim vidim da lik samo l1 trokut stišće i nema problema.. Šteta što nema filtra za kontrole u futu, bilo bi to jako zanimljivo igrati protiv semi ili manual ekipe. Igramo prijateljske tu i tamo na manual i predobro je i prezabavno. Nažalost moram čekati da Dadu odbanaju da možemo prašiti :)
Kako mi odlicno ide do finala, bas igram lijepo i onda naletim na takvog luckera sta svijet nije vidio. Povedem 1-0 preko Bentekea da bi lik u dva odbijanca doso na 2-1 u roku 5min poslije mojeg gola. Drugo poluvrijeme ja stiscem nikako gol zabit, proigrat nesto. I onda opet 2 odbijanca puf 4-1... u 90 uspijem de bruneya proigrati za 4-2 ali ode moje finale u vjetar... a tako hebeno islo. I moram pohvalit ovog momka sta je podamfo 11-0 sta je osto do kraja tekme, svaka cast.
[IMG]http://i.imgur.com/o70APz3.jpg[/IMG]
je bem li im tromajku, ovoliko ofsajda ne bude u utakmici pravoj od 45 minuta
je bem li im tromajku, ovoliko ofsajda ne bude u utakmici pravoj od 45 minuta
Pa gledaj kud dodajes, igrac ti ocito ima los Positioning i zato je stalno u zaledu, nije ti igra kriva.
Red ajde molim te nemoj opet sta ti cujes. Cuo si za PES fulo si, cuo si za FIFU fulo si. Prestani slusat i cekaj da izade, molim te :)
Menager karijeru poceo sa bilbaom
Svida mi se karijera sa onim scautingom na pocetku nisam bio odusevljen jer ne vidim ovr ali kad se uhodas stvarno je zabavno nadam se top 4 u prvoj sezoni iako me real ugazio sa 5-0
evo, u 80-oj minuti inace napete utakmice koja je odlucivala o ulasku u 7 diviziju, pri rezultatu 8:0 za mene lik nakon ovog gola ostavi joy... mislim da je otiso plakat ali nisam 100% siguran...
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/pejo696/2014/video/172576932
Ti si bolestan lik sigurno...
moras naucit igrat... doduse si u pravu za l1+trokut i donekle za finese... centarsut, pa nauci se branit pa nece bit op... ja sam ispocetka dobivao jadne golove dok se nisam naucio postavit... ni sad jos nisam bas nesto predobar ali vec je bolje... zasto je dribling OP? kad ti je op koristi ga i ti pa rasturi svaku tekmu... svaki drugi post ti je drugacije misljenje, malo valja fifa, malo ne valja, malo je pes odlica, malo ga popljujes na pasja kola... de se ti odluci, pa se vrati na ovu temu...
gospodo imam jedan problem i neznam kako ga riješiti,naime igram fifu na ps3 isključivo offline i nakon određenog perioda igra počinje trzati i sama od sebe se ubrzavati,najbolje od svega to se desilo na demou takodjer ,pa pitam dali je netko imao takav probem i kako ga otkloniti
daj Boze da i tako moze ali u tom slucaju mozes provjeriti samo igrace kojima znas prezime, to sto ja zelim dovesti nekog mladog igraca a kvalitetnog je cista kocka jer Bog zna koga cu dovesti.Cak ne pise ni cijena igraca. Strasno, najgora fifa do sad bar sto se tice tih tehnickih stvari, grafika je uredu.
mozes i po poziciji,godinama itd. to je isto ko i u 13ici
Kako mi odlicno ide do finala, bas igram lijepo i onda naletim na takvog luckera sta svijet nije vidio. Povedem 1-0 preko Bentekea da bi lik u dva odbijanca doso na 2-1 u roku 5min poslije mojeg gola. Drugo poluvrijeme ja stiscem nikako gol zabit, proigrat nesto. I onda opet 2 odbijanca puf 4-1... u 90 uspijem de bruneya proigrati za 4-2 ali ode moje finale u vjetar... a tako hebeno islo. I moram pohvalit ovog momka sta je podamfo 11-0 sta je osto do kraja tekme, svaka cast.
[IMG]http://i.imgur.com/o70APz3.jpg[/IMG]
ja sam jednog tipa dobio 8-2 :D i jednog na poluvremenu vodio 7-0 al je nažalost izašo :D
imali neko novca na pay pal da mi prebaci a ja cu njemu na moneybookers nemogu sa vizom da kupim paketice uvijek mi izbacuje neki gresku
Da li se još kome dogodi(ponekad) da mu gamepad poludi na poluvremenu, ili kada u team management-u želiš napraviti zamjene? Kao da mi je netko zakucao na d-pad-u smjer prema dolje i tako se vrti u krug. Isto mi se zna desiti u menu nakon što cheater odmah na startu prekine match: Ja želim dole ono me vrati gore, ja lijevo a ono desno...Nevjerovatno koliko me ovo sinoć izritiralo, zamalo da nisam zaljepio gamepad od zid. Ništa mi u tom trenutku ne preostaje nego alt+tab kako bi dosao do radne površine i pozatvarao sve, pa zatim ponovo ušao u igru.
Napomena: imam f510 logitech
Da li se još kome dogodi(ponekad) da mu gamepad poludi na poluvremenu, ili kada u team management-u želiš napraviti zamjene? Kao da mi je netko zakucao na d-pad-u smjer prema dolje i tako se vrti u krug. Isto mi se zna desiti u menu nakon što cheater odmah na startu prekine match: Ja želim dole ono me vrati gore, ja lijevo a ono desno...Nevjerovatno koliko me ovo sinoć izritiralo, zamalo da nisam zaljepio gamepad od zid. Ništa mi u tom trenutku ne preostaje nego alt+tab kako bi dosao do radne površine i pozatvarao sve, pa zatim ponovo ušao u igru.
Napomena: imam f510 logitech
mis ti je ukljucen
Nauci igrat obranu...
gospodo imam jedan problem i neznam kako ga riješiti,naime igram fifu na ps3 isključivo offline i nakon određenog perioda igra počinje trzati i sama od sebe se ubrzavati,najbolje od svega to se desilo na demou takodjer ,pa pitam dali je netko imao takav probem i kako ga otkloniti
Meni igra radi normalno...
sad sam tek nesto skuzio, ja vjerujem da je do toga... neko je bio reko da ima lag kad igra online, probajte iskljucit voice chat... sad sam igrao s nekim likom koji ima ukljucen voice chat i to toliko laga da je za ne povjerovat... to mi se desilo i jucer 2-3 puta ali nisam obracao paznju na to... mozda i nije zbog toga, ali vrijedi probati :)
hahaha e ovo se zove silovanje :D
http://extraslike.com/wp-content/uploads/2013/09/IegEL8z.gif
Nauci igrat obranu...
Istina, ako znas igrat nije ti problem s takvima na kraj izać. Recimo ja molim Boga da majstor siluje l1+trokut i centaršuteve, jer je lako takvim igračima čitati igru...
stigla fifa, sve sredio u futu na PS3 al ne mogu na web app piše ovo http://prntscr.com/1ulasp
EDIT: Sređeno, ali sad mi piše da su serveri pali -.-
Genijalni su mi ovi 3-5-2 ultra def i samo ubacuju unutra, znaju da ce barem jedna uc... -.-
stigla fifa, sve sredio u futu na PS3 al ne mogu na web app piše ovo http://prntscr.com/1ulasp
EDIT: Sređeno, ali sad mi piše da su serveri pali -.-
I meni je tak bilo pa mi je dan poslije došao mail da sam bannan..
http://forum.ea.com/uk/posts/list/2613696.page
Tema koja je zaključana ali možeš pročitati da vidiš dali imaš sličnih simptoma.
Ima dosta ekipe koja je u istom problemu kao i ja, nemoram ti reći da nisam niš krivo radio...
Trebala su mi 2 boda za promotion. Izugbim 4 tekme zaredom. Krenem ponovo diviziju izgubim 2 tekme. Ili sam zaboravio igrat od jucer ili je nesto protiv mene :(
Ima netko dobar tim al da nije BPL/BBvA niti Seria A
Dečki I'm back! Evo nakon 2 dana što mi je hakiran Origin sa FIFOM 13 i 14, nekako mi došlo na pamet da kad promjeniš E-mail na originu dođe link za revertanje promjene e-maila, otišao sam brzo na mail uradio to, otišao lost password promjenio i radi! Sad sam u Originu i ponovno skidam FIFU 14, sada još čekam advisora pa da mi promjeni još neke stvarčice ili eventualno prebaci igre na novi acc da budem upotpunosti siguran