Jeli netko zna neku stranicu da kupin fifu sa paysafecardom do 250 kn??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeli netko zna neku stranicu da kupin fifu sa paysafecardom do 250 kn??
Najjeftinije šta sam našao a da primaju PSC
http://inexus.us/fifa/14-standard-edition-origin-cd-key-eu/?affiliate=cdkeyprices
http://cdkeygo.com/en/pre-orders/175-fifa-14-cd-key-origin.html <- Ovdje sam ja narucio
Inexus ima maintenance a ovdje mi fali 5 kn -.-
Ništa,hvala ti,pričekat ču inexus :)
op op evo mene u div 2 :D, btw na top 100 listi sam za match coins :D
EDIT: movie 33ci si na top 100 listi za top squad xD
pa kolko su ovi jaki?! ja sam te dobio sa švabama koji svi imaju ovr manji od 80 :D
Eh to je jer samo samo testirao tim.. xD ocemo revans?
moze :D ae ak nisi u igri dolazi :D
Zvao sam EA na telefon i to i svaki put moram čekat po 30-40min na dostupnog advisora a poziv je 1.5kn/min tako da ništa od toga.
Čini se da mi Origin jednostavno nije suđen, sretno svima dalje u FIFA 14 karijerama
Zvao sam EA na telefon i to i svaki put moram čekat po 30-40min na dostupnog advisora a poziv je 1.5kn/min tako da ništa od toga.
Čini se da mi Origin jednostavno nije suđen, sretno svima dalje u FIFA 14 karijerama
Ne shvacam... Ne brini se za origin account... Pobrini se da dobijes svoj mail nazad i onda lako promjenis origin i vratis sve na staro!
EDIT...
Aha promjenili su ti i mail koji je povezan sa orginom
jbga onda
jel to svima il samo meni ne želi učitat friend listu??
kako varati u ovoj igrici
spasio si se živciranja
Jel itko primjetio bug u career modu da svaki igrač za bilo kakv faul dobije izravni crveni i jel zna netko kako to popraviti?
spasio si se živciranja
Meni je FIFA 14 odlična, prije no što mi je hakirano, odigrao sam 30tak tekmi i nijednom se nisam naživcirao, baš mi je fino sjela nakon katastrofalne 13-ice.
Ode 580kn u vodu. (FIFA 13 = 360) i (FIFA 14 = 220)
Ima li neko mozda neki paysafecard sa par kuna da mu netreba?
spasio si se živciranja
Meni je FIFA 14 odlična, prije no što mi je hakirano, odigrao sam 30tak tekmi i nijednom se nisam naživcirao, baš mi je fino sjela nakon katastrofalne 13-ice.
Ode 580kn u vodu. (FIFA 13 = 360) i (FIFA 14 = 220)
Imaš li ikog zaposlenog u javnom poduzeću da obaviš taj razgovor na naš račun? :)
Ako nemaš probay skype: http://www.skype.com/en/rates/
Napokon
Jao, kako sam gustao u ovoj utakmici.
Dominiram, kojih 5 puta pogodio stativu... i lik povede u 85. i krene se dodavati iza
i onda u 90+ greska i golasooooooooooohttp://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/CroCHEF/2014/video/172517470
Dodajte me ljudi da imam nekog :D 1carmichael1
ima netko dobra dusa koja bi mi htjela uzet fifu preko nuuvema-a dobi za cugu xD
uplatim na racun odmah
Nisam previše pridavao pažnje izjavama forumaša da se dosta koristi "L1 + trokut" abuse i sl, sve dok nisam ušao u 6. diviziju. To je nevjerovatno, ljudi čija se sva igra svodi na l1+trokut, tako je iritantno, svaki napad pokušava na isti način da organizuje akciju. Čovjek se zapita šta da uradi. Od sad takvim ljudima ukoliko budem imo povoljan rezultat, "uzvraćam" tako sto cu čuvat loptu i dodavat se do besvjesti, trošit vrijeme. Djeca ccc.
dobro sta je sa originom..taman se ponadam da cu nakon teskog dana se opustiti uz fifu kad kur****
Neradi origin..
Jošjednom ako ima netko sa 10 kn na paysafecardu i netreba mu spasia bi mi glavu
Nov sam u FUT i otvorio sam onaj pocetni pack i dobio igrace. Stisnuo sam store at club i kad odem na team nema tih igraca, di da ih nadem?
karijera na fifi je katastrofa, ne mogu da vidim Overall kod igraca sto je strasno, ne znam koga kupiti. Zna li neko jel se moze kako provejriti??
karijera na fifi je katastrofa, ne mogu da vidim Overall kod igraca sto je strasno, ne znam koga kupiti. Zna li neko jel se moze kako provejriti??
e sad nezz kolko ću ti dobro reć al kad ideš u onaj buy players il kak se već zove i kad ih tražiš po npr. prezimenu onda vidiš overall
Nov sam u FUT i otvorio sam onaj pocetni pack i dobio igrace. Stisnuo sam store at club i kad odem na team nema tih igraca, di da ih nadem?
Active squad i dodajes jednog po jednog na koju poziciju zelis
e sad nezz kolko ću ti dobro reć al kad ideš u onaj buy players il kak se već zove i kad ih tražiš po npr. prezimenu onda vidiš overall
daj Boze da i tako moze ali u tom slucaju mozes provjeriti samo igrace kojima znas prezime, to sto ja zelim dovesti nekog mladog igraca a kvalitetnog je cista kocka jer Bog zna koga cu dovesti.Cak ne pise ni cijena igraca. Strasno, najgora fifa do sad bar sto se tice tih tehnickih stvari, grafika je uredu.
kakvo smece od igrice,pa jos je gora nego 13-ica.pa fraer mi zabije 6 golova,2 odbijanci,jedan mi protrci nasri kroz obranu kao da ima 99 strength i prezivi 23 tackla,jedan javi garcia zakuca kao da je c. ronaldo a ne javi garcia i jedan adebayor glavom sa 16 metara.-.-
kakvo smece od igrice,pa jos je gora nego 13-ica.pa fraer mi zabije 6 golova,2 odbijanci,jedan mi protrci nasri kroz obranu kao da ima 99 strength i prezivi 23 tackla,jedan javi garcia zakuca kao da je c. ronaldo a ne javi garcia i jedan adebayor glavom sa 16 metara.-.-
Nauči se branit. Ja znam kakvi igraci dobivaju po 6+ golova od mene.
Ja promijenio dresove i krenulo me... ispo u Div 6 i sad imam 1-2-0... vamosss
cek ne znam se branit,3 igraca mi tacklaju nasrija i njemu nista a meni jednom taknu lacinu traorea i frajer padne kao kruska,ili idem u kontru j.garcia ju presjece i "slucajno" mu se odbi pred noge i zakuca mi u raslje sa 35 metara ili adebayor koji je brzi od mog dannya na neku foru.