Evo jedan brzi giveaway znaci Santi cazorla je na aukciji za 100k buy now pod klubom Vutrica ko prvi mi ponudi neki shity trade offer njegov je, navali narode :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@Enc
Jos nisam kupio fifu 14 pa ti ne mogu poslati trade offer .
Evo jedan brzi giveaway znaci Santi cazorla je na aukciji za 100k buy now pod klubom Vutrica ko prvi mi ponudi neki shity trade offer njegov je, navali narode :D
Ja sam bio 1., hvala ti
@Enc
Jos nisam kupio fifu 14 pa ti ne mogu poslati trade offer .
Zato ja jesam :P
Ja sam bio 1., hvala ti
sta si ga dobio?! jos malo pa cemo jedan protiv drugog :) ja sam malo promijenio postavu tak da :D
instalirao sam fifu 14 preko origina, kad je pokrenem stane na ekranu na kojem je messi i izbaci iz igre, molim vas pomagajte, jel ima netko isti problem...
Ja sam bio 1., hvala ti
sta si ga dobio?! jos malo pa cemo jedan protiv drugog :) ja sam malo promijenio postavu tak da :D
Poslao sam mu fletchera, covjek prihvatio. Znam da se takve ponude nemogu odbit :D
ae ulazi u igru
Mislim da je gušt igrati FUT do određene divizije. Nakon recimo 5. divizije počinju učestala spajanja s abjuzerima, pejserima i sl.
Točno to. Moj plan je ove godine napraviti koliko god ekipa mogu iz raznih liga, ali sve će biti prosječne i držat ću se negdje div 5-6.
Kupio sam fifu 14 i gamepad speed link STRIKE, mučim se već sat vremena sa kontrolama gamepada i nikako da ih namjestim. Čudno se rotiraju i jednostavno što god da namjestim ne valja, može koji savjet. Instalirao sam drivere, ali ne mogu ih naći u program filesu..
Kupio sam fifu 14 i gamepad speed link STRIKE, mučim se već sat vremena sa kontrolama gamepada i nikako da ih namjestim. Čudno se rotiraju i jednostavno što god da namjestim ne valja, može koji savjet. Instalirao sam drivere, ali ne mogu ih naći u program filesu..
Vrati ga u dućan dok još stigneš i uzmi si Xbox gamepad za PC. Bolji savjet nećeš dobiti.
Pronađi na netu ili ako imaš od fife 11, 12 ili 13 stari joypad config samo ga prebaci na 14-icu i valjat će ti
Ja imam isti takav problem :// Skinuo sam preko game torenta za psp i sve je dobro bilo dok je nisam pokrenuo ,slika messija i izbaci ://
I piše nešto :The game coludnt not be started ://
Imam staru verziju firmware-a 5.50 možda je zbog toga???
Mozete li mi preporuciti gdje najjeftinije kupiti FIFU, a da ne trebaju proxyiji i ostalo?
nek se neko javi za friendly u futu
Koja je fora da u seasons ekipa i dalje izlazi iz igre par minuta prije kraja ako gube??! Ajde prošle godine nisi mogao vidjeti golove ako ovaj odustane, ali čemu to sad, iz bijesa ili ima neki drugi razlog ?
Koja je fora da u seasons ekipa i dalje izlazi iz igre par minuta prije kraja ako gube??! Ajde prošle godine nisi mogao vidjeti golove ako ovaj odustane, ali čemu to sad, iz bijesa ili ima neki drugi razlog ?
Ne žele ti pružiti zadovoljstvo slušanja poslijednjeg sučevog zvižduka.
ocemo neki mini turnir iduci tjedan
fitnes kartice za pojedinacne igrače, a najcesce ih rotiram ako imam dovoljno pristojnu zamjenu.
Jel mogu igračima u FUTu mjenjati brojeve na dresovima, izvođače prekida i izabrati kapetana? Ako se može, gdje se to radi?
ocemo neki mini turnir iduci tjedan
moze :) cemo sutra nes?? aj dodaj me na originu: ManOfTheMatch141
Jel mogu igračima u FUTu mjenjati brojeve na dresovima, izvođače prekida i izabrati kapetana? Ako se može, gdje se to radi?
stisnes tipku iznad managera i tamo imas
Jos jedna žrtva. Benzema i El Shaarawy dominiraju.
Koliko vas koristi fitness squad umjesto kartica?
s Benzemom si me ubio hahahahahahah :D sutra revanš :D
dal se neko zeli tradeat?? ja dajem tadića za nekog cdm-a ili cb-a koji igra u Bundesligi
Tipka za long pass/cross, i onda tamo imas Kit numbers i player roles.
Idem si sad radit jos jedan (fitness) squad (BPL) dok gledam Madridski derbi.
http://www.futhead.com/14/squads/648859/
Laganica ovo je odlicno eder 9i martinez heading ups ...
Moram prodati ovo smeće od igre,zašta sam ja dao pare
ja imam jednu polu silver polu bronze ekipu, odigram neki offline turnir ili sezonu taman da se ovi odmore
ja imam jednu polu silver polu bronze ekipu, odigram neki offline turnir ili sezonu taman da se ovi odmore
ja cu sad slozit svabe pa cu vidit kak cu stajat s parama al cu si napravit silvere i bronze
http://forum.ea.com/uk/posts/list/2613696.page
Unaprijed, ako netko bude imao sličnih problema kao ja, niste sami..
A EA boli neka stvar za nas budale..
Proveo sam sate na supportu koji neće ništa poduzeti po tom pitanju.
2 puta DC kad vodim vec sam mogo osvojit Div 5 a ne se borit za ostanak i onda secer na kraju. Lik me ubije 5-0... koji golovi da ti pamet stane. Ne sjecam se da ovako dobro igram a ne mogu utakmicu s mirom zavrsit i pobijedit...
89:91 - 1-1 - DC 2 puta...