FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Fifa 14

napokon i ja imam igru i key s 4 gold packa :D jos da se skine za nekih 3 sata :D

Forza Fiume!

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Fifa 14

Samo da podijelim svoje probleme sa vama..

Kupio sam key sa CJS-a i otključao igru preko vpn-a (postupka sa 97. stranice).

Dobio sam ban na online komponentu fife.

Trenutno čekam da mi odgovore na mail ali su navodno napravili istragu i prekršio sam neko pravilo uvijeta korištenja igre.

Čisto da znate, prvo nisam mogao igrati fut, jučer sam igrao seasons i co op seasons.

Žalio sam se da nemogu igrati fut i odgovor mi je da sam benan i od onda nemogu igrati ništa.

15 godina
DadoZG kaže...

Trenutno čekam da mi odgovore na mail ali su navodno napravili istragu i prekršio sam neko pravilo uvijeta korištenja igre.

Čisto da znate, prvo nisam mogao igrati fut, jučer sam igrao seasons i co op seasons.

Žalio sam se da nemogu igrati fut i odgovor mi je da sam benan i od onda nemogu igrati ništa.

Da, zbog vpn-a se i dobija ban. Izgleda da ništa ne možeš, pogotovo jer će ti na supportu savjetovati da forwardaš portove.

Say hello to my little friend
16 godina
Fifa 14

Problem je taj kaj je pol europe otključalo igru, al dobro, netko treba popušit prvi.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Gdje naći povoljan key za FiFu 14. Imao sam stranicu za Fifu 13 koju sam izgubio cijena je bila negdje oko 200 kn, ne zanima me nikakav Ultimate team samo da je igra original.  Hvala.

14 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Problem je taj kaj je pol europe otključalo igru, al dobro, netko treba popušit prvi.

Nisi ti dobio ban radi VPNa, dobio si radi nečeg drugog, ili transakcije velike coinsa možda ako si trejdao fut13 na fut14 ili ako si kupio coinse ili u krajnjem slučaju ako si potrošio brdo coinsa, packao velikog igrača pa imaš sad kod sebe hrpu coinsa.

16 godina
DangerouS kaže...
DadoZG kaže...

Nisi ti dobio ban radi VPNa, dobio si radi nečeg drugog, ili transakcije velike coinsa možda ako si trejdao fut13 na fut14 ili ako si kupio coinse ili u krajnjem slučaju ako si potrošio brdo coinsa, packao velikog igrača pa imaš sad kod sebe hrpu coinsa.

Nisam imao velike transakcije niti imam brdo coinsa, nije do toga. Normalno je sve što se toga tiče.

Najveća transakcija je kupovina igrača za 34000 koje sam zaradio igrajući uz coin boost kupljen u easfc-u i preprodaju.

14 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...
DadoZG kaže...

Da, zbog vpn-a se i dobija ban. Izgleda da ništa ne možeš, pogotovo jer će ti na supportu savjetovati da forwardaš portove.

Zbog VPNa se ne dobiva ban, kad je masa igrača igrala BF3 prošle godine nekoliko dana prije izlaska u Europi, Origin je službeno odgovorio da na Originu VPN nije zabranjen ali da mole ljude da ga ne koriste jer otežavaju posao network programerima i opterećuju servere.

14 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
DangerouS kaže...
DadoZG kaže...

Nisam imao velike transakcije niti imam brdo coinsa, nije do toga. Normalno je sve što se toga tiče.

Najveća transakcija je kupovina igrača za 34000 koje sam zaradio igrajući uz coin boost kupljen u easfc-u i preprodaju.

Hrpa ljudi se žali da je pobrala banove a nisu koristili trainere ni kupovali coinse, izgleda da je EA pustio val banova i podjelio ih random. 

Jesu ti odgovorili mailom na ban appeal? 

13 godina
neaktivan
jel ima neko problem sa trade-om ?kao sto je bilo i u fifi 13,kupis igraca a nije ti dosao u klub,nego tako stoji...
16 godina
DangerouS kaže...

Jesu, da kršim neka pravila ali nisu naveli koja..

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 22:04 (DadoZG).
17 godina
neaktivan
Fifa 14

Da, jer je inače uobičajeno da se benovi dijele random.

Daj se suzdržite od pisanja gluposti, molim vas.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Da, jer je inače uobičajeno da se benovi dijele random.

Daj se suzdržite od pisanja gluposti, molim vas.

Objasni mi molim te kako hrpa ljudi ragea po forumima da su pokupili ban a nit su koristili cheatove niti igrali preko VPNa jer su Ameri. Nekoliko likova je pobralo banove a dugogodišnji su FUT igrači. 

Uletio si ko padobranac a ne znaš situaciju trenutnu. 

14 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
DangerouS kaže...

Jesu, da kršim neka pravila ali nisu naveli koja..

Javi im se na chat support i pošalji još jedan email da ne znaš razlog bana. Nisi jedini kojem je danas poruka o banu iskočila bez razloga. 

16 godina
DangerouS kaže...

Javi im se na chat support i pošalji još jedan email da ne znaš razlog bana. Nisi jedini kojem je danas poruka o banu iskočila bez razloga. 

Gdje si našao informaciju tu da je ekipa benana?

13 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
DangerouS kaže...

imaš po EA forumu, svako malo se netko žali na to. 

16 godina
antiljano27 kaže...
DadoZG kaže...
DangerouS kaže...

daj neki link ako ti nije teško molim te, trenutno sam u live chatu..

14 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
antiljano27 kaže...
DadoZG kaže...
DangerouS kaže...

daj neki link ako ti nije teško molim te, trenutno sam u live chatu..

http://forum.ea.com/uk/forums/show/154.page

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel vama radi web apperance ? ? ?         

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Tu sam našao jednog lika koji se žali, malo sam lud sad pa ne čitam kako treba valjda ali i dalje nemogu naći više postova ljudi koji se žale..

Thx uglavnom.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 14
barcaINTER kaže...

Jel vama radi web apperance ? ? ?         

Možeš li iz igre ući u fut?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 22:31 (DadoZG).
14 godina
DadoZG kaže...

Ovo možda? Danas su onemogućili boostere jer je bilo moguće nekako dobiti neograničeni broj boostera ili tako nešto. Ne govorim da si ti išta kriv, možda jednostavno nisi bio svjestan da dobivaš više coinsa nego bi trebao, ako je uopće bilo toga.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
DadoZG kaže...

Ovo možda? Danas su onemogućili boostere jer je bilo moguće nekako dobiti neograničeni broj boostera ili tako nešto. Ne govorim da si ti išta kriv, možda jednostavno nisi bio svjestan da dobivaš više coinsa nego bi trebao, ako je uopće bilo toga.

Jasno ali to nije ilegalno, kak mi mogu benat acc za to? Bulšit zešći.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

web apperance ?    radi li ikome...

0 0 hvala 0
14 godina
DadoZG kaže...

Jasno ali to nije ilegalno, kak mi mogu benat acc za to? Bulšit zešći.

Pa ako je exploit onda je ilegalno. Nije li? Nisu ti ništa rekli o razlogu?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 14
Ovako će izgledati moj cover FIFA 14 za koju se nadam da će napokon u ponedjeljak doći :)
je*o Messija :P
http://i.imgur.com/O6cJzlI.jpg
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
5 3 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...

Pa ako je exploit onda je ilegalno. Nije li? Nisu ti ništa rekli o razlogu?

Jok, ništa, samo da sam prekršio njihove uvijete korištenja, ima na ea forumu lik sa identičnim problemom.

EDIT: kak može biti exploite ako sam kupio u igri boost sa onim level bodovima?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 22:39 (DadoZG).
14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

web apperance ?    radi li ikome...

radi mi web app, ali mi je trade pile zeznut zaglavili su mi igrači nemogu ih ponovno poslati da se prodaju i nemogu store in club kupljeno ovako mi je još od 18-19h

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 22:41 (bjong).
12 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
Ovako će izgledati moj cover FIFA 14 za koju se nadam da će napokon u ponedjeljak doći :)
je*o Messija :P
http://i.imgur.com/O6cJzlI.jpg

kompleksi momak, je li ?

14 godina
DadoZG kaže...

Jok, ništa, samo da sam prekršio njihove uvijete korištenja, ima na ea forumu lik sa identičnim problemom.

EDIT: kak može biti exploite ako sam kupio u igri boost sa onim level bodovima?

Ma kažem hipotetski. Recimo da si kupio boost koji ti je ili dao više coinsa nego treba ili trajao duže nego treba pa nisi skužio. Tehnički je to njihova krivica, ako se tak nešto moglo desiti, ali naravno da korisnik na*ebe. Nećemo dalje o tome jer stvarno ne znam što je točno s time bilo, samo mi je palo na pamet kad si spomenuo boostere u postu.

@Barca-inter

Daj prestani...

@čovjek sa FUT problemom

Jedino što možeš je čekati. Dosta se puta dogodi da se web app zblesira na taj način. Nikad mi se nije dogodilo da radi toga izgubim kupljenog igrača, pa se ne bi trebalo ni tebi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 22:45 (Hexfire).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice