FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.658.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Fifa 14

pa gle, nije tesko meni na tipk. jer mi trikovi bas i ne trebaju, draze mi je igrat na duple pasove i po boku prolazit

a sad za prodaju neam bas pojma, al kontrole {#} npr. sut je x ( brojevi su na njemu ne x i to ) dodavanje nesto trece i probas promijenit kak mislis da je i opet krivo tak da ono...

Forza Fiume!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
ManOfTheMatch141 kaže...

pa gle, nije tesko meni na tipk. jer mi trikovi bas i ne trebaju, draze mi je igrat na duple pasove i po boku prolazit

a sad za prodaju neam bas pojma, al kontrole {#} npr. sut je x ( brojevi su na njemu ne x i to ) dodavanje nesto trece i probas promijenit kak mislis da je i opet krivo tak da ono...

Ja navikao pogotovo na switchanje igrača u obrani sa desnom gljivom.

Znam da su pobrkane kontrole imam fajl onaj za gamepad koji sam postao tu, tam je sve namješteno kak treba :) 

13 godina
Fifa 14

Nakon osvajanja Divsioin 10 u FUT.u pa malo kupa i tako mogu reci da je sve ostalo kao i u Demu.

Brzina gameplaya mi je odlicna, tocno onako usporena kako treba i da mozes lijepo igrati, bas sam se lijepo naigro sada a tek poceo :) 

Heading uopce nije OP, ali zato Finess shoot je. Jest da sam zabio golove finessom samo dok sam bio solo sa igracem na kojih 15-16m, ali dosta ulazi i to ako ne srede nece biti dobro. Mislim golovi su efektni i lijepi za vidit ali mislim da decku s druge strane nije bilo lijepo kad sam mu utamburo 6 komada od toga 3 finessom. Je da si je sam kriv za te golove jer sam ga razbio igrajuci ali opet ne smije biti toliko efikasno. 

Vucko i Sau - kako igraju :) 

http://i.imgur.com/7J281Gh.png

http://i.imgur.com/THvSNWl.png

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Fifa 14

94% Ajmoooooooo! {#}

The King of Old Trafford
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
DangerouS kaže...

Kolko bi tražio ako prodaješ za ovoga kojem je teško kontrole namjestit? :)

Imam ti ja logitech rumblepad 2 i logitech chillstream kao nove....ako te interesira, lahko se dogovorimo

14 godina
Fifa 14

58% {#}

Vi koji vec igrate i osvajate, kolike su nagrade za osvajanje divizija?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

2000 coinsa je vec za div 10... dalje ne znam :D

I ako imas dovoljno onih bodova kupis na marketu one coins bustere... ja sam ih sve do svojeg lvl rokno i samo igram i kupujem fitness :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 23:13 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Fifa 14

Nepratim bas ja mislim da je 2k-3k-3k-4k itd..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 23:13 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Izbrisano!

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 23:25 (KODAK17).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
ak75 kaže...

movie gdje si uzeo ps3 verziju i koliko te košta

http://www.gmc.hr/fifa-14-ps3.aspx

Nisi trebao davati toliku lovu...Niti jedna igra nije vrijedna tolikih para...

Trebao si preko PSN uzeti vas 2 ,svaki po 250kn sa HR store...

Jer Sony je rekao da se jedna igra može na 2 konzole dijeliti...ne bi bio baniran,niti išta...

Mi na jednom forumu,kupujemo pomoču nečega igru na ps3 na 4 konzole...

I svi igraju i online i dobijvaju update i kao da kupiš igru iz trgovine...

Ja sam GTAV,Metro,AC,Tomb Raider i sve nove igre preko psn kupujem za samo LX kuna...

Ajd kad stigneš javi mi se na psn id:  buby0706   da odigramo koju tekmu  {#}

X...
14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...

Kolko bi tražio ako prodaješ za ovoga kojem je teško kontrole namjestit? :)

Imam ti ja logitech rumblepad 2 i logitech chillstream kao nove....ako te interesira, lahko se dogovorimo

Ma trenutno me bilokoji zanima jer je nemoguce na tipkovnicu igrati....

Pošalji mi u inbox kolko trazis za svakog. 

13 godina
neaktivan
kakva je optimizacija za pc fifa 14???to mi je ustvari najbitnije???da li ima laga,seckanja?i slicni zavrzalama???Hvala
17 godina
X Malisse kaže...

Nisi trebao davati toliku lovu...Niti jedna igra nije vrijedna tolikih para...

Trebao si preko PSN uzeti vas 2 ,svaki po 250kn sa HR store...

Jer Sony je rekao da se jedna igra može na 2 konzole dijeliti...ne bi bio baniran,niti išta...

Mi na jednom forumu,kupujemo pomoču nečega igru na ps3 na 4 konzole...

I svi igraju i online i dobijvaju update i kao da kupiš igru iz trgovine...

Ja sam GTAV,Metro,AC,Tomb Raider i sve nove igre preko psn kupujem za samo LX kuna...

Ajd kad stigneš javi mi se na psn id:  buby0706   da odigramo koju tekmu  {#}

Gle, godinama uzimam od gmc-a igre i imam na njih rabat i još si odbijem pdv. No toliko sam lijen ići preko pola grada do njih da sam uzeo igru večeras preko neta i imam besplatnu dostavu. Sutra ću samo nazvati lika s kojim godinama surađujem da vidim kad će mi poslati igru. Valjda bu došla do subote.. igram godinu dana, nakon toga je frknem za 200 kn tako da ne gubim previše. Već imam kupca za fifu 13 ali je ne dam dok mi ne dođe fifa 14. Imam rutinu i ne mijenjam je lako.. kad dobijem igru javim ti se..

13 godina
neaktivan

dobro je optimizirana čak mi se čini i bolje od pesa.eto pogledaj pod moj pc,moj laptop je relativno slab a ipak mi igra ne trza medium postavkama i 1360x720 rezi.

17 godina
SimeKZ kaže...

Pa rekao si da je sau banana?  Već sam gledao kako da ga se riješim ali toliko malo vrijedi da se ne isplati prodavati ga... od viška glava ne boli..

13 godina
neaktivan
mehe zanima full i nista drugo ,za fifu 13 mi je gurala super ali na starom i slabijem kompu a ovo mi je jaci samo je grafa ostala ista...
13 godina
neaktivan

pa jssili ti pročitao moj post?na mom slabom laptopu ide na medium a kad kažem slab onda mislim full slab,znači da će tebi ići na full.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 23:56 (ddd3).
17 godina
Fifa 14
Evo prošla ponoć i fifa mi proradila bez ikakvih dodatnih poguranaca.. odoh vidjeti kako igra izgleda...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Pa rekao si da je sau banana?  Već sam gledao kako da ga se riješim ali toliko malo vrijedi da se ne isplati prodavati ga... od viška glava ne boli..

Fizicki uzasan, ali cim proigras nema boga da ga ulovis... Al itreba proigrat, ne prode uvijek...

14 godina
movie kaže...
Evo prošla ponoć i fifa mi proradila bez ikakvih dodatnih poguranaca.. odoh vidjeti kako igra izgleda...

Prosla ponoc ja se nemogu ulogirat na webapp i vidim da se ljudi na fejsu žale da neradi fut.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan

i ostavi komentar neki? hvala

15 godina
Fifa 14

Onaj golman Mignolet.. je najvece govno... ajme.. nikad ga nemojte kupovat... taj tip nemoze uhvatit loptu sigurno u ruke nikako... odvratan je.. vec sma bar 6-7 golova zbog njega primio.. sad neznam da uzemem de geu?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14
hahaha dojaja :D
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Fifa 14

Ne zaboravite si kupiti boostere iz kataloga za FUT ako ste veći lvl. Ovako što sam na brzinu vidio, može se dobiti 2x contract sa 99 utakmica i oko 10000 coinsa. Sasvim solidno za početak.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Fifa 14

idem pogleat taj katalog fala na info.

inače nemerem dobit ni NK Čekrčiće, ali sviđa mi se pravo što su usporili gameplay, dosta je realnije sada u tom segmentu. Udarci glavom čini mi se da jesu OP, ali ne mogu def. reći, ono sto je sigurno da igrači udaraju odlično glavom :D

0 0 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Sad sam sa bentekom sa nekih 45m zabio gol.. pre op ali dobivam neki error kad zelim pogledat video na ea stranici :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Prosla ponoc ja se nemogu ulogirat na webapp i vidim da se ljudi na fejsu žale da neradi fut.

Da, ne radi mi fut, ighra puca a uspio sam odigrati jednu tekmu ovak, bezveze... sam sa sobom komentator govori imena pravih igrača a na dresovima im pišu žbrljotine. kad pogledam sastav svoje momčadi a ono kao u pesu... sve izmišljena imena? Vratim se u tekmu ikomentator normalno komentira. To što on govori nema veze sa satavom a sastav nema veze s onim kaj im na leđima piše. Rekoh, ajde nema veze, da odigram bar jop jednu tekmu i fifa pukne.. niš od toga.. kaj se to događa?

17 godina
Hexfire kaže...

Ne zaboravite si kupiti boostere iz kataloga za FUT ako ste veći lvl. Ovako što sam na brzinu vidio, može se dobiti 2x contract sa 99 utakmica i oko 10000 coinsa. Sasvim solidno za početak.

Ja pokupaovao sve boostere za coinse odjednom. To sve uredno pamti igra?  Dobio sam 3 x contracts 99...

15 godina
Fifa 14

Evo gola benteke-a i fernandinha (turnir amater) :D

Benteke

Fernandinho

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ajoj pa ovakav finese sut ni karlos nije izveo ako znate na koji sut mislim i to na onaj protiv francuske iz slobodnjaka...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice